16.11.11
21:40
Здравейте от днес включих в тренировките си и Мъртвата тяга.И се нуждая от малко съвети и корекция където е нужно от хора който са наясно с упражнението и ще ми помогнат.В началото не искам да наблягам на килата, а искам да науча техниката и после с течение на времето ще ги увеличавам.
Ето и клипа ще съм много благодарен на всеки който помогне. :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.11.11 22:01.
Премести началното положение на шангата над средната част на ходилата,също нека лоста да ти минава плътно до тялото при изправяне.
И ми се струва че клякаш прекалено много.
слагай 1 диск като подложка под тежестите, щото ти идват много , а хода е неестествен.
Много грешки ! Потърси в тубата за клипове с deadlift да видиш изпълнението.
П.С. Клякаш много защото диаметърът на тежестите ти е прекалено малък.
16.11.11
22:35
казано от Biad__ на 16.11.11, 21:52:
Премести началното положение на шангата над средната част на ходилата,също нека лоста да ти минава плътно до тялото при изправяне.
И ми се струва че клякаш прекалено много.
Благодаря за бързия отговор, ще се опитам да коригирам следващия път.
16.11.11
22:39
Имам по голям дииаметър с тежести ще пробвам с тях.Нормално е да има грешки се пак го правя за първи път.
Мнението беше редактирано от Стефан Маджуров на 16.11.11 22:41.
16.11.11
23:37
При по-сериозни килограми,да си ухапя езика,си нокаут http://www.youtube.com/watch?v=8u899wRnwqs&feature=results_main&playnext=1&list=PL4C4072B98A2B0D5A
17.11.11
00:21
По-големи в диаметъра дискове - слагай ги.
Заставай близко до лоста, нека се докосва до краката ти в изходно положение. При тръгване - поглед сочи нагоре, гръб изпънат, щангата се плъзга по тялото. Внимавай с гърба си.
Има корекции да се правят, снимай клипче с по-големите дискове като размер...
17.11.11
09:06
казано от veronique на 17.11.11, 00:21:
По-големи в диаметъра дискове - слагай ги.
Заставай близко до лоста, нека се докосва до краката ти в изходно положение. При тръгване - поглед сочи нагоре, гръб изпънат, щангата се плъзга по тялото. Внимавай с гърба си.
Има корекции да се правят, снимай клипче с по-големите дискове като размер...
Благодаря ти эа съветите. :)