07.02.12
20:10
Супер е боба ... всякак :)
5,71 не е никак зле... аз съм с 5,50 :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.02.12 20:12.
Щом е супер утре ще го уважа.. :P
Умник си си ти, рядко срещам момчета с отличен успех, браво :))
07.02.2012:
05;50 - 40гр овесени ядки + 200мл прясно мляко + 5гр протеин PhD
14;40 - 1 филия хляб мастемахер (75гр) + 50гр лютеница + 40гр сирене + 10гр бадеми
16;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
17;40 - Тренировка
19;20 - 195гр пилешки гърди (г.с.) + 45гр лютеница + 15гр топено сирене + 1 ^корнишон
22;30 - 100гр кисело мляко + 100гр извара + 5гр протеин PhD.
М:В:Б=32:23:38 Калории - 1281
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, мака, гинко билова.
Тренировка:
P90X—Cardio X
Готина тренировка, сравнително хубава храна. :) Купих си днес да го пробвам и аз тоя хляб мастемахер и май Витата по ми харесва, макар да е с по-ниско качество.
Цял ден чувствам лек глад. Не знам защо, но ако не закусвам мога да изкарам до обяд (около 7 часа) без да ям, но хапна ли, дори и да се наям, след около 2-3 часа пак огладнявам.. (dull)
От утре сме във ваканция, ще си поспя едно хубаво, а училище ще има чак на рождения ми ден (giggle)
Утре ще има и бобец.. (sun)
Не си единствена- ако не ям сутринта мога да не ям сумати часове- хапна ли обаче дверите се отварят :D
Трябва да пробвам цикличното.. Все си мисля, че ще се справя, но не мога да се престраша да го започна, т.е. не мога да се откажа от честото хапване.. :D
08.02.2012:
12;00 - около 450гр (г.с.) боб (леко запържен) с наденички + 30гр сирене + 30гр бял хляб
14;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
15;20 - Тренировка
17;30 - кафе + 180гр пилешки гърди (г.с.) + 50гр лютеница + 20гр топено сирене + 1 ^корнишон
22;00 - 100гр кисело мляко + 80гр извара + 5гр протеин PhD.
През деня - бадеми и 1-2 пилешки дробчета.
М:В:Б=22:32:37 Калории - 1500
Сметките не включват корнишоните, бадемите и дробчетата.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали.
Тренировка:
Крака и корем
1. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Плие - 3х12,10,8
3. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
4. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
5. V-преса - 3х12 повторения
6. Планк - 3х30 секунди
7. Коремни преси - 3 х 20 повторения
8. Наклони встрани с дъмбел - 3х10 повторения на страна
И още няколко други упражнения за корем по 1 серия.
Много ми хареса боба сутринта, доста ми е любим.. (nlove5) Ама пък много калоричен и въглехидратен - от това количество 626 калории и 113гр въглехидрати :D Не знам дали е толкова, струва ми се някак си много, защото боба реално погледнато беше 2 черпачета.. :)
Тренировката беше супер. За пръв път от доста време правя толкова дълга тренировка - 50 минути (без загрявката). Нещо ми се тренираше, та за това не спрях. Правих си някакви упражнения за корем от клипчета, измислени си от мен, но после корема беше супер як. :)
А сега отново съм изправена пред дилема. Най-добрата ми приятелка утре става на 18 и ме покани на рождения й ден, на който ще има “китайско, алкохол и торта”. Абсолютно сигурна съм, че няма да има нищо свястно за ядене и донякъде не ми се ходи, защото ми е тъпо да се тъпча постоянно с такива неща. Ако до преди 2 дни не бях яла като ненормална, щях да отида с чиста съвест, ама сега, при положение, че тази седмица калориите ще ми бъдат около 2-3 пъти повече от предишни седмици... не знам. Но от друга страна би било доста тъпо да не я уважа и то точно на този рожден ден. Вие какво бихте ме посъветвали? :(
За рождения ден бих те посъветвала да хапнеш преди него :) Не е нужно да ядеш там..аз поне така правя и не виждам никакъв проблем, освен, че понякога има странни изказвания, но какво ти пука.. :):):)
Да ти имам дилемите...
Щом толкова се притесняваш за калориите просто компенсирай с малко по-интензивна тренировка. Няма да увиснеш от парче торта, ама нали ти е мъка т’ва с пресмятането.
Количеството определя качеството. (като допълнение)
пп: И тая не ти е никаква най-добра приятелка! Да те кани на торта и алкохол?!? Тайно те хейтва да знаеш!
Мнението беше редактирано от Fallen на 08.02.12 21:20.
08.02.12
21:24
Гипс не пускай такива мухи на момичето.. ще се скара с приятелката си на връх 18ят рожден ден :) Китайското не е лошо... вкусно е поне за повечето хора на мен лично не ми харесва. Хапни си у вас и отиди там хапни, пийни си, очаровай момчетата и се прибери вкъщи... всичко е точно :P
Хейй, благодаря ви за бързите коментари. :)
Реших през деня да го карам по-леко с калориите. Ще закуся с 100гр пилешки гърди + 75гр хляб мастемахер + 30гр лютеница (това вероятно ще е към 12 часа), а преди да отида на рождения ден (към 19;30 - 20;00) ще хапна още 120гр пилешки гърди. Това до тук в калории е равно на 550. На рождения ден мисля да хапна малко китайско и евентуално мъничко торта.
По принцип утре ми се пада почивен ден, чудя се да вмъкна ли някаква тренировка предвид обстоятелствата?
Дали е добро това решение.. (giggle)
П.П. gips, до колкото забелязвам от всичките ми приятелки, това са представите за хубав рожден ден - смотана храна и много алкохол.. :)
П.П. 2 Излишно я питах дали ще има някаква свястна храна и тя каза, че единственото що-годе ставащо ще бъде руската салата, направена от майка й, но от моите “гадости” нямало да има.. :D
Вманиачаваш се. Не е нещо много лошо, почти всеки е минал по този път. Моя съвет е да идеш на рождения ден без да мислиш за калории. Това е личен празник на най-добрата ти приятелка, в случая важната е тя, а не усвояването на макронутриенти от храносмилателната ти система :).
Как може да се чудиш , дали да отидеш на рождения ден на най-добрата си приятелка?!? Какво общо имат храната и алкохолът?!? То кофти храна/къркане/по-лоши неща има на всеки купон/парти , мисля...и не само . Въпрос на избор е , какво ще консумираш . Или няма да посещаваш подобни мероприятия никога ?!?
Я не се впрягай - отиваш/не прекаляваш и се забавляваш :) И показваш уважение към френдката и празника й :) И , че изглеждаш супер ;)
П.п.: С риск да дам лоша идея - аз си нося храна(ядки , ако щеш)...парче торта няма да те убие , ама за пиенето не знам...
Лично на мен , подобни сбирки ми хабят доста калории - път/на крак/до никое време , та...
Любо, Мая, благодаря!
Глупаво е изобщо да се замислям дали да отида, все пак как бих й се оправдала : “Извинявай, но няма да мога да дойда, защото ще си прецакам режима..” ?! Все пак това ще бъде един вид изпитание за волята ми, ще видим как ще се справя. Направила съм си някакъв малък план, но дали ще го изпълня не се знае.
Благодаря на всички, включващи се в дневника ми и се извинявам, на всички, които четат глупостите ми в последно време, с които се изложих до такава степен.. (giggle)
Петя, до кога предвиждаш да смяташ ги тия калории? Не дойде ли вече момента да спреш? Само се затормозяваш, а ползи от сметките аз лично не виждам, не знам ти как ги усещаш нещата...
И много ясно, че ще отидеш на тоя рожден ден - две мнения няма по въпроса, така като гледам и съфорумниците какво са ти написали.
П.С. един бодибилдър не би трябвало да се притеснява, че ще прекали с калориите. По-скоро повод за притеснение има, ако undereat-ва :P.
Ей, Петя, я се стегни ;) Какви са тия режими, “изпитания на волята” и въпроси дали да изядеш 14 гр еди-кво-си..
Погледни нещата отстрани... и се замисли малко. Не може и не трябва едно ходене на рожден ден /където ще има торта - това като някаква опасност!/ да те хвърля в смут една седмица преди това. Не може да те е страх от храна, нито пък от 0,5 см невидима “гънка” на корема... Предстоят ти мнооого по-сериозни изпитания занапред...
И нито успеха в училище /за който жертваш съня си от месеци/, нито точното мерене на 8-те бадема и угризенията от купичка боб (в която впрочем няма 600 калории) са гаранция за хубав, пълноценен и спокоен живот.
Хубава си, слаба си, храниш се добре /като изключим момента със смятането/, тренираш редовно... Всъщност всичко ти е наред :)
Забавлявай се и не позволявай на някакви глупости да ти занимават съзнанието.
И само ще ти споделя от моя “опит” - винаги, когато съм смятала калории, съм качвала кг. Получава се нещо като стрес за тялото и душата, знам ли... и абсолютно винаги кантарът е вървял нагоре, колкото и върху листчето нещата да са изглеждали ок - 1400 ккал, супер уж. Да, ама не.
Не смятай. И ще видиш как ще ти олекне, може даже да ти дойде повече хъс за тренировки и да си в пъти по-доволна ;)
(hug)
Хейй, колко много се зарадвах като видях коментарите ви! (sun)
Толкова сте прави.. Спирам да броя, да смятам, да се панирам за такива глупости, като парче торта или китайско, все пак все още съм на 17 (почти (giggle) ), ако сега не се забавлявам, то кога? Наистина излишно се затормозявам толкова много. Не е нормално да седя по цял ден и да се чудя, ако изям едно парче торта къде ще ми се лепне. То е нормално, че ако го мисля ще се лепне точно там, където не трябва, ама.. Другото, което е - до преди година всекидневието ми беше пълно с тази храна, пък не бях толкова трагичен случай, а сега, когато тренирам, в по-голямата част от времето храната ми е прилична, аз се притеснявам. Трябва си една сериозна промяна. :)
И да споделя - отидох на рождения ден, изкарах си супер, ядох доста торта, китайско, печени ядки, някакви сладки, суши (общо взето от всичко опитах), пийнах само една бира и една чаша вино (не ми се пиеше и реших, че е безсмислено да се наливам). Сега няма никакви угризения, само приятни спомени! :)
Отново ви благодаря! Много се радвам, че попаднах на този сайт. Има толкова положителни и добросърдечни хора, страхотни сте! (sun)
10.02.2012:
18;20 - филия хляб мастемахер + кашкавал + пушено-варени пуешки гърди + лютеница + пилешки дробчета с лук и домати на фурна
19;20 - 100мл прясно мляко с нескафе
20;35 - Тренировка
22;00 - 100гр кисело мляко + 100гр извара + 10гр протеин PhD + пилешко с топени сирена и гъби на фурна.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали.
Тренировка:
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
Денят днес започна малко по-късно, но се прибрах към 9;30, легнах си и станах чак към 17;30.. Много мразя да си изгубя целият ден, чувствам се супер зле, но телефона не успя да ме събуди и така се случи. :)
Както казах в предния си пост - спирам да броя калории, да използвам везна и т.н. Трябва да се науча да ям колкото ми се яде, да не се тъпча, но да не оставам и гладна, независимо колко калории ще погълна на ден. И аз вярвам, че по този начин ще се чувствам в пъти по-добре. :)
Мнението беше редактирано от Petya на 10.02.12 21:58.
11.02.2012:
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, 2 x Cheaters relief.
Тренировка:
Тренировка 1 - P90M—Upper Middle Lower
Тренировка 2 - Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
6. Планк - 25 секунди
5 кръга от всичко!
Храната днес няма да я пиша, безсмислено е. Имаше известно количество джънк и домашна пица. Но поне ще завърша с нещо горе-долу качествено - обичайната вечеря. :)
За пореден път се убеждавам, че в дните с некачествена храна нямам никаква енергия и желание за тренировка. Т.е. и тренировките днес не ми харесаха, умряла работа.
Остават още 2 дни до рожденият ми ден, страшно много се вълнувам. (party) Утре ме чака един ден, изпълнен с чистене, готвене, оправяне, подготовки. :)
Май това са всички глупости, които имах да кажа. Пожелавам лека вечер на всички! (sun)
13.02.12
09:53
Честит Рожден Ден, Петя!
Бъди здрава, щастлива и винаги постоянна в това, което правиш!
Петя, честит рожден ден :) Пожелавам ти да се наслаждаваш на макс на всички неща, които ти поднася прекрасната ти възраст (на която лекичко ти завиждам, съвсем благородно разбира се). Има неща, които само на 17 може да преживееш, после става късно, така че - enjoy :) Също така, разбира се, много здраве, кондиция, енергия, хармония със себе си и околните :*
П.С. На днешния ден е роден един много много специален за мен човек, обичам я тази дата, макар и да ми носи доста тъга...
Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - за да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Благодаря ви прекрасни хора! :*
Изключително много се зарадвах, когато влезнах и видях, че сте се сетили за мен. (sun)
Нека кажа по 2 думи за изминалите дни:
В неделя храната беше зле. По план ми се падаше почивен ден, но реших да направя една малка тренировка и направих Р90Х Ab Ripper.
На рождения ми ден положението с храната също не беше добро. Имаше от всичко и по много, особено на вечеря. Имах чувството, че на рождения ми ден колкото и да ям ще ми бъде простено. Глупави мисли.. :D
Тренировка нямаше.. за пръв път просто не ми стигна времето. Цял ден готвех, чистех, подреждах и какво ли още не. Но въпреки всичко си изкарах добре. Сега остават само още 2 празнувания на рождения ден, при които сигурно пак ще е плачевно положението, но после се взимам в ръце и всичко ще бъде на 6.
Та накратко - още 3-4 дни ще ям каквото си искам и после почвам един хубав и изчистен режим. Надявам се да не стана прасенце.. (giggle)
Това е което имах да кажа. “Малко” съм разочарована от себе си и от смотаните решения, които взимам, но с всеки изминал ден се надъхвам все повече и повече за деня, в който всичко ще започне отначало.
Извинявам се на всички, прочели поредната ми глупост.. (wasntme)
Честит Рожден Ден, Петя! Не те познавам, но това не пречи да допринеса за празничното ти настроение!
Да си жива, здрава, обичана, щастлива и наздраве! (F)
15.02.2012:
05;45 - 40гр овесени ядки + 130гр кисело мляко + 1 бисквитка Бел Вита
14;30 - 2 филии хляб Мастемахер + кашкавал + пушено контра филе + по малко от: снежанка, руска салата, луканка
17;40 - Тренировка
19;15 - омлет от 2 яйца + кашкавал + сирене + малко пастърма + лютеница + 1 корнишон
22;00 - кисело мляко + извара + протеин.
През деня - малко бадеми.
Добавки - витамини и минерали, рибено масло, мака, гинко билова.
Тренировка:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
Един ден, в който почти да не ме е срам да си напиша храната. :)
Малко разместих тренировките тази седмица, но в понеделник не можах да тренирам, а днес по принцип имах тренировка за крака и корем, ама нещо ме боляха страшно много краката, та реших да направя понеделнишката тренировка днес, пък утре да е днешната. :)
16.02.2012:
05;50 - 150гр кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
10;00 - 4-5 солетки + 1 кръгче Bake rolls
14;20 - 250гр лазаня + половин bounty + 3 бонбона + 3 бисквитки Милка
16;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
17;20 - 2 филии хляб Мастемахер + кашкавал + пушено контра филе + снежанка
21;40 - Руло Стефани + лютеница + малко сирене.
Тренировка:
Крака и корем
1. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Плие - 3х12,10,8
3. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
4. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
5. V-преса - 3х12 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. Коремни преси - 3 х 20 повторения
8. Наклони встрани с дъмбел - 3х15 повторения на страна
И още няколко други упражнения за корем.
Тъп ден! Нямам никакво настроение, нервно ми е, студено ми е.. Цялата съм схваната, всичко ме боли. Нещо странно ми се случва. (dull)
И се чудя каква торта да поръчвам за рождения ми ден в събота. Някой ако има предложения, нека споделя. :D
Шоколадова!
ЕДИТ От друга страна всеки ще напише такава, каквато му се яде на него (giggle)
Мнението беше редактирано от Бойко на 16.02.12 22:54.
Не си падам особено по шоколад. Взех някаква с карамел, беше страшно сладка, но пък и много вкусна. (wasntme) Слагам и една снимка. :)
Напоследък не си попълвам дневникът, просто защото няма смисъл. Храната никак не струва, но поне тренировките съумявам да си правя. (whew)
Вчера беше поредното, но и последното празнуване на рождения ми ден. Мина доста добре. Както казах храната беше зле, но алкохола беше в минимални количества. Не ми се пие напоследък и не виждам смисъл да се насилвам. :)
По-интересното, което е че вчера сутринта се премерих и честно казано се изненадах доста и то неприятно. От средата на декември (до когато ми беше най-изчистен режима) до сега съм +7 кг. :D То не е смешно де, направо е трагично, ама какво да правя като качвам от най-малкото нещо. :)
За сега не се чувствам гузно за това, че съм качила толкова ненужни килограми, защото смятам, че до около месец ще сваля поне 3-4. Мисля си, че е възможно да е от високото количество въглехидрати, ама знам ли, не ги разбирам особено.
От няколко седмици насам съм си наумила да си взема някакъв л-карнитин. Можете ли да ми препоръчате някакъв? Искам да не е много силен, но и да знам, че ще има някакъв ефект от него. Последното мазнинно-изгарящо нещо, което съм пила беше ОxyElite Pro и единственото, което намалих от него е размера на гръдната обиколка, та затова сега ме е страх да приемам такива неща. :D
Какво мислите за този или пък този л-карнитин? Интересно ми е дали стават за нещо, тъй като мога да си ги взема с по-голяма отстъпка. :)
Мнението беше редактирано от Petya на 19.02.12 14:13.
+7… -7. Гледам ти снимките и все ми изглеждаш слабичка. Казвам го като страничен наблюдател, който не те познава. Без поводи за притеснения моля.
19.02.12
16:15
казано от Petya на 19.02.12, 14:12:
Какво мислите за този или пък този л-карнитин? Интересно ми е дали стават за нещо, тъй като мога да си ги взема с по-голяма отстъпка. :)
Петя, аз не мисля, че имаш нужда от L-carnitine, но все пак ако твърдо си решила да си вземеш мисля че не са лош избор. Гледам имат високо съдържание на L-carnitine в доза, а имат и някакви добавки.
Нека по-компетентните да се изкажат. :)
Пс тортата изглежда много добре. (inlove)
@gips, както казах вече не се притеснявам и не се тормозя излишно за съгрешенията, които правя. Искам да кача малко килограми, за да мога да разкарам тия кокали, които стърчат така гадно. Но се чудя дали е възможно или е до структура...
@Мира, и аз точно това гледах, че в доза има 1000мг и заради това сметнах, че може и да не е толкова лош. Ако някой има някакво мнение за някой от двата продукта, ще се радвам да сподели.
Поздрави и успешна нова седмица на всички! (sun)
19.02.12
20:56
Качи 5-6кг, заеби тая мания по мазнините..
казано от 100il на 19.02.12, 20:56:
Качи 5-6кг, заеби тая мания по мазнините..
Не 5-6, а цели 7 качих. :D
Манията по мазнините не мога да я за*ба. Имам един определен идеал, към който се стремя, но каквото и да правя не мога да постигна. И мисля, че тази година е време нещата да се получат!
От утре категорично се връщам към режима. Чудя се дали да не направя един разтоварващ ден само на домашно кисело мляко, извара и протеин? Или да си хапвам нормално?
19.02.12
22:30
7 си качила ? Я пусни снимка сега.
Не съм ги качила по здравословният начин. Качих ги за 2 месеца с ядене на глупости в доста неразумни количества. Надявам се до седмица-две-три да изчезнат поне половината. Така че няма нужда от снимки в момента - просто съм леко издута. :)
20.02.2012:
10;30 - 100мл прясно мляко с нескафе
11;30 - 185гр Руло Стефани + 40гр лютеница + 20гр сирене + 2 бисквитки Престиж с мюсли (14гр)
16;00 - 4 бисквитки Престиж с мюсли + кафе
18;20 - Тренировка
19;40 - около 250гр пиле на грил + лютеница + снежанка
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 100гр извара + 10гр протеин PhD.
Добавки - витамини и минерали, рибено масло.
Тренировка:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
Мислех днес да напиша сметките от яденето, но при вечерята след като изядох предвидената порция, реших да си щипна по още малко от пилето, да хапна още малко лютеница и снежанка, така че ако напиша нещо няма да е вярно .. (giggle) Но предполагам калориите са около 1500-1600. :)
Въпреки всичко май се яви нещо като НВД ден. Сравнително добре мина като за първи ден без сладко. :)
Още от вчера усетих, че почвам да се разболявам. Днес ходих на лекар (всъщност не беше това причината) и ми изписа някакви лекарства, така че от днес съм и на лекарства. (dull)
А като гледам на къде са тръгнали нещата май в сряда ми предстой лека операция и вероятно тренировката ще остане под въпрос, ама нищо не е сигурно. :)
21.02.2012:
05;55 - 140гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
14;10 - 110гр пиле на грил + 2 филии хляб Вита + 40гр лютеница + 55гр снежанка
16;00 - кафе
18;30 - Тренировка
20;00 - около 100гр пиле на грил (може и повече да е) + 50гр лютеница + 75гр Руло Стефани + 25гр сирене
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 100гр извара + 10гр протеин PhD.
Тренировка:
P90X+ 01 - Interval X Plus
И днес си похапнах доволно. :) Уж мислех да сваля натрупаните напоследък килограми, но колкото и да се опитвам не мога да огранича калориите, просто ми се яде постоянно. Предполагам, че варират между 1500-1700. Ще си го карам така, пък ако не ми харесва положението април месец ще свалям малко. :)
Не се чувствам много добре и днес. Носът тече, малко ме боли главата, спи ми се постоянно, но няма почивка!
Въпреки всичко при тренировката май не дадох всичко от себе си. Боли ме кракът и гледах да не го натоварвам много, че да може да ми се размине утре. :)
Имам въпросче - според вас протеинът много ли ми е? Четох темата за протеина в сайта и имам чувството, че доста лесно минавам 1,2гр/кг, но не съм сигурна. Какво ви е мнението на вас?
С риск да стана нахална, искам да помоля отново, ако някой може да изрази някакво мнение за двата л-карнитина, за които споменах в предната страница на дневника си, или пък ако за нищо не стават, да препоръча някой що-годе качествен. :)