Мъртва тяга нуждая се от съвети.

Здравейте от днес включих в тренировките си и Мъртвата тяга.И се нуждая от малко съвети и корекция където е нужно от хора който са наясно с упражнението и ще ми помогнат.В началото не искам да наблягам на килата, а искам да науча техниката и после с течение на времето ще ги увеличавам.

Ето и клипа ще съм много благодарен на всеки който помогне. :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.11.11 22:01.

16.11.11
21:52

Премести началното положение на шангата над средната част на ходилата,също нека лоста да ти минава плътно до тялото при изправяне.
И ми се струва че клякаш прекалено много.

16.11.11
22:32

слагай 1 диск като подложка под тежестите, щото ти идват много , а хода е неестествен.

16.11.11
22:34

Много грешки ! Потърси в  тубата за клипове с deadlift да видиш изпълнението.

П.С. Клякаш много защото диаметърът на тежестите ти е прекалено малък.

казано от Biad__ на 16.11.11, 21:52:

Премести началното положение на шангата над средната част на ходилата,също нека лоста да ти минава плътно до тялото при изправяне.
И ми се струва че клякаш прекалено много.

Благодаря за бързия отговор, ще се опитам да коригирам следващия път.

Имам по голям дииаметър с тежести ще пробвам с тях.Нормално е да има грешки се пак го правя за първи път.

Мнението беше редактирано от Стефан Маджуров на 16.11.11 22:41.

DE

16.11.11
23:37

При по-сериозни килограми,да си ухапя езика,си нокаут http://www.youtube.com/watch?v=8u899wRnwqs&feature=results_main&playnext=1&list=PL4C4072B98A2B0D5A

По-големи в диаметъра дискове - слагай ги.
Заставай близко до лоста, нека се докосва до краката ти в изходно положение. При тръгване - поглед сочи нагоре, гръб изпънат, щангата се плъзга по тялото. Внимавай с гърба си.
Има корекции да се правят, снимай клипче с по-големите дискове като размер...

казано от veronique на 17.11.11, 00:21:

По-големи в диаметъра дискове - слагай ги.
Заставай близко до лоста, нека се докосва до краката ти в изходно положение. При тръгване - поглед сочи нагоре, гръб изпънат, щангата се плъзга по тялото. Внимавай с гърба си.
Има корекции да се правят, снимай клипче с по-големите дискове като размер...

Благодаря ти эа съветите. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1