Връх на бицепс

Прескочи до:

19.06.05
11:25

Здравейте,пичове! Имам доста голям и така масивничак бицепс,но нямам такова връхче отгоре! Как да го направя? Предлагаха ми да правя концентрични сгъвания с чукчетата,но нямаше особен ефект ... :cry:

19.06.05
12:10

с кав процент мазнини си ?

19.06.05
12:18

процента мазнини няма нищо общо - върха на бицепса е главно до генетика...
продължавай да правиш концентрирано сгъване с по-големи тежести и ти гарантирам, че резултатът ще дойде, но бавно...

19.06.05
12:37

[quote author=“BlackKettle”]процента мазнини няма нищо общо - върха на бицепса е главно до генетика...
продължавай да правиш концентрирано сгъване с по-големи тежести и ти гарантирам, че резултатът ще дойде, но бавно...

уффф ами ако е мазен как искаш да му се оформя главата на бицепса !? а иначе с оформящи упр ( на машини наи вече и скрепци)

19.06.05
12:46

Mи има малко мазничко :oops:  няма как,но е сравнително малко ! Рамото ми е доста развито и като стегна бицепса и той е малко по-ниско от рамото и малко кофти :cry:

19.06.05
13:08

еми ако искаш почни с релефа и без тва лятото много лесно се гори :) пък и изглеждат много по добре релефните мускули :)

20.06.05
19:28

абе първо го изчисти тоя бицепс и ако пак няма връхче - sorry :)

20.06.05
19:35

[quote author=“SGK”]абе първо го изчисти тоя бицепс и ако пак няма връхче - sorry :)

хаха да верно изчисти го и ако няма връх напрао си режи вените дефектен си
(в кръга на шегата)

20.06.05
22:36

По принцип за тази част на бицепса , която трябва ( теоретично ) да има връх ( горната ) е наи добре да я тренираш с концентрирано сгъване с дъмбел.

20.06.05
23:17

Концентрирано с дъмбел и търпение.. макар че тук и генетиката си казва думата.. при някой просто не се получава, но дерзай.

21.06.05
00:50

[quote author=“Lorinser”]Здравейте,пичове! Имам доста голям и така масивничак бицепс,но нямам такова връхче отгоре! Как да го направя? Предлагаха ми да правя концентрични сгъвания с чукчетата,но нямаше особен ефект ... :cry:

Пробвал ли си при Скотово сгъване! Рони Колман препоръчва това точно за връх на бицепса!

21.06.05
15:23

А на това за флайса със среден наклон и с дъмбели? не е ли за връх

21.06.05
15:34

[quote author=“kaloiancho”]Концентрирано с дъмбел и търпение.. макар че тук и генетиката си казва думата.. при някой просто не се получава, но дерзай.

Това е истината за върха на бицепса.При мене лично след няколко серии концентрирано веднага излиза.Просто генетика.Друг добър вариант е да сгъваш на скрипец с долна макара и D-ръкохватки всяка ръка разнопосочно.Въобще сгъванията на скрипец работят точно там

HD

22.06.05
07:02

Не знам, но и аз си мисля, че е главно до генетика. Аз също имам същия проблем - бицепсите ми нямат голям връх, особено като се гледат отпред. Правил съм всичко - концентрирани сгъвания с щанга и дъбмели; скотови пейки; дърпане на скрипец между краката....
Като че ли най-голям резултат има от концентрираното сгъване. Но пак казвам - всичко в крайна сметка опира до генетиката. Ако не беше така всеки щеше да има шанс да е мр. Олимпия.

24.06.05
14:32

с това http://www.bb-team.org/exercise/000048.php

29.06.05
11:24

Еми мойте бицепси са сравнително по-големички от момчето на снимката.Да правя на долен скрипец РЕДОВНО но с прав лост тесен хват. :lol: Чукове и понякога концентрираното сгъване,но ме е страх да не изгубя част от масата която съм натрупал с много зор по ръцете :? За това съм малко резерве с това чистене...

^MaD^ явно не си ме разбрал правилно  Имам предвид върха на бицепса,а не “топченцето”  Вгледай се внимателно в бицепса на някой културист и ще видиш за какво става въпрос...и това от аватара е мойта ръчичка

BR

09.07.05
01:25

аз ще ти кажа едно мн добро упражнение:
сядаш на столчето,облегалката на 45 градуса, с по един  дъмбел в ръка и помпаш като го правиш бавно и винаги с  контрол над тежеста.
когато вдигаш едната , в момента в които тя е на нивото на задника ти другата ,която спускаш  трябва да е на същото ниво.тази която вдигаш от нивото на задника започваш да извърташ така че горе дланта да е към тялото.

10.07.05
15:56

Може може ... :lol:

10.07.05
18:08

Айде стига бе човек...  :lol:
Като жените: “О, не малки са ми гърдите, голям ми е задника!”  :lol:  :lol:

Нищо ти няма на бицепса, просто според мен не е достатъчно развит. Трябват ти добри тренировки, добра хранене и спане и всичко ще си дойде с времето. /Пък и да не дойде, какво ти пука толкова?! :)/

Според мен е удачно да вкараш добре изолиращи бицепса упражнения и СТРЕЧИНГ, той ще помогне според мен значително за оформянето.

Успех ти желая!

11.07.05
11:40

Ми да знам че нищо в него няма. :? Ама все пак от 4 МЕСЕЦА НЕ Е МРЪДНАЛ И МИЛИМЕТЪР !!! :evil:  :evil:

11.07.05
19:15

еми сигорно си в застой пробвай тази програма и ти гарантирам ще има положителен ефект

прав редуваш сгъване с щанга и дъмбели за бицепси в следния ред-
1/6 с щанга хват много широк
1/6 с дъмбели силно раздалечени

1/6 с щанга-раменен хват
1/6 с дъмбели-среден хват

1/6 с щанга-раменен хват

1/6 с щанга-тесен хват
1/6 с дъмбели-ръцете по-прибрани-

1/6 с щанга-тесен хват
1/6 с дъмбели-ръцете по-прибрани

за трицепс

лег с тесен хват- 8серии/6 повторения

11.07.05
20:22

[quote author=“westsa”]еми сигорно си в застой пробвай тази програма и ти гарантирам ще има положителен ефект

1/6 с щанга-раменен хват

1/6 с щанга-раменен хват

1/6 с щанга-тесен хват

1/6 с щанга-тесен хват

за трицепс

кво е тва бе ?
12 серии за бицепс ?
лег с тесен хват 8 серии !?

11.07.05
20:29

да пробвай
няма да сгресиш :wink:

12.07.05
10:15

Да,мерси много задължително ще пробвам. :) Само не разбрах какво е 1/6 :oops:

12.07.05
10:17

1 серия 6 повторения

12.07.05
10:36

Ясно,мерси пак  :P

12.07.05
10:39

да каже кво ти е мнението като я поизпробваш!!!

12.07.05
10:50

Хехе не вярвам да има чак такъв моментален резултат  :roll: , ама кой знае... :lol:

12.07.05
10:59

пробвай и ще видиш как ще се напомпаш
ако ти хареса блъскай по нея 2 месеца и след тва ще ти дам още по изродска!!! :wink:

12.07.05
11:30

Хехехе вече си имам и личен треньор :lol:

20.07.05
11:52

Пич, мноо яко упражнение ! :lol:  Вчера го прайх и днес имам АДСКАТА мускулна треска на бицепса :shock:  :shock:  :shock:  Мерси много ! 8)

20.07.05
14:33

май ти е допаднала тази тренировка блъскай по нея 2 месеца!!! :wink:

CR

20.07.05
21:31

Я чеки малко че не разбрах ..... тая програма колко пати седмично се прави ??????? Нали уш трябва да си кат Рони Коуман та да тренираш 1 мускулна група седмично камо ли повеч ... !?
Споредмен е МН глупаво да тренираш само 1 мускулна група .... и да пренебрегнеш всичко останало. То хората са казали ... че ако някоя мускулна група ти изостава отделяш един ден в които блъскаш самоза нея.

20.07.05
22:11

хубаво е да прочетеш всичките мнения CRUSH
къде я видя тази 1 мускулна група
а и като цяло нещо не ти разбирам мнението!!!

CR

20.07.05
22:45

[quote author=“westsa”]еми сигорно си в застой пробвай тази програма и ти гарантирам ще има положителен ефект

1/6 с щанга-раменен хват

1/6 с щанга-раменен хват

1/6 с щанга-тесен хват

1/6 с щанга-тесен хват

за трицепс

Ами де да знам ... невиждам упр. за Гърди , гръб , рамо и Т.н ..... А какво неразбираш от тва дето писах по отгоре ? Кажи ми колко пати седмично се прави тав програма аз НЗ как ако се прави повече от 2 - 3 пъти седмично ще ПОЧИВА бицепса. Ако на човека бицепса немъ върви добре да си избере един ден в който да прави само за бицепс и готово.Пък и ти тея упр. дето си мъ написал .... сигорно човека трябва да ги прави с по 1кг. иначе как ще издаржи на всички тея серии и повторения които натоварват САМО и единствено ръцете?!?

20.07.05
22:53

абе как може да си толкова глупав А???
това е тренировка само бицепс и трицепс темата е за връх на бицепса
дал съм му тренировка за ръце
прави се един път седмично
защо трябва да му правя цяла програма
това че ти ще ги правиш с 1кг не означава че и другите ще ги правят.
аз например я правя с щанга с 40 кг а дъмбелите ми са по 17 кила.

CR

20.07.05
23:10

Аааа ама така кажи ве пич аз си помислих 2 месеца само тва да тренира  :oops:  с0рка :lol:
ше взема и аз да в пробвам (макарче за бицепс повече от 35кг немога да вдигна .... а думпелите наи често ги слагам на 13 - 15 кг.)
Обаче задължително ще го пробвам :D

20.07.05
23:27

Програмата е взета от книгата на Еню Рангелов - “Мега мускули” - стр. 124 ;).
Пише, че това е програмата на Винс Тейлър за специализация на ръцете, при това е дадена в раздела за хора с над 5 години стаж.
Просто исках да знаете от къде е оригинала ;)

CR

21.07.05
11:15

[quote author=”Петко К”]Програмата е взета от книгата на Еню Рангелов - “Мега мускули” - стр. 124 ;).
Пише, че това е програмата на Винс Тейлър за специализация на ръцете, при това е дадена в раздела за хора с над 5 години стаж.
Просто исках да знаете от къде е оригинала ;)

Ми аз сам вече с почти 1-дногодишен стаж  :oops:  тва значи ли че немога да я правя ?

21.07.05
13:09

можеш да я правиш

CR

22.07.05
14:01

...........
Как с разделечен и среден хват да го хвана тоя дъмпел ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1