Elle's Diary

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.01.12
10:45

Подчертали се били, аз ако бях на теб директно щях да се самоубия :D.
Ти подчертай и бедрата пък и глутеуса (познат още като дупе) хахахаха пък после ела да се оплакваш, че много те зяпат :D
Женска му работа, няма угодия :D

Храната ти е малко бе, как преживяваш? :D
Тази вечеря е по-подходяща за обяд. Обогати малко и закуската а преди тренировка вместо кисело мляко може да хапнеш някакви бавни въглехидрати та да имаш повече енергия по-време на тренировката. (топенето на мазнини също изисква енергия). 

казано от Elle на 26.01.12, 09:19:

Не че са огромни, но съм ниска и с тренирането са се подчертали и някак много ми се набиват на очи. :D Не искам да увеличават размера си повече, нямам как да ги намаля! Днес вече наистина ще кача и други снимки... :)
Менюто ми от вчера:
закуска в 8:00 - 3 с.л. овесени ядки+ 2 с.л. кис. мляко. 1 к.л. мед и няколко ядки
до обяд: 1 ябълка
обед: пилешка супа
15:00 - 1 кис. мляко с 2 % масленост
17:00 - тренировка във фитнеса
20:00 - вечеря: овчарска салата с малко  задушено свинско месо, без никаква добавена мазнина

Даа, с това кисело мляко наистина се поизложих. После, когато тренирах, бях много умаляла и безжизнена. Определено имах нужда от повече енергия. Но пък нали затова е този дневник, да ми помага да променя някои вредни навици и грешки при храненето и тренирането ми. :)
Вечерята наистина трябваше да е по-скоро обяд... трябваше да е само салатата, но вечерях с компания и сложиха и това на масата. :)

Ето и менюто ми вчера... нещо ме болеше стомах, затова я карах повече на картофи:
8:00 - закуска: 1 филия хляб Вита с извара и домати
10:00 - кафе с лъжичка каф. захар, приготвих си десерта за деня- първата половина хапнах предиобед, а другата следобед. Той съдържаше: 1 кофичка кис.мляко 1,5%+ 1 киви, половин голяма ябълка, 1 непълна супена лъжица мед, ванилия, канела, кокосови стърготини... като постои малко във фризера става много вкусно... :)
12:30 - обяд: 200 гр. варени картофи с копър, салата с червено цвекло
16:00 - кафе с лъжичка захар
17:00 - останалата половина от млякото с плодове
19:30 - вечеря: същото като на обяд
Спорт нямах почти никакъв, но не ми беше добре цял ден.

28.01.12
8:30 - закуска: 1 филия хляб Вита с извара и домати
9:30 - кафе с 1 к.л. каф. захар, 1 ч.ч. сварена тиква с малка лъжичка мед, около 100 гр. помело
12:00 - понеже щях да съм на обяд по-късно се заситих леко със салата от 1 червено цвекло
15:00 - късен обяд: 2 доста малки свински кюфтета на скара и около 150 гр. свински дроб пак на скара, 100 гр. салата със зеле и моркови
17:30 - кафе със сметана с лъжичка каф. захар, към 100 гр. сушени плодове, по-скоро домашен ошав, няколко лъжички варена тиква без добавена захар
19:30 - вечеря: салата със зеле и цвекло, печено яйце

Преди си позволявах по 2 филийки хляб за закуска, но като гледам доста момичета закусват само с 1, затова реших и аз да изключа 1та, а си правя втора плодова закуска или мляко с плодове.

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 28.01.12 23:02.

29.01.12
09:54

Ами аз закусвам по една филия,ама те тия на хляба Вита са наполовината на мойта,тъй че 2 филии на Вита са равни на една от хляба на Мастермахер,където 1 филия е около 70-75гр. :D А иначе те съветвам както и едно друго момиче преди теб,да замениш хляба на Вита с някой друг.Витата е пълен боклук и си е чисто бяло брашно с сериозни оцветители и некви семенца за украса.Може да разгледаш нета за мненията за него и експериментите които са правени (wasntme) .Просто съвет разбира се :)

Преди закусвах хляб Бонус, а сега попринцип ям овесени ядки, но тези дни нещо стомахът ми е раздразнен и гледам да хапвам хляб за закуска, а такъв имаше вкъщи покрай сестра ми. Иначе и на мен този хляб ми е доста съмнителен. Мисля скоро пак да мина на овесени ядки или да изпробвам домашната машина за хляб и да си направя хляб със пълнозърнесто брашно или нещо подобно. Мерси за съвета, определено ще го взема под внимание! :)

Днес ми е доста добър ден, просто се събудих с настроение... ето и как мина той:
8:00 - 20 мин. спорт нагладно
9:00 - закуска: 2 препечени филии хляб Вита с извара
10:30 - обичайното кафе, 100 гр. помело
13:00 - обяд: моя измишльотина от кайма: кайма с лук, малко кис.мляко със сода, подправки, запечено на тиган... стана много сочно и ароматно; кисело зеле за салата
15:00 - кафе
десерт от: 1/3 банан; 3,4 сушени сливи, какао, кокосови стърготини
17:00 - 40 мин. велоаргометър
19:30 - вечеря: манджа от задушено зеле с домати, около 200 гр. печени чушки

30.01.12
09:50

За вечеря е хубаво да има нещо белтъчно :) поне едно варено яйчице :) ,че през ноща мускулчета искат храна.А как го направи това кардио на гладно,аз нЕма начин да издържа,давам си минута и 12 секунди и ми е причерняло (giggle) .Мани без майтап,БРАВО на теб! Аз днес,болна,не болна съм на линия :)

И аз доста трудно се решавам така на гладно, доста ми е кофти, но примерно тае бо много добре събужда и като го започна, се мибилизирам и после се чувствам много добре... :)

30.01.12
11:53

Умните хора казват, че тренировки непосредствено след събуждане не са най-добрия вариант. Така да се каже сърцето ти още спи пък ти го блъскаш да става :D. Като добра стопанка, дай му първо да хапне да се протегне и след час-два гааааз :D

Аз все имам лошия навик да не се грижа за здравето си...
Имам ниско кръвно, но естествено си свиквам с него, не мога да налегна сладкото, за да го вдигна. 90 на 60 при мен е направо идеално кръвно. :D
Отделно уж имам слаб пролапс на едната клапа на сърцето и не трябва да се натоварвам много.... и тук не слушам и изобщо не се съобразявам с тренировките...
Май трябва и да ям повече, но нещо и там не мога да се престраша. :D

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 30.01.12 15:12.

30.01.12
18:24

Според мен трябва да вкараш повечко бавни въглехидрати за да нормализираш малко кръвното постепенно.При мен се получава,вече по-рядко ми се случва да падне драстично.Важно е да нагодиш организма да не остава без запаси от гликоген.Хапвай сутрин пълнозърнест хляб,по обяд може кафяв ориз някои ден,по-големи салатки,грах,броколи,чушки и такива.И недей да правиш тези кардиота на гладно,според мен така хабиш и мускула,защото нямаш мазнини,които тялото да използва,а когато са малко тялото взима мускулите.Разбира се съветче,аз дори и да искам не мога,трябва да съм яла.Събуждам се с мисълта за хубава закуска (blush)

30.01.12
20:21

Деси и ти си от нашата партия :D
Аз още от предния ден планирам какво ще закусвам и дори се е случвало да си изям закуската предната вечер хахахаха
Свинска история общо взето :D

30.01.12
20:24

АбсолютнОО,сега си мисля за закуската утре,много си я обичам :D

Ооо и аз съм в този клуб. Всяка вечер си лягам с нетърпение да дойде закуската и сутрин не мога да й се нарадвам. Обичам да си я хапвам бавно и спокойно самичка и много мразя, ако някой започне да ме занимава с нещо. :D Точно заради това и не тренирам сутрин редовно, защото не издържам и отивам да си приготвя нещо да хапна. После, но не веднага, по същия начин си се радвам на кафето... много обичам кафе и изпробвам какво ли не... дано скоро спестя някой лев за една хубава машина :Д И ето и нещо, сътворено от мен... :)

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 31.01.12 19:02.

Менюто ми вчера, 30ти януари:
закуска в 6: 2 препечени филии хляб Вита с извара, кафе с лъжичка каф. захар
10:00 - около 50 гр. ядки
12: 00 - обяд: манджа от нахут със зеле, салата с домати и краставици и малко телешка пъстърма
15:00 - следобед: кафе, половин кофичка кис. мляко и 1 ябълка
21:00 - доста късна вечеря, но така се наложи - салата с домати, краставици, 1 сварено яйце и запечен грах с подправки

31.01.12
20:36

Е,с това кафе ме разби (party) Искам и аззззз,толкова обичам подобни кафе специалитети :) Оу,направо ми потекаха лигите,всякаш торта седи пред мен (blush) Няма нищо по-хубаво от чаша кафе с бисквитки (coffee)

Така е... кафето и за мен е горямо удоволствие. :) Напоследък гледам да го пия чисто, но понякога си се глезя и с още екстри като мляко, или пък какао... 3 в 1. Преди пиех само 3 в 1, но е доста калорично и го отказах :D
Днес си хапнах доста като пред изпит и с този нечовешки студ... само за храна мисля:
7:00 закуска: 2 препечени филии хляб Вита, чай
8:00 - 3 в 1 :D
10:00 - 50 гр. ядки, 1 ябълка
11:30 обяд преди изпита: около 100 гр. манджа с нахут, салата с домати и краставици и 1, 2 лъжички грах
14:00 - половин кофичка кис. мляко с половин ябълка, малко кокосови стърготини и лъжичка мед
16:00 - 2 в 1…
19:00 вечеря: пил. на грил и салата от 1 цвекло и зеле

Да се отчета и за днес:
08:00 - закуска: 2 препечени филии хляб Вита с резен телешка пъстърма, кисели краставички и малко кашкавал
9:30 - 1 ябълка и кафе с 1 ч.л. кафява захар
10:30 - 30 мин. на велоаргометъра
12:30 - обяд: около 100 гр. печено пил. бяло месо;  по мъничко от няколко вида салати, каквито имаше на масата: кис. зеле, салата с червено цвекло, кьополу
15:30 - кафе с л. каф.захар;  десерт от: половин кофичка кис. мляко 1,5% с половин ябълка, 1 к.л. мед и кокосови стърготини
17:30 - следобедна тренировка: 8 Min Abs Workout, 8 Minute Buns, 8 Minute Arms и 5 мин. разтягане
19:30 - вечеря: 100 гр. салата от червено цвекло, половин купичка кьополу;  миш маш с  лук, чушки, малко домати от буркан,100 гр. извара, 1 яйце

02.02.2012
8:30 - 2 чаши чай, закуска: 2 препечени филийки хляб Бонус и извара и тел. пъстърма
09:00 - обичайното кафе
10:00 - половин кофичка кис. мляко, 1 ябълка
12:30 обяд: голяма купичка фасул на яхния
между: 14:00 и 16:00- още половин кофичка кис. мляко, 50 гр. кашу, 2 шоколадови бонбона... тука ме налегна зверски апетит
16:00 - кафе
19:00 вечеря: салата с домати и краставици+ млечен сос, купичка от фасула на обяд
Все забравям да отбележа тренировките. Вчера през деня нямах много време за спорт, така че направих 8 minute abs и 20 мин. подбрани упражнения от Bodyrock. След сладкото обаче от гузна съвест след 9 и 30 вечерта се качих на велоаргометъра и навъртях 40 мин. на него.

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 03.02.12 19:18.

03.02.12
08:30 - 2 чаши чай
9:00 - закуска: 2 препечени филии хляб Бонус с извара и кис. краставица
10:00 - кафе с лъжичка каф. захар
11:00 - половин ябълка настъргана с половин цвекло
13:00 - обяд: пилешка яхния с грах
16:00 - 200 гр. кис. мляко, малко прясно зеле
17:00 2 в 1
19:30 - вечеря: 100 гр. крехко свинско месо на скара, салата от зеле и червено цвекло, 3 лютиви чушки
и още няколко чаши чай през деня

Няколко дни пропуснах да се отчета, но си имах грижи вкъщи и нямах много време. Минаха няколко дни, така че описанието на храната ми няма да е особено точно.
04.02
Тук изобщо не помня през деня какво съм яла, но бяха обичайните неща. Вечерта обаче бях на гости на приятелка и там имаше спагети, домашна торта и с тях добре си прегреших.
На следващия ден станах късно и реших да пропусна закуската, но повече няма да правя тази грешка, защото цял ден бях безжизнена и умаляла.
След тези прегрешения така се наситих, че тези дни не ме гони такъв луд апетит за сладко. Явно съм имала нужда от въглехидрати...

05.02.
Пропуснах закуската- хапнах само 1 ябълка с едно чисто кафе с половин кафена лъжичка кафява захар
за обяд: 2 яйца на тиган
следобед: 1 портокал, кафе, около 30 гр бадеми, че ми стана зле и имах нужда да се подсиля
17:00 - 40 мин. велоаргуметър
вечеря: манджа със зеле

06.02.
9:00 - закуска: 3 с.л. овесени ядки с 1 к. л. мед, 1/4 малка ябълка, 200 гр. кис.мляко
кафе с кафена лъжичка каф. захар
12:00 обяд: свинско със зеле
през деня: от нерви заради положението с наводненията все похапвах по нещо и общо някъде се събра: 200/300 гр.прясно зеле, 300 гр. варена тиква без добавени подсладители, кафе
17:00 - тренировка: 30 мин. велоаргометър, 8 min Abs workout, 20 мин. упражнения със взаимствани идеи от сайта - Bodyrock
19:00 - манджа от бамя с малко картофи

07.02.
09:00 - закуска, същата като предния ден
кафе с 1 к.л. каф. захар
12:20 - обяд: 2 яйца по панагюрски, но в по-диетичен вариант- без масло, с извара и малко кис мляко 0,1 %
следобед: кафе с лъж. захар, 1 чаена чаша варена тиква без добавки, 30 гр. ядки, 1 ябълка
19:30 - вечеря: 1 свинско шишче на скара със салата от кис. зеле

Иначе по цял ден гледам да пия чай и много, много вода. Към почти всеки обяд и вечеря хапвам и по 1, 2 лютиви чушки.

08.02.12
9:00 - закуска: 3 с.л. ов. ядки+ 1 к.л. мед, 200 гр. кес.мляко, 1/4 ябълка
кафе с 1к.л. каф.захар, 1 ябълка
12:30 обяд: мусака
14:00 кафе Инка с лъжичка каф. захар
следобед: 3 овесени бисквитки на Престиж(3х27 кал.), кафе без захар
20:00 - вечеря:  300 гр. пюре от спанак със 100 гр. извара, малко прясно зеле

09.02.12
10:00 - закуска като предишния ден
обичайното кафе, 1 ябълка
13:00 - обяд: заешка капама
следобед: 1 кафе Инка и едно обикновено кафе с по 1 к.л. каф. захар
1 портокал, малко прясно зеле
19:00 - вечеря: салата с риба тон, зелена салата, около 100 гр. картофи, 1 чаша бяло вино

10.02.12
9:00 - закуска: обичайната купичка с овесени ядки
10:30 - кафе с 1к.л. кафява захар, 1 ябълка
11:00 - 30 минути тренировка
12:30 - обяд: манджа от нахут с кис.зеле
15:00 кафе без захар, 1 ябълка
около 150 гр. прясно зеле
17:00 30 минути велоаргометър
20:00 - вечеря: 200 гр. задушен грах с подправки; телешка пъстърма- около 80 гр.; 2 кис. краставички

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 10.02.12 21:00.

След няколко дни пропуск, продължавам с дневника...
от 11.02 до 14.02: обичайното меню, но си позволявам и малко домашно печена леблебия около 2 малки шепи... дано не съжалявам после.
На 13ти бях на рожден ден и там си хапнах около 1/3 парче торта, ядки... естествено не минах и без алкохол...

Менюто ми вчера: 15.02.2012:
9:00 закуска- 3 с.л. овесени ядки+ 200 гр. кис. мляко, 1/4 ябълка, 1 к.л. мед, канела
10:30 - кафе с лъжичка кафява захар + останалата част от ябълката
13:00 - обяд: 1 кюфте и половина на скара+ салата от червено цвекло
15:00 - кафе с лъжичка каф. захар
следобед: 1 много малка ябълка, шепа и половина печена леблебия, 200 гр. кис. мляко
19:30 - вечеря: 1 яйце със зелен лук на тиган, салата с червено цвекло, малко пилешко месо 
21:00 - 40 мин. велоаргометър

Ииии днес кантарът показа + 1 кг. .... явно тези дни ядките и сладкото са ми дошли в повече. Най-интересното е, че забелязвам разликата изцяло в кръста отстрани... там опредено виждам разлика и е от по-рано, така че не се дължи изцяло от яденето ми тези дни, а от по-ранен период. От известно време се виждам по-едра в тази област... дали съм се разширила там от упражненията за корем... защото другаде нямам някаква видима разлика.... Нуждая се от съвет как сега да намаля размерите в тази област? Напоследък, както се вижда в дневника съм засилила храната си спрямо преди, но пък съм засилила и доста спорта, така че не знам кое от 2те повече ми е повлияло.

16.02.12
19:34

Мила,килограмът вповече вероятно чака да излезе като отидеш до тоалетна (giggle) Мани майтапа,и аз съм така понякога и може да се дължи на много неща-както казах неизхождане,задържане на вода и доста такива неща.Няма място за никакво притеснение!Може и да е от мускулна маса,а ако е това само може да скачаш до небето :) Поне при мен също е така и да ти кажа,не знам къде  е тоя килограм,след като панталоните ми висят :) Мисля,че и при теб ситуацията е такава,след като казваш,че и тренирането ти е вповече напоследък.Радвай се!

От вчера наистина имам доста силна мускулна треска, в областта на прасците, защото тези дни скачах на въже за около 15 мин. на ден, но спирам, че изключих, че натоварвам най- много тази област, а все се притеснявам да не уголемя размера им. Иначе и коремът ми е страшно подут цял ден, ходя като бременна :D Цял ден наливам вода и чай, а и леблебията много ме издува. На всичкото отгоре и ядох доста кисело зеле днес. Времето ще покаже дали е временно или може наистина да съм прекалила. Но е факт, че когато тренирам редовно вкъщи и когато въртя велоаргометъра зялото ми тяло и сякаш по-едро и когато няколко дни спра, тогава вече виждам ефект на стягане или отслабване. :)
Мерси за бързия отговор... имах нужда да се успокоя по този въпрос, че бях почнала да се филмирам много :D

16.02.12
Днес цял ден се чувствам отпаднала и умаляла, без никакви сили и с много апетит...
8:30 - закуска: овесени ядки с обичайните добавки
10:00 - кафе с лъжичка каф. захар, една малка ябълка
11:00 40 мин. велоаргуметър
12:00 - обяд: 1 варен картоф на салата, 2- 3 кис. краставички, салата от червено цвекло, 2 резенчета телешка пъстърма.... по-късно и нападнах една салата от кис. зеле
15:00 - обичайното кафе, 1 ябълка
17:00 -  200 гр. кис. мляко, печена леблебия
по-късно: 8 Min Abs Workout, още 20 мин. велоаргометър
19:30 - 1 печена скумрия на скара, доста мазна ми дойде...

17.02.12
8:30 - закуска: редовната купичка с овесени ядки
10:00 - кафе без захар+ 1 ябълка
10:30 - 40 мин. велоаргометър
12:30 обяд: пилешко със зеленчуци+ малко картофи в гювеч, туршия с чушки и моркови, салата от цвекло
15:00 - кафе без захар, 1/3 ябълка
17:00 - 30 мин. тае бо
19:00 - вечеря: 1/4 скумрия, останала от миналата вечер, салата от кисело зеле, купичка зеленчуков бульон с домати и зелен фасул
... и много чаши чай през целия ден

18.02.12
закуска: редовната купичка с овесени ядки
10:00 - кафе без захар+ 1 ябълка
обяд: пиле с ориз
следобед: кафе без захар, 15 гр. черен шоколад... 1 морков
30 мин. тае бо, упражнения за корем
вечеря: около 100 гр. задушено свинско месо със сос от домати и моркови + салата от червено цвекло
и късна тренировка, гледайки едно филмче- 15 мин. врътене на обръч+ 20 мин. велоаргометър

19.02.12
закуска: редовните овесени ядки
предобед: кафе без захар, ябълка
обяд: 2 малко кюфтета с доматен сос, салата от червено цвекло
30 мин. велоаргометър
следобед: ябълка, десерт от половин кофичка кис. мляко, половин банан, няколко стафиди, какао и кокосови стърготини, кафе без захар
20 мин. стягащи упражнения + 20 мин. велоаргометър
вечеря: задушени моркови и лук, половин кюфте от обяд, 1 сварено айце

20.02.12
закуска в 6 ч.: 2 препечени филийки хляб Бонус с домашна лютеница, кафе с 1 к.л. кафява захар
предобед: ябълка, 50 гр. извара с една кис. краставичка
обяд: яхния от пилешко и зеленчуци, салата с червено цвекло
следобед: ябълка,  кафе с 1 к.л. кафява захар
дълга разходка
вечеря: салата с домати, краставици и маруля+ 1 яйце

21.02.12
закуска в 6 ч.: 2 препечени филийки хляб Бонус с домашна лютеница, кафе с 1 к.л. кафява захар
предобед: ябълка, около 50 гр. общо сурови орехи и бадеми+ малко сушени плодове
обяд: бях навън, затова хапнах 50 гр. пълнозърнести гризини, кафе без захар
по-късно- салата с домати, краставици и маруля
следобед: мандарина, кафе с 1 к.л. кафява захар
вечеря: салата с домати, маруля и около 150 гр. запечен грах с подправки

22.02.12
закуска: 2 препечени филии хляб Бонус с домашна лютеница и парченце шунка(Наше село- без холестерол... учудващо пише, че има 57 калории на 100 гр., но нещо не го вярвам)
предиобед: кафе с 1к.л. кафява захар; 1 ябълка;
3-4 пълнозърнести гризини... бях навън и вече бях прималяла от глад
обяд: салата от червено цвекло, 1 кис. мляко 0,1%
следобед: 1 кафе, по-късно и 2 в 1
вечеря: телешка наденица на скара+ зелева салата
Никакви тренировки, но цял ден не съм се спирала от обикаляне къде ли не :)

23.02.12
закуска: 3 с.л. овесени ядки+ 1 к.л. мед+ половин кофичка кис.лмяко 0,1 %, 1/4 ябълка
предиобед: кафе без захар; 1 ябълка;
30 мин. тренировка, 10 мин. скачане на въже40 мин. въртене на велоаргометър
обяд: задушени моркови, 1 печено яйце на тиган
следобед: кафе без захар, 1 морков
40 мин. въртене на велоаргометър
вечеря: имахме семеен празник- зелеви сърми, малко салата с боб, парче бисквитена торта
... още 30 мин. велоаргометър

24.02.12
закуска: 3 с.л. овесени ядки+ 1 к.л. мед+ половин кофичка кис.лмяко 0,1 %, 1/4 ябълка
предиобед: кафе с 1 к.л. захар; 1 ябълка;
40 мин.тренировка+ 10 мин. гирички
обяд: задушен спанак с лук+ около 100 гр. миш маш
следобед: кафе с 1 к.л. кафява захар, 1 морков, половин малка ябълка
вечеря: риба и зелева салата

Известно време спрях да попълвам дневника си, но сега пак съм на линия! :)
От началото на дневника определено имам значителни промени в режима. Засилих храната си успоредно със спорта и сега се чувствам много по-добре. Преди от недохранване много често имах гладни пристъпи и ядях като невидяла, а сега се случва много по-трудно. Позволявам си и малко повече въглехидрати, предимно на обяд. Ако ям пиле, не се лишавам и от малко картофи с него. В началото все чувствах вина и се страхувах, че и малката промяна ще ми проличи, но сега нямам такива проблеми и смятам, че движението е най- доброто решение на проблема. Когато включа въглехидрати в обяда си, после цял ден имам енергия, обикалям къде ли не, имам сили и рядко огладнявам до вечерята. Понякога само си хапвам ябълка, а преди озверявах, докато стане време за вечеря.
Тренировките ми са разнообразни, не мога да тренирам едно и също и изпробвам какво ли не- тае бо, упражнения от сайта- Бодирок, вдигам гирички, правя коремни преси и какво ли още не. Тренировките ми траят около 40 мин. Напоследък наблягам много и на разтяганията и се чувствам много по- добре. Смятам скоро да посетя и някой час по йога. Понеже съм ниска, смятам, че точно такъв вид спорт ще ми бъде полезен, без да изключвам останалите тренировки разбира се. Ето и менюто ми от последните няколко дни:
10.03.12
закуска: 3 с.л. овесени ядки+ 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%+ 1/4 ябълка и малко канела
до обед: кафе без захар, 1 ябълка
обяд: задушени зеленчуци и няколко резена телешка пъстърма, зелева салата
следобед: кафе без захар... после реших да се поглезя: шоколадово фондю, включващо 1 банан и 3 кубчета черен шоколад... току що разтопеният шоколад с плодове е нещо уникално... :)
тренировка: 20 мин. гирички, 8 мин. упражнения за корем, 10 мин. упражнения за крака и малко стречинг
вечеря: салата от домати, маруля, млечен сос от извара и кис. мляко, няколко маслини и 1 сварено яйце

11.03.12
закуска: 3 с.л. овесени ядки+ 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%+ 1/4 ябълка и малко канела
обяд: домашно приготвено пиле със сладко- кисел сос, без излишно пържене и с малко подсладител
следобед: кафе без захар, 1 круша, около 10 бадема
тренировка: 20 мин. велоаргометър, 15 мин. упражнения за крака, 10 мин. гирички, 10 мин. стречинг
вечеря: 1 кебапче на скара, зелева салата и няколко хапки картофена салата

12.03.12
обяд: малко картофена салата+ 3 резенчета пуешко филе и няколко маслини, малко по-късно- мокачино от автомат без захар
следобед: глад в университета: 25 гр. овесено блокче
вечеря: 200 гр. задушен грах, 3 резана пуешка шунка, 5/6 маслини, извара

13.03.12
до обед: кафе без захар, половин ябълка, 1 шоколадов бонбон с ликьор от вишна, няколко солети със сусам
обяд: пилешко бутче с картофи на фурна, таратор
следобед: 1 кафе без захар, а по-късно и 2 в 1
тренировка: 15 мин. аеробика, 8 мин. коремни упражнения, 15 мин стречинг
вечеря: огромна салата с: домати, маруля, пуешка шунка, извара, 5/6 маслини

14.03.12
обяд: пилешко със зеленчуци на фурна
следобед: кафе, 1 ябълка
вечеря: отново голяма салата с: домати, краставици, маруля, пуешко филе, извара

Напоследък все вечерям салати... ужасно много ги обичам :)

15.03.12
07:07

Супер си!Продължавай в същия дух и все така бъди доволна от себе си! (sun) Намирам много сходни неща с мен!  Гледам,че си сменила 3 в 1 с кафе с кафява захар, а сега си на кафе без захар ... аз не мога :D 3 в 1 сутрин за мен е нещо свято, това е специалното ми време от деня и специалната напитка (blush) . Напоследък даже си позволявам да пия и по 2-3. Калорични са,но един живот живеем и кафенцето си е кафенце (coffee). Ще следя дневника ти с интерес! Успех! (F)

Мнението беше редактирано от June101 на 15.03.12 07:08.

Бъди сигурна, че и аз следя твоя дневник с интерес от доста време. Много ми допадат тренировките ти и определено споделям мнението ти, че движението и най- важно. Харесва ми това и че не се лишаваш от нищо :) Между другото аз също много обичам да приготвям разни сладкиши и десерти и засега успявам да се въздържам и да внимавам с количествата!
Качвам малко снимки на някои от специалитетите ми :)
На мен още ми е трудно да прежаля 3 в 1-то, но гледам да го отказвам не само заради калориите, но и защото съм чувала за качеството на сметаната вътре. И все пак понякога пак си позволявам, особено като съм някъде с компания... много ми се услажда! А кафето го пия без захар, просто защото точно кафето вкъщи се получава добре така, но някои кафета навън са ми ужасно горчиви и или им прибавям кафява захар, или подсладител, макар че подсладителят изобщо не е полезен и трябва изобщо да не посягам към него! Иначе не смятам, че 3 в 1 е фатално, може да го замениш с 2 в 1 и вместо това да слагаш кафява захар и в по-малки количества, аз понякога така правя, чувствам се по-спокойна :D

15.03.12
обяд: пилешко със зеленчуци на фурна, таратор с 2 орехчета вътре
следобед: кафе с малко мляко, 50 гр. кашу, малко таратор
вечеря: ориз със зеленчуци... а късно вечерта и още едно кафе без захар

16.03.12
до обед: кафе без захар, половин ябълка
ранен обяд или по-скоро втора закуска в 10 и 30:  малко картофи и други зеленчуци на фурна
следобед: кафе, салата от домати и маруля, резенче пушен кашкавал
вечеря: пилешка супа и малко миш маш, малка салата с червено цвекло

От вчера така се разядох с този миш маш, че мисля днес да си хапна за закуска! :)

16.03.12
закуска: миш маш
до обед: кафе без захар, 1ябълка
обяд:  пилешка манджа, зелева салата
следобед: кафе без захар; парче еклерова торта... много вкусна беше и нямам намерение да съжалявам, че съм си хапнала :D
2 часа поход сред природата без почивка
вечеря: пържен сафрид; салата с маруля

Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 17.03.12 19:17.

17.03.12
20:51

ООО еклерова торта (nlove9) !!! Няма за какво да съжаляваш :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1