Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.01.12
15:01

казано от Петко К на 11.01.12, 14:51:

Ти като хвана мишка за пръв път, за колко време свикна? ;)

Почти веднага, но това идва естествено, защото съм десничар. Искаш да кажеш, че ако хванеш химикал с лявата ръка ще свикнеш веднага ли? Не че не съм пробвал с лявата ръка, но не се получава така, както го описваш. Ако ис поставя за цел ще се науча, но ще трябва да вложа доста повече усилия.

ПП Всъщност аз съм почнал да пиша с лявата ръка, та може би не съм добър пример, но ме разбра.

Аз пиша добре с лявата ръка... просто става доста бавно

11.01.12
15:08

Все едно наистина, ако някой се сеща нещо за пръстите за мазане да напише.

11.01.12
15:10

Да, но писането не е като да натискаш два бутона на мишката. И с дясната като си почнал да пишеш не е станало толкова лесно.

Аз с лявата ръка не мога името да си напиша :D :D

11.01.12
15:20

казано от Петко К на 11.01.12, 15:10:

Да, но писането не е като да натискаш два бутона на мишката. И с дясната като си почнал да пишеш не е станало толкова лесно.

Аз понеже обичам да съм контра, ама пък да съм обективен от 5 минути размених ръцете и цъкам с лявата- става, ако трябва да чертая няма да ми е толкова лесно, но предполагам се свиква- може би предния ми опит е бил точно в такъв момент...

11.01.12
15:32

казано от Скота на 11.01.12, 15:20:

казано от Петко К на 11.01.12, 15:10:

Аз понеже обичам да съм контра, ама пък да съм обективен от 5 минути размених ръцете и цъкам с лявата- става, ако трябва да чертая няма да ми е толкова лесно, но предполагам се свиква- може би предния ми опит е бил точно в такъв момент...

Всъщност проблемът не е в цъкането, а в улучването с курсора на мястото, на което искаш да цъкнеш. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.01.12 15:32.

Аз пък съм левичар (пиша с лява, ям с лява, абе всичко правя с лявата) ... е няма шанс да ползвам мишката с лява ръка. Пробвал съм и е ужасно, едвам уцелвам и естествено цъкам с дясното копче, вместо ляво :D Да не говориме, че и мишката ми е направена за дясна ръка (формата/извивките)

PH

11.01.12
17:20

Хахахахахахахаа :D Това не е човешко просто ...

11.01.12
18:11

казано от Phxxx на 11.01.12, 17:20:

Хахахахахахахаа :D Това не е човешко просто ...

Да, беше се въртяло това преди време. :)
Ама всеки път като го гледам тоя, ми иде да му изкрещя “ДИШАЙ!”. :)

11.01.12
20:06

Няколко дена след като гледах т’ва клипче имаше един такъв от черната раса дето правеше нещо такова... взех му щангата , оставих я и му пернах един зад врата :D Той един познат де , от “свестните” цигани , ама тръгна да се прай на Херкулес и викам да го спася докато мога :D

PH

11.01.12
20:28

казано от Rasengan94 на 11.01.12, 20:06:

Няколко дена след като гледах т’ва клипче имаше един такъв от черната раса дето правеше нещо такова... взех му щангата , оставих я и му пернах един зад врата :D Той един познат де , от “свестните” цигани , ама тръгна да се прай на Херкулес и викам да го спася докато мога :D

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ нененене :Х Човек ти ме разби :D :D :D

11.01.12
20:32

True story bro :| Сериозно ти казвам имах чувството , че тоя ще напрай същия сакатлък като на клипа :Х Викам му ” ДИШАЙ,ДИШАЙ ” пък той все едно напук ми прави и се напъва още повече да си задържа въздуха и да чийтва там с непосилни за него килограми . Само не помня кое беше упражнението...пак със щанга беше ,ама май не беше бицепсово като на клипа . :)

PH

11.01.12
20:34

NO COMMENT Това разбива :D :D :D
http://vbox7.com/play:4347612c

Мнението беше редактирано от Phxxx на 11.01.12 20:35.

11.01.12
22:31

858 онлайн
Във форума в момента
6th, Adrenallin, AgBOKATA, Aleks, Alexander Slavov, Allez l’OM, Ani St, Anjel Tupareev, Antonio Bogoslovov, Antonio Rangelov, antov12, Arney33, Atom, BeastMode, BeaWolf, blood phoenix, Bo$$alini, Bogdan Petkov, Boris Milushev, brusakch, chrysto, Danny , Denis22, Dimitar Todorov, emil r, flawless, Freelancer, georgi dapev, Gerrard Liverpool, Ghost4o, gips, head_hunter, Hrisimira Ivanova, Hristo Grahovski, inception , ivan ivanov, Ivan Naumov, Jikata, Jordan Meradzhiev, karpi, Kiko, Kini, kokb’ael, kristiancho, Madboy, Maria Popova, Mario Zahariev, Mariya Baldzhieva, martin Galabov, Mihail Marginski, Mira Arnaudova, Mitaka Mitaka, miti, mm mm, mtxltd, Nacheff, NeDD, Nicolette , Niki Gorskiq, Nikolay Savchev, Pacata, Pavel, Pavel Gemedzhiev, Pavel.G, Petqq , pullups, Radoslav Georgiev, Radoslav Hristov, Ramon Dekkers, Runningblind, sharko0o, SHILOTO, Silvest1r, Simeon Georgiev, Spas Bonev, Spas Gervazov, stoyan tatarov, sunrise_warrior, Svetoslav Dimov, svilen simeonov, Tihomir Atanasov, Tinkerbell, Unbreakable22, Ventsi-, Veselin Doichev, Vic, vicname, Viktor Yordanov, Vintage, westsa, Yumi Zaraliev, zaharcho, Александър Колев, Андрей Бояджиев, Боби Велинов, Боби Фирипов, Борис Борис, Валентин Бояджиев, Вилислав Каленски, Витан, г-н Петков, Габриел Димитров, Георги Гюров, Георги Янчев, Димитър Бозов, Димитър Гелев, Златан Войнов, Иван Станков, Иван Шишманов, Йонко Сашов, Калин Миланов, Красимир Дамянов, Кристиян Дончев, Лазар Радков, Марин Маринов, Мартин Иванов, Мая, Ми7ко, Мирослав Николов, Михаел Гърнев, Моника Русева, Никола Попниколов, Николай Руменов, Николай Янчев, Петко К, Петър Попинов, петър узунов, Светослав Чука, Скота, Станимир, Станимир, Станислав Георгиев, Стефан Тодоров, Стоян, Стоянчо, Тедо “Себастиан” Димитров, Тихомир Димитров, Урагана, Християн Димитров, Христо Лицанов, Христо Христов, Червен Зуек

11.01.12
23:44

Нямаше нужда да си играеш да копираш, и ние го виждаме това ;)

Тоя с ушанката и въдицата е от моето даскало :D :D Веднъж ловеше риба от петия етаж в училище :D :D

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 11.01.12 23:46.

12.01.12
06:56

Хаха

казано от Димитър Иванов на 11.01.12, 23:45:

Тоя с ушанката и въдицата е от моето даскало :D :D Веднъж ловеше риба от петия етаж в училище :D :D

Ахахахаха евала голям клип!  :D :D :D

12.01.12
14:31

Мнението беше редактирано от Valdis на 12.01.12 14:35.

Практически полезния изпит !! Според вас кой е правилния отговор... макар, че това май е от новите листовки, защото виждам няколко верни отговора :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.01.12 14:38.

Днеска си причиних зло!! :D :D

12.01.12
20:41

казано от kristiancho на 12.01.12, 14:37:

Практически полезния изпит !! Според вас кой е правилния отговор... макар, че това май е от новите листовки, защото виждам няколко верни отговора :D

истинския отговор го няма там, а той е - камиона - ако искат голфовете да пробват да му се опрат (особенно ако е с турска регистрация) ;) :)

13.01.12
03:11

Не ставайте, само минавам.
vdGEy0VvFp0

13.01.12
06:21

Росни китки ‘убави, как успявате толкоз рано да станете...особено Кольо и Ванката Шишманов, всеки ден рано-рано на линия... Имате моите възхищения. Е, аз не мога!

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 13.01.12 06:22.

в 6:00 ставам за да се оправям за работа.Разбира се мятам по един поглед на любимото издание :)

Аз също ставам в 6:00… за да мога спокойно да си отворя очите, да хапна и да се приготвя за работно-тренировъчния ден! (sun) Въпрос на режим и нагласа, нищо повече. 8-)
Вече съм на работното си място и кротко посръбвам сутрешното кафенце... (coffee)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.01.12 08:05.

HE

13.01.12
10:38

:D:D:D

Мнението беше редактирано от emzo на 13.01.12 11:48.

13.01.12
11:48

Да факин реалити
хахаха

Готино да й стане :D

13.01.12
13:45

оф в петък на олимпиада по физика как ми стои?

13.01.12
14:28

Уууууу , ш*бан зубъъъъъъъър , уууууууууу ! :D
Сега сериозно - К’во са ти обещали ако отидеш ? Или са те заплашили нещо ? Мен преди време ми обещаваха 6-ци за годината по разни предмети само за участие на тия олимпиади , ама удариха греда ... :D

Незнам ама в 6ти клас мисля, че беше г-та ме готвеше за Олимпиада по математика което беше чудно за мен... беше ми дала тест със задачи ( нещо като вътрешен кръг )  и аз имах 1точка от максимални 25точки... а толкова исках да отида... Иначе съм ходил и на Олимпиада по География и там имам 16то място в града :D това е най-високото ми научно постижение...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.01.12 14:54.

13.01.12
15:37

Клякате ли, а?

Мамка му и цици О_O

казано от Boby_ на 13.01.12, 15:37:

Клякате ли, а?

Клякам, разбира се... омекнаха ми капачките на колената от тоя кадър! :P

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.01.12 16:09.

Бе хубу цици ама у фейса е .... ужас

На’ ви малко клек...

казано от kristiancho на 13.01.12, 16:32:

Бе хубу цици ама у фейса е .... ужас

Е, поне й виждаме фейса... че девойката на твоята снимка малко е трудна за преценка и може да има изненада! :)
Или съм остарял, или съм извратен, защото не намирам нищо ужасно в големите... сини очи на първата. (giggle)

13.01.12
17:08

казано от Rasengan94 на 13.01.12, 14:28:

Уууууу , ш*бан зубъъъъъъъър , уууууууууу ! :D
Сега сериозно - К’во са ти обещали ако отидеш ? Или са те заплашили нещо ? Мен преди време ми обещаваха 6-ци за годината по разни предмети само за участие на тия олимпиади , ама удариха греда ... :D

нищо записаха ме насила. Реших 1 задача ,но нямам големи надежди да стигна общинско или нещо по-нагоре

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1