Претренирам ли с тази схема ?

06.01.12
18:20

Здравейте.Преди да приложа тази схема за трениране исках да се допитам до вас дали е добре при качване и дали претренирам.
Гърди:
Вдигане от лег 3-4 серии с 8-10 повторения.
Бутане с дъмбели 2 серии по 8-10 повторения на права лежанка.След това 2 серии 8-10 повторения на долна лежанка,и две серии 8-10 повторения на горна лежанка.
Флайс същото като при бутането.
И накрая ако ми останат сили 2-3 серии лицеви.

06.01.12
20:28

Ами така май ти се връзват към 7-8 упражнения. Няма смисъл от това. Прави 3-4 упражнения с около 14 серии общо.
Пример:
Хоризонтална лежанка - 4 серии 10 повторения
Изхутване на дъмбели под наклон (горен лег) - 3 серии по 8 повторения
Кофички - 3 серии по 10 повторения
Флайс - 3 серии по 10-12 повторения

Нещо такова, но в зависимост от това коя част ти изостава. Ако ти изостава горната част, наблегни на нея ...

Не си дал информация за себеси (години, стаж в залата, височина, килограми, как тренираш, кога почиваш, хранителен режим ...) и незнам дали това което ти предложих ще има ефект за теб.

06.01.12
22:08

Мисля че разбрах как да си я конструирам мерси.

06.01.12
22:19

Зависи и от храната. Ако се храниш като второкласничка, ще претренираш и само  лицеви. Според мене маса се качва доста добре с 10-12 серии лежанка , работейки в диапазона за сила (3-6 повторения) малко кофички малко за горна част и ти си човека.

07.01.12
17:17

Според мен е доста като за тренирвока. Аз бих препоръчал да правиш едната седмица флайс другата избутвания. Също така и да сменяш частта на гътдите, с която започваш. Ето ти и моята тренировка за гърди дано да помогне :)

Вариант 1:
Флайс на хоризонтален  лег 3х8
Хоризонтална лежанка 4х8-10
Флайс на 45 градусов лег 3х8
Лежанка за горни гърди 4х8
Кофички с тежест 3х8
Кросоувър 3х8

Вариант 2:
Избутване на дъмбели за горни гърди 3х8
Лежанка за горни гърди 4х8
Избутвания от хоризонтален лег 3х8
Хоризонтална лежанка 4х8-10
Кросоувър 3х8

07.01.12
18:09

Ти кво зимаш ,че тренираш по тази програма бе о_0 Тва на зоб да си и по 1 кг месо на ден да ядеш не вярвам ,че ще можеш да се възтановиш. Аз от 3 упражнения по 4 серии имам мускулна треска 2 дена след трен при стабилно ядене камоли след това :Х

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1