Спонсориран лог Pure Nutrition (сезон 1): Karfi4ka

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.01.12
23:48

31.12.2011г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 48

Храна:

13:00 - щолен, пресен кокос, едно яйце;
16:00 - домашен кроасан, чиабата с маслини;
21:00 - 03:30 - синьо сирене, бри, пастърма, луканка, пилешко филен, мноооооого пресен кокос, спрайт, малко уиски;

Добавки:

11:00 - Pure Nutrition Black Fire - 1 капсула;
18:30 - 19:30 - Pure Nutrition BCAA Blast;

Тренировка:
21-15-9:

сумо тяга хай пул - с 16кг пудовка;
лицеви опори;

Мъртва тяга:
5х10@35кг;

Гоблет клек:
5х10@16кг пудовка;

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1:
бурпи С лицева опора.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.01.12 23:57.

02.01.12
00:01

1.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 49

Храна:

18:00 - пуешко със зеле, питка;
00:30 - кюфтета от мляно месо, папая;
+ купища бонбони Mozart, ама не могааа да им устояяяяя :D :D :D

През седмицата имах няколко пъти позиви за повръщане от нищото, като върхът беше вчера - цели три пъти. Затова реших днес и утре да почина от Black Fire-a.

04.01.12
09:55

2.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 50

Храна:

14:00 - суджук, кашкавал, сирене, яйце;
18:00 - паниран сладолед, кола;
22:00 - свинско, кокос.

04.01.12
10:33

3.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 51

Храна:

10:00 - сурови бадеми, лешници и кокос;
14:00 - пилешко бутче, няколко задушени картофа, зелева салата;;
17:30 - сурови бадеми, лешници и кокос;
00:00 - пастърма, яйца, сирене, кашкавал, суров кокос;

Добавки:

21:00 - 22:30 - PURE NUTRITION BCAA Blast -  2 дози;

Тренировка:

Мъртва тяга:
5х5@52,5кг;

Лежанка:
5х5@32,5кг;

Скрипец:
4х8@40кг;

4 рунда от:
- 25 сек L-sit;
- 5 х toes-to-bar;

Не особено уморителна тренировка, за сметка на това в залата беше кучи студ, може би затова хватът ми беше така стабилен. Тягата беше почти съвършена - чиста техника, чувствах си тялото много стабилно и здраво, хватът  изобщо не изпускаше. Много доволна тяга. Лежанката също много добре - на третата серия все още бях със заблуждението, че бутам 30кг, но Деско ме осведоми, че са 32,5 - изобщо не тежеше, чувствах се отлично, съвсем чисти откъм техника и тежест петици. Скрипецът, както винаги, много добре влезе в гърба. Слаб ми е доста поясът още, в интерес на истината обаче трябва да се признае, че при l-sit ми издишат краката, а не поясът. С toes-to-bar проблемът пак е същият - краката, не коремът. Нямам търпение да свърши тоя ужасен студ, малко демотивиращо го играе :D :D :D

Яко планкове. :)

Къде тренирахте, та си премръзнала като вакарелски спирач?

05.01.12
10:01

казано от Кольо Пияндето на 04.01.12, 10:35:

Къде тренирахте, та си премръзнала като вакарелски спирач?

В залата в студентски, куууууучиии стууууууд!!!! УмрЕх! Ама залата е яка и никой не може да се раздели с нея явно :D :D :D

4.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 52

Храна:

10:00 - сурови бадеми, лешници и кокос;
14:00 - зелена салата с авокадо, круша и синьо сирене, телешко задушено;
17:30 - сурови бадеми и лешници;
19:30 - задушено свинско, две мини сарми, парче баклава;
22:30 - жива бира - 250мл.

Добавки:

09:30 - Pure nutrition Black Fire - 1 капсула;

06.01.12
20:02

5.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 53

Храна:

09:00 - сурови бадеми и лешници;
13:00 - пилешка пържола от бут, салата от домати и краставици;
17:00 - пилешка пържола от бут, салата от домати и краставици;
00:00 - суджук, кашкавал, яйце, бадеми и лешници;

Добавки:

21:00 - 22:30 - Pure nutrition BCAA Blast - 2 дози;
20:00 - Pure nutrition Black Jack - 1 доза;

Тренировка:

Набирания:
- с подхват - 5х3;

Преден клек:
3х5@30кг;
2х3@30кг;

Военна преса:
1х5@25кг;
1х4@27,5кг;
1х3@27,5кг;

Планк:
3х1мин;

Обърнати коремни:
3х10@5кг;

Крънчове:
3х10;

Е това беше най-скапаната тренировка, която ми се е случвала откакто тренирам. Набиранията слаба работа - в четвъртата и петата серия на второто повторение от ссредата нагоре си отпускам гърба и карам на рамо, а толкова се старая! Но набиранията съвсем не успха да ме прецакат, нали се опитвам да мисля положително :D :D :D Яви се вчера един любим мой герой в залата и направи така, че да прецака тренировките на минимум двама души. Влезе си нашия и започна да крещи кой да му даде лост, кой да му даде тежести,направо тръгна да си разтоварва наредената с 200кг щанга на Деско, въобще - “царят на...залата”. Това лице ни удостои с прелестното си присъствие и поведение на четвъртата ми серия клек, та тогава се наложи да сменя лоста. Разликата в лостовете беше ужасна - може би е и психика де, не знам, но ми тежеше ужасно много, изправянето ми беше отвратително, а клекът беше всъщност полуклек в четвъртата и петата серия. Клекът ми е адски слабо движение - много си пазя коленете и кръста и това доста ми пречи на главата. Настроението определено започна да пада, когато на военната преса, на първата серия с  27,5кг, споменатият по-горе герой се разкрещя как съм можела аз, която съм жена с моите смешни тежести да ползвам най-хубавите лостове в залата, та под напора на крещенето му, някак не можах да се концентрирам, размина се ритъмът на дишане, избързах и стана едно голямо нищо. За съжаление като се ядосам се разсейвам и дотам с тренировката. Човекът ми взе лоста и съответно трябваше да чакам другия лост...с почивка над 8 минути...накрая изстинах и прекратих тренировката след като изпуснах лоста заради разсеяност. Довърших с планкове и обърнати коремни
, малко разтяжки и целииииии 3 минути на пътеката (опитах да изхвърля яда, ама не стана :D :D :D ) Трябва да му се признае и на Black Jack-а, че има пръст в яда ми :D :D :D

казано от karfi4ka на 06.01.12, 20:02:

Е това беше най-скапаната тренировка, която ми се е случвала откакто тренирам.

Кога най-сетне ще тренираме заедно, че да няма празни тренировки? (sun)

06.01.12
23:16

казано от Кольо Пияндето на 06.01.12, 22:10:

казано от karfi4ka на 06.01.12, 20:02:

Е това беше най-скапаната тренировка, която ми се е случвала откакто тренирам.

Кога най-сетне ще тренираме заедно, че да няма празни тренировки? (sun)

Г-н Пиянде, приемам предложения - само кажете и съм на линич :D :D :D

казано от karfi4ka на 06.01.12, 23:16:

Г-н Пиянде, приемам предложения...

Ще ги получите! (muscle)

08.01.12
10:14

6.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 54

Храна:

09:00 - сурови бадеми и лешници, кашкавал, яйца;
17:00 - яйце, суджук;
00:00 - суджук, кашкавал, яйце, шунка, кашкавал, сирене;

Добавки:

08.01.12
10:27

7.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 55

Храна:

10:00 - сурови бадеми и лешници, яйце, шунка;
16:00 - пица;
04:00 - пица;
00:00 - 04:00 - уиски (не знам колко);

Добавки:

12:00 - Pure nutrition Carni-X
12:30 - 13:30 - Pure nutrition BCAA Blast - 2 дози;

Тренировка:

Мъртва тяга:

1х5@30кг;
1х5@40кг;
5х5@52,5кг;

Лицеви опори:

5х10;

Гребане с дъмбел:

4х8 на ръка@12,5кг;

Планк:
3х1мин;

Тягата ми тежеше доста, защото тренирах вкъщи, а вкъщи дисковете ми да малки и съответно лостът тръгва от глезените, та първоначално тежестта ме постресна на 52,5кг и в първата серия техниката ми не беа особено читава - отдлепих лоста от пищяла и го изкарах на кръст. След това повдигнах мъничко щангата - на две одеала - и всичко и тръгна. Хватът малко изпускаше, но лостът е доста по-дебел от този в залата ... Лицевите опори вървяха чудесно, правих ги бавно и контролирано с мислене за техниката, с която постепенно започвам да свиквам и не ми се налага чааааак толкоз да я мисля. Гребането ми беше най-леко в последните две серии, старах се също да е много контролирано, без чийтване.

казано от Кольо Пияндето на 06.01.12, 23:17:

казано от karfi4ka на 06.01.12, 23:16:

Г-н Пиянде, приемам предложения...

Ще ги получите! (muscle)

Bring it on! :P

12.01.12
18:12

8.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 56

Храна:

10:00 - сурови бадеми и лешници, суджук;
15:00 - кюфте от мляно месо, много фрешове от портокал, грейпфрут и лимон;
18:00 - 23:00 - редовното фондю с колегите;

Добавки:

12.01.12
18:14

9.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 57

Храна:

13:00 - пилешка пържола, зелена салата със сирене;
17:00 - сурови бадеми и лешници;
19:00 - блъди мери, пилешко;

Добавки:

12.01.12
18:29

10.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 58

Храна:

14:00 - кашкавал пане, ориз;
21:00 - свинско, черно хлебче, кашкавал, малко шоколад;

Добавки:

18:00 - Pure nutrition Carni-X;
18:30 - 20:00 - Pure nutrition BCAA Blast - 1/2 доза + Controlled Labs Purple wraath - 1/2 доза + Scivation Xtend - 1/2 доза;

Тренировка:

Мъртва тяга:
1х5@30кг (загряваща);
1х5@40кг (загряваща);
1х5@55кг;
4х5@50кг;

Лежанка:
1х5@20кг (загряваща);
1х5@30кг (загряваща);
1х4@35кг;
4х3@35кг;

Гребане с дъмбел:
4х8 на ръка@12,5кг;

Планк:
3х1мин;

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1:
- бърпи;

Чудесна тренировка с г-н Пиянде в неговата зала - нямаше кой да ми краде лостовете и да се разправя, че съм жена и не може да ползвам хубавия лост, ползвах си го...като...пич. Понеже нямаше по 1,25 се наложи на тягата да се пробвам с 55кг, но за съжаление ми тежеше и кривих техниката, затова свалих на 50кг, то е ясно, че при мен винаги е в главата проблемът, защото 2,5кг са в рамките на статистическата грешка, но на мен ми тежи МНОГО повече. Факт е, че никога няма да се отпусна да си рискувам на тягата, защото кръстът си напомня за себе си. Същият проблем имаше и при лежанката, но при нея 2,5кг на лично тегло 48кг си важат, според мен. За разлика от тягата, тук вместо да намаля тежестта, намалих повторенията и правих тройки, след една тежка четворка с изключително нестабилна техника. Бърпитата много ме мъчат - никаква експлозивност, нямам въздух хич, но най-много ме мъчи лицевата опора, защото зада не развалям техниката и да си вредя на раменете я правя стриктна, но нямам избор. С оглед обстоятелството, че залата и уредите ми бяха нови - получи се добра тренировка в още по-добра компания.

12.01.12
18:48

11.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 59

Храна:

14:00 - пилешко, моркови;
20:00 - пилешко, домати и краставици;

Не знам как винаги успявам да си докарам мускулна треска на трапеца и плешките :D :D :D

В интерес на истината аз някак по инерция не отбелязах, че тренирахме заедно с Карфичка... (sun) А всъщност се получи доста тежичка тренировка и за мен, но мина някак неусетно в приятната компания. Държа да споделя, че Карфичето тренира много мъжки и много принципно. Така и трябва - или ще се тренира като хората, или по-добре да си стоим в къщи.

Карфичке, какво видях аз:
- уважителни погледи в очите на трениращите в залата по време на твоята тяга
- чудесна лежанка (изключвам първата серия, в която леко загуби баланс)
- много хубавко гребане с дъмбел
- малко по-бавни, но стриктни бърпита
Сега остава и батко да го прекършим да тренира нейде в махалата... ;)

16.01.12
18:25

Оййй, г-н П, знаете, че нямам достъп до сайта, тамън се добрах до моето си “вкъщи” и виждам вашите мили послания :D Благодаря Ви :*

16.01.12
18:39

12.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 60

Храна:

10:00 - пилешко, моркови;
14:00 - кашкавал пане;
18:30 - суджук;
00:00 - яйца, чушка, кашкавал;

Добавки:
20:30 - Pure nutrition Carni-X;
21:00 - 23:00 - Pure nutrition BCAA Blast - 2 дози;

Тренировка:

Набирания:
- с подхват - 5х3;

Преден клек:
1х5@20кг(загряваща);
2х5@30кг;

Заден клек:
5х5@30кг;

Военна преса:
1х5@20кг (загряваща);
1х5@25кг;
1х3@27кг;
3х5@25кг;

Ренегадско гребане:
4х6 на ръка@10кг;

Набиранията този път доста добре - във всяка серия първите две изцяло на гръб, при третото вече отивам на раменете. Мразя го тоя преден клек - болят ме кокалите на раменете от него, като цяло - не мога да клякам, ядосвам се всеки път на това колко слабо движение ми е. Предният клек ме ядоса, таз го смених със заден, който да ме ядоса..още повече. При предния не клякам до долу и ми се криви кръстът - според мен е от слабия пояс. При задния - кръстът ми се криви, пак от слабия пояс, но някак и изпускам с плешките и ръцете ми мърдат. Тежестите са леки, защото си чистя безобразната техника. Военната преса също беше лоша - тежаха ми 27,5кг неизвестно защо.

Налага се да спра бърнъра - колкото толкова, призлява ми страшно и ми се гади безпричинно, мисля, че организмът ми има нужда от почивка. Ревю - после.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.12 18:39.

16.01.12
18:44

13.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 61

Храна:

10:00 - свинско;
14:00 - пилешко, салата от ориз;
19:30 - салата от домати, кратсавици и сирене, чаша вино;
22:00 - задушено телешко с топено сирене и чушка, половин чаша червено вино.

16.01.12
18:47

14.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 62

Храна:

12:30 - салата от яйце, домат, краставица, сирене, чесново хлебче с маслини;
16:30 - миш-маш;
21:30 - кашкавал, сушеница, чушка.

16.01.12
19:01

15.1.2012г.

PURE NUTRITION спонсориран лог: Ден 63

Храна:

12:30 - кроасанs масло, фреш от портокал и нар;
18:00 - свинско, бадеми;
21:30 - свинско, няколко резена запечени картофи, салата от домати и краставици;

Добавки:

14:00 - Pure nutrition Carni-X;
14:30 - Pure nutrition BCAA Blast - 2 дози;

Тренировка:

Мъртва тяга:
1х5@20кг (загряваща);
1х5@30кг (загряваща);
1х5@40кг (загряваща);
5х5@52,5кг;

Лежанка:
2х5@32,5кг;
3х3@35кг;

Гребане с дъмбел:
4х6 на ръка@15кг;

А1:Ренегадско гребане:
4х6 на ръка@10кг;

А2:Обърнати коремни:
4х10@2,5кг;

А3:Крънчове:
4х10;

Супер добра тренировка. Малко тягата понатежаваше и в някои серии се усетих, че го карам на кръст, но установих къде ми беше проблемът и...спрях да правя..това, което правех. Много яка лежанка - тези тройки на 35кг без проблем можеха да са петици, но реших да не се силя, за да не взема да се самоизвадя от играта. Но силата на лежанката определено много бързо идва. Не ми се правеше скрипец, затова го отбичих и си гребах с дъмбел. След което си размазах корема, както Инис ме е учила - суперсерии тежко ренегадско (е, моето не беше много тежко, но си беше със стабилна за мен тежест, проблемът е, че дъмбелите се търкалят) с обърнати коремни, а аз си добавих и крънчове, в резултат - днес не мога да се смея от мускулната треска в корема.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.12 19:03.

казано от Кольо Пияндето на 12.01.12, 20:31:

Сега остава и батко да го прекършим да тренира нейде в махалата... ;)

Долу ръцете от батко...

27.01.12
16:22

Ревю нещо.. резултати : )

27.01.12
16:23

казано от Скота на 27.01.12, 16:22:

Ревю нещо.. резултати : )

Творя ревюто, ама нали ми е за първи път - отнема ми време. ДО края на уикенда се надявам да е готово, а резултатите в снимки - другата седмица :D

27.01.12
16:24

Добре- аз нали съм натякващо :D

29.01.12
13:46

Време за...ревю (специално за СКОТА) :D :D :D

Pure nutrition Black Fire

На първо място отбелязвам, че започнах употребата на продукта във време, в което бях тотално излязла от всякаква форма – и като сила, и като издържливост, и като външен вид. Възстановявах се от контузия и съответно в началото на лога тренировките ми бяха доста леки и доста редки. ОТ 46-7 кг бях станала 51кг, по 3-4 см в талията и ханша бях трупнала. Видимо бях замазала и крака, и корем, и ръце. По време на употребата съм се стремила към сравнително стриктен хранителен режим с ниски въглехидрати и по-високи мазнини, като от време на време си позволявах джънк дни.

Започнах с по една капсула сутрин на гладно, така продължих една седмица, след което започнах с една капсула сутрин на гладно и една следобед – 2 – 3 часа след хранене.

Изгаряне на мазнини

Още през втората седмица на употребата на продукта, се забеляза понижаване на процента подкожни мазнини. Като това е в условията на липса на кардио тренировки и доста редки и леки силови тренировки. Т.е. отбелязвам, че дори самостоятелната употреба на продукта в минимална доза – една капсула на ден – проработи върху моето тяло. Максималната доза, която успях да приемам трайно беше 2 капсули – една сутрин, една следобед като в края на лога отново я намалих на минимална. В петата седмица на лога тренировките ми вече бяха значително по-тежки и чести, което и засили действието на бърнъра. Резултатът като изгаряне на мазнини беше наистина видим. За съжаление не съм мерила %. А като тегло – 48кг. Все още не съм си върнала нищо, не употребявам продукта вече може би две седмици. Считам, че ако бях включила и сутрешно кардио на гладно, резултатът като горене на подкожни мазнини щеше да е още по-добър.

Оценка: 9/10

Енергия

През цялото време се чувствах силно енергична, с приповдигнато настроение. Няколко минути след поглъщане на капсулата се чувствах все едно се изстрелвам. Определено енергията беше на изключително добро ниво, никаква умора не се усещаше. Напротив – в края на работния ден, когато приемах втората капсула си се чувствах свежа като краставичка. Сутрин пък, с оглед омразата ми към ранното ставане, капсулката изпаряваше всякакво желание за връщане в леглото.

Оценка: 10/10

Фокус-мотивация

Както обичам да казвам – чувствах си очите широко отворени и всичко около мен се движеше на бързи обороти. Определено се съсредоточавах много бързо (което по принцип не е характерно за мен, а напротив), мисълта ми се движеше много бързо, реакциите ми бяха много бързи. Мотивацията също беше на ниво – както казах към този момент я бях позагубила. Определено се чувствах мотивирана за по-тежки тренировки.

Потискане на апетита

Изключително потискане на апетита. Не ми се беше случвало такова нещо. Аз по принцип съм доста предубеден към бърнърите. Мога да сравня с употребата на OxyElitePro – тогава си ядях без никакъв проблем. Трябва да се отбележи и, че тогава тренирах страшно много. Black fire-а ми потисна страшно апетита, хранех се като пиле за моите възможности (а те са сериозни :D)

Оценка:10/10

Противопоказания и странични ефекти

Гадене  и световъртежи при  доза една капсула сутрин, една следобед след 6тата седмица. При доза две капсули наведнъж сутрин – треперене, гадене, повръщане. Силно чувство за безпокойство и напрегнатост. Ако веднага след такава доза се тича – лошо – следва гадене и повръщане. В крайна сметка за мен и моя организъм – добрата доза, която да не предизвиква силни странични ефекти в период до 6 седмици от употребата е 2 капсули дневно – една сутрин, една вечер. Също мога да сравнявам с OxyElitePro – след две капсули на гладно и тичане – повръщах.

Оценка: 6,5/10

Цена

Повече от отлична, имайки предвид качеството и ефекта на продукта. Трябва да се отбележи и че препоръчителния срок за употреба е достатъчен, за да се употреби половината опаковка (като се има предвид, че според организма се започва с минималната доза) и да остане за още един курс след една стабилна почивка.

Обща оценка: 9,25/10

Pure nutrition Carni-X

Никога не бях употребявала такъв продукт (л-карнитин като цяло) така, че и базата ми за сравнение не е особено богата, а и съм предубедена като цяло. При първоначалната употреба трябва да се отбележи, че не го усещах по никакъв начин – с него, без него - все тая. Допълнителен фактор е и липсата на кардио тренировки. В начинът, по който тренирах по време на лога, влиянието на л-карнитина трудно би могло да се усети. Но в даден момент започнах да усещам прилив на енергия, повечко издържливост, не се уморявах по време на тренировката толкова бързо. Разбира се трябва да се има предвид, че го пиех в съчетание с Black Fire и BCAA Blast. Приемах по 2г половин час преди тренировка.

Вкус

Череша – леко ми е химичен вкуса, като сравнението ми е единствено с прасковата, спрямо нея особено химично.

Оценка: 8/10

Праскова – уникален вкус, точно все едно пиеш сокче от…компот, наистина много ми хареса.

Издържливост

В началото на употребата не ми се е повишавала издържливостта. Имайки предвид, че бях извън форма, все така си се уморявах, нямаше магическо действие. Но след може би третата седмица, дори четвъртата определено започвах да се уморявам много по-бавно, чувствах, че имам въздух, особено ако в края на тренировката вкарам някое 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 с бърпита. Но, както казах, начинът по който тренирам и не предразполагам към мигновено усещане на някакво въздействие. Това, че въпреки, че начинът ми на трениране не предразполага да го усетя кой знае колко, аз го усещам, ме кара да мисля, че при стабилни кардио тренировки, въздействието на продукта ще е особено осоезаемо.

Изгаряне на мазнини

Не бих могла да направя разграничение с Black fire-a, тъй като ги пиех заедно и не мога да кажа под чие точно въздействие съм намалила мазнините.  Отново имайки предвид липсата на кардио тренировки – резултатът в съчетание с Black fire е доста добър.

Цена

Отлична.

Обща оценка: 9/10

Pure nutrition BCAA Blast

Приемът на BCAA Blast по време на лога не ми е първият – още август и септември бях погълнала една кутия и бях изключително впечатлена и доволна, защото тогава и тренирах особено интензивно и възстановяването ми беше отлично.
По време на лога пиех по две дози по време на тренировка, като от време на време пиех и по една доза през деня – на следващия ден след тренировъчния.

Вкус

Грозде – много добър, много свеж, никакво усещане за „химичност”, като сокче, за разлика от Purple Wraath няма този остатъчен послевкус, който да държи сумати време след приема.

Плодов пунш – също отличен вкус, макар, че предпочитам гроздето определено, някак плодовия пунш ми киселее;

Оценка: 8/10

Възстановяване

Много добро. Тъй като започнах лога след дълга почивка, очаквах всяко натоварване да ми носи ужасяваща мускулна треска. Но не се случи така, мускулна треска се появяваше на втория ден след тренировката и то едва доловима. Като цяло ден след тренировката бях възстановена за нова такава.

Странични ефекти

Подуване на корема. Специално проследих дали не се дължи на нещо друго, като в дадена тренировка не пиех, а в друга пиех и така няколко пъти – всеки път в тренировка, в която съм приемала продукта, коремът се подуваше.

Оценка:7/10

Цена

Отлична с оглед ефективността на продукта и качеството му.

Обща оценка: 9/10

29.01.12
17:37

Явно си от тия, за които са направени пласиботата :)

29.01.12
21:15

А беше обещала и снимки с резултатите преди и след.
Ще ги качваш ли, че ми е интересно? Ако не - не. :D
Само питам. :)

29.01.12
21:18

казано от Marina на 29.01.12, 21:15:

А беше обещала и снимки с резултатите преди и след.
Ще ги качваш ли, че ми е интересно? Ако не - не. :D
Само питам. :)

Но разбирааа сееееее, макар и да изпитвам жив срам да кача тези “преди” :D Само ще е идната седмица, защото все още не се намерил кой да мА заснеме, а не върви да се изпраскам с телефона в огледалото :D :D :D

30.01.12
01:26

Що па реши, че е плацебо? Аз съм пил и продукти от чували без да очаквам нещо- сиреч да съм се самонавил и е имало ефект и осезаема разлика. Отделно съставките в продуктите са достатъчно изследвани. Аз съм пил чист йохимбин и почнаха да ми свирят ушите- разрових повече- о чудо повишавал кръвното, а аз човек с ниско кръвно го усетих без да съм очаквал такъв ефект. Та интересен ми е отговора ти : )

30.01.12
01:31

Не отричам, има си съставките—но без маркетинга, името, опаковката и цената си е в една голяма част гореизброените суровини, и то евтини такива, за да се избият парите от маркетинг.

Ама както и да е, с този йохимбин явно сте по-запознати вие и южноафрикансите бушмени.  Ха дано прихванете от техния ентусиазъм :)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 30.01.12 01:36.

30.01.12
01:50

Phenylethylamine HCL—има го в шоколада :)
D-Methyl-Synephrine—го има в биттер ориндж :)
Dimethylamylamine—тъй нареченият Геранимин, който обаче вече го има в хапчетата за отслабване и те не действат и за който не се знае, дори въобще дали не е рисков елемент
И т.н. и т.н.—за другите не ми се чете, защото не мисля да използвам продукта.

30.01.12
04:13

казано от Kiko San на 30.01.12, 02:05:

С риск да стана още по-нахална отколкото съм...

Ама то има ли накъде още? Странно, мислех, че си стигнала границата :D :D :D Явно това ти качество ти харесва - супер, но практикувай го извън дневника ми.

Ако имаш нормален коментар - заповядай, ако нахално ще подхвръляш свръхмъдри реплики - не тук.

Айде, със здраве (sun)

Бидейки интелигентен човек, аз също не съм впечатлен от ревютата. Няма как да са обективни те са направени от служител на фирмата вносител, приятелката му, бивш служител на фирмата и приятелчета :D
Просто едни разкази колко са яки нещата и слагането на някакви оценки, които някои хора биха  сложил на прохормони, без снимки, без измервания и конкретен анализ на покачването на силата,  спадането на мазнините и т.н.  няма как да ме впечатлят
То не е като да направиш едно професионално ревю на тренировъчна програма със снимки, клипчета и десетки конкретни измерители от обиколка на мишницата до процент подкожни мазнини през максимална тяга, брой лицеви и т.н.

30.01.12
07:01

казано от karfi4ka на 30.01.12, 04:13:

Ама то има ли накъде още? Странно, мислех, че си стигнала границата :D :D :D Явно това ти качество ти харесва - супер, но практикувай го извън дневника ми.

Ако имаш нормален коментар - заповядай, ако нахално ще подхвръляш свръхмъдри реплики - не тук.

Айде, със здраве (sun)

Просто вие не сте свикнали на критика и се правите на супер обидчиви, което е супер глупаво.Като чуете негативно мнение и веднага скачате - няма начин вие да грешите , разбира се никога!това просто е изключено

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.12 07:09.

30.01.12
11:48

Когато критиката е поднесена по този начин с тотално невежество около нея ти как искаш да реагира някой ?
Това имало в шоколада, онова в ...
Викаш вместо някой стимулант да пием по 10 15 кафета, или вместо трибулус да ядем овчи ташаци ? Айде като не ги чувате нещата не ги и казвайте...

казано от Иван Шишманов на 30.01.12, 06:51:

Бидейки интелигентен човек, аз също не съм впечатлен от ревютата. Няма как да са обективни те са направени от служител на фирмата вносител, приятелката му, бивш служител на фирмата и приятелчета :D
Просто едни разкази колко са яки нещата и слагането на някакви оценки, които някои хора биха  сложил на прохормони, без снимки, без измервания и конкретен анализ на покачването на силата,  спадането на мазнините и т.н.  няма как да ме впечатлят
То не е като да направиш едно професионално ревю на тренировъчна програма със снимки, клипчета и десетки конкретни измерители от обиколка на мишницата до процент подкожни мазнини през максимална тяга, брой лицеви и т.н.

И аз не съм впечатлен, че тренираш от 100 години а изглеждаш така, ама нищо не казвам ?!
Игличка пише НЕЙНОТО мнение за продукта и това как ТЯ го е усетила, нали не мислиш, че Десо й стои с пистолет до главата и й диктува ?!
Никой няма да направи ревю каквото ти искаш, защото хората ходят на работа лекции и тн, и никой без пари няма да тръгне да се занимава толкова навътре, професионалните ревю-та обикновено се правят от хора на които това им е работата, да ядат спят, тренират и пишат ;)

И аз съм доволен от Black Jack въпреки, че 45 дози ги пия вече 3 ти месец, ама сега Kiko San ще каже, че е по добре да изпия 20 кафета с 2 кила свинско за повече креатин и да не се занимавам с глупости :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 30.01.12 11:54.

30.01.12
12:04

Ти па Сашо от колко тренираш и колко добавки си взимал, та почна да разсъждаваш...я изчакай малко, попий едно, друго и тогава говори:)

Ванка, аз виждам едно прилично ревю , без превъзнасяне и с обективност. Карфичката няма да се занимава с глъмотии да заблуждава хората, а и не виждам за какво:) В този конкретен случай съм зад нея...Пласебо ефект а...хахаха...а почнете да тренирате и тогава пак ще си говорим.

Моите забележки са, че не тренира редовно и серизоно през периода на приемането на тия всичките добавки, но все пак сме зависими от работното ни време и тук също проявявам разбиране.

А мастър Кико Сан явно разбира добавките, ще я търсим за консултации...де хранителни, де ментални:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1