Ослабване и релеф на тялото

02.12.11
23:41

Първо здравейте приятели .Бих се радвал да ми помогнете. Реших да отслабна 10 15 кг  за лятото а не  да се сещам като останат 1 или 2 месеца .Посъветвай те ме някакъв начин  не искам диети или подобни нвд  хранителни режими искам начин на хранене и тренировка и 3 4 месеца съм идеален но посъветвай те ме как да си подредя храненето какво да ям и как да тренирам .
Благодаря дано някой помогне наистина

02.12.11
23:46

При така зададеният въпрос отговорът е:
Сериозни тренировки, правилна храна и резултатите ще са налице

02.12.11
23:49

казано от gips на 02.12.11, 23:46:

При така зададеният въпрос отговорът е:
Сериозни тренировки, правилна храна и резултатите ще са налице

Това е ясно но нали ми трябва хранене не знам какво да ям но не искам да минавам на диета .

02.12.11
23:57

Ти като не знаеш как може аз /”аз” може да заместиш с човекът който ще ти помогне/ да знам, при условие, че дори не съм те виждал. Дай малко по-подробна информация относно това как си се хранил досега. Как и колко тренираш. Дай някакви сегашни мерки, ако знаеш... Ей такива неща
И не прави грешката да поставяш под един общ знаменател думите:  “диета”, “режим на хранене” и “глад

Може да прочетеш и няколко статии от сайта. Доста ще ти помогнат. Само като напишеш “Начинаещ” в търсачката и ще се изненадаш колко много материал има

Мнението беше редактирано от Fallen на 02.12.11 23:58.

03.12.11
00:06

:) начин на хранене - www.bb-team.org/articles/910_otslabvane-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd#axzz1fFllClaT
не е труден за спазване и не бих го сравнила с диета, пробвай и ще видиш

03.12.11
00:06

казано от gips на 02.12.11, 23:57:

Ти като не знаеш как може аз /”аз” може да заместиш с човекът който ще ти помогне/ да знам, при условие, че дори не съм те виждал. Дай малко по-подробна информация относно това как си се хранил досега. Как и колко тренираш. Дай някакви сегашни мерки, ако знаеш... Ей такива неща
И не прави грешката да поставяш под един общ знаменател думите:  “диета”, “режим на хранене” и “глад

Може да прочетеш и няколко статии от сайта. Доста ще ти помогнат. Само като напишеш “Начинаещ” в търсачката и ще се изненадаш колко много материал има

Еми как съм се хранил не здравословно манджи сладко безалкохолно и такива.
Мерки : 175 висок 103 кг 16 години

03.12.11
00:31

Само безалкохолно, сладко, пици, баници, дюнери и подобни да спреш, ще ги свалиш тия 10 килограма за два месеца.

03.12.11
13:22

казано от Ensiferum на 03.12.11, 00:31:

Само безалкохолно, сладко, пици, баници, дюнери и подобни да спреш, ще ги свалиш тия 10 килограма за два месеца.

да то е щракане с пръсти тая работа... ами забавения метаболизъм кой ще го оправи? Ами последиците от (да речем) 12 години такова хранене, как се заличават за 2 месеца?
Диета и яки тренировки му е цаката. Автора- прочети сайта BB-team.org от край до край и ще ти се изясни как точно да процедираш ;)

03.12.11
13:26

Всъщност, точно така става, особено ако си на 16 години ;)
И нищо му няма на метаболизма.

03.12.11
14:25

казано от Петко К на 03.12.11, 13:26:

Всъщност, точно така става, особено ако си на 16 години ;)
И нищо му няма на метаболизма.

Говори ми ... нали и аз съм на 16. Мога да кажа ,че съм си развалял тялото в продължение на 13 години индиректно- тъпчеха ме разни баби и други с “мекички”, “сладко”, “бухтички” и т.н и сега още немога да се отърва от последиците. Не казвам,че е невъзможно , просто не е толкова лесно. Но да, след като спре да яде лоши храни ще има резултат

03.12.11
14:46

От кои точно последици не можеш да се отървеш?

03.12.11
15:21

казано от Joyplovdiv на 03.12.11, 14:46:

От кои точно последици не можеш да се отървеш?

хм ами от кои ли? 100% не е от прекаленото много мускулна маса или дълбокия релеф... От паласките и корема, въпреки ,че от 6+ месеца се опитвам да се храня здравословно не пия и не пуша. Не казвам че няма ефект- казвам ,че просто не е толкова лесно

Мнението беше редактирано от Абазаба на 03.12.11 15:21.

03.12.11
16:37

Много е относително това дали не можеш или не.Аз примерно преди да почна да ходя на финтес съм ял само боклуци ,а даже и като го почнах в началото пак ядох доста и си мислих ,че като не ям мазно няма да качвам мазнини и блъсках яко въглехидрати,но никога не станах някъв мазен.Защо ли ? Ами щото по цял ден не съм си сядъл на гъза и вкъщи си бях само ,за да спа. И боклуци да ядеш ако през деня си супер активен нищо няма да ти се лепи.

03.12.11
19:31

Напълно подкрепям мнението на Ramon Dekkers. Аз съм на 17 и също не мога да се отърва все още от тия тъпчения като по-малък..!
Но ако човек си даде достатъчно зор, всичко е постижимо! Към автора - За твоя ръст/килограми ти трябват високо интензивни тренировки подкрепени с много кардио и добър храниетлен режим (първата седмица-2 ще са най-трудни от режима, после ще свикнеш), просто си дай достатъчно зор и спазвай режима! Няма да е лошо да изчетеш всички статии в сайта ! Браво за това,че си се сетил от по-рано и ,че знаеш, че отнема доста време!
Поздрави и късмет! :)

03.12.11
22:34

Петко има предвид, че 10-15 кг ще ги свали наистина лесно. Обаче според мен трябва още, не само 10-15 кг. На 175 ръст 90 кг са си пак много.
Така че като начало спирай манджичките и наблегни на печени месо, риба, и сурови ядки и зеленчуци. После апетитът идва с яденето и като видиш, че има резултат, ще поискаш и по-големи резултати, но дотогава ще си изчел сайта и ще се справиш сам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1