31.01.12
18:16
Някой ползва ли конвектор за отопление ? Четох по БГМАМА, че затопляли за 2-3 минути, ама нещо ми се струва нереално. Колко ток горе-долу ше гълта един конвектор за 10кв.м. стая с вътрешна изолация ?
31.01.12
19:04
Как еее съфорумници? :) От 1 година не бях влизал в сайта :D .Завръщам се обаче :) Между другото си правя дневник,ако на някой му е интересно и си ме спомня :)
31.01.12
19:17
Welcome Back :)
31.01.12
19:19
казано от Penko Mladenov на 31.01.12, 19:17:
Welcome Back :)
Мерси :) Качвам 1 снимка тука в спам темата малко реклама на дневника да стане хах.
Мнението беше редактирано от az100yan на 31.01.12 19:41.
31.01.12
20:02
Такам, тия вчера по време на тренировката за гърди усетих, че нещо ме понаболват рамената (особено дясното), но не беше нищо нетърпимо и аз нали съм си твърдоглав си я довърших като пич (даже сложих още на флайса - 22кг към предишните 20 :D) и после вече вечерта усетих, че ми има нещо на дясното рамо. В определено положение дори и при най-малкото усилие (примерно да си дръпна панталоните) усещах(и все още усещам) доста неприятна и не лека болка. Със сигурност ми има нещо, надявам се да не е нещо сериозно, че таман почвах с якото трениране и ядене :D Утре или в краен случай други ден съм на лекар, но все пак да попитам и тук някой ако може да предложи нещо, ще съм много благодарен. Страх ме е да не стане по-сериозно, но пък и не ми се иска да спирам тренировките (1 седмица няма проблеми, ама ако трябва месец/и :() Та освен почивка нещо друго, което може да подпомогне заздравяването...
п.с. и също не знам при какъв лекар точно трябва да отида ... дали съм за ортопед, кинезитерапевт, никаква идея, до сега не съм имал подобни проблеми (освен пукащи стави, което си е нормално :D)
31.01.12
20:07
Ще помогне почивка и мазане евентуално с някакъв гел.Отиди при личния,той вече ще даде направление ако има нужда.А нещото,което най-много ще помогне е да не се изсилваш с килограмите за сметка на формата(не казвам,че го правиш).
31.01.12
20:17
Да, за сега съм замислил 1 седмица почивка, ако лекар ми каже друго, тогава повече. После ще намаля работните тежести за сметка на бавно и прецизно изпълнение (не, че до сега съм правил с лоша техника, де), както и по-висок брой повторения. Както и ще спра лежанката и кофичките, защото съм 90% сигурен, че е от лежанката, защото напоследък много я напъвах. Техниката ми е била добра, сигурно не перфектна, но ... сравнително контролирано спускане, леко чукване в гърдите и избутване. Лактите не много прибрани (не баш трибойски, все пак гърди тренирам), но не и много изкарани. Друг е въпроса, че на всяка тренировка удрях макс на лежанката :D Просто ми е любимо упражнение, супер го усещам, прогресирам доволно, но явно ми е дошло в повече и ще трябва да си почина малко от него.
31.01.12
20:22
казано от Георги Андреев на 31.01.12, 20:17:
Друг е въпроса, че на всяка тренировка удрях макс на лежанката :D quote]
Възможно е да си ги претоварил просто и затова да е станало така.Почивката ще помогне определено,мисля че няма смисъл да ходиш на лекар,освен ако наистина положението не е зле.Ако до седмица не се оправи,тогава иди.
Внимавай с рамената,най - уязвимата става,а контузиш ли се там по - тежко...цялата горна част на тялото ще ти е проблем,дори при клек да държиш щангата може да те болят! (личен опит)
казано от Jewelz на 31.01.12, 12:05:
Аз мисля, че е хубаво да се отиде на бала.
Никой не е казал, че трябва да се изръсваш за най-скъпите дрехи, обувки, коли и т.н.
Има и по-евтини варианти, които не отстъпват на другите.Самата атмосфера на бала е много различна. Моят бал беше преди 2 години.
Смело мога да кажа, че тази година беше една от най-хубавите ми до сега. Сигурна съм, че ми предстоят още по-хубави години, но за сега тази се отличава най-много в моето съзнание. Всичко беше някак... айляк. :DМомци и девойки, стягайте се, че след бала животът ще ви цапне с мокър парцал право в лицето. Много бързо ще мине времето, в което всичко е било щракане с пръсти и шарени бонбонки.
Не всявай паника у подрастващите. :P
казано от Георги Андреев на 31.01.12, 20:17:
Да, за сега съм замислил 1 седмица почивка, ако лекар ми каже друго, тогава повече. После ще намаля работните тежести за сметка на бавно и прецизно изпълнение (не, че до сега съм правил с лоша техника, де), както и по-висок брой повторения. Както и ще спра лежанката и кофичките, защото съм 90% сигурен, че е от лежанката, защото напоследък много я напъвах. Техниката ми е била добра, сигурно не перфектна, но ... сравнително контролирано спускане, леко чукване в гърдите и избутване. Лактите не много прибрани (не баш трибойски, все пак гърди тренирам), но не и много изкарани. Друг е въпроса, че на всяка тренировка удрях макс на лежанката :D Просто ми е любимо упражнение, супер го усещам, прогресирам доволно, но явно ми е дошло в повече и ще трябва да си почина малко от него.
Виж как ще ти се отрази, ако започнеш да спускаш на 3-4 см от гърдите. Също можеш да добавиш и 1-2 упражнения за ротаторния маншон.
31.01.12
21:29
**********************УЛТИМАТИВНИЯТ ВЪПРОС ЗА ГУРУТАТА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК****************************
Не разтоваряйте багажа или не разтоварвайте багажа
кое е правилно и защо
31.01.12
22:06
Май се водят дублетни форми,но не съм напълно сигурен.
основна форма е разтоварвам => не разтоварвайте...
в най-лошия случай и двете са верни, но ако трябва да избираш.. ^
31.01.12
22:12
Ще се майндфъкваме с разни училищни ..неща , а ? :D
31.01.12
22:14
НЕЕЕзнам, затова питам вас. Една учителка ми каза, че разтоваряйте не съществува, ама аз требва да се убеда.
казано от emzo на 31.01.12, 22:26:
убедЯ !
Главната буква се слага отпред :D :D :D
31.01.12
23:43
Тея бисери ме разбиха :D :D
31.01.12
23:44
Валдис изпусна удивителен знак!
31.01.12
23:51
казано от Penko Mladenov на 31.01.12, 23:44:
Валдис изпусна удивителен знак!
След “Валдис” има запетая! :D ^^
31.01.12
23:53
Ах :D
01.02.12
00:05
Зоб :)
01.02.12
00:32
http://muscleandbrawn.com/forums/attachments/general-board/3911d1327952325-testosterone-thread-4423.gif
01.02.12
00:52
Хехех ;д
А 1 часа.. Лека нощ :)
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 01.02.12 00:53.
01.02.12
00:57
Тука съм тука съм xhahxhayxh :D
01.02.12
08:11
казано от 100il на 31.01.12, 21:29:
Не разтоваряйте багажа или не разтоварвайте багажа
Първият израз е извън правилния (литературен, книжовен) български език.
Възможно е да съществува в някой диалект.
Правилният израз е вторият.
Синдел, радвам се да видя това, което написа за запетайката. Честно.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.12 08:31.
Рано сутрин - лекция по правопис. Ама какво да се прави - който може - го може.
Писала съм го неведнъж - изумявам, как българи пишат неграмотно на родния си език!!! Аз не съм 100% българка, но смея да твърдя, че се справям доста добре с него.
...и само една малка забележчица да ти отправя, Кольо, с най-добри чувства - пише се “запетая” и ти “бяга” един “пълен член”.
Упс, забележките станаха две.
П.С. Мамка му, не ми излизат никакви емотикони!!
01.02.12
08:35
Митът е развенчан навеки - и аз допускам правописни грешки! :D
За запетаята - възможно е, но не съм съвсем уверен. Тук вече подозирам дублетни форми.
Колкото до члена - факт - беше къс, но го напълних! :D
Иначе българинът е неграмотен, отдавна спря да ме учудва. До колкото зависи от мен, обаче, неграмотниците не минават.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.12 08:35.
казано от Синдел . на 01.02.12, 08:25:
Рано сутрин - лекция по правопис. Ама какво да се прави - който може - го може.
Писала съм го неведнъж - изумявам, как българи пишат неграмотно на родния си език!!! Аз не съм 100% българка, но смея да твърдя, че се справям доста добре с него.
...и само една малка забележчица да ти отправя, Кольо, с най-добри чувства - пише се “запетая” и ти “бяга” един “пълен член”.
Упс, забележките станаха две.
П.С. Мамка му, не ми излизат никакви емотикони!!
Eй, няма да закачаш Кольо! Дори не можеш да си представиш колко хора във форума полагат неимоверни граматически усилия заради него. :D :D :D Пък ти, за едното нищо ще му съсипеш репутацията. :D
01.02.12
08:43
Valdis, да видите вие, че и аз съм човек! :D
С удоволствие разбирам, че има потребители, които се напъват заради мен... (grin) (giggle)
Ние знаем бе Кольо, да не мислиш, че ни е убягнало? ;) Колкото до второто, аз съм бил и съм един от тях, но мисля, че като цяло е доста народ.
Мнението беше редактирано от Valdis на 01.02.12 08:48.
Валдис, взимам си думите назад! Кольо е мой кумир и тук, на земята, нямам други кумири освен него!
Кольо, тая работа с късия член...видях, че си го напълнил. Вече мога да почна работа спокойно.
...ще ми излезе име, май ...
...и продължават да не ми излизат никакви емотикони, а те са съществена част от полилога, който сме си спретнали тук.
01.02.12
09:05
Преди известно време един от истински качествените съфорумци, бе пуснал тема в която пускаше уроци по правопис и лично на мен ми беше доста интересно и образователно. Само, че в България когато изкажеш истината подкрепена от фактологичната обстановка вместо, честен Европеец те изкарват Българска фурнаджииска лопата и съответно потребителя се отказа да казва истината.
01.02.12
09:08
Valdis, аз също се старая да не преигравам... само от време на време си изпускам нервите. :D
Синдел, името ти отдавна е излязло... :D ...за разлика от емотиконките! :D
01.02.12
09:49
Добро Утро! :)