Go hard or go home !

Темата е заключена.
Прескочи до:

Последните три или четири повторения са тези, които карат мускулите да растат. Точно наличието на тази допълнителна част изпълнена с болка отличава шампиона от губещия. Това е нещото, което липсва на повечето хора, а именно смелостта да продължат напред и да минат през болката и страданието, без значение какво ще стане.” Арнолд Шварценегер

27.03.12
07:31

Във филма му като го каза това и беше много надъхващо, но то се отнася за 12+ повторения по принцип, защото той прави по 14, 12, но все пак и възстановяването на организма си казва думата.

казано от Veselin Doichev на 27.03.12, 00:23:

Последните три или четири повторения са тези, които карат мускулите да растат. Точно наличието на тази допълнителна част изпълнена с болка отличава шампиона от губещия. Това е нещото, което липсва на повечето хора, а именно смелостта да продължат напред и да минат през болката и страданието, без значение какво ще стане.” Арнолд Шварценегер

Усещам лично думите му :) Последните няколко повторения са колкото сила и физическа възможност, толкова и воля да си кажеш “майка му, нека ме боли още малко, но ще довърша” :)

Днес добра храна добро възтановяване

трен:гръб
1.тяга - 1по 6,6,6,4,2,1,1 - 130кг , 160кг,180кг,200кг,230кг,260,285кг много доволно тука :))) имах мегдан за още 5 кила да сложа
2.набирания 3по8
3.скрипец тесен хват 3по 10
Много доволно :)))

Братле, с тия килограми на тягата сериозно ме депресираш :D :D :D

Трябва да се надъхваш ,а не да се депресираш :)))Наистина днес много тежко тренирах :)

09:00 5 яйца + овесени ядки
11:00 трен
12:30 протеин
14:30 гювеч
18:00 ядки
20 :00 5 кебапчета + варени картофи
23:00 гювеч извара

трен : гърди
1.лег - 1по6,6,4,2,1 - 100кг ,120кг,140кг,160кг,170кг  бутнах ги днес тея 170 .. до сега не бях ги слагал
2.долна част с дъмбели 45кг -3по 12
3.флайс с 30кг дъмбели - 3по12
Много готина трен ... утре съм вече в новата зала ! После ще пиша как е било ...

09:00 5 яйца + овес
13:30 кюфтета + варени картофи
18:00 протеин
20:00 кюфтета + варени картофи
23:00 извара

трен:гръб,задно рамо
1.Набирания широк хват - 4по10
2.Пулдаун с широк хват - 3по12 100кг
3.гребане на машина - 3по12 130кг на ръка
4.Пулдаун тесен хват -3по12 100кг
5.Хоризонтален скрипец тесен хват - 3по 10 100кг

Тези машини ми се отразиха много добре , чудовищно напомпване !!! Много съм доволен от промяната . Има въздух , нямаше много хора ... супер !

29.03.12
13:26

казано от Veselin Doichev на 29.03.12, 13:10:

Тези машини ми се отразиха много добре , чудовищно напомпване !!! Много съм доволен от промяната . Има въздух , нямаше много хора ... супер !

Братле, не си бягай от късмета ;) Дръж си силовите показатели, че ще ти дърпам ушите !
Машините са си ОК, ама нека да не са всяка тренировка, а ги сменяй - един път силово, друг път машини(за една и съща група става въпрос).

29.03.12
13:30

Колко килограма си сега?

Джеймси ... знам братле , няма страшно . Правя една седмица така , другата седмица трена за гръб ми е в оная зала и ще правя тяга и то тежка. Значи през седмица тяга правя :) Друго няма какво .. ръце мога да си ги правя със свободни тежести и в новата зала. Рамената, краката , гърдите .. нямам проблем с тях ! Мисля ,че тази промяна ще ми се отрази много добре .
славко в момента съм 103-104кг ...
Имам мн хубави снимки , но за съжаление неможах да ги кача . За тая работа си носех лаптопа на 50км от Перник и пак не стана .Трябваше ми кабел за телефон ..намерих ,а то се оказа 4е не само кабела е проблема а и юсб-то на лаптопа ми ...нямах късмет , но нищо тъкмо ще натрупам повечко снимки :)

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 29.03.12 23:02.

S!

29.03.12
22:55

Той търси детайли по тея мускули, така че само силовите тренировки едва ли биха помогнали.

30.03.12
00:26

казано от Bocko на 27.03.12, 07:31:

Във филма му като го каза това и беше много надъхващо, но то се отнася за 12+ повторения по принцип, защото той прави по 14, 12, но все пак и възстановяването на организма си казва думата.

Но ние като нормални хора, можем да се стремим.. просто с тежест за 3, да правим 6 повторения. : )) Нали не се възстановяваме като него, а и трябва да стоим далеч от космическите цифри. :)))

30.03.12
08:52

казано от sTroNG ! на 29.03.12, 22:55:

Той търси детайли по тея мускули, така че само силовите тренировки едва ли биха помогнали.

Той детайли си има...сега търси размер!

Търся и размери и детайли :))) искам да се направя машина :)

30.03.12
09:52

Ти ако си така нафибрен и на 110кг., направо се пускай на реп-а по културизъм, че като ги гледах какви са замазни миналата година, добре че беше ваксата:)

за сега на тези кила дет съм в момента доста съм чист , но славко аз искам да се пусна на класически . Въпреки че примерно от 110 как ще сваля до 93-4 (незнам точно колко беше) незнам как ще стане . Май нещата не съм ги дообмислил както трябва . Но нищо аз да стана във топ форма пък това ще го решавам после :)

09:00 7 яйца + 3 сандвича + гейнар
13:30 картофи + варени кренвирши
18:00 гейнар
20:00 картофи + варени кренвирши
23:00 извара + ... незнам още

трен:ръце
1.тесен хват - 1по6,8,10 - 130кг, 120кг,100кг
2.разтваряне на скрипец тесен хват - 3по 8 - 140кг - вече мога да пиша килограмите (на тея уреди са обозначени)
3.разтваряне дъмбел над глава с 2 ръце - 60 кг -3по12
4.разтваряне с въже на скрипец 60кг 2по12
Малко има ограничения на килата при някой упражнения в тая зала и затова включих 4то упражнение
бицепс:
1.сгъване с дъмбели в супер серия -3по8 3по8 - 30кг  20кг
2.Сгъване с въже долен скрипец - 3по8 60кг
3.21 с крив лост 30кг 2 серии
А много странно ме гледат хората там ... това ме дразни малко !
Като цяло малко ми е търсене в началото , но ще свикна :) Напомпването и натоварването е мн добро ! Поне така го усещам ...

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 30.03.12 13:07.

30.03.12
13:13

Еми, то да дойде някой толкова як в мойта зала и аз ще го гледам очудено :D

30.03.12
14:17

казано от Veselin Doichev на 30.03.12, 13:05:

А много странно ме гледат хората там ... това ме дразни малко !

Което ме навежда на:
Не е важно какво говорят зад гърба ти! Важно е когато се обърнеш всички да мълчат !!!

30.03.12
17:16

Не е точно така :С
Не е важно кво говорят зад гърба ти,важното е гърба да е голям! :D

Още спам...

Не е важно дали говорят зад гърба ти... важното е трапеца ти да е толкова голям, че да не чуваш нищо :D

30.03.12
20:44

Човек, страшен си просто! Целите ни се доближават много- ще следя със сигурност! Успех!

Да ви кажа по-скоро ме гледаха така , защото съм нов в залата .Не съм чак толкова як , за да придизвиквам такива погледни (все още де , но ще стана )  А нали знаете ,че щом говорят зад гърбът ви значи сте пред тях , нека мишките да си плюват колкото си искат .. те си знаят че са мишки :)
Андриан :) Благодаря ти братле :Д

изчезнах замалко от форума а тука виж ко ставало интересно:)
бая кила си взел да дигаш момче :)

Имам проблем с лаптопа , моят е на ремонт ,а този го взех на един приятел до утре вечер.Дано ми се оправи и моя скоро.
Хапвам , тренирам всичко е нормално . Вчера правих тяга стигнах до 280 и не съм слагал повечче , нещо усетих в кръста слабост. Мислех 290-300 да мъча ,но ..... Почнах да правя пълни глупости . Увлякох се по максове и зарязах целта си . Аз хем правя повторения хем опитвам максове. Нито тренирам силово , нито културистично ... голяма глупости , но аз съм си виновен . От днес зарязвам максовете .. пак тренирам културистично , но тежко .

Гърди :
1.кросоувър (изправен за долна част) - 4по8-10
2.ДОлна част лег с дъмбели - 3по10 - 55кг дъмбели
3.горна - 3по 10 - 55кг дъмбели
4.лег-2по10 -100кг

Бицепс :
1.сгъване с крив лост - 3по8 70кг
2.концетрично сгъване 3по 10 - 25кг дъмбел

ето снимки от преди месец . В момента съм малко по изчистен и по тежък с 5 килограма . Скоро ще пратя нови ....
май и светлината ме прееба тук .. незнам

04.04.12
20:21

казано от Veselin Doichev на 04.04.12, 20:17:

ето снимки от преди месец . В момента съм малко по изчистен и по тежък с 5 килограма . Скоро ще пратя нови ....
май и светлината ме прееба тук .. незнам

Абе преебала те светлината... :) Какви са тия оправдания?!?
ЗВЯР си! :)

TA

04.04.12
20:21

РЕСПЕКТ С ГЛАВНИ БУКВИ БРО :)

04.04.12
20:23

И без да правиш максове пак ще си качваш сила, да не те притеснява това. : ) Стабилна талия иначе, при тази маса.

04.04.12
20:27

Брат, трапеца ти е извънземен... следващият път се снимай без никаква светлина, че да спя спокойно :)

По-изчистен и по-тежък от това на снимките ще е нещо за по-голяма сцена ( българската може да ти дойде тясна с този гръб ) ... със сигурност имаш състезателно ниво... доста добри пропорции като цяло... в заключение ще кажа, че си бич за другите пътници в градския транспорт :D

оо тук хич не става въпрос за оправдания , но наистина мисля че светлината при снимката с гърба е лоша :)
Благодаря на всички за подкрепата !

04.04.12
20:47

Браво голям ! :)

Кристиянчо още е рано за състезателно ниво .Сега на 21 април в Пловдив ще отида да видя как е нивото и най-късно ноември на състезанието което е само за класици  и ще се включа . Само че до тогава може да не успея да смъкна до 93 или 94кг , непомня как беше. То една беля ли е :)))

Добре де заядливко.. имаш състезателна класа :P :D това за заяждането си е шегичка нали знаеш... но за нивото ни най-малко... ако имаше възможност да се наспиваш като хората и прочие... не ми се мисли :)

04.04.12
20:55

Сметни ако се намажеш с вакса и се понапомпиш... :)

04.04.12
20:57

Най-добрата форма в форума,а и не само......  :x :х :х

Страхотна форма! Ако направиш една добра подготовка наистина ще ги разцепиш на класици!!

05.04.12
09:32

Ае, сипа на всички плажни билдъри :D (devil)
Само така братле, абсолютен чук си ! Или ако предпочиташ закален хром-ванадиев винкел (muscle)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.04.12 09:34.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1