Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от head_hunter на 21.11.11, 21:06:

казано от Rasengan94 на 21.11.11, 21:00:

Ти к’во , мислиш , че не съм чистил яйца от микровълновата ли ? :D .. А знаеш ли какво става когато таймера не бачка и забравиш пуканки вътре :D

Нещо по повод яйцата и микровълновата.
http://iva-neno.blogspot.com/2007/12/blog-post.html

edit: Смених лика с по-пълно описание :D

Въпрос: Налях в стъклена тенджера вода, за да изравня осмотичното налягане, сложих вътре две яйца, похлупих йената с капак срещу евентуален взрив и я сложих в микровълновата печка. Водата още не беше кипнала, когато яйцата избухнаха и строшиха капака на йената!

Бях ги забравил тия писма.

22.11.11
12:06

да споделя с вас един виц, който направо ми скри шапката и ме разрева от смях :D :D :D

Магарето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
-Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз еба много яко и дълго
-Ми и аз еба яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.

22.11.11
12:48

казано от Петър Велев на 22.11.11, 12:06:

да споделя с вас един виц, който направо ми скри шапката и ме разрева от смях :D :D :D

Те вече го постваха назад  :D

22.11.11
17:49

Препоръчайте нещо за болки в гърлото -.- Само да не са тия лайна МоМ или пък стрепсилс...

22.11.11
17:53

Греяна ракия

KY

22.11.11
18:26

Песимистът казал:
- По лошо от това не може!
Оптимистът казал:
- Може, може!

Пищова, в тандем с Faked Stars Production — “Искам да се стрелкаме“:

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 23.11.11 00:03.

22.11.11
19:11

Мале във Vboxа какъв клип имаше днеска на Индия търси талант , хипер брутален и ся гледам са го махнали ;d

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 22.11.11 19:11.

22.11.11
19:28

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/1122926646-Edin_volen_ezdach_ot_Ovcha_kupel.html

Ееееееееее само cowboy си нямахме до сега в Овча Купел ! :D
Миналата седмица се чудех какъв е тоя перко с кон по главната, а то кво било.. хахаха

22.11.11
20:55

първа втора баце, трета - 140

22.11.11
21:24

Вече 2-ма завършващи ще ги е страх да ме погледнат ;). Като много обиждат без причина и викат “След тоя направо ми замириса на гной”, не ми оставят избор.

Пък аз ще ви кажа ‘’килата бейби’’ :D

S!

22.11.11
21:39

Момчета, влизам си в телефона и да послушам малко музика, пък то ми пише “Music player muted”. Проверявам да не съм спрял звука - не съм. Влезнах в опциите, няма това, което ме интересува, но все пак пробвах всичко, за да бъда 100% сигурен. Гледах в интернет за “Magic key”, но нищо, което да ме интересува. Това ми го изписва точно когато влезна в песните. Кажете какво да правя, че е кофти така - все едно нямам нищо на телефона.

ПП: За нокиа е71 става въпрос.

22.11.11
22:01

Пробва ли да го рестартираш? :D

23.11.11
00:47

казано от Penko Mladenov на 22.11.11, 19:11:

Мале във Vboxа какъв клип имаше днеска на Индия търси талант , хипер брутален и ся гледам са го махнали ;d

23.11.11
02:17

E, тия ми обраха точките. И никой не умрЕ...

Тея ги хапе главата :D :D

KY

23.11.11
08:19

Тея направо са си руски негри.:D

Изверги! То малко им трябва на индийците...за 5лв. всичко правят. :)

23.11.11
14:08

23.11.11
14:09

Чак флага развяха накрая. Аз дори немога да си обясня как издържаха някой от тези неща.. това е направо нечовешко !

23.11.11
14:51

Адаптация бе. Всичко е свикнато и практикувано хиляди пъти. Евала им правя!

23.11.11
14:52

Индийците се оказват скрита лимонка. Ето индийският Чък Норис:
http://fishki.net/comment.php?id=101560

И жалко, че едва ли има рускоговорящи тук, да се изкефят на “превода”

23.11.11
15:43

казано от 3OP3AMAH на 23.11.11, 14:52:

Индийците се оказват скрита лимонка. Ето индийският Чък Норис:
http://fishki.net/comment.php?id=101560

И жалко, че едва ли има рускоговорящи тук, да се изкефят на “превода”

Тоз филм съм се заканил да го изгледам, на фона на останалите бози напоследък изглежда доста обещаваща комедия :D

S!

23.11.11
16:54

казано от Петко К на 22.11.11, 22:01:

Пробва ли да го рестартираш? :D

Ако е във връзка с моя коментар - пробвах, но не стана. Махнах и заредих картата с памет и се оправи, като предния път не можа, а пак бях пробвал по този начин. Нищо, важното е че се оправи. Сега имам друг проблем, копчето за намаляване на звука не ми работи и се чудя от къде може да намалям звука, защото от опциите не намирам такова нещо.

DO

23.11.11
19:08

Някой гледа ли този Милко от Спидер Спорт при Ути Бъчваров ?
Освен,че не изглеждаше на особено тренирал човек беше и противоречив в теориите си.
Хем не одобрявал въглехидратите ,хем каквото било вкусно значи е необходимо.Картофите ги давал на прасетата,но сладко можело да се яде в умерени количества.... едни такива...

Мнението беше редактирано от donsir на 23.11.11 19:09.

23.11.11
19:39

Да, гледах го и аз.

HE

23.11.11
20:38

казано от Denny Crane на 23.11.11, 19:08:

Освен,че не изглеждаше на особено тренирал човек беше и противоречив в теориите си.
Хем не одобрявал въглехидратите ,хем каквото било вкусно значи е необходимо.Картофите ги давал на прасетата,но сладко можело да се яде в умерени количества.... едни такива...

Тоя анимационен герой се подвизаваше и тук /Spidersport му беше ник-а май/ :D
Докато има разни гламари, които му се връзват на акъла, ще виждаме и живи екземпляри, като него по телевизията, че даже се и натискат да ги правят известни.

23.11.11
20:59

казано от Denny Crane на 23.11.11, 19:08:

Отиди им в сайта и попрочети за какво става въпрос. Има интересни неща.
Участията по ТВ предавания, едвал ли могат да ти дадат пълна картина за изповядваните принципи и подходи.
Ако им влезнеш във форума с идеята да спориш с някого, да оспорваш принципите им или да споделиш мнението си, ще отнесеш бан след 2-рия си пост, така че не се хаби. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 23.11.11 20:59.

S!

23.11.11
21:08

Има хора от тук, които посещават доста редовно форума на Милко и даже са по-активни там, но ще кажа каквото си мисля. За мен тези хора за пълни комплексари. Не разбирам защо на един човек да не му влияе по-добре ВВД примерно, и като каже, че тя е по-добра и че има по-добра програма от спайдър стамината(или там както беше), която за мен е пълна глупост, ще отнесе бана. Тея хора там са суперограничени и знаят само масло, яйца, масло, яйца, масло, яйца + от време на време една тренировка с по 25кг, за да не се натоварват много. И който вдига по 100кг за 0.5 повторения е адски силен. Най-много ме дразни обаче тоя Милко дет е 20 кила с мокри гащи и всичките му се кефят, защото бил 3-4% мазнини. Той хубаво е толкова, но изглежда по-зле от децата в Сомалия.

23.11.11
21:29

Храненето, което се пропагандира там, според мен е идеално за нетрениращи. Определено има какво да се научи от храненето на Аткинс, статиите на д-р Меркола, че и писанията на Милко. И то не толкова за билдинг тренировките, колкото за превенцията на сърдечно-съдови заболявания, затлъстяване, рак и тн. Като цяло внесената от American Heart Association ВВД за нуждите на нетрениращи всява хаос в световното здраве, населението си скапва инсулиновата чувствителност, нарушава се ролята на инсулина и лептина, което стои в основата на всички дегенеративни заболявания. Това, а не консумацията на животински мазнини, холестерол и месо.

Бъдете по-отворени за алтернативните гледни точки. Макар и да има доста преувеличени неща, в сайта има наистина много ценна информация.

ухауха

HE

23.11.11
22:56

казано от Voyager на 23.11.11, 21:29:

Бъдете по-отворени за алтернативните гледни точки. Макар и да има доста преувеличени неща, в сайта има наистина много ценна информация.

Ценната информация си я има навсякъде /стига човек да я търси/, но не бих търпял простотията на тези “инструктори” ако ще да ми разкрият тайната за смисъла на живота ;) Човек не трябва да е толерантен към хорската простотия, виж може да съм толерантен към гейовете, лесбийките, но към индивиди с умствени отклонения, пробващи се да се изявяват като месии - търпението ми е, като към хлебарките. Най-хубавото нещо, което е направил този е, че се махна от този форум /аз с тази му добрина съм го запомнил/ :D
Гледал съм му тренировките на бременни във vbox, с какви тежести ги кара да клякат и ако жена ми е толкова малоумна, че да се върже на подобни тренировки, ще му пробвам яйцата в микровълновата /без да ги отделям от него/.

DO

23.11.11
23:03

Ще запазя баланс между коментарите ви.
Във форума съм влизал и честно казано не ми допада като функциониране,за това и като съдържание не съм го разучавал.
Съгласен съм,че формата на кулинарното предаване не предразполага към обширни обяснения,но противоречията в приказките му бяха факт.А това какъв треньор е - не знам,но ако и треньорските му похвати са на принципа - “както аз кажа! - на всяка цена! и не задавай въпроси! ” ....... успех на трениращите :D

Мнението беше редактирано от donsir на 23.11.11 23:04.

Уф, много сте лоши.
Тъкмо с кеф се засилих към моабета, да драсна един виц (като никога)...
А вие почнали сериозна тема.
Айде по-късно ще мина пак :)

Сега ще издиря предаването при Ути.

Линк искам, не го намерих в арихивите на бнт:)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 23.11.11 23:32.

23.11.11
23:58

Ако го намериш - линквай. :)
А, къде е вица? :D

24.11.11
00:18

- Мразя хората, които нямат вкус! - казал канибалът...

А вие - диети та диети. Дрън-дрън :p

Дано да не го знаеш, 6th, а линка не го намерих

На един мъж му порастнал х*й на челото. Уплашил се човекът, отива при личния:
-Докторе, какво да правя, помагай, че ще се побъркам!
-Отиди до Китайската стена.
Стегнал си куфарите, заминал... И нищо - х*я все там си седи.
Връща се при лекаря:
- Е, отидох до стената и какво - виждаш резултатът, все тук си е.
- Добре, не се притеснявай, отиди сега до Рим.
... Същата история - никакво подобрение. Ядосал се човекът, връща се за 3ти път:
- А бе, докторе, какви са тези работи - отивам тук, там, и никакъв ефект?
Докторът: Нищо, нищо, отиди сега до Египет, при пирамидите...
- Сигурен ли си, много пари са това, дали ще се оправя този път?
Докторът: Дали ще се оправиш не знам, ама поне свят да видиш, че к’во ще правиш като ти пораснат и т*ш*ци

24.11.11
00:31

И двата са добри :)
Лека нощ от мен. :)

24.11.11
04:19

В предприятие влиза банда маскирани с големи пушкала:
- НЕ мърдай, всички на земята, това е обир.
Изправя се гл.сч., плюе си в пазвата и вика:
- Уф, пък аз си помислих, че са данъчни.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1