13.10.11
23:20
Ех, ако можехме всички просто да си ядем и да вдигаме 200 тяга :)
13.10.11
23:27
То не става само с ядене. Трябва и трениране. Целенасочено :)
13.10.11
23:35
Добре де, забравил съм да добавя трениране горе. Лапсус :)
Gladiator много добре го каза на предишната страница: “Труд в залата, талант, кръв, сълзи и добър треньор.” И дърпаш 200 : )
Аз не ям “просто така”, подбирам си храната, но не се вълнувам от дребни прегрешения. И докато си държа теглото и килограмите на щангата вървят, нямам намерение да се забивам в дребни сметки. Когато калориите са достатъчни, а източниците на храна - достатъчно качествени, нещата се получават и без точни калкулации.
14.10.11
11:49
Добре де, аз къде поисках точни калкулации? Поисках примерно меню. Благодаря предварително.
За да отразя хронологията на събитията, ето и линк към въпросите за евентуалното интервю с мен:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/56563#p-685813
09.11.11
07:49
Честит рожден ден! :)
09.11.11
09:06
Честит рожден ден :)
Много здраве и щастие. Всичко останало е въпрос на упоритост и воля, а ти тях си ги имаш :)
Честит рожден ден! Пожелавам ти тежки килограми и леки тренировки! Бъди все така устремена и целенасочена!
Честит рожден ден :) Много здраве, късмет и спортни успехи в България и чужбина :) Весел празник :)
09.11.11
11:31
Честито и от мен, желая ти много здраве и много усмивки, успехите нека са на всички фронтове! Но все пак да засегна спортния фронт (бидейки в този форум) - тази година липсваш в Пилзен, да се поправиш догодина! :)
сряда
Здравейте!
Първо искам най - искрено да благодаря на всички за хубавите пожелания! Чудесно е : )
Обичам 9-ти ноември, това си е моят ден и винаги съм в лека еуфория : ) Какво повече би могъл да си пожелае човек - здраве за себе си и семейството си, верни приятели и добро настроение! Пожелавам ви го в троен размер!
По случай рождения си ден, с удоволствие ще отбележа днешната лека тренировка. Имах на разположение малко време за нея, защото рожденият ден си е рожден, но не ме спасява от ходене на работа : )
Тренировка:
1. Клек:
1 х 10 @ 20 кг.;
1 х 6 @ 40 кг.;
1 х 5 @ 60 кг.;
1 х 3 @ 80 кг.;
1 х 3 @ 90 кг.;
1 х 2 @ 100 кг.;
1 х 1 @ 110 кг.;
1 х 1 @ 120 кг.;
1 х 2 @ 110 кг.;
2. Лег:
1 х 10 @ 20 кг.;
1 х 6 @ 30 кг.;
1 х 5 @ 40 кг.;
1 х 3 @ 50 кг.;
1 х 2 @ 60 кг.;
1 х 1 @ 65 кг.;
1 х 1 @ 70 кг.;
1 х 2 @ 65 кг.;
1 х 2 @ 60 кг.;
3. Тяга:
1 х 5 @ 70 кг.;
1 х 3 @ 90 кг.;
1 х 2 @ 110 кг.;
1 х 1 @ 130 кг.;
1 х 1 @ 140 кг.;
1 х 1 @ 150 кг.;
1 х 2 @ 135 кг.;
Малко набирания подхват и разтваряне за задно рамо.
Общо време: 65 мин. Направо спринт! :)
Не си спомням откога не съм правила толкова лека и бърза тренировка. Е, така ми се падна днес : )
Един хубав и усмихнат ден на мен и на вас!
09.11.11
14:26
Честит рожден ден, бъди все такъв готин и позитивен човек. Както е казал поета: ‘’За щастие - до дъно! Наливай с порив скъп!
Презри деня суетен! Живей без страх и скръб”
Честит рожден ден, Инис! Много сила, здраве и щастие. Успешно постигане на целите и мечтите си!!! (sun)
09.11.11
21:19
Полиииииииииии, да си жива и ЗДРАВА!!!
И в двата смисъла на думата :)
Много успехи, все така целеустремена. Много щастлива и УДОВЛЕТВОРЕНА!:)
Весело празнуване;)
казано от Инис на 21.10.11, 11:39:
За да отразя хронологията на събитията, ето и линк към въпросите за евентуалното интервю с мен:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/56563#p-685813
Продължавам да отразявам същата хронология :D - може и до мемоари да стигна, както съм я подкарала хронологически! (wasntme)
Интервюто от евентуално се превърна в реално. Ето и линк.
Мнението беше редактирано от Инис на 16.11.11 18:12.
И аз да те поздравя за страхотното интервю. Само имам една критика:
Успяваш ли да мотивираш хората около теб да тренират и как?
-Не, за съжаление.
Крайно невярно. Трябва да ти кажа, че когато човек има възможност да тренира с теб, а дори и само да те гледа как тренираш... това е достатъчно да го мотивира да иде следващият път и да “изкриви железата”.
За много години!
Пожелавам на всички нас много здраве и късмет през Новата 2012 г.! Повече усмивки и поводи за почерпка : )
За мен старата година приключи чудесно, така започна и новата. По - добре от това, здраве му кажи.
Стартирам новата година с тегло от 65,7 кг., никакви болежки и добра кондиция.
Силата ми си е тук, всъщност е повече и в трите движения. Което само може да ме радва. За това тренирам все пак...
Напоследък се и набирам по малко - всякакъв хват - и установявам, че уменията ми в това отношение не са изчезнали, напротив. Кофичките също са ми доста по - лесни от преди. И то в края на тренировката се забавлявам и с едните, и с другите, при това не редовно.
Нека е хаирлия и спорна новата година!
Мнението беше редактирано от Инис на 03.01.12 14:02.
Привет - мривет, :)
Тук съм - жива, здрава, ям и тренирам. :)
Мога само да се радвам на начина, по който вървят нещата при мен.
Тегло ~ 65 кг., без екипировка:
Клек: 150 кг.;
Лег: 90 кг.;
Тяга: 180 кг.
Не са абсолютни максове, с аванс са.
Суплементация = 0, ако не броим витамините.
Обичам възходящата посока :)
Целите са ясни - колкото е възможно повече и по - тежки дискове на лоста :D
Та тъй с мен...
Повече усмивки и добро настроение за всички нас!