1 капсула в 11.00
Вчера ме разтресе яко, топли и студени вълни.
Изнервеност, колегата ми го отнесе.Вечерта се приспах с мелатонин.
Днес съм спокоен, feel good ефект няма, фокус няма, контрол над апетита - yeah baby, чак сега обядвам и то щото видях часовника и се стреснах :D
12 часова енергия - няма.
Абе апетита като контролира, друго не ми трябва.
01.02.12
18:51
Аз съм 8 кила надолу по моя кантар а по дрехите ми се струва повече горе долу за месец и то през зимата,определено пак ще го купя :)
Мога само да кажа, че не е толкоз силен, колкото го описват.
На 1+1 съм.
Сигурно на 2+2 ще удря яко, но 58/4 = 14.5 дни .... зарежи, не е на сметка.
Поне апетита контролира отлично :)
03.02.12
17:59
Явно е индивидуално при всеки човек при някой не се усеща при други(като мен) се усеща от 1 -во до последното хапче :)
Отивам да ям обикновенни бисквити и да ударя едно 3 в 1 :)
Ала бала работа, много реклама (както винаги) за няма нищо.
Кофеин, йохимбе, гераниум и яко кардио.
Всичко друго е бошлаф работа.
Ама за търтеи ще върши работа, то като не ти се яде :D щеш не щеш губиш тегло, но не и мазнини.
Емзо да разбираме ли , че не си доволен от продукта? Можеш ли да го сравниш с други бърнери , като Стимуланта например , спрямо енергията и подтискане на апетита?
Няма енергия от това нещо, само апетита контролира.
Тия дни за проба ще видя с 2 капс. на 1 път как е положенито.
И да, нищо революционно спрямо Стим Х или др. подобни.
Ама винаги съм казвал, разни хора, разни идеали, разни организми.
07.02.12
18:54
Емо,ако нема да го пиеш ми го пращай да не ходя да купувам ново :)
За мен е доста по-силен от Стим Х просто няма база на сравнение пил съм и Стим Х и Оксито края на миналата година,и за мен лично Слим ФХ е много по мощен бърнар както откъм енергия така и от към апетита (там е най-силен в апетита),при мен има доста енергия и много силен фокус и се чуствам перфектно от него жалко че ми свърши ще почина малко и го почвам наново просто съм адски доволен от постиганите резултати,а с следващта опаковка вече тотално ще съм доволен :)
Аве и на 2 капсули няма никой, явно съм резистентен към това революционно чудо :D
Утре ще пробвам на 3.
До тук яко пари на вятъра.
13.02.12
23:10
казано от emzo на 13.02.12, 15:57:
Аве и на 2 капсули няма никой, явно съм резистентен към това революционно чудо :D
Утре ще пробвам на 3.
До тук яко пари на вятъра.
Да не си си правил някаква имунизация срещу фет бърнарите :)
Знам ли :)
На 3 капсули, вече работата е сериозна.
Голямо кардио спретнах да рина сняг :D
p.s. днеска съм бил много агресивен и заядлив :D така ми казаха
п.с.с. определено няма да пия повече 3, още ме държи а ги пих заранта.
Мнението беше редактирано от emzo на 14.02.12 17:26.
14.02.12
18:42
казано от emzo на 14.02.12, 17:25:
Знам ли :)
На 3 капсули, вече работата е сериозна.
Голямо кардио спретнах да рина сняг :Dp.s. днеска съм бил много агресивен и заядлив :D така ми казаха
п.с.с. определено няма да пия повече 3, още ме държи а ги пих заранта.
Тамън щях да ти кажа да не пиеш по 3 че ще откачиш,четох в един американски форум че един изпил 3 и почнал да строи къща:). Моя свърши за съжаление и сега ми едно такова тегаво,липсва ми на тренировките не е същото пък и глада се повиши доста,Емо като стар фет бърнарджия колко време да почивам м/у двете опаковки 2 седмици достатъчно ли е щото ако може още утре почвам новия :)
Мнението беше редактирано от Adrenallin на 14.02.12 18:44.
15.02.12
04:26
И аз мисля да го пробвам след няколко седмици,но и аз като емзо не съм хич чувствителен към стимуланти. Надавям се поне контрола на апетита да е добър,ако не друго :)
15.02.12
23:18
казано от Костадин Христов на 15.02.12, 04:26:
И аз мисля да го пробвам след няколко седмици,но и аз като емзо не съм хич чувствителен към стимуланти. Надавям се поне контрола на апетита да е добър,ако не друго :)
повече от добър е контрола на апетита :)
Интересен бърнер е. Следя интервю-то от както започна и мислех да питам как ви се струва комбинацията на стимулант х + слим фх?
Примерно 2 слима сутрин 2 стимуланта преди тренировка? Или е по-добре да го комбинирам с lean fx или някой друг липотропен? И аз съм резистентен към стимуланти :)
16.02.12
18:53
казано от Ramon Dekkers на 16.02.12, 16:18:
Интересен бърнер е. Следя интервю-то от както започна и мислех да питам как ви се струва комбинацията на стимулант х + слим фх?
Примерно 2 слима сутрин 2 стимуланта преди тренировка? Или е по-добре да го комбинирам с lean fx или някой друг липотропен? И аз съм резистентен към стимуланти :)
Аз го пробвах бяха ми останали 2 капусли от Стима да ти кажа чесно не е кой знае какво просто като почнеш Слим Фх Стимуланта изобщо няма и да го усетиш че си го пил аз за това почнах да го комбинирам с Джака но и с Леан Фх сигурно ще много добре,аз съм решил на следващата опаквка Слим Фх да го комбинарам с СХ Бустера мисля че ще се получи добре :)
Koмбинацията със Lean FX е страшна! Свалям доста добре, а почти не правя кардио... От другата седмица се надявам времето да се оправи и да почна да тичам в парка... Също така най-най важното е, че мускулите се пазят много добре! Не съм свалил грам сила, даже лекичко качвам... Преди като съм бил на НВД винаги е имало драстичен спад в силата! Честно казано имам чувството, че резултатите идват с натрупване, в началото не чувствах, че свалям толкоз, ама днеска се погледнах в огледалото и определено има доста разлика, но има и доста работа още :) Хубавото е, че няма безсънни нощи и такива простотии... Вечер заспивам като пън, спя си и доста добре! За енергия има си и тонус също, намаляване на апетита също има, но не е като при Slim Xtreme, да ти се повръща от храна :D Честно казано и сега съм си гладен за вкусни неща, просто мога да го контролирам този глад и изобщо да не ми пречи :) Lean FX ми се превръща в доста любим продукт и мисля неизменно вече да го включвам когато свалям... Пък и, ако поръчваш от чужбина стак от 2 продукта не са толкова скъпи... Мен ми излезна 112лв Slim FX + Lean FX… Към средата на март ми свършва цикъла и ще постна ревю...
Мнението беше редактирано от Lenks на 17.02.12 08:19.
17.02.12
20:33
казано от Lenks на 17.02.12, 08:16:
Koмбинацията със Lean FX е страшна! Свалям доста добре, а почти не правя кардио... От другата седмица се надявам времето да се оправи и да почна да тичам в парка... Също така най-най важното е, че мускулите се пазят много добре! Не съм свалил грам сила, даже лекичко качвам... Преди като съм бил на НВД винаги е имало драстичен спад в силата! Честно казано имам чувството, че резултатите идват с натрупване, в началото не чувствах, че свалям толкоз, ама днеска се погледнах в огледалото и определено има доста разлика, но има и доста работа още :) Хубавото е, че няма безсънни нощи и такива простотии... Вечер заспивам като пън, спя си и доста добре! За енергия има си и тонус също, намаляване на апетита също има, но не е като при Slim Xtreme, да ти се повръща от храна :D Честно казано и сега съм си гладен за вкусни неща, просто мога да го контролирам този глад и изобщо да не ми пречи :) Lean FX ми се превръща в доста любим продукт и мисля неизменно вече да го включвам когато свалям... Пък и, ако поръчваш от чужбина стак от 2 продукта не са толкова скъпи... Мен ми излезна 112лв Slim FX + Lean FX… Към средата на март ми свършва цикъла и ще постна ревю...
@Lenks я ми кажи как ги пиеш като ги комбинираш кога се приема Lean Fx и кога Slim FX
17.02.12
23:05
казано от Lenks на 17.02.12, 21:49:
Сутрин след ставане Slim + Lean и следобяда преди, или след обяд Lean
Ще чакам с нетърпене ревюто ти :)
Така, няколко реда и от мен.
Не вярвах, че ще дам негативна оценка, но .... факт.
Продукта НЕ е нищо особено, просто и само контролира апетита.
Енергиен ефект има при 3 капсули, но пък опаковката свършва за отрицателно време.
99% от нещата, които пишат са bulshit.
Горещо НЕ го препоръчвам.
И най-важното !!! Разни хора, разни идеали, разни организми ;)
02.03.12
18:45
казано от emzo на 01.03.12, 10:33:
И най-важното !!! Разни хора, разни идеали, разни организми ;)
Точно така,разни хора,разни организми :)
Аз ГОРЕЩО препоръчвам продукта,даже нямам търпение да мине още някой ден и да почвам 2-рата опаковка.За мен в момента по-добър бърнар на пазара няма.
Аз явно съм дефектна, защото не усещам никаква, ама абсолютно никаква разлика от една седмица, откакто започнах AX Slim FX.
Енергията ми не е повече, апетита същия - не бих казала намален, има нужда от контрол; заспивам си като бебе към 23ч; единствено усещам, че ми е студено доста често, но не мога да преценя дали е от комбинацията рокли/зима или от бърнера...
Дали гори, топи мазнини още е рано да се каже, не съм се мерила и не знам все още, ще изчакам още преди да направя сравнение.
Пия по 1 на ден рано сутрин, след около час двойно кафе, а преди кардио и карнитин.
Не обвинявам продукта, явно при някои хора действа, но аз досега каквото и да съм пробвала Fyre, Oxy, Atro phex, Super cuts 3 - все същото, по-склонна съм да се обявя за някакво изключение от правилото.
И за пореден път си задавам въпроса - ще намеря ли някога някаква добавка, която да ми действа???
08.03.12
23:47
казано от Nadiaslk на 08.03.12, 22:53:
Аз явно съм дефектна, защото не усещам никаква, ама абсолютно никаква разлика от една седмица, откакто започнах AX Slim FX.
Енергията ми не е повече, апетита същия - не бих казала намален, има нужда от контрол; заспивам си като бебе към 23ч; единствено усещам, че ми е студено доста често, но не мога да преценя дали е от комбинацията рокли/зима или от бърнера...
Дали гори, топи мазнини още е рано да се каже, не съм се мерила и не знам все още, ще изчакам още преди да направя сравнение.
Пия по 1 на ден рано сутрин, след около час двойно кафе, а преди кардио и карнитин.Не обвинявам продукта, явно при някои хора действа, но аз досега каквото и да съм пробвала Fyre, Oxy, Atro phex, Super cuts 3 - все същото, по-склонна съм да се обявя за някакво изключение от правилото.
И за пореден път си задавам въпроса - ще намеря ли някога някаква добавка, която да ми действа???
Спокойно и аз нещо не ги чуствам стимулантите,нито в джака нито в нищо...
Сигурно имаме супер корава нерва система ;д
Мнението беше редактирано от Phxxx на 09.03.12 00:51.
По-скоро защото пиете кафе всеки ден и имате изграден толеранс към стимуланти на нервната система :)
казано от Lenks на 09.03.12, 09:22:
По-скоро защото пиете кафе всеки ден и имате изграден толеранс към стимуланти на нервната система :)
Не мисля, че заради прием на един стимулант може да се изгради така лесно резистентност към друг.
Аз например пия голямо количество кафе и съответно съм привикнал към кофеина. Продукти, съдържащи кофеин, ми вляят слабо. За сметка на това докосна ли се до нещо дори и с милиграм таурин (включително енергийни напитки) след един на обяд, безсънната нощ ми е просто гарантирана.
Забравих да спомена, че съм доста нервна - ама благодаря за тоя ефект, няма нужда ;)
Чудя се дали да пробвам да увелича дозата на 2, но в този случай трябва ли да спра ли кафето?
Какво друго мога да направя, за да почнат тия мазнинки да се топят?
Много хора познавам, които си пият кафенце всеки ден и въпреки това им действат добавките.
казано от Lenks на 09.03.12, 09:22:
Има логика, ама аз не пия кафе от 2 месеца.
За тия 2 месеца да съм изпил 3 кафета, хайде 4 да са.
Не ми се купува цяла опаковка Стим Х, да видя сега , как той би подействал.
@Nadiaslk - студени вълни и аз имах, май ... де да знам, може и да се заблуждавам.
Пробвай с 2 капс., но не пий кафе, да не ти дойде множко :)
Предлагам @Adrenallin да пусне нова тема, в която да си систематизира ревюто, а тази ще я преместя и преименувам.
По принцип ревю се пише след прием на продукт, това тук беше по-скоро лог :)
10.03.12
22:14
казано от emzo на 09.03.12, 10:44:
Предлагам @Adrenallin да пусне нова тема, в която да си систематизира ревюто, а тази ще я преместя и преименувам.
По принцип ревю се пише след прием на продукт, това тук беше по-скоро лог :)
Няма проблем Емо,премести я аз по-натам ще пусна ревю-то или може и някой друг да пусне,примерно колегата където каза че ще го комбинира с Леан Фх това ще е интересно.