03.02.12
17:43
Този казал,онзи казал.Ако те интересува в книгата за ЦХ-то пише следното:
Research on men and women undertaking a very low calorie diet found that even with a 12 week long diet consisting of only 800 Calories and only 80 grams of protein per day, the people in the study were able to maintain their muscle mass as long as they were exercising with weights three times per week.
In another study, men restricted their caloric intake by eating 1,000 Calories less per day than they normally ate for 16 weeks. They took part in a weight training program 3 days a week and were able to maintain all their muscle mass while losing over 20 pounds of body fat
Check out:
Q: I’ve read that high protein diets can help with weight loss. Can I eat high-protein while doing Eat Stop Eat?
Of course. There are several research studies out there that suggest that a higher amount of dietary protein might be associated with an increased rate of weight loss (As long as the diet is calorie reduced). Most of the research I have reviewed have had people eat between 100 and 150 grams of protein per day (not the crazy 250 gram per diets you read about in fitness magazines). If you like you can definitely try eating a higher protein diet while using Eat Stop Eat.
Само за ориентир,все пак е дневник,не е нужно да те коригирам,но все пак.
тия горните 2 цитата на teenpower трябва да се сложат в цяла статия на форума,дори тряя на подпис да си ги сложа и да може всеки да ги прочете и да не се страхува че неска ако не си е направил 6-тото хранене и не е приел мега многото протеин ще си загуби мускулите.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ауе лек да ти иам раменната преса,чесно :D
най накрая цъкна 100+ тяга,сиг си прескочил психологическата нагласа и некст тайм ще се раздаваш.
03.02.12
20:15
Хаха,харесаха ми хилядата удивителни,където даже излизат извън страницата :D:D::D
@Vintage нали знаеш ,че тея са малко относително трениращи- кой знае сигурно са правили по 2-3 серийки колкото да се впишат в “strenght training”... Тренира ли се силово трябва да се яде стабилно.
а? :D те че са паляци паляци са,просто трябва да прочетат тия 2 изследвания и да спрат да се притесняват за простотии...
03.02.12
21:08
Това с 800-те калории го остави на страна... нали като почна да клякам още на 60кг съм припаднал. Карах 20тина дни на ЦХ и от 130 клек на 110 се затиснах. Няколко пъти при това. Не съм усещал глад, нито ми е било кофти нещо - просто няма сила така. Тренира ли се близо(или до отказа), си трябва стабилна храна.
Тва с 800-те калории не е въпрос за сила,ми че са си запазили мускулната маса.
Това за силата не съм съгласен но не ми се спори :).Стабилна храна може и за 4 часа да се побере <=личен пример :D
03.02.12
21:12
Може да се събере за 4 часа - зависи кой как яде :D Мисълта ми е че се чувствах добре само вечер. Сутрин никаква сила, а на тренировката да не казвам.
казано от sTroNG ! на 03.02.12, 21:12:
Може да се събере за 4 часа - зависи кой как яде :D Мисълта ми е че се чувствах добре само вечер. Сутрин никаква сила, а на тренировката да не казвам.
Според мен има голямо значение и менталната нагласа към определен метод-в случая ЦХ.
Ако си мислиш,че няма да проработи при теб,че е тапня etc. няма да проработи,и vice versa…
аз се чувствам добре,много гъвкав режим и мисля така да остана докато нещо не ми наложи да го сменя :)
03.02.12
21:30
Аз съм се пробвал на тоя режим, изкарах 10 дни. Обичам да експериментирам :)
Сутрин протеин, на обяд пак и вечер някакво пилешко филе със салата.
на 10-я ден щях да захапя и изям някой случаен човек и се отказах :D
Силата не ми падна никак, просто ментално се скапах без храна.
Добре, че някой се е сетил да даде на нередовното и кофти хранене име, че да търсите и ментален момент при постигането му. :)
И преди съм го писал: ЦХ е компромис с храненето и възстановяването за сметка на време, възможности и т.н.
10 човека от улицата на кока-кола и бисквити, за два месеца с тренировки ще вдигнат и сила и мускулна маса. И това би доказало..нищо. Просто така се ражда псевдонауката, която храни нечий шарлатански бизнес.
Мнението беше редактирано от 6th на 03.02.12 22:13.
04.02.12
00:48
Малко го обърнахме на чак,но да спомена..Днес гледах по БТВ-то Йордан Йовчев и каза,че яде по 1 път на ден :D
04 / 02 / 2012
Седмица 5 Ден 34
Хранене
/// пак се освиних смятам утре да е вм-нвд
бтв незнам какво ми става , но се сривам психически :д идва ми просто от вътре да взема 1 кутия бисквити и да я опустоша. Или пък 1 буркан сладко : (
Мнението беше редактирано от Абазаба на 04.02.12 13:23.
05 / 02 / 2012
Седмица 5 Ден 35
Хранене
/// Странна работа. Корема от четвъртак вечерта нещо ми е болен. Взех да се оправям, ама реших така или иначе да си направя 1 чийт ден. Моля се да не е нещо сериозно- дисбактериоза или подобно. От утре живот и здраве започвам новия цикъл , като поразбутах упражненията, добавих и power clean, лежанката я намалих ,че много дърпа.
Понеделник-Клек ;-Преса ;-Тяга
Сряда-Клек ;-лежанка ;-обръщане
Петък-Тяга ;-Преса ;-гребане
Гледал съм г/д да не се застъпват много, за да няма прекалено уморяване в мускулите. Ако някой преглежда може да драсне 1 ред, за това как му се струва програмата.
Мнението беше редактирано от Абазаба на 05.02.12 14:00.
да ти имам проблема,че мн дърпа лег-а :D
Бтв щом имаш толко глад за сладко направи един ВМ-НВД ден,в който въглехидратите да са ти само от 1 натурален шоколад,за да ти минат craving-са.
Яко яйца,свинско,сирене,кашкавал,сметана и накрая 1 шоколад.
Мислил съм го, ама корема ми отказва да преработва мазното в големи количества :) Също така многото мазно е противопоказно при такива състояния като моето, щото убива чревната флора ;) Иначе за лега- срам ме е като кажа ,че бутам повече от тяга :D Ако съм постоянен бтв до края на годината 120кг ми се виждат достижими :)
Мнението беше редактирано от Абазаба на 05.02.12 12:28.
Според мен се опитай да извлечеш колкото можеш от лега,не се движи на контра на него,тягата ще си дойде тя е стресиращ лифт и бързо се адаптира човек.А от лега и раменната ще ти тръгне също.
06 / 02 / 2012
Седмица 6 Ден 36
Хранене
06 / 02 / 2012
Седмица 6 Ден 36
Tренировка
/// Навит съм да правя с по-големи кг , но по-малък обем. 4х8 се нарежда веднага след 5х5. Личеше си ,че вчера не съм ял. Последните повторения бяха на режим do or die - добутваници , пребутваници абе грозна работа. Отделно във фитнеса - 10 градуса ....
едит: пиша тука за да си напомня, па и някой друг ако запомни :D - след още 4 седмици да пусна 1 цикъл за издръжливост,че изобщо ме няма във високите повторения вече имам и схема в главата как ще стане.
Мнението беше редактирано от Абазаба на 06.02.12 17:13.
07 / 02 / 2012
Седмица 6 Ден 37
Хранене
/// Приятна мускулна от коленете до средата на гърба, както и в трапеца и трицепса.
08 / 02 / 2012
Седмица 6 Ден 38
Хранене
Мнението беше редактирано от Абазаба на 08.02.12 16:48.
Не получаваш ли газове във 1вото ядене като смесиш сирене овесени ядки яйца мляко?смисъл въглехидрати+мазнини
Аз имах бая проблеми като ядях от всичко по много - ВМ ВВД ВП :Д
Може да пробваш въглехидратните храни и белтъчните да ги цъкнеш след тренировка и последното ядене да ти е с мазнините,или обрано (май е по - добре мазнини след тренировка - личен опит)
Никакви проблеми нямам , моя стомах е като черна дупка :D
Само водата ми е**ва фамилията, щото ме издува много. Иначе гледам да следвам г/д leangains проткола- въглехидратите след тренировка, най-много калории. Следващите 2 яденета намалят Ккал и респективно нутриентите. гледам последното да има мазнини и протеин :)
И мен преди ме ебаваше много водата,сега обаче не - просто намалих малко храната ,спирам да ям като се чувствам сит,не като ми е тежко и мога да пия вода колкото си искам :) и газовете изчезнаха като съм на ВМД.
Мнението беше редактирано от Vintage на 08.02.12 12:41.
08 / 02 / 2012
Седмица 6 Ден 38
Тренировка
/// Събуждам се сутринта- супер яката мускулна ме е хванала. Как да е поринах малко сняг и стана време за зала. Ходих- то па беше затворено, звънях насам натам намерихме ключа. На клека 4-тата серия беше отказ, очаквах да се случи във втората, но на силна воля ги направих 3. Другото нормално. По-малообемна тренировка, щото бързах да се прибера , но пък беше стабилна радвам и се :)
Бтв гледам в огледалото съм отпрал олимпийски задник- супер огромен и някъв изнесен назад :D П.с по схема тази седмица не трябваш е да тренирам, ама реших , че ще изкарам на инат. Дали не съм направил грешка- времето ще покаже :)
08.02.12
17:14
И аз преди като кляках майка ми ми разправяше, че съм отимал гъз :D
На мен момчета ми разправят че съм направил голям задник,момичетата ми викат ‘’‘DAT ASS’’ и са яко jelly :D
Пхах да се надяваме ,че ще го изчистя лятото :D Баси треа се замеря скоро ама ще видим сиг другия вторник.
edit: как ви се струва по-добре
stimulan X+ lean fx Или slim fx+ leanfx ??? Със едни витамини?
Мнението беше редактирано от Абазаба на 08.02.12 17:43.
09 / 02 / 2012
Седмица 6 Ден 39
Хранене
/// Днеска яко вкуснотийки ще си хапвам :) Я изразете мнение за комбинациите в горния пост, мисля по великден да избухна. Ще видим обаче кога ще започвам да ги пия може и юни месец да е ...
Мнението беше редактирано от Абазаба на 09.02.12 16:10.
Незнам и аз се чудя много... сигурно и парата няма да ми стигне , ама все пак искам да изкарам пресата тва лято ...
казано от valerious на 09.02.12, 15:12:
Момичетата какво викат...маани ги...
те просто завиждат на яките задници които ние имаме :D
09.02.12
15:40
Искал са изкара пресата :D Шшш,плажен билдър :P
Бъзикам се естествено :D
Ето един наистина здрав задник :D
09.02.12
15:58
На тоя stimulan X в описанието му пише:
Уникални резултати и БЕЗ ТРЕНИРОВКА!!!
Универсалния пенкелер е значи :D
Мани не си давай парите за глупости!
Купи си месо, яйца, сланина и т.н. и си хапвай качествено... тя пресата ще се появи ;)
Да бе не се занимавай с глупости. Дръж диетата стриктна за 2 месеца и ходи да бягаш и ще излезе пресата. Не си давай парите...