И аз съм забелязал това,и при най - малката промяна (дори реда на упражненията) се хваща брутална мускулна треска.За растеж обаче незнам .
27.02.2012 г. (без силова тренировка)
Аеробна тренировка
Интервално кардио на велоергометър - 20 минути на степен 6 (6 спринта по 1 минута).
Прилично този път. Засега явно съм достигнал временните си възможности - поддържам с мъка 60 оборота в почивките и 90 при спринтовете.
Добавки:
1. Сутринта след ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia, 3 таблетки ябълков пектин.
2. Към 10 - 1 грам екстракт от зелен чай.
3. Към 12 - 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia.
4. Към 14 - 1 грам екстракт от зелен чай.
5. Към 17 - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia.
6. Към 18 - 1 грам екстракт от зелен чай.
7. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин.
Храна:
1. Обяд - няма.
2. Вечеря (план) - мисля да хапна купичка бобена чорба и един кашкавал с яйца на фурна, който стои в хладилника от няколко дни.
Обобщение за деня:
Днес ми е “гладния” ден и както обикновено това, че не съм ял от снощи, ми се “отплаща” добре - тази вечер след кардиото бях с 1,3 кг по-лек от сутринта. Сигурно разликата е предимно вода, но усещането все пак е приятно. :)
Как се набираш?В смисъл пускаш ли до долу да си абсолютно разтегнат,и какво е положението на палеца при хвата?
Ако не си напълно отпуснат,нормално е голяма част от усилието да се поема от бицепса...а ако палеца ти е сключен на юмрук(т.е. срещуположен на другите пръсти) още повече се допринася за това.Дръж палеца от към страната на пръстите,така един вид се ‘’изолира’’ повече гърба.При вертикалният скрипец е същото!
При мен така изпълнено набирането в 4-5 серии до отказ,кара гърба да е в осезаема мускулна треска на другия ден,без в нея да участват бицепсите.
едит:Още един съвет..не помня..май в Т-нейшън го четох,но е така—колкото е по-широк хватът,толкова повече работи гърба,като разбира се трябва да се намери баланс,защото пък не може да е толкова широк,че да пречи на набирането!
Мнението беше редактирано от Jikata на 27.02.12 19:51.
казано от Jikata на 27.02.12, 18:41:
Как се набираш?В смисъл пускаш ли до долу да си абсолютно разтегнат,и какво е положението на палеца при хвата?
Ако не си напълно отпуснат,нормално е голяма част от усилието да се поема от бицепса...а ако палеца ти е сключен на юмрук(т.е. срещуположен на другите пръсти) още повече се допринася за това.Дръж палеца от към страната на пръстите,така един вид се ‘’изолира’’ повече гърба.При вертикалният скрипец е същото!
При мен така изпълнено набирането в 4-5 серии до отказ,кара гърба да е в осезаема мускулна треска на другия ден,без в нея да участват бицепсите.
Уж се отпускам докрай. Палецът е срещу другите пръсти, да. Ще пробвам другата седмица дали ще ми държи хватът, ако го обърна. Благодаря за идеята!
казано от Valdis на 25.02.12, 16:38:
И при мен сидата бързо спира да се усеща, дори при прием на 3 капсули. От сидата ще е добре да си почиваш поне 2 седмици след 3-4 седмици на прием, понеже се запушват рецепторите и няма смисъл.
А, изчислил съм го това. :) Схемата ми е 30 дни сида, после 30 дни 7-Keto и след тях - пак 30 дни сида. Йохимбето и зеления чай си остават и в двете комбинации.
казано от Valdis на 28.02.12, 14:14:
Дерзай Боби, прилагам ти план за действие за следващите няколко месеца :D
Хаха! :) За да карам по този график, няма да стигнат 7-Keto и сида. :)
казано от Valdis на 28.02.12, 14:34:
7-кето взел ли си вече? Ако не си мога да ти предложа изгоден вариант.
Поръчах вече от iHerb - излиза на съвсем прилична цена (под половината от цената у нас).
Нищо, следващия път се обади ако решиш да взимаш отново. Преди лятото и аз ще направя един цикъл със 7-кето и Yohimbe Hcl в трансдермален вариант.
ПП Виж какво става по-горе, явно са те Аресали. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 28.02.12 15:04.
казано от Valdis на 28.02.12, 15:03:
ПП Виж какво става по-горе, явно са те Аресали. :D
:) Човек почва да се замисля дали му трябва да се бъхти и поти в залата и да дава пари за добавки, като има и Фотошоп на тоя свят.. :)
28.02.2011 г. (тренировъчен ден 1, седмица 6)
Тренировка - рамо, трапец
Загрявка:
Раменни преси с дъмбели от седеж - 8x20, 8х20 кг.
Адаптация:
Раменни преси с дъмбели от седеж - 4х35, 3х35 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с дъмбели от седеж - 6х40, 6х40, 6х40 кг.
2. Раменни преси с прав лост от седеж - 4х80, 4х80 кг.
3. Разтваряне с дъмбели настрани (от стоеж) - 6х27, 6x27 кг.
4. Разтваряне с дъмбели назад (от седеж, с гърди, опредни в коленете) - 6х35, 6х35 кг.
5. Повдигане на рамене за трапец (на машина за висока тяга) - 8х150, 8х200, 8х200, 8х200 кг.
Обобщение за тренировката:
Нормална тренировка, нищо за отбелязване. Още ме държи мускулната треска, особено силна е на гърба в момента.
Храна:
1. Обяд - купичка таратор, порция свинска кавърма.
3. Вечеря (план) - супа топчета, руло Стефани, имамбаялдъ, салата домати и печени чушки.
През деня - към литър прясно мляко, три лъжици мед.
Добавки:
1. Сутринта след ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia, 3 таблетки ябълков пектин.
4. Към 15 - 1 грам екстракт от зелен чай.
5. Преди тренировката (към 16:30)- 2 таблетки ASL AminoMax 12000, 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia.
5. След тренировка - ~50 грама ASL MonsterWhey, 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
6. Към 18 (план) - 1 грам екстракт от зелен чай.
7. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин, 10 мл ленено масло.
Обобщение за деня:
Днес - много работа, малко ядове и денят се изтърколи неусетно.
В залата видях много интересен похват за заместване на фланелка при лежанката - ластичен колан, опънат през гърдите между двата лакета, стегнат в средата с връзка за обувки, която от своя страна е вързана за колан на кръста.
Днес цял ден нещо ме гризе отвътре. Изправен съм пред дилема - още имам мускулна треска на бицепса, а по програма тренировката ми е за ръце. Ако направя днес крака, вместо ръце, тогава пък между тесния лег за трицепс и хоризонталния в събота ще има само един ден почивка. Май ще си направя ръцете, пък нека да боли бицепсът. :) Той носи на бой.
20.02.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 6)
Тренировка - бицепс, трицепс
Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 8х40, 8x40 кг.
Избутване на прав лост от лег с тесен хват (трицепсово) - 8х50, 8х60 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 3х60, 2x60 кг.
Избутване на прав лост от лег с тесен хват (трицепсово) - 3х100, 3х100 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х80, 5x75, 4х75 кг.
2. Избутване на прав лост от лег с тесен хват (трицепсово) - 6х120, 6х120, 5х120 кг.
3. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 5х40, 5х40 кг.
4. Трицепсово разгъване на скрипец с въженце (зад глава) - 6х40, 6х40 кг.
5. Скотово сгъване с дъмбел - 5х30 кг.
6. Трицепсово привеждане на скрипец - 5х55 кг.
Днес много прилична тренировка! :) В крайна сметка се оказа добро решението да не размествам тренировките заради мускулната треска - щом позагрях, изчезна напълно.
Добавки:
4. Към 16:30 - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia.
5. Преди тренировката - 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
6. След тренировка - ~50 грама Whey Shake, 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
7. Към 18 - 1 грам екстракт от зелен чай.
8. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин.
Храна:
1. Обяд - купичка супа със свинско, порция свинско винен кебап (с една лъжица ориз за по-добра консистенция).
2. Вечеря (план) - има доста неща, ще избирам по-късно.
През деня - около литър прясно мляко, три лъжици мед.
Тази вечер ще си заминат и 2-3 бирички - купил съм си немска мътна бира и не мисля да й прощавам. :)
Обобщение за деня:
Много работа, малко време днес. Сутринта преди да стигна до офиса, минах през дерматолог да погледне една подозрителна бенка на крака ми. Оказа се фалшива тревога - доста се успокоих, честно казано.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.02.12 18:43.
Честита баба Марта! :) Да сте живи и здрави (във всеки смисъл на здрави). :D
Поздравче с едно убийствено парче:
“For your malice” - песента, която навремето лично на мен ми подсказа какво може да се очаква от LoG в следващите албуми. :) Както беше казал някой, ако Slayer и Sepultura имаха дете, то щеше да звучи така. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.03.12 08:43.
01.03.2011 г. (тренировъчен ден 3, седмица 6)
Тренировка - бедра, прасец
Загрявка:
Преден клек с фитили - 7х50, 7х50 кг.
Адаптация:
Преден клек с фитили - 4х80, 3х80 кг.
Работни серии:
1. Преден клек с фитили - 5х100, 4х110, 3х120 кг.
1. Лег-преса (60°) - 8х245, 8х250 кг.
2. Напади с дъмбели - 5х70, 5х70 кг.
3. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 7х95 кг.
4. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасец) - 12х100, 10х150, 8х180, 9х180, 8х180 кг.
Днес пробвах предния клек с фитили. Трябва да посвикна, но засега впечатленията са, че щади малко повече лактите (макар че пак ме позаболя десния) в сравнение с щангисткия хват. На 120 щангата пак се опита да се “разхожда” сама, но с малко практика ще се науча да я удържам по-добре. Накрая ме боляха колене, лакет и рамене (последните - зачервени и леко ожулени от лоста, защото не съм привикнал с тежест точно там).
Добавки:
3. Към 12 - 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia, 1 капсула Омега 3 на Fortex.
4. Към 15 - 1 грам екстракт от зелен чай.
5. Преди тренировката - 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
6. След тренировка - ~50 грама Whey Shake, 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
7. Към 18 - 1 грам екстракт от зелен чай, 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia..
8. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула Омега 3 на Fortex.
Храна:
1. Обяд - купичка супа топчета, два резена руло Стефани, салата айсберг.
2. Вечеря (план) - днес съм си сготвил заек върху канапе от лук и моркови.
Обобщение за деня:
Ужасно много работа, а малката щерка с гнойна ангина. Това май казва всичко за деня.
Май вчера нападите ми дойдоха в повече, защото днес освен първите признаци на мускулна треска, усещам и дискомфорт (даже болка) в лявото коляно, което беше контузено доскоро.
Чудя се дали да не пропусна велоергометъра довечера. Е, ще преценя как съм, като стигна до нас.
02.03.2012 г. (без силова тренировка)
Аеробна тренировка
Интервално кардио на велоергометър - 20 минути на степен 6 (6 спринта по 1 минута).
Днес бях с мускулна треска от вчерашната тренировка, затова малко по-леко го раздавах - 80 оборота на спринтовете, 60 в почивките.
Добавки:
1. Сутринта след ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia, 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула Омега-3 на Fortex.
3. Към 13 - 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia.
5. Към 17 - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia.
7. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула Омега-3 на Fortex.
Храна:
1. Обяд - купичка супа топчета, порция пилешко филе със сос Рокфор.
2. Към 15 - 30-тина грама сурови ядки.
3. Вечеря (план) - зеленчукова супа, заешко задушено.
Обобщение за деня:
Днес имах тежък и напрегнат ден, за който не ми се навлиза в подробности.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.03.12 18:01.
03.03.2012 г. (тренировъчен ден 4, седмица 6)
Тренировка - гърди, преса
Загрявка:
Повдигане на щанга от полулег - 8х20, 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 3x100, 3х100 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от полулег - 4х130, 5х125, 4x125 кг.
2. Повдигане на щанга от лег - 5х140, 4х140 кг.
3. Кофички с доп. тежест - 8х20, 7х20 кг.
4. Сгъване на крака към гърдите (с топ. тежест) - 17х12,5, 15х12,5, 14х12, кг.
5. Молитва на скрипец - 8x67,5, 6х67,5 кг.
Днес имах интересна среща в залата - влизам от вратата да си искам ключе и виждам две познати физиономии. Едно красиво момиче ми заприлича на Марина, но реших, че съм се припознал. В следващия момент обаче познах и Блага. Двечките си направиха здрава трибойска тренировка. :)
Аз в това време се лигавех с някакви гърди - долу-горе прилично всъщност, макар че на равния лег в първата серия на петото повторения Владо си ми помогна отвсякъде. Още две седмици наклонената лежанка ще е първа и после пак ще си мине на второ място.
Добавки:
1. Сутринта след ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia, 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула (1000 мг) Омега-3 на Fortex.
4. Към 16 - 1 грам екстракт от зелен чай.
5. Преди тренировката - 1 доза азотен буустер, 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
6. След тренировка - ~50 грама Syntrax WheyShake, 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
7. Към 18 (план) - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia, 1 грам екстракт от зелен чай.
8. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула (1000 мг) Омега-3 на Fortex.
Владо днес ме черпи някакъв буустер, но не запомних фирмата. Иначе доста добре го усетих. Сега ще видя до колко ще ме държи буден довечера. :)
Храна:
1. Обяд - заешко задушено с лук и моркови, купичка таратор, зелена салата.
2. Вечеря (план) - още не знам.
Обобщение за деня:
Както всяка събота, сутринта се занимавах с аквариуми, после тренировка. Извън това нищо за отбелязване.
Едно красиво момиче... и в следващия момент цялата картинка се разваля от БЛАГА...
Екстра, Боби, класика! :) :)
казано от Skoge на 03.03.12, 18:11:
Едно красиво момиче... и в следващия момент цялата картинка се разваля от БЛАГА...
Екстра, Боби, класика! :) :)
Напротив, всичко си дойде по местата, като видях Блага. :)
04.03.2012 г. (тренировъчен ден 5, седмица 6)
Тренировка - гръб, предмишница
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 8х55, 8х55 кг.
Адаптация:
Придърпване на горен скрипец с широк хват- 4х95, 5х95 кг.
Работни серии:
1. Набирания с широк хват - 13, 10, 10, 9, 8 (общо 50).
2. Придърпване на горен скрипец с V-образна дръжка - 4х95, 5х90 кг.
3. Гребане с щанга - 8х70, 6х120, 6х120 кг.
4. Мъртва тяга - 4х170 (загрявка без фитили), 5х200, 4х200 кг.
5. Сгъване с китки встрани от тялото от стоеж (с дъмбели) - 7х35, 7х35, 7х35 кг.
6. Сгъване на китки с дъмбел (с надхват) - 6х12,5, 5х12,5
Доста добре. Днес обърнах хвата по съвет на Жиката - правих набиранията с палец при другите пръсти. Май усетих някаква разлика, но пак се одърви и бицепсът, освен гърбът.
Тягата добре - нямах много желание, но някак изцедих сили за петица на 200, което е най-доброто след контузията. Другата седмица май ще слагам 210 за първата серия.
Добавки:
1. Сутринта след ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia, 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула (1000 мг) Омега-3 на Fortex.
4. Преди тренировката - 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
6. Към 17 - 1 грам екстракт от зелен чай, 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia.
7. Към 19 (план) - 1 грам екстракт от зелен чай.
8. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула (1000 мг) Омега-3 на Fortex.
Днес - без бустер. От вчерашния, с който Владо ме черпи, не съм спал до 2 часа, а дори не съдържаше кофеин. Явно тауринът ми действа така, защото дори Редбул или подобна енергийна напитка следобед е в състояние да ме държи буден до никое време.
Освен нещата, които взимам вътрешно, започнах и да мажа по малко магнезиево олио по гърдите, раменете и кръста. Рано е да се каже дали помага с нещо.
Храна:
1. Обяд - купичка крем-супа от леща с къри, салата домати, печено пиле.
2. Вечеря (план) - не знам още.
През деня - около литър прясно мляко, три лъжички мед.
Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване днес.
Днес ми пристигна калиперчето от e-bay. :) 2,39 USD и безплатна доставка. :)
Довечера се започва едно мерене... Направих вече пробни измервания на местата, където мога да стигна сам и веднага възникнаха някои въпросителни. Според това колко широко сложа палеца и показалеца на лявата си ръка дебелината на гънката варира с 30-40%. Чудя се има ли някакво правило за това на какво разстояние трябва да се поставят пръстите, преди да се започне с “щипането”.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.03.12 08:51.
05.03.12
13:50
Аз па ти изчетох книгата ;)
Доволен съм !
казано от James Hinks на 05.03.12, 13:50:
Доволен съм !
:) Радвам се, че ти е харесала.
05.03.12
13:54
казано от Boby_ на 05.03.12, 13:51:
казано от James Hinks на 05.03.12, 13:50:
Доволен съм !:) Радвам се, че ти е харесала.
Продължавай да пишеш де ;)
05.03.2012 г. (без силова тренировка)
Аеробна тренировка
Почти през цялата продължителност на спринтовете поддържах над 90 оборота.
Добавки:
1. Сутринта след ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia, 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула Омега-3 на Fortex.
3. Към 13 - 1 капсула (350 мг) екстракт от Sida Cordifolia.
7. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула Омега-3 на Fortex.
Днес става месец, откакто взимам сидата и ще я спра за някъде толкова, за да не губя от ефекта заради задръстване на рецепторите.
Храна:
1. Обяд - няма.
2. Вечеря (план) - ще излизаме семейно.
През деня - към 700 мл прясно мляко, три чаени лъжички мед.
Обобщение за деня:
Силно съм разочарован от себе си. Въоръжен с калипера, след работа взех мерки с помощта на жена ми. По метода на Джексън/Полък се изкарах 18,8%. Ужас! Очаквах да съм доста по-малко. Е, това е положението. Ще взимам мярка за справка 1-2 пъти на месец и това е.
Айде аз ще си замълча колко ме измери Юли... беше колосално демотивиращо хахаха...
казано от Skoge на 05.03.12, 18:00:
Айде аз ще си замълча колко ме измери Юли... беше колосално демотивиращо хахаха...
Ти си жена - предполага се да си с повече мазнини.
Най-демотивиращо ми действа възрастта във формулата - ако сложа вместо истинската си възраст 20 години, процентите са 16,5% - с 2,3% по-малко. И това ако не е възрастова дискриминация! :D Защо пък при същата кожна гънка един 20 годишен ще има с 2 процента и отгоре по-малко мазнини от мен?
05.03.12
19:15
Имаше нещо там, че с напредването на годините клетката задържа по-малко вода в себе си. Може да е нещо във връзка с това.
На мен по Джексън/Полък ме изкарва 18%, Юли ме изкара - 25%. И какво? Да се демотивирам, че съм мазна ли? Ха-ха!
Само за подкожни става на въпрос. Всичко е много относително.
Гледай си визията, зае*и тия цифрички.
казано от Marina на 05.03.12, 23:29:
На мен по Джексън/Полък ме изкарва 18%, Юли ме изкара - 25%. И какво? Да се демотивирам, че съм мазна ли? Ха-ха!
Аз си имам една отдавнашна фиксидея - да сляза под 10% мазнини. Може и да е непостижимо с моя метаболизъм и структура, но това не ми пречи да се опитвам. :)
При предишния ми опит стигнах малко под 13. Сега си мислех, че със свалени 17 килограма съм се приближил до целта и съм стигнал 16%, което се оказа невярно. Просто трябва да се пренастроя. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.03.12 09:27.
казано от Marina на 05.03.12, 23:29:
Айде сега да се успокояваме... аз по формулата съм 19.3%, а при Юли 29%...
Гледам си визията и не си я харесвам :D
И аз мисля като Боби - от годините ще да е :D
Опитвате се да ми кажете, че не бива да припарвам в близост до Юли, за да не се окажа със 100% мазнини? :D
06.03.2011 г. (тренировъчен ден 1, седмица 7)
Тренировка - рамо, трапец
Загрявка:
Раменни преси с дъмбели от седеж - 8x20, 8х20 кг.
Адаптация:
Раменни преси с дъмбели от седеж - 4х35, 3х35 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с дъмбели от седеж - 6х40, 6х40, 6х40 кг.
2. Раменни преси с прав лост от седеж - 4х80, 4х80 кг.
3. Разтваряне с дъмбели настрани (от стоеж) - 6х27, 6x27 кг.
4. Разтваряне с дъмбели назад (от седеж, с гърди, опредни в коленете) - 6х35, 6х35 кг.
5. Повдигане на рамене за трапец (на машина за висока тяга) - 8х150, 8х200, 8х200, 8х200 кг.
Като си копи-пействах тренировката от предната седмица, не се наложи да правя нито една редакция в тежести и повторения. Тъпо.
Разликата е, че днес доста ме заболя десния лакет. Прецаках го с опитите за преден клек с щагнистки хват и още не може да се възстанови.
Храна:
1. Обяд - купичка спаначена супа, порция свинско с прясно зеле.
3. Вечеря (план) - крем-супа от леща, свинско контрафиле с гъби и доматен сос.
През деня - към литър прясно мляко, три лъжици мед.
Добавки:
1. Сутринта след ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула (1000 мг) Омега-3 на Fortex.
3. Към 15 - 1 грам екстракт от зелен чай.
4. Преди тренировката (към 16:30)- 2 таблетки ASL AminoMax 12000, 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab.
7. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула (1000 мг) Омега-3 на Fortex.
От днес правя пауза със сидата. Ще изпия втората “порция” след месец. През това време - 7-keto DHEA. Още си чакам поръчката от iHerb - позабави се малко повече този път.
Обобщение за деня:
Нищо особено днес - доста работа, малко ядове, нормалните неща.
Вчера в пристъп на ентусиазъм поръчах едно килце от прехваления 100% Whey Gold Standard - има хубава промоция в магазина и излиза почти на цената на WheyShake, та реших да разнообразя. Ще го видим как е.
07.03.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 7)
Тренировка - бицепс, трицепс
Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 8х40, 8x40 кг.
Избутване на прав лост от лег с тесен хват (трицепсово) - 8х50, 8х70 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 3х60, 2x60 кг.
Избутване на прав лост от лег с тесен хват (трицепсово) - 3х90, 3х90 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 5х80, 5x75, 5х70 кг.
2. Избутване на прав лост от лег с тесен хват (трицепсово) - 5х125, 6х120, 5х120 кг.
3. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 6х40, 5х40 кг.
4. Трицепсово разгъване на скрипец с въженце (зад глава) - 5х45, 5х45 кг.
5. Скотово сгъване с дъмбел - 5х30 кг.
6. Трицепсово привеждане на скрипец - 5х55 кг.
Прилична тренировка. Лежанката с тесния хват все още не я усещам много в трицепса, но днес сякаш не я усетих така и в гърдите, тоест напредвам с техниката. :)
Добавки:
1. Сутринта след ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab, 3 таблетки ябълков пектин, 1 капсула (1000 мг) Омега-3 на Fotrex.
3. Към 16:30 - 1 капсула Yohimbe Fuel на Twinlab.
4. Преди тренировката - 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
5. След тренировка - ~50 грама 100% Gold Standard, 2 таблетки ASL AminoMax 12000.
7. Преди вечеря (план) - 3 таблетки ябълков пектин.
Днес пробвах новия протеин. Ами... силно прехвален е Gold Standard. Разтвримостта е по-лоша от тази на WheyShake, прекалено подсладен е, есенцията, с която е овкусен, оставя не особено приятен послевкус, а плътността е ниска и дори с мляко стои рядък. Не знам дали разликата в плътността идва от това, че е изолат, но не би трябвало. Няма да повторя покупката - като го изпия, пак се връщам на изпитания WheyShake.
Храна:
1. Обяд - купичка супа топчета, порция пилешко филе със сос рокфор.
2. След тренировката - половин подкова суджук, 1 луканкова “пръчка”.
3. Вечеря (план) - още не знам, след малко ще решавам.
Обобщение за деня:
Днес направо не съм вдигнал глава от работа, а в близко бъдеще не се очертава нищо различно. Е, това е положението.
В каква доза смяташ да приемаш 7-кето? Когато дойде момента да я ползвам и аз, вероятно ще включа и ароматазен инхибитор, ако намеря база форместан на прах, ще го “сготвя” като трансдермален гел барабар със 7-кето и Yohimbin hcl.
казано от Valdis на 08.03.12, 14:43:
В каква доза смяташ да приемаш 7-кето? Когато дойде момента да я ползвам и аз, вероятно ще включа и ароматазен инхибитор, ако намеря база форместан на прах, ще го “сготвя” като трансдермален гел барабар със 7-кето и Yohimbin hcl.
Мисля 2 пъти на ден по 100 мг да взимам - такава е препоръчителната доза.