23.02.12
15:34
Привет :) ,
До Лондон и обратно са 4801км. Ще измина това разстояние с колело и... пеш. Багаж не ми е необходим, само шише с вода :) . Тръгвам довечера. Като всеки пътешественик ми трябва и дневник, нещо малко, да ме мотивира. След всяка тренировка ще вписвам изминатите километри и ще ги прибавям към текущите. Така един ден ще пристигна в Лондон ;) . Пътят наобратно е същия.
Казах си всичко :) . Ще тръгвам вече...
23.02.12
15:35
Ммммм...интересно!
Не забравяй детайлите в описанията си!
Успех!
23.02.12
16:45
Ехаа, аз не тръгвам наистина, мисля че стана ясно :) . По маршрутна програма разстоянието София-Лондон-София е 4801км. И понеже тренировките ми са предимно кардио, а идеята ми - да се движа повече, измислих това пътуване.
Мнението беше редактирано от mihaela на 23.02.12 16:45.
23.02.12
16:47
FAIL ! ;)
Мнението беше редактирано от Павел Недков на 23.02.12 16:48.
хаха, доста хора се вързахме. Мен в залата като ме видят да въртя бясно и все ме питат: “До Варна стигна ли” :D
А между другото, ще бягаш навън и ще караш колело или ще бягаш на пътека и ще въртиш велоергометър?
Иначе: Bon voyage!
До Лондон незнам дали ще има ефект, но до Пекин определено ще постигнеш добри резултати :)
Успех
Кой нормален човек би повярвал, че някой ще тръгне за Лондон с колело и бутилка вода, и то през Февруари :D
Мнението беше редактирано от Станимир на 23.02.12 18:02.
23.02.12
18:02
Ако знаеш аз как се надъхах! Викам си БРАВО бе! ... пък то :) Ей Кико не трябваше толкоз рано да задаваш конкретни въпроси, трябваше да оставиш още съфорумци да понапишат малк одишотии от сорта на ” ти да не си луда? от къде имаш толкова време ? я си седи на дупето” и прочее :)
23.02.12
18:02
Owned, Pwned, Epic Fail!!!
23.02.12
18:03
Да то така се стига до Лондон с едно шише вода .. хихихи .. (chuckle)
23.02.12
18:06
Че по пътя магазини няма ли, че да не може да си купи още вода? :D
Михаела, доста убедително пишеш. (giggle) Надявам се за напред да четем как убедително минаваш разстоянието до Лондон, придружена не само от шише с вода, а и от добра храна. ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.02.12 18:06.
Като го изминеш виртуалното си пътуване, ти препоръчвам Ел Камино де Сантяго, няма морски бариери и наистина може да стане с шише вода. Там шише вода е най-необходимото. Беше хит сред немските младежи преди 2-3 години. Жалко, че не си толкоз луда. Язък.
23.02.12
21:58
Според мен много се е вдъхновила от сериала - Седем часа разлика,или аз се бъркам нещо ? :D
23.02.12
22:56
Само с каране на колело и ходене пеша не става до Лондон. Плувай от Кале до Доувър ;)
казано от mihaela на 23.02.12, 16:45:
Ехаа, аз не тръгвам наистина, мисля че стана ясно :) . По маршрутна програма разстоянието София-Лондон-София е 4801км. И понеже тренировките ми са предимно кардио, а идеята ми - да се движа повече, измислих това пътуване.
Ха ха ха, аз изобщо не се вързах, че тръгваш..Просто, ще ми бъде интересно, какво ще измисли въображението, за да опише едно такова пътуване :)
28.02.12
14:58
Тръгнах, ама вчера :) . Сигурно грешката е моя, трябваше да използвам кавички. Заглавието на дневника ми е алтернативно, както и самото пътуване. Вчера изминах 5км за 47:10мин. Честно казано ме домързя за повече (думата “домързя” трябва да изчезне от дневника ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
28.02.12
17:13
казано от mihaela на 28.02.12, 14:58:
..думата “домързя” трябва да изчезне от дневника ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
И не само от него (giggle)
С колело по нанадолнището е ОК, пеш и тичайки - година и нещо...това предизвикателство има смисъл ако си заложила и други цели покрай него..иначе ако е само за минаването на разтоянието...пак можеш да го преминеш без промяна в тялото ти...както можеш да вдигнеш титаник с щанги без особен напредък в силовите постижения...всичко зависи от подхода, а подхода зависи от целта, така че по-конкретна цел(искам да сваля от дупето, от гърдите ;], или пък паласките, да стана по-силна ИЛИ по-издръжлива, защото има такива дневници силна+издръжлива...айде де ама не става)...нито ще отидеш в Лондон, в последствие, нито ще се стегне дупето.
Успех :)
казано от mihaela на 28.02.12, 14:58:
...изминах 5км за 47:10мин...
На ръце ли ги ходи? :D
29.02.12
11:47
Честно казано не мога да си представя да въртя с 6км/ч, доста бавничко идва (както са казали колегите над мен). В този ред на мисли - ако караш по час и половина с малко по-високо темпо на ден ще минаваш 10км .. което значи, че ако тренираш абсолютно всеки ден ще отидеш и ще се върнеш за над 400 дни. Предлагам ти да вдигнеш малко темпото :)
Предвид въртенето вкъщи, липсата на вятър и прочее дори за начинаещ скорости от по 25-30км/ч са напълно постижими. Което е горе-долу 4 пъти повече :) демек ще ти трябват само 100 дни :)
Успех с начинанието! И давай смело :)
Според зависи от кой квартал тръгваш, явно все още не си излязла от София :)
С тези 5 км за 47 минути...далеч не се стига :)
Продължавай напред и ще следим прогреса ;) Всеки път към изминатите прибавяй новите километри, за да не изгубим крайната цифра( 5+х, ще чакаме скоро и х ).