казано от Димитър Иванов на 06.12.11, 20:58:
Сега качваме само мускОли :D :D А на пролет почва чистенето,лятото ще е малко късно :D
Мойто чистене започна вече, ама тряабва да внимавам малко с храната, някакво ограничение тряабва да има :D
След днескашната тренировка съм скапана , утрее малко фитнес ! Надъхвация >.< http://www.youtube.com/watch?v=9g1CgvXhCo4&feature=autoplay&list=FL20ZMQBCkTU71naCGeIHWWg&lf=mh_lolz&playnext=1
07.12.11
15:57
казано от Dique на 06.12.11, 21:06:
Вие познавате ли се, бе о.О ?
Да :)
ПП:Почни да се храниш и ще се чувстваш много по-добре и ще правиш много по-добри тренировки ;)
М/у другото аз се храня доста добре, ама тряабва да понамаля количеството :D и тоя junkfood ме убива, не мога да спра да ям простотии (снаксчета и от рода им :D )
Сегааа да поработим за пресата :D че до февруари тряабва да се покаже малко :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.12.11 16:59.
Аз като тренирах сериозно лека атлетика, между двете тренировки за деня ядях кроасани с пица, а вечерта два хляба със салам и майонеза:)
Бях изчистен, като за Олимпията...:)))
казано от Shuff на 06.12.11, 19:02:
Да де, ама освен че мога да бягам искам да покажа и друго , а пък и искам готино тяло : )
Ти си на 15-16, щом от сега си започнала, ще направиш готино тяло, ще изкараш и преса, но надали ще е такава. Идеята ми беше, че нама да ми стигнат допинг тестовете да я изследвам тази мацка, за да разбера какво има в кръвта си, но едно съм сигурна, че е ползвала *******, поне в последните ‘моменти’ от изчистване на пресата.
А ние не искаме да имаме готини кореми и мустаци, нали ? ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.12.11 19:26.
Аз ям сутрин или някакъв сандвич или зърнена закуска с мляко, че иначе до тренировката огладнявам, после като се прибера за обяд повечето пъти ям готвени неща пиле с ориз, пиле с картофи и разни такива манджи, а като няма готвено минавам на сандвичи отново :D , след обяд няма да съм аз ако не ям някакви снаксове или ядки или сладкишчета и за вечеря пак нещо готвено ( но ако не ми харесва това което има следва- сандвичи again :D ) и за това маика ми ми забрани да ям сухи неща !
П.П.- да ви питам, маика ми ми казва че се дебелее от сухите храни ?!
казано от Skoge на 07.12.11, 17:47:
казано от Shuff на 06.12.11, 19:02:
Да де, ама освен че мога да бягам искам да покажа и друго , а пък и искам готино тяло : )
Ти си на 15-16, щом от сега си започнала, ще направиш готино тяло, ще изкараш и преса, но надали ще е такава. Идеята ми беше, че нама да ми стигнат допинг тестовете да я изследвам тази мацка, за да разбера какво има в кръвта си, но едно съм сигурна, че е ползвала - winstrol, поне в последните ‘моменти’ от изчистване на пресата.
А ние не искаме да имаме готини кореми и мустаци, нали ? ;)
Определено не искам мустаци :D
Майка ти е почти права. Има значение все пак как ядеш. Аз също нямам особено време да ям супа всеки ден, обаче пък киселото мляко, зеленчуците и фибрите, овес и бла - бла компенсират.
Може би има предвид, че ако ядеш само сандвичи, ти се затормозява смилането на храната в организма и оттам нарушаване на обмяната, матаболизма и в следствие на което се отлагат мазнини, аз с хлебните истории не съм запозната, защото хляб май последно съм яла в 7 клас.
Предполагам ти го е казала, за да спреш да ядеш сандвичи и особено СНАКСОВЕ. Ти с това бягане, надали ще напълнееш, но въпреки това помисли за дебелото си черво :)
Ще ви заострят вниманието мод-овете с тия препарати...
Избягвайте да говорите за неща, които на тази възраст и с този опит, не трябва да докосвате и с 15-метров прът...
Малката, ти защо не питаш Валя за тия неща, да видиш какви шамари ще завалят.
Човече, аз не използвам нищо за което не съм се консултирала с Валя, а пък и не пия нищо особено 2-3 витанима, аминокиселини и Q10 , даже спирам да пия аминото, защото в последно време набавям цялата енергия от храната ! : )
slavko, според мен това не трябва да са теми табу, особено за ТАЗИ възраст, по-добре е момичетата да знаят, че този корем не е ефект само от тренировки и хранителни режими, а не да летят в облаците. Ще се появи някой голям ‘разбирач’ и ще и предложи някоя гадост, в малките фитнеси е така, с дългогодишен опит си, предполагам знаеш.
Истината, колкото и грозна да е, е това - по-добре, да се знае, а не да се издигат в култ и цел подобни снимки.
Днес тренировката не беше тежка, но пак краката са ми одървени яката .
И пак да си кажа не съм взимала нищо до сега, няма и да взимам !
Предпочитам само с труд да направя тялото което искам :)
Да, да...тя и Марион Джоунс и Кели Уайт така искат, ти какво си мислиш...Флорънс Грифит и тя...
Не казвам темите да са табу...НИКАК даже...хората трябва да са информирани...
Просто не са за този форум...!!!
Спокоен бъди, ще си направя тялото което иииискам без да заприличам на Кастер Семеня ! Ако това се опитваш да ми кажеш .
Мнението беше редактирано от Shuff на 08.12.11 17:58.
За съжаление, ако ще ставаш професионалиска и искаш да гониш добри класирания, ще те назобят като бройлер рано или късно. Ако ли не, само във форума ще те поназнайват :)
Такаа, все още съм малка и не могат да ме назобят, аз сега тепърва се развивам в професионалния спорт, ако имам данни за нещо повече от държавни състезания ще се види малко по-късно. Аз уча доста и ако не се получи в спорта ще има и друга алтернатива :)
Нямамм търпение да навали сняг и да правим лудории :D Днес мислех да правя снежен човек, ама много бързо изчезна снега !
казано от Shuff на 08.12.11, 18:35:
Такаа, все още съм малка и не могат да ме назобят, аз сега тепърва се развивам в професионалния спорт, ако имам данни за нещо повече от държавни състезания ще се види малко по-късно. Аз уча доста и ако не се получи в спорта ще има и друга алтернатива :)
Аз не казвам СЕГА! Когато дойде момента и ако преценят, ще заприличаш на Ивет Лалова и Ваня Стамболова, не се притеснявай. И без много зор ще извадиш пресата и ще заформиш челюстта :)
Да, ясно разбрах :) само че Ивет си е много красива жена, Ваня също няма проблем да заприличам на някоя от тях в бъдеще, даже бих се радвала ( но засега само малко да изкарам преса добре ще е :) ), ама незнам какво са давали на Светла Димитрова и дали и е помогнало за бягането, но на външният вид май не е помогнало много :D
И отново в София, готови за 3 натоварващи седмици :) ии гледаме на топличко x-factor :)
И по-малко се научавам да балансирам на ръце :)
Сега се прибрах от тренировка и съм страшно доволна :)
Имахме отсечки 2x3x400m на 85% (там трениорката ни каза как да ги изчислим по колко сек. трябва да бягаме)
и само 1вата леко се разходих но другите станаха всички под 80 сек. , ставаха по 79- 77 :)
Влизам във форма леко по леко, вие какво ще кажете, добре ли е ?! :)
12.12.11
13:39
Бе, 80 секунди не са ли малко множко за 400 метра? Аз си спомням, когато специализирах на 60 метра, поддържах 600 метра нещо в порядъка 1:40, 1:45…
а на 600м като правим 6 отсечки ми стават в интервала 2,05-2.20 сек. там някъде :)
12.12.11
13:54
Е ти, ако на макс бягаш 400 метра за 80 секунди, направо се самоубивай... :)
Аз ако бягам 6 отсечки на мах после няма да могат да ме съберат по пистата, на 400 имам лично 62 секунди в 7ми клас и от тогава само ме прецяква тъпия трениор и сега като го смених и тренирам яко и само да свикна на тренировките и под 60 може да го сваля .
Сега лягам малко да почина че краката са отцепени :D и в 15.30 на втора тренировка (фитнесче) :)
Днеска се разбих и на 2те тренировки :) и сега ми е кеф.. а като се сетя преди не тренирах много и ми беше гадно като се прибера ;x
Хохо някой иска ли да ми прави компания на дърпането на гума следобед (шегувам се ) :D малко е кално ама нищо,нали трябва да ставаме машини : )
80 на 400 са разходка...както и да го погледнеш...ако ще и 66 да са отсечките, ти нали имаш претенции да ставаш шампион...НО, тренера си знае работата, особено в твоя случай си при НАЙ-голямата!!!
Като паднеш под минута на 400м., се обади, да почваме да черпим...то ще си покаже сега февруари, нали ще те пускат на реп-а...?
Ваня и Ивет викаш са готини,а..:)))))...за Ваня няма да коментирам, а Ивет беше принцеса преди 4-5 години...сега...оставям на другите да коментират...под 11 сек. не се пада с витамини...!!!
Колко метра ди дава с гумата Ваня...и бягате ли срещу наклон?
Да, ще участвам, те много гадни са ги направили тая година състезанията 1-не са в софия а в добрич 2-всички възрасти са в 4 дена, даже в единият от дните се връзват 3 състезания ( дип за до 16г. дип младша и турнира академик ) ;х
А за тези по 400м Валка каза че добре са станали, защото аз все пак още свиквам на тренировките, за 2 месеца до тук го докарах, ще видим по-натам : ) А иначе сега отиваме на лагер януари в добрич, че иначе няма къде да се тренира, фестивална е затворена, а за по-дългите отсечки на в.левски не става. Даже не правим шеина, а дърпаме гума в калищата. Гумата най-често я правим по 100м, правим по леко байрче с гума и спускаме без гума за да разтоварим , предполагам и ти си ги правил ?!
Просто виж първите 3 дати от календара :D http://bfla.org/kalendar_2012.html винаги е бил зле спорта в България ама чак па толкова... ;х
Мнението беше редактирано от Shuff на 13.12.11 20:47.
Правил съм ги 1:1…и спускането за разтоварване и тегленето(на което бях много добър)...:)
И наистина...как може зимата в София да няма къде да се подгатвят атлети...а кажи ми това на какво прилича!?!?!?
казано от Shuff на 13.12.11, 20:09:
http://bfla.org/kalendar_2012.html
СТИГА БЕ!!!
Ще карат цяла България да се изсипе във Добрич ли...?!?!?!
Добре, че дотогава вече май ще ми е близко:)
Те нищо че са в Добрич ама са ги направили 4 възрасти в 4 дена да се състезават !
А днескашната тренировка няма равна :
1х1000м 4мин почивка 1х600м 4мин почивка 1х600м 4 мин почивка 1х400м 6мин почивка 1х400м 6 мин почивка 1х300м като на 300 м бягахме 50м бързо 50м отпуснато .
И така сега ще ми гръмнат прасците и лягам за малко почивка и тръгвам към наклона !
Мнението беше редактирано от Shuff на 14.12.11 14:08.