Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.01.12
17:30

Хаха, Boby_ нямаше предвид парите :D Макар, че и аз за такива суми ще търча не 6 ами 12 часа :D

Мнението беше редактирано от VEGATA на 29.01.12 17:31.

29.01.12
17:40

казано от Boby_ на 29.01.12, 17:08:

Някой знае ли какво взимат тенесистите?!? Егати, 6 часа търчане и блъскане по корта! Това е просто нечовешко - няма такава физическа подготовка, просто няма как без нещо допълнително и то не просто нещо, а много сериозно такова. Преливат си еритроцитна маса, ползват еритропоетини или съвсем нови препарати?

Боби, ако е ново бъди сигурен, че няма как да ни е известно, незнам за тенесистите, но за бодибилдинга в момента излизат препарати, които имат различен механизъм на действие от стероидите и това са SARM или selective androgen receptor modulator, за които се твърди, че могат да бъдат ефективни поне колкото стероидите, но с много по-малко странични ефекти. Вероятно има множество препарати, които заобикалят нормативите на UADA и в момента когато влязат в допинг листата те се появяват на черния пазар.

29.01.12
17:49

Напоследък се чува за нещо, наречено “генен допинг” - това не е определен препарат, а цяла група технолоии, целящи предизвикване на промяна и мутации в определени гени. Вече е вписано в забранителния списък на WADA, но как точно се прилага, какви резултати могат да се постигнат с това и как точно ще се хваща не мисля, че някой е наясно в подробности на този етап.

29.01.12
18:05

Boby_ ти ли разправяше оная случка за пого-то в някаква дискотека?

29.01.12
18:15

казано от Boby_ на 29.01.12, 17:49:

Напоследък се чува за нещо, наречено “генен допинг” - това не е определен препарат, а цяла група технолоии, целящи предизвикване на промяна и мутации в определени гени. Вече е вписано в забранителния списък на WADA, но как точно се прилага, какви резултати могат да се постигнат с това и как точно ще се хваща не мисля, че някой е наясно в подробности на този етап.

Инвестициите за подобни разработки вероятно са огромни, жалкото в случая е това, че състезанието не е мeжду атлетите, а между био-химиците :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 29.01.12 18:16.

29.01.12
18:21

казано от Ramon Dekkers на 29.01.12, 18:05:

Boby_ ти ли разправяше оная случка за пого-то в някаква дискотека?

Че разказвах за пого в дискотека, разказвах. Но не случка, а виц. :)

29.01.12
18:49

Мале то добре ,че не е било случка... тва чудо си е легално меле направо :D

29.01.12
20:53

Честит ни нов бутон!  :D
Аз понякога си са нервя сам на коментарите , трябва да има и самоигнорирай се..

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 29.01.12 20:55.

29.01.12
20:56

Честит да е !

Честит! :)

ЙЕАААААААААААААААА

HE

29.01.12
21:48

казано от Penko Mladenov на 29.01.12, 20:53:

Супер е новата опция. Веднага я пробвах върху няколко елемента (party)

29.01.12
21:54

казано от head_hunter на 29.01.12, 21:48:

казано от Penko Mladenov на 29.01.12, 20:53:

Супер е новата опция. Веднага я пробвах върху няколко елемента (party)

Тя е все едно създадена за теб ! :D По-малко ядове да береш с летните ..

докато загрея за кой бутон става дума... :D и търся по клавиатурата търся.... (giggle) (wasntme)

29.01.12
22:00

hxahaxha :D Някой друг Enter? :D

29.01.12
22:19

Хаха, честита нова опция! :)

Някой да поясни как точно изглеждат нещата след използването и. Т.е. вижда ли се, че даденият човек е писал нещо или е просто все едно нищо не е поствал?

29.01.12
22:22

Който ме е блокирал да си каже :D

29.01.12
22:36

казано от Jewelz на 29.01.12, 22:19:

Някой да поясни как точно изглеждат нещата след използването и. Т.е. вижда ли се, че даденият човек е писал нещо или е просто все едно нищо не е поствал?

Не знам.. Питай head :D

HE

29.01.12
22:57

казано от Jewelz на 29.01.12, 22:19:

Постът е скрит, защото ******** /звездичките са ника/ ! е игнориран.

Много е готино, защото не виждаш аватар и т.н.
Досадното е, че се появява “Нямате право да извършвате това действие”, като преди това е поискало да натиснеш бутон “Потвърди”, но като дадеш рефреш на страницата се оправя. Готина екстричка спестяваща много мозъчна диария ;)

29.01.12
23:54

Работи! :)))))

На какви интересни работи попада човек, браузвайки в малките часове :

Не се препоръчва за хора със слаби сърца или бременни жени.

30.01.12
12:40

Днес лафовете май са повече в сапунената опера за спонсорираните логове, отколкото тук... Драма, уважаеми зрители, ДРАМА! Буря в чаша вода... :)
Та дайте да си говорим празни приказки - какво по-хубаво за понеделник в крайна сметка. :)

Хихи.. аз не съм и няма да игнорирам никого...  ама сигурно мене доста са ме игнорнали вече :D

30.01.12
12:50

казано от kristiancho на 30.01.12, 12:43:

Хихи.. аз не съм и няма да игнорирам никого...  ама сигурно мене доста са ме игнорнали вече :D

Ако това те вълнува, не си ми пръв в списъка. :D

30.01.12
13:01

казано от Николай Георгиев на 30.01.12, 04:11:

На какви интересни работи попада човек, браузвайки в малките часове :

Не се препоръчва за хора със слаби сърца или бременни жени.

слабо лек слабо :D
Засега рекорда държи оная игра “maze” май се казваше :D

А къде съм Боби (wasntme)

30.01.12
13:06

казано от kristiancho на 30.01.12, 13:03:

А къде съм Боби (wasntme)

Как къде - в списъка с лица, представляващи оперативен интерес. :D

Ммм не съм сигурен точно какво каза но май е за хубаво.. доволен съм :D

30.01.12
13:42

казано от kristiancho на 30.01.12, 12:43:

...тва все едно аз съм го писала. :D
Боли те фарът, предполагам? Че са те игнорирали...(giggle)

Я...сега някой “вещ в занаята” да ме осветли по въпроса, има ли някакъв, страничен ефект да го нарека, при смесването на вит.С и червено вино? (wasntme)

Мнението беше редактирано от Ирка на 30.01.12 13:42.

30.01.12
14:08

Сигурно ще е яко да четеш диалог, когато просто едната страна липсва :D

И аз нямам намерения да го ползвам.

30.01.12
14:35

Ще цитирам един потребител от друг форум: ”Ши повърна!”

Мнението беше редактирано от Бойко на 30.01.12 14:36.

HE

30.01.12
14:44

казано от Valdis на 30.01.12, 14:08:

Сигурно ще е яко да четеш диалог, когато просто едната страна липсва :D

То, като си го блокирал едва ли те е грижа за какво се води диалога ;)

BE

30.01.12
15:12

Какво мислите за яденето на фъстъци независимо за качване или сваляне,защото съм чел противоречиви мнения?

30.01.12
15:20

С уиски или без?

30.01.12
16:02

казано от head_hunter на 29.01.12, 22:57:

Много е готино, защото не виждаш аватар и т.н.
Досадното е, че се появява “Нямате право да извършвате това действие”, като преди това е поискало да натиснеш бутон “Потвърди”, но като дадеш рефреш на страницата се оправя. Готина екстричка спестяваща много мозъчна диария ;)

Благодаря за интересното и цветущо (както винаги) обяснение. :)
Новата опция е готина и със сигурност ще влезне в употреба.

За въпроса, относно фъстъците:
Мисля, че се явяват като един добър заместител на ядките. Хранителните им свойства са добри и достатъчно близки до тези на ядките. Плюс това се намират лесно и могат без проблем да се носят на работа/училище.
Според мен са подходящи и при качване, и при сваляне. Количеството и тайминга вече ги преценяваш ти, според целите ти.

Уникален!

30.01.12
17:02

^ Много яка песничка. :)

Мила

30.01.12
19:46

Искам да попитам дали някой е използвал надежден посредник-доставчик за доставки от САЩ? И ако може да го сподели :)

Мнението беше редактирано от Мила на 30.01.12 19:46.

30.01.12
19:48

On Dimitar Berbatov’s birthday here are some Berba Facts ( Give Credits and you can share) :

When someone asked Dennis Bergkamp who taught you so calm and classy touches. His reply was Berbatov and he was only 13yrs of age at that time. Fact

Cuban Cigars were named after Berbatov’s approval.

When Berbatov was born, he was found smoking Cigar wearing a Versace Suit.

Berbatov can shag a girl before the game and play football in his Versace Suit with his Prada Glasses

In God Father, Vito Corleon was just trying to be cool as Berbatov. Nothing more !

Why there isn’t God Father 4 ?! Cuz Berbatov rejected the offer !

Berbatov can kiss a girl in front of goal and still manage to score with cheeky back heel.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1