23.01.12
21:49
Да и аз това си мислех да ги напиша.178 см съм и 69-70 килограма и като си сметнах 45% да са ми въглехидратите ми се получи към 200грама и ми се видя доста,затова питам.
23.01.12
21:52
Мерси, ама намерих една съфорумка (скоге/блажка), дет ше ми помогне :Д
Да и аз това си мислех да ги напиша.178 см съм и 69-70 килограма и като си сметнах 45% да са ми въглехидратите ми се получи към 200грама и ми се видя доста,затова питам.
Ти какво ще сваляш?
23.01.12
21:58
Ти какво ще сваляш?
Да.
23.01.12
22:03
фейспалм. Пита те какво ще сваляш, а не ще сваляш ли................ Качи още 20 кила и тогава мисли за чистене.
23.01.12
22:07
:D :D :D :D :D
-Ти какво ще сваляш?
-Да
ти ме разби :D
23.01.12
22:08
Не съм го погледнал.Еми честно казано имам за сваляне това,че по ръст и килограми не се личи,че имам корем,бедра и горе-долу навсякъде по-малко не значи че нямам.Просто питах дали е нормално това количество въглехидрати?????????
23.01.12
22:09
И все пак ти предлагам да и представиш моя шедьовър за Зоб‘n’Секс и тя просто да го доизпипа ! :D
БеаУолф , и все пак остават много въпросителни ! Зависи от тип-а ти тяло , зависи от тренировките , евентуално суплементацията , почивката... и т’ва само грубо факторите :) Принципно един до 3 месеца се смъква... Обаче съм виждал хора да смъкват както за 2 седмици (с резултати!) така и за 1 година ! Един познат в фитнеса от сега сваля - Не , head , не е летен :D доста години стаж има , както и доста знания - та тоя познат просто доста трудно сваля , но вече се виждат наченки на сваляне (въпреки , че се е събличал само по тениска) , а мускулите и силата не спадат ! Миналата година за 1 месец фитнес партньора ми смъкна доста - килограми не знам , тъй като се водехме по огледалото , но имам няк’ви смътни спомени за нещо от сорта на 10 кг ! :)
Та , ако до сега си приемал едно 350-400 гр въглени , може да пробваш с 200 и евентуално по-нататък да смъкваш още В и да увеличаваш П и М . Предложение просто...
Цял раздел има за диети , както и доста теми - няма да е зле да си направиш по-сериозен план и да пишеш тук просто за доизпипване от по-опитните ! То аз в далечните си цели съм сложил 90 кг за офсийзън и чак тогава сваляне , че да може да приличам на човек който тренира , а съм почти 10 см по-нисък от теб !
И май не схвана какво имаше предвид Андриан - И аз мисля , че няма смисъл да сваляш на този етап ! ^^
П.П. Фейсуал , май френд , фейсуал...
23.01.12
22:19
@Rasengan94-Твоете мнение беше най-смиленото от първият ми пост.Аз не знам какъв е смисъла да пускам каквито и да е теми.Какъв е смисъла!?На един най-обикновен въпрос не получих отговор,а представи си на цяла тема.......То се е видяло,че човек трябва да разчита само на себе си...
П.С Ама веднага се намериха хора,където да се смеят на това,че не си прочел една дума....
Не съм го погледнал.Еми честно казано имам за сваляне това,че по ръст и килограми не се личи,че имам корем,бедра и горе-долу навсякъде по-малко не значи че нямам.Просто питах дали е нормално това количество въглехидрати?????????
Мен ако питаш намали тия въглехидрати повече- цялата игра е с тоя ш*ибан инсулин... как ти каза момчето от горе- зависи от много неща.
Казвам ти го с най-добри намерения. Много по-добре ще е в дългосрочен план, ако станеш силен и качиш мускули и чак тогава мислиш за сваляне.
23.01.12
22:32
Чакай , чакай - никой нищо не е казвал за нова тема ! Има доста информация във вече пуснати теми , а и както казах вече - един гугъл би ти свършил работа - Ето ти ЕДИН - ДВА линка които получих като написах “how many carbs for weight loss” и на които просто хвърлих едно бързо око , но смятам , че може да са ти полезни до някъде . И това е за 1 минута... И все пак там има доста невярна информация (като например 2-рия линк ако потърсиш това в гугъл е боза според мен..) А тук тийма ти е събрал доста информация на едно място ! И тук таме разпръсната из други теми :) Проучи малко нещата и тогава ако има нещо неясно може да питаш ! Ако тук няма информация която може да ти бъде полезна - На**йник да се казвам ! Публично извинение ще ти направя , че даже парично обезщетение съм готов да ти дам . Защо съм готов ли ? Ми щото тук има доооооооста информация ^^
И още едно предложение , без лоши чувства и репчене към другите - не води до добро !
Абсофъкинлютли съгласен с Скота и Андриан !
23.01.12
22:35
Бърборко каза,че пак ще вали сняг. :D :D :D
23.01.12
22:40
Напълно съм съгласен с вас.
@BeaWolf
нямам лоши чувства към теб и аз преди точно това исках да права да свалям мазнини,защото имах малко в долнача част на корема,ама осъзнах,че е по-добре да кача някое кило и тогава да свалям.
23.01.12
23:28
Бърборко каза,че пак ще вали сняг. :D :D :D
Нааавън , ще е кучи студд , йеаах.. Пингвин да си , пак ще замръзнеш!
23.01.12
23:36
Даа аз утре на курУмуване на леда..по-късно през седмицата евентуално на Русе. Не дай си боже да се хлъзне колата и да налетя на Кристианчо...чич’ Петьо ще ме убие дето съм му потрошил учебната колата :D
За марката суплементи Saturn какво мислите :? Някой да е ползвал нещо или да има някаква информация дали са сносни продуктите ?
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 23.01.12 23:45.
Казвам ти го с най-добри намерения. Много по-добре ще е в дългосрочен план, ако станеш силен и качиш мускули и чак тогава мислиш за сваляне.
Генерално съм съгласен с теб, ама го има и варианта да се омазни още повече, дори на фона на ръст/килограми да изглежда лек... щото и тая опция я има- не питай от къде знам.
Разбира се, че я има...обаче виж му въпроса...200гр въглехидрати добре ли са за сваляне? Без абсолютно никаква информация, освен ръст и кг. Просто на мен ми беше даден съвета, който аз му дадох и наистина ще съм благодарен на този, който ми го даде, защото иначе щях да се въртя сума ти време за малко мускулчета с някакви си плочки.
24.01.12
12:02
Things people know about Skyrim:
- an arrow to the knee
- fus roh dah
- anything else < 10%
24.01.12
12:56
Rasengan94 то е вярно,че има много информация на английски,но лошото е че не го разбирам толкова много.Ще разчитам на българската информация.
Случайно,някой да знае къде мога да търся някаква почасова или надомна работа в София?
24.01.12
20:01
Вместо Хавай 5-0 некав турски сериал :x (nbad2)
24.01.12
20:29
...
Много подло го нокаутира. Изненада го.
24.01.12
20:32
И като му се откри.... :D
Някой, ако може да помогне за намирането на мп3 плейър за телефон със Symbain 9.2 , че вече над 1 час се занимавам и все попадам на неподходящи (срока на сертификата е изтекъл.. друг при сменянето на песента да цъкам, че разрешавам ... леле).
link?
едит: http://play.novatv.bg/play/263274/
Мнението беше редактирано от Vintage на 24.01.12 21:46.
Цитат от ФБ:
Гала, време е да сбориш в едно предаване момчето, фен на прасетата и черния дроб и докторката, фенка на плодовете и зеленчуците, които ядеше с корите. Мисля, че ще стане много вълнуващо и полезно за хората предаване :) Поздрави!
(rofl) :D :D :D :D
Милко ако не беше такъв чешит, циничен и дразнещ на моменти и беше по-последователен и авторитетен в изложението си, щеше да достигне до много повече хора.
Иначе да, аз се скъсах от смях като го бяха поканили в тв7 с професор Байкова :Д:Д Жалко, че времето им е ограничено, щяха да се изядат :д (а на нея определено има какво да й се яде, нищо че е професор по хранене ДД: )
24.01.12
22:45
Айде и аз едно цитатче от ФБ:
I Got 99 Problems but a Bench ain’t one !
на което отговорих с - и аз тъй ;) :D чак не си вярвам , че върви лежанката :Х
24.01.12
23:17
Някой, ако може да помогне за намирането на мп3 плейър за телефон със Symbain 9.2 , че вече над 1 час се занимавам и все попадам на неподходящи (срока на сертификата е изтекъл.. друг при сменянето на песента да цъкам, че разрешавам ... леле).
За тази цел има OVI Store - влизаш и плеъри бол - безплатни също. Не разбирам, какво не му харесваш на вградения. Аз си подреждам и запаметявам различни плей листи според случая и настроението.
...
Много подло го нокаутира. Изненада го.
Подло ли? Точно това заслужава като се самозабравя.
25.01.12
09:00
Да, всъщност и мен ме ядоса как се правеше на интересен по едно време.
Не е добра идея да викаш “Аре, бе!” на руснак, който има 114 победи, само 5 загуби и има 75 % нокаути. (fubar)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.01.12 09:01.
Като цяло не е добра идея да се правиш на който и да е, знаейки че има спортна кариера зад гърба си. :D (изключаем шахматистите и табладжийте )
25.01.12
13:34
На Хърб Дийн може ! Лично аз ще му се правя много яко ако го видя ! То той е ба’ти недоскива сравнително безопасно е :D
25.01.12
14:28
friendzoned…
Compassionate.. :( добре дошъл в групата.
За т’ва ли си out of order ? :D