24.03.12
01:30
добър вечер избрах си Воинска диета която е добавена в раздела хранене като диета за покачване http://www.bb-team.org/articles/3597_voinska-dieta може ли да ми кажете дали ще има ефект и със какъв вид хранителни добавки да я комбинирам и кога да ги приемам тези добавки :) благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.03.12 10:29.
24.03.12
08:55
Съгласен!
Не съм запознат в подробности със самата диета, но мисля, че се яде само вечер?
Ако мислиш, че можеш да изядеш необходимите ти калории за деня, че и отгоре на едно ядене - пробвай се ;)
24.03.12
09:02
Може би и ти трябва да опиташ, Никола. :)
И аз така разсъждавах, но след като вече 4 месеца карам по протокол Leangains, който не се различава много от Воинския, мога да ти кажа, че само в началото е трудно докато свикнеш, а качването не е проблем, стига да си набавяш калориите. И не е нужно да става на едно хранене. Може и на 2-3-4.
Всъщност, качването е доста по-чисто, в сравнение с по-конвенциалните методи. За 3 месеца качих 3-4 сравнително чисти килограма, докато в процеса на качване с РБД например почти винаги се освинвам доста по-бързо и то при същото количество поети калории.
Та...става и въобще не е трудно, особено ако си падаш човек с апетит, на който преяждането му е в природата. Въпрос на цели, желания и т.н. и т.н.
Добавки...Ори препоръчва единствено витамино-минерален комплекс за през деня. Няма някакви специфични изисквания. Добавките са лично твой избор, Станиславе.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.03.12 09:03.
И аз подкрепям Тишо :) Качил съм от септември насам към 5-6кг на Leangains и то при фаст над 16 часа повечето време. Не казвам ,че всички са чиста мускулна маса- но това че вече почнаха да ми излизат вени на краката/гърдите/бицепсите/рамената и на всякакви неестествени за мене места е достатъчно показателно. Като добавим и това че качих за същия период 30 лежанка 55 клек и доста тяга, както и 2.5 санта в ръцете- доволен съм. Дотука с офтопика- според мене за добавки е добре:
–ензими/пробиотици (в началото ще ти е малко трудно и може да имаш газове)
-витамини и минерали
-амино ако не желаеш да тренриаш на гладно.
Поздрави :)
24.03.12
09:32
И аз подкрепям Тишо..
казано от Тихомир Велев на 24.03.12, 09:02:
особено ако си падаш човек с апетит, на който преяждането му е в природата.
Не се водя на принципи за циклично хранене, воинска диета и тн., не съм много запознат. Сериозното ми ядене започва от късния следобед, след тренировка и свършва към полунощ. Само ползи съм видял, сега се връщам към щангите и ще видим какво ще кача.
Няма нормален профил кръвта като се храните..не го ли разбрахте. Е*aвате си майката на черния дроб и бъбреците.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.03.12 09:34.
казано от Deathwing на 26.03.12, 09:33:
Няма нормален профил кръвта като се храните..не го ли разбрахте. Е*aвате си майката на черния дроб и бъбреците.
Ти от къде знаеш? Пробвал ли си?ИЗследвания правил ли си си?Или просто си говориш?
26.03.12
22:29
Ако имаш апетит ,давай смело..Ако си като мен с по 100 гр овес и да се чувстваш,че ще се пръснеш ,най-добре не прави опити.