21.11.11
23:16
казано от head_hunter на 21.11.11, 21:06:
казано от Rasengan94 на 21.11.11, 21:00:
Ти к’во , мислиш , че не съм чистил яйца от микровълновата ли ? :D .. А знаеш ли какво става когато таймера не бачка и забравиш пуканки вътре :D
Нещо по повод яйцата и микровълновата.
http://iva-neno.blogspot.com/2007/12/blog-post.htmledit: Смених лика с по-пълно описание :D
Въпрос: Налях в стъклена тенджера вода, за да изравня осмотичното налягане, сложих вътре две яйца, похлупих йената с капак срещу евентуален взрив и я сложих в микровълновата печка. Водата още не беше кипнала, когато яйцата избухнаха и строшиха капака на йената!
Бях ги забравил тия писма.
22.11.11
12:06
да споделя с вас един виц, който направо ми скри шапката и ме разрева от смях :D :D :D
Магарето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
-Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз еба много яко и дълго
-Ми и аз еба яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.
22.11.11
14:20
казано от Петър Велев на 22.11.11, 12:06:
да споделя с вас един виц, който направо ми скри шапката и ме разрева от смях :D :D :D
Те вече го постваха назад :D
22.11.11
17:49
Препоръчайте нещо за болки в гърлото -.- Само да не са тия лайна МоМ или пък стрепсилс...
22.11.11
18:26
Песимистът казал:
- По лошо от това не може!
Оптимистът казал:
- Може, може!
Пищова, в тандем с Faked Stars Production — “Искам да се стрелкаме“:
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 23.11.11 00:03.
22.11.11
19:11
Мале във Vboxа какъв клип имаше днеска на Индия търси талант , хипер брутален и ся гледам са го махнали ;d
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 22.11.11 19:11.
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/1122926646-Edin_volen_ezdach_ot_Ovcha_kupel.html
Ееееееееее само cowboy си нямахме до сега в Овча Купел ! :D
Миналата седмица се чудех какъв е тоя перко с кон по главната, а то кво било.. хахаха
Вече 2-ма завършващи ще ги е страх да ме погледнат ;). Като много обиждат без причина и викат “След тоя направо ми замириса на гной”, не ми оставят избор.
22.11.11
21:35
Пък аз ще ви кажа ‘’килата бейби’’ :D
22.11.11
21:39
Момчета, влизам си в телефона и да послушам малко музика, пък то ми пише “Music player muted”. Проверявам да не съм спрял звука - не съм. Влезнах в опциите, няма това, което ме интересува, но все пак пробвах всичко, за да бъда 100% сигурен. Гледах в интернет за “Magic key”, но нищо, което да ме интересува. Това ми го изписва точно когато влезна в песните. Кажете какво да правя, че е кофти така - все едно нямам нищо на телефона.
ПП: За нокиа е71 става въпрос.
казано от Penko Mladenov на 22.11.11, 19:11:
Мале във Vboxа какъв клип имаше днеска на Индия търси талант , хипер брутален и ся гледам са го махнали ;d
23.11.11
07:50
Тея ги хапе главата :D :D
23.11.11
08:19
Тея направо са си руски негри.:D
23.11.11
10:43
Изверги! То малко им трябва на индийците...за 5лв. всичко правят. :)
23.11.11
14:08
Чак флага развяха накрая. Аз дори немога да си обясня как издържаха някой от тези неща.. това е направо нечовешко !
Адаптация бе. Всичко е свикнато и практикувано хиляди пъти. Евала им правя!
Индийците се оказват скрита лимонка. Ето индийският Чък Норис:
http://fishki.net/comment.php?id=101560
И жалко, че едва ли има рускоговорящи тук, да се изкефят на “превода”
казано от 3OP3AMAH на 23.11.11, 14:52:
Индийците се оказват скрита лимонка. Ето индийският Чък Норис:
http://fishki.net/comment.php?id=101560И жалко, че едва ли има рускоговорящи тук, да се изкефят на “превода”
Тоз филм съм се заканил да го изгледам, на фона на останалите бози напоследък изглежда доста обещаваща комедия :D
23.11.11
16:54
казано от Петко К на 22.11.11, 22:01:
Пробва ли да го рестартираш? :D
Ако е във връзка с моя коментар - пробвах, но не стана. Махнах и заредих картата с памет и се оправи, като предния път не можа, а пак бях пробвал по този начин. Нищо, важното е че се оправи. Сега имам друг проблем, копчето за намаляване на звука не ми работи и се чудя от къде може да намалям звука, защото от опциите не намирам такова нещо.
23.11.11
19:08
Някой гледа ли този Милко от Спидер Спорт при Ути Бъчваров ?
Освен,че не изглеждаше на особено тренирал човек беше и противоречив в теориите си.
Хем не одобрявал въглехидратите ,хем каквото било вкусно значи е необходимо.Картофите ги давал на прасетата,но сладко можело да се яде в умерени количества.... едни такива...
Мнението беше редактирано от donsir на 23.11.11 19:09.
23.11.11
20:38
казано от Denny Crane на 23.11.11, 19:08:
Освен,че не изглеждаше на особено тренирал човек беше и противоречив в теориите си.
Хем не одобрявал въглехидратите ,хем каквото било вкусно значи е необходимо.Картофите ги давал на прасетата,но сладко можело да се яде в умерени количества.... едни такива...
Тоя анимационен герой се подвизаваше и тук /Spidersport му беше ник-а май/ :D
Докато има разни гламари, които му се връзват на акъла, ще виждаме и живи екземпляри, като него по телевизията, че даже се и натискат да ги правят известни.
казано от Denny Crane на 23.11.11, 19:08:
Отиди им в сайта и попрочети за какво става въпрос. Има интересни неща.
Участията по ТВ предавания, едвал ли могат да ти дадат пълна картина за изповядваните принципи и подходи.
Ако им влезнеш във форума с идеята да спориш с някого, да оспорваш принципите им или да споделиш мнението си, ще отнесеш бан след 2-рия си пост, така че не се хаби. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 23.11.11 20:59.
23.11.11
21:08
Има хора от тук, които посещават доста редовно форума на Милко и даже са по-активни там, но ще кажа каквото си мисля. За мен тези хора за пълни комплексари. Не разбирам защо на един човек да не му влияе по-добре ВВД примерно, и като каже, че тя е по-добра и че има по-добра програма от спайдър стамината(или там както беше), която за мен е пълна глупост, ще отнесе бана. Тея хора там са суперограничени и знаят само масло, яйца, масло, яйца, масло, яйца + от време на време една тренировка с по 25кг, за да не се натоварват много. И който вдига по 100кг за 0.5 повторения е адски силен. Най-много ме дразни обаче тоя Милко дет е 20 кила с мокри гащи и всичките му се кефят, защото бил 3-4% мазнини. Той хубаво е толкова, но изглежда по-зле от децата в Сомалия.
Храненето, което се пропагандира там, според мен е идеално за нетрениращи. Определено има какво да се научи от храненето на Аткинс, статиите на д-р Меркола, че и писанията на Милко. И то не толкова за билдинг тренировките, колкото за превенцията на сърдечно-съдови заболявания, затлъстяване, рак и тн. Като цяло внесената от American Heart Association ВВД за нуждите на нетрениращи всява хаос в световното здраве, населението си скапва инсулиновата чувствителност, нарушава се ролята на инсулина и лептина, което стои в основата на всички дегенеративни заболявания. Това, а не консумацията на животински мазнини, холестерол и месо.
Бъдете по-отворени за алтернативните гледни точки. Макар и да има доста преувеличени неща, в сайта има наистина много ценна информация.
23.11.11
21:54
ухауха
23.11.11
22:56
казано от Voyager на 23.11.11, 21:29:
Бъдете по-отворени за алтернативните гледни точки. Макар и да има доста преувеличени неща, в сайта има наистина много ценна информация.
Ценната информация си я има навсякъде /стига човек да я търси/, но не бих търпял простотията на тези “инструктори” ако ще да ми разкрият тайната за смисъла на живота ;) Човек не трябва да е толерантен към хорската простотия, виж може да съм толерантен към гейовете, лесбийките, но към индивиди с умствени отклонения, пробващи се да се изявяват като месии - търпението ми е, като към хлебарките. Най-хубавото нещо, което е направил този е, че се махна от този форум /аз с тази му добрина съм го запомнил/ :D
Гледал съм му тренировките на бременни във vbox, с какви тежести ги кара да клякат и ако жена ми е толкова малоумна, че да се върже на подобни тренировки, ще му пробвам яйцата в микровълновата /без да ги отделям от него/.
23.11.11
23:03
Ще запазя баланс между коментарите ви.
Във форума съм влизал и честно казано не ми допада като функциониране,за това и като съдържание не съм го разучавал.
Съгласен съм,че формата на кулинарното предаване не предразполага към обширни обяснения,но противоречията в приказките му бяха факт.А това какъв треньор е - не знам,но ако и треньорските му похвати са на принципа - “както аз кажа! - на всяка цена! и не задавай въпроси! ” ....... успех на трениращите :D
Мнението беше редактирано от donsir на 23.11.11 23:04.
23.11.11
23:16
Уф, много сте лоши.
Тъкмо с кеф се засилих към моабета, да драсна един виц (като никога)...
А вие почнали сериозна тема.
Айде по-късно ще мина пак :)
Сега ще издиря предаването при Ути.
Линк искам, не го намерих в арихивите на бнт:)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 23.11.11 23:32.
- Мразя хората, които нямат вкус! - казал канибалът...
А вие - диети та диети. Дрън-дрън :p
24.11.11
00:28
Дано да не го знаеш, 6th, а линка не го намерих
На един мъж му порастнал х*й на челото. Уплашил се човекът, отива при личния:
-Докторе, какво да правя, помагай, че ще се побъркам!
-Отиди до Китайската стена.
Стегнал си куфарите, заминал... И нищо - х*я все там си седи.
Връща се при лекаря:
- Е, отидох до стената и какво - виждаш резултатът, все тук си е.
- Добре, не се притеснявай, отиди сега до Рим.
... Същата история - никакво подобрение. Ядосал се човекът, връща се за 3ти път:
- А бе, докторе, какви са тези работи - отивам тук, там, и никакъв ефект?
Докторът: Нищо, нищо, отиди сега до Египет, при пирамидите...
- Сигурен ли си, много пари са това, дали ще се оправя този път?
Докторът: Дали ще се оправиш не знам, ама поне свят да видиш, че к’во ще правиш като ти пораснат и т*ш*ци
В предприятие влиза банда маскирани с големи пушкала:
- НЕ мърдай, всички на земята, това е обир.
Изправя се гл.сч., плюе си в пазвата и вика:
- Уф, пък аз си помислих, че са данъчни.