29.03.12
17:26
29/03
10:00 Кафе,лъжичка мед,100мл соево мляко
11:30 1/2 кофичка кисело мляко,25гр орехи,3 сушени смокини,канела § 1ч.л. кокосови стърготини
13:30 Кафе,пакетче мед,250мл кола
16:00 Капучино със захар по погрешка (не знам защо,ама някои машини винаги пускат,независимо какво им говориш)
17:20 1 круша,десетина грама орехи
Ще продължа с 2 телешки кюфтета със салата - към 19:00
После сигурно ще нагъна и останалите 2 ,пак със салата
Вода,чай - 1,5-2л
Комична история с храната днес,с течностите също,ама ми се гади от почти всичко.
Няма и да тренирам - ще си направя само коремните преси ,че скоро трябва да се “оцикля” и не ми е кеф да мърдам много-много.
Ще заложа на интелектуалната активност (giggle) ,а пък утре,ако ми е по-добре,може да прасна една Зумба и малко йога :)
29.03.12
21:13
Ето ме и мен 2 - 4 дни преди МЦ :D
Не знам дали не трябва да прибегна до някакво медикаментозно третиране на тези ежемесечни няколко дни , то е просто нещо ужасно и напълно неконтролируемо...И не - плодовете не помагат :(
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.12 16:49.
Просто си го изяж, не пий щуротии, още по-големи боклуци са. И да не ти пука, направи си кеф на душата няколко дни!
29.03.12
22:30
казано от HarleyQuinn на 29.03.12, 21:50:
Просто си го изяж, не пий щуротии, още по-големи боклуци са. И да не ти пука, направи си кеф на душата няколко дни!
Ама ти не разбирааааш,то е страховито :D
Цитат от одеве : [21:46:33] Т.Тодорова: “аз не бих отказала дюнер,мазен и пълен с картофи и сос,ама вместо питка,да е свит от една от ония пици...големите,дето са на парче,но да е цяла..т’ва гарнирано със сланина,а отгоре - сладоледов топинг + заливка от течен шоколад...:D”
Е,не буквално,естествено,преувеличила съм многократно в лиготията си,ама щом ми минават такива еретични мисли :D за дюнери и бяла захар през главата...ммм,creepy !А и взимайки под внимание това,че напоследък,особено в последния месец,буквално ми се повдига от такива храни...
Опитах да хапна салата,за да се залъжа,ама не - на първата хапка - бляяя - голяма уста иска тесто и мръвка :D
Mисля хапна парче пица,колкото да си хвърля малко пясък в очите :)
30.03.12
18:20
30/03
09:00 Шоколад
12:00 Кроасан
16:00 Вафла
После,както бях умряла от глад и имах планове за бюреци и разни други такива нещица,някой заговори за дюнери и усетих милото чувство на отвращение,което толкова ми липсваше вчера :D
Така,с две думи - back to normal ,незнайно как и защо.
Сега е 18:15 и продължавам с маринована херинга - 150гр ,200 грама царска туршия (малко странна комбинация ми се вижда,ама е окей към момента),1/2 филия Мастермахер
по нощите,ако огладнея,ще си имам зеленчуково гювече - броколи,моркови и разни други такива , сготвени с малко сирене или пилешко дробче + подправки,а в случай на пристъп за сладко - кисело мляко със сушени смокини/фурми,канела,кокосови стърготини.
Няма да тренирам,мисля да си чета книжка,а пък утре вече със сигурност се връщам в истинския свят и смятам да се поизпотя здраво :)
P.S. Забравих да добавя,че снощи не ми било то парче пица,а най ми била порция дюнер (tmi) .Мислих,че ще я опустоша нацяло,но ми стигна малко по-малко от половината :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.03.12 18:52.
31.03.12
16:10
31/03
Май най-накрая се наспах :)
11:30 5 сушени сливи,кафе с малко соево мляко
14:00 Кафе,лъжичка мед,соево мляко (150мл)
14:30 2 телешки кюфтета,салата (маруля,краставица,зелен лук,ленено олио,ябълков оцет,хималайска сол),5 маслини,50 грама моцарела
15:00 4 сушени сливи,2 парченца сушен пъпеш
17:30 1 круша,20-30 грама микс от разни ядки (бадем,кашу,лешник..) § сушени плодове (боровинки,стафиди...и не знам още какво)
19:30 Тренировка (70мин. с 1000мг л-карнитин) :
Малко загряване
Корем
Кръст
30 минути кардио (ритници,удари и т.н.)
20 минути йога
21:30 Задушени зеленчуци (обичайните броколи,карфиол и морков) + 150 гр пилешки гърди
Ако много го закъсам за сладко - сушени сливи :)
Вода § чай : мин. 2,5л
Много взеха да се обаждат пак ставите,но този път не са само колената - раменните и тазобедрените стави,китките...даже глезените ми припукват и понаболяват съмнително.
На левия крак май съм направила някаква злина,защото често ми се случва да не мога да стъпя на него от болки в горната част на бедрото (след като съм прекарала известно време в седнало/легнало положение) - първоначално мислих,че е нерв,после ми казаха,че ако е,болката трябва да стига до долу,вървейки отстрани по крака,та го отдавам на криво разтегнат мускул,примерно.Т’ва да речем,че е бял кахър,ама тия стави...
казано от Т. Тодорова на 29.03.12, 22:30:
Т.Тодорова: “аз не бих отказала дюнер,мазен и пълен с картофи и сос,ама вместо питка,да е свит от една от ония пици...големите,дето са на парче,но да е цяла..т’ва гарнирано със сланина,а отгоре - сладоледов топинг + заливка от течен шоколад...:D”
Е,не буквално,естествено,преувеличила съм многократно...
Е ся, ако наистина смяташ, че ще ти е много - предлагам да си го разделим по братски :D
01.04.12
19:02
Атомче , ако му пличнем и по една бира (две...три..) отгоре - стой,та гледай здравословен живот :D
Майтапът настрана,ама се радвам,че вече съм обратно на земята - тялото ми веднага усети,че му правя разни нередни неща.Ама пък,ако не го наранявам от време на време,няма да оцени старанието и грижите,които полагам :P
Тудей, 01/04 :
11:30 2 сушени сливи
13:30 Кафе,соево мляко,канела,мед
15:30 100гр птичка на тефлон,60-70гр наденичка на тефлон /много вкусна,от мръвка и бъкана с подправки/,400гр задушени зеленчуци,50гр сирИнИ,20-30гр едно друго...Фрико топено-пушено,нещо такова,с билки.Грух.
16:30 4 сушени сливи
17:30 Грейпфрут & 40-50 гр микс от сурови ядки и сушени плодове
Вечерята ще да е късна - 2 кюфтака /прасешко-телешки/ с ограничено сланинесто съдържание , зеленинки
Преди вечеря със сигурност ще ми се докльопа нещо,така че смятам пак да нападна сушените плодове - много ги мразех преди,сега какво стана - дай една торба и цял ден мога да си преживям кротко в някой ъгъл (giggle).
Тренировка : Нъцки.Тренира ми се,най-малкото,за да си изсипя негативните емоции,ама пък така ме боли всичко от ребрата надолу,че чак ми се повдига.
Направо пиша и за утре , 02/04
08:00 Кафе,соево мляко,мед,канела
09:00 Каша от елда и царевица (някаква си био-мио,без гмо и таквиз ми ти екстри) ,със сиренце (50гр) и малко масло (отворена съм за всякакви предложения за приготвянето на въпросното чудо) [ edit : + 100гр извара ]
10:00 4-5 сушени сливи,няколко ореха
Кафета от машини
11:30 Пак няколко сливи
13:30 Сайтек Манна
16:00 Тренировка :
Хващат ме лудите без тежести,затова си ги подкарвам пак,но ще внимавкам много :) и няма да ги увеличавам :)
Загряване
Корем
Силова :
Biceps Curl
Triceps Push-Up
Split Lunge § Biceps Curl
Triceps Extension In Runners Lunge
Biceps Curl § Hamstring Curl
Plank § Triceps Extension
Reverse Lunge § Double Biceps Curl
Supine Triceps Hover
Sumo Squat § Biceps Curl
Малко съм ги поокастрила,защото на някои има комбинации с повдигане на пръсти /бицепсовото сгъване,сумо-клековете,нападите/,а както стана ясно,аз от повече прасци нужда нямам.
Повторенията са между 8 и 12,а след всяко упражнение се прави един брейкдаун от три супер бавни повторения.
Тежестите ми ще са същите - 4 тежести за ръце и крака х 0,5кг ; гири - 2х2кг,2х3кг,2х5кг + един кетлерски ластик.
Йога
Общо : 90 минути
18:30 Голяма салата от лук,домати,краставица,авокадо и зеле /ленено олио,ябълков оцет,хималайска сол/,150гр извара и 1 сварено яйце
20:30 Пак салата,но в по-скромни количества + 1 яйце
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.04.12 09:27.
02.04.12
10:07
Обожавам елда. Ям я във всякакви комбинации. За закуска си я приготвям с прясно мляко, мед и канела или объркана с тахан и мед. Обожавам и тахан и мед :). Правила съм си пълнени чушки с елда и елда със зеленчуци, домат и риба тон.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 02.04.12 11:14.
02.04.12
14:29
Хах,Деси :) :) :) ,тахан с мед и аз обожавам,и точно поради тази причина не си купувам,че става страшно :)
Елдата ми е малко странна,ама сигурно не си я приготвям както трябва.Тая каша ще я пробвам някой ден в сладък вариант - пак с малко масло,с мед и сушени плодове (ньом-ньом,само да не бяха толкова бъкани с шекер,щях само от тях да набивам) :)
02.04.12
15:32
Елдата ми беше странна и на мен, но свикнах и дори сега непрекъснато я зареждам. Кашата от елда се прави само с масло и може да се добави сиренце, ама аз и щерка ми си я харесваме с мляко и мед. Иначе тахана с мед е моето необходимо зло. Поне е естествено зло. Аз си умирам за сладко и т’ва ме “спасява”. Не знам защо, винаги след вечеря се появява вълчия глад за нещо шоколадово. Сигурно бъркам някъде с храненето, за да е така, но ... засега нямам време да почвам дневник, за да търпя критики :D.
02.04.12
17:46
Не знам дали може да се твърди,че изпитваш глад за сладко,защото бъркаш някъде с храненето,но вече съм 100% убедена,изхождайки от това,което наблюдавам при себе си,че по-голямата част от абстиненцията :) се дължи на навици и пристрастяване.Kолкото по-малко сладко ям,толкова по-малко ми се яде.Освен около МЦ,когато така или иначе ми се яде от всичко .. :)
02.04.12
23:25
Малко спам,че ми доскуча :)
Намерих си страхотно винце,червено,каберне,йъм-йъм !Мънинка бутилка (250мл),която мога да изпия на два пъти,защото големите ми се вкисват обикновено - не ги допивам напоследък (giggle) ,че нали мъча да съм “чиста” ,а и много бързо е взело да ме хваща (giggle) .
Исках да кажа,че се отказах от вечерята,за да се нокаутирам с 1-2 чаши посред нощите,че пак взех много да се кокоря,а пък утре сутринта ще се зарибя с табата за добро утро (да изкарам алкохола,хихи) :)
Лека и ползотворна нощ (giggle) (d)
03.04.12
15:57
03/04
09:00 За добро утро ,ама нещо много леко ми дойде,та после ще продължа с нещо друго
09:30 Черен чай с малко соево мляко и канела ; микс сурови ядки § сушени плодове
10:30 Кафе със сметана
12:30 Протеинов бар , кафе със сметана
15:00 Сирене,домат,броколи,маслини,малко топено сирене,зелена чушка,10 гр масло § 3 яйца - сготвено в гювече ; Като грамаж сигурно беше към 350-400 гр - домързя ме да го тегля. 2 сушени сини сливи за десерт и сега не мога да се помръдна - гушнах си лаптопа в леглото и ще си изгледам новия епизод на Game of Thrones,докато храносмилам :P
Гореспоменатата дейност,храносмилателната,ще я извършвам до към 16:30-17:00,после вкарвам един черен чай с 500мг л-карнитин и започва
Тренировката : :
Лека загрявка
8 мин корем
Жалки опити за планкове
Ето тези упражнения за баланс
TurboJam Kickin’ Core (45 минути кардио с удари и ритници,лицеви опори и други чекнотии с швейцарска топка и разни подобни благинки)
Десетина минути стречване
1/2 доза протеин § CaZnMg след това,а за вечеря : извара и задушени зеленчуци,малко топено сирене :) , а може и пак някой сушен плод за десерт :)
Чай и вода : мин. 2л
04.04.12
14:17
04/04
Тудей ми се получи много тъпо с яденето :) ,а и няма да тренирам ,че съм скапана след вчера :)
07:30 Еспресо с мляко
09:30 Еспресо с мляко и пакетче мед
13:00 Чаша (250мл) соево мляко с канела,какао и малко цикория
Не ми се яде,не ми се и пие /затова и не съм изпила една капка досега (dull) /,но след мъничко започвам да се наливам.
Готвя някакво нещо в гювеча - наредих го така : на дъното картофи /мощно :D /,отгоре - лук ,след това масло,после пилешки дробчета и няколко скилидки чесън,топено сирене,домати,най отгоре /за разкош :D / - две пилешки бутчета,нарязани на по 2 части,с напъхано масло под кожата..мисля,че и малко олио пльоснах по някое време / преди да установя ,че имам масло/ .Залях го с бира и го бутнах за няколко часа във фурната на 150 градуса.Подправките са само сол и черен пипер.
Мисля да ям от него,когато стане,ако съм гладна.
Иначе,баща ми прави една манджа в тоя гювеч - свинско,картофи,лук,чесън,дафинов лист,сол,черен пипер и сушени сини сливи и вино.Става много,много,мноооого вкусно,ама ме домързя да ида за свиня (giggle).
Ще гледам да си вмъкна днес и някоя салата /имам няк’ви моркови и червено зеле + 1 авокадо/.
Сливи задължително ще хапна,а пък с манджорното може би и филия хляб ще замине.Грух !
Залагам всичко,което имам,че ще изпия и чаша вино за лека нощ (d) (nlove2)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.04.12 20:38.
04.04.12
20:18
Много се наядох одеве :) .
Беше мн красиво в гювеча,едно такова..на етажи и подреденко :))) ,ама пуста лакомия,първо го разбутах,за да сипя и тогава се сетих да снимам :) Не,че е важно,ама приятно изглеждаше.Бая мазно,ама го отопихме :D
(nbbq)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.04.12 20:39.
05.04.12
17:34
05/04
08:30 Цикория,мед,соево мляко
09:30 Пълнозърнести крекери с риган и босилек (inlove) , 60гр
10:30 Кафе със сметана и малко захар /пак...проклетата машина.../
12:30 1/2 доза Сайтек Манна
13:30 Протеинов бар
14:30 1 банан
17:30 3 супени лъжици катък,40гр от крекерите,3 сушени сливи
19:00 Тренировка : [ edit със зеленко ]
5 минути интензивно кардио
10 минути корем
Sumo squat & anterior deltoid lift
Double arm row & single leg lift
Single hamstring curls & lateral raise
Runners lunge & double arm row
Lateral raise & abduction
Plank & single arm row
Reverse lunge & lateral raise
Posterior deltoid raise & leg lift
Squat & double arm anterior delt lift
15 минути ХИИТ
20 минути йога
21:30 Задушени зеленчуци,извара
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.04.12 20:26.
06.04.12
15:46
06/04
’рЪнЪ до момента :
2 кафета със сметана
30 грама солети
Протеинов бар
180гр сирене орли с мак и сусам (nlove2)
За останалата част от деня :
Сушени сливи ,ако ми се яде сладко
Малко извара сигурно ще загреба :P
За вечеря : 1-2 татарски кюфтета със салата
Тренировка :
Малко зор за баланс - 15 минути
TurboJam Total Body Blast - 60 минути (кардио,швейцарска топка,лицеви опори,клекове,плиета,коремни преси и т.н.)
20 минутки йога,ако ми останат сили /нещо взе скучна да ми става,та смятам от утре да пробвам една друга,40 минути Dynamic Yoga Flow /
* Тоя Боди-бласт го направих наполовина,щото много напади и клекове ми дойдоха.Продължих с малко кикбокс и завърших с 20 минути ХИИТ от ТурбоФайър.Исках да кача клипчето,за да го постна,защото го намирам за много приятно и ефективно,ама уви - докс.бг позволява само 50мб.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.04.12 18:44.
06.04.12
17:18
Със срам поствам следващите кадри - току-виж се засрамя наистина качествено и стана по-сериозна.Щях да кажа “Трагедия ! ” ,ама няма,щото да не става драма.Снимам сега,ще снимам и на 6.05 .
Гледам,гледам и хич не съм доволна,затова отивам да се разглобя доволно (punch)
*В кръстната област не съм толкоз широка,колкото изглежда на снимките,ама потникът е малко развлачен.Имам подробна снимка на тая зона,ама е по гащи и не ми е много комфортно да я пльосна :)
* Снимките са след първите -12кг :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.04.12 21:33.
07.04.12
12:47
07/04
10:00 Цикория с мед и 100 мл соево мляко
10:30 1/2 кисело мляко (4,5%),замразени червени плодове,1 пълна ч.л. кокосови стърготини
12:40 1 голямо парче домашна баница,заради което не смятам да ям кой знае какво до утре
15:00 1/2 доза Сайтек Манна
След това ще продължа с грейпфрут,задушени зеленчуци,доза протеин.
Движението ще сведа до чистенето вкъщи и кратка разходка в ранния следобед :)
08.04.12
11:06
(F) Честит празник на именниците!С пожелания за много здраве,късмет и постигнати цели ! (F)
08/04
10:30 Поради зверска болка в главата - много силно нескафе с лъжичка мед,канела и соево мляко /стотина мл. от обикновеното и малко от “необикновеното” (giggle) ,което е просто шоколадово и много вкусно,според моите стандарти/
Сега ще се поразбудя,ще изчакам да ми мине главицата /ах,мънинката ми тя :D/ и ще скокна да поизчистя съвсем леко.Мислих да мия прозорци,ама нали е празник и не бивало,та ще се задоволя с миене на чинии и тупане на покривки (giggle)
13:00 Скромен обяд : Салата от маруля,авокадо,краставица,лук...маслинка...две-три.. пшеничен зародиш,семки :),50гр. кашкавал,стотина грама извара.Грух (h)
15:30 Тренировка :
Squat & Cross Body Chop
Reverse Lunge & Arnold Press -> така е по програма,но мисля,че ще заложа само на пресите,без да тормозя краката
Chest Fly & Hip Lift
Kneeling Overhead Press & Center Crunch
Push-Up Side Planks - не вярвам да ми се получат,затова ще ги префасонирам след като се проваля още на първото повторение :)
Dead Lift Frontal Press
Traveling Push-Ups - на колене след първата (giggle)
Chest Fly Abduction
Army Crawl
15 минути ХИИТ
17:00 1/2 протеин
След това - зеленчуци,извари / зеленчуково-изварено гювече ,може би и някоя сушена слива/бяла фурма... (една приятелка ме зариби да ги ям,сливите,с кашкавал - звучи малко извратено,ама е супер вкусно/.
Много е възможно да приключа деня си с чашка вино :P
08.04.12
17:13
Фурмите явно биват бели и черни - аз не знаех нищо за тях,скоро опитах за първи път. Белите не са толкова сладки,но пък за сметка на това съм ги виждала само в сушен вариант...сиреч,задължително имат добавена захар и няк’ви консерванти.Ама няма пълно щастие :)
08.04.12
17:23
казано от Т. Тодорова на 08.04.12, 17:13:
Фурмите явно биват бели и черни - аз не знаех нищо за тях,скоро опитах за първи път. Белите не са толкова сладки,но пък за сметка на това съм ги виждала само в сушен вариант...сиреч,задължително имат добавена захар и няк’ви консерванти.Ама няма пълно щастие :)
Фурмите са натурален продукт и съдържат по даденост висок процент глюкоза и фруктоза.Не се добавя нищо , камо ли захар.Но ако ти си взимаш от някоя фирма дето няма нищо общо с фурмите нищо чудно всичко по етикетите да е лъжа.Фурмите също така са много полезни особено след тренировка ... вместо някакви гадни добавки 5 фурми и 2 банана и си тип-топ.
Мнението беше редактирано от Gerrard Liverpool на 08.04.12 18:30.
08.04.12
17:58
Може и да си прав...Не знам,една жена,която има магазинче за пакетирани джаджи,зеленчуци,плодове и ядки,ми обясняваше преди няколко дни,че всички сушени неща минавали през много обработка,консервиране,подслаждане,полиране и т.н.,защото иначе нямали търговски вид /даде ми за пример кайсиите,които ставали черни,ако са си нормално изсушени/ и следователно - не се продавали.Но с каквото и да ги тъпчат,не мисля,че мога да се въздържа и от тях,така че ще си ги хрупам на воля (особено сливите с кашкавал,сирене,топено сирене .. :D )и хич не ми пука ! (nbbq)
Наскоро си взимах сушен ананас и беше отвратително сладък,чак биеше на горчиво... та не ми се вярва от едно сушене да стане такъв!
08.04.12
18:21
Аз си купих сушен пъпеш.Страшно го обичам в прясно състояние,обаче това беше някаква страшна отврат - по-сладко от на баба ми баклавата (giggle) и лъхаше на нещо странно,като на антибиотик.Не твърдя,че слагат антибиотик в плодовете,някой да не ме разбере погрешно,ама наистина имаше дъх на лекарства и ...бля !
П.П. Току-що приключих тренировката,добавих и малко за коремец,и трябва да споделя,че
тежести + хиит = У-ЛЯ-ЛЯ!
П.П.П. Реших да се възползвам от казаното от Gerrard Liverpool ,но понеже нямам банани,изплюсках 80гр от гореспоменатите бели,сушени фурми :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.12 18:34.
08.04.12
18:34
Попринцип при изсушаването на който и да е плод , сладостта му се концентрира.Нормално площта му се намалява глюкозните и фруктозните се запазват и затова става хипер сладко понякога.Не изключвам и напълно производителите да им добавят някои работи , но затова трябва да се внимава от къде се купува.Най-добре е домашно ако нямате сами възможност потърсете от съседи, баби и дядовци, които си отглеждат и продават.Те със сигурност няма как да сложат от различните Е-та , които дори не познават
08.04.12
18:37
Успех с фурмите и аз си ги плюскам ама днес нямах след тренировка за съжаление .... но следващия път със сигурност ще се запася :D
08.04.12
18:41
Много ме кефят и мен напоследък,но не смея да се запасявам с повече от 50-100 грама,защото става страшно :)))
09.04.12
10:00
Вчерашният ден,противно на всичките ми желания и планове за храна ,завърши с гости у празнуващата ми “зълва” ,подправено с пържени картофи,кебапчета,кюфтета,домашна чеснова майонеза ( може ли да се получи с друга мазнина,освен с олио ? ) и панирани сиренца със сусам.Взех си по малко от всичко.Наядох се супер бързо и с много малко - учудена съм.Пийнах си и червено вино (d)
09.04.12
17:11
09/04
10:00 Кафе със соево мляко и лъжица мед
10:30 150 гр ягоди /с вкус на пластмаса и великденски боички/
11:00 50мл шоколадово соево мляко + пълна ч.л. желатин
12:00 Капучино /100мл/
13:30 Шокочино /60мл/
15:30 Домашен дюнер : 1 тортиля,пълнозърнеста /много гадна на вкус,никога повече няма да си дам парите за подобно ***но/ ,увита около доволно количество маруля,30 гр кашкавал,1 с.л. катък,50гр сирене...3 маслини.
16:00 1 чашка /май е към 100-120мл/ шоколадово соево мляко,пак с желатин
16:30 5 сушени фурми - така съм ги залюбила,че днес купих специално за тях най-хубавото бурканче,което намерих в магазина (giggle).
Сега ще си полегна до към 19:00 - 20:00,ще почета,пък току-виж и дремна малко,а после ще се събудя отново с някакъв ободряващ чай.
Не съм сигурна,че искам да вечерям - може да хрупна един грейпфрут или нещо зелено,но без извари,меса и т.н.
Тренировката ще е късна,към 22:00 и ще изглежда ето така :
Biceps Curl
Triceps Push-Up
Split Lunge § Biceps Curl
Triceps Extension In Runners Lunge
Biceps Curl § Hamstring Curl
Plank § Triceps Extension
Reverse Lunge § Double Biceps Curl
Supine Triceps Hover
Sumo Squat § Biceps Curl
20 минути йога
Добавките : сутринта: 2 капсули зелен чай,1 таблетка фолиева киселина,1 CaZnMg
вечерта: 1 капсула зелен чай,2 CaZnMg /след тренировка/ ,500 мг л-карнитин /преди тренировка/
Малко нередовно ги пия - понякога през ден,защото забравям.А имам чувството,че кожата ми се влоши,откакто започнах CaZnMg..(?)
09.04.12
20:46
10.When someone tries to tell you that nuts are a great source of protein:
:) :) :)
14.When your gym buddy doesn’t feel like going to the gym tonight
:) :) :) :) :)
41.When your roommate asks for a scoop of your protein powder:
I cant ever! :) :) :)
Има доста добри попадения!!!
09.04.12
22:20
При мен са 2 , 14, 45 , 47 , 50 и още едно-две други,за които отказвам да призная без бой ! :D
Тепърва отивам да тренирам (yawn) , лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.04.12 00:37.
10.04.12
18:48
10/04
08:30 Пълнозърнеста юфка с мааалко масло,50-60 гр сирене и малко извара
09:30 Кафе,соево мляко,мед
10:30 Шоколадово соево мляко с желатин
12:00 Ягоди с кокосови стърготини,40-50 гр микс от сурови ядки и сушени плодове
15:30 100грспанак с ориз
16:00 1 круша
17:30 Огромно количество салата от маруля,краставица,зелен лук,авокадо,ленено олио,ябълков оцет и хималайска сол + огромна пържола от свински врат , “мината на тиган с масло” ,както казва Мая в нейния дневник - хубаво,че го отворих снощи,та да се присетя за мазничка пържола :)
18:00 Шоколадово соево мляко с желатин
Мисля това да е храната за днешната дата :). Е,сигурно ще изпия доза протеин или ще хапна 3-4-5 фурми след тренировката,която пак ще бъде късно вечерта :).
Бях замислила 1 час Зумба,но ми се провалиха плановете и ще направя следното нещо вкъщи :
1) Загряване
2) 50 подскока на въже
3) Мънинко стречинг
4) Крадено от Diddlina ,ама много скопено :
- 6 суинга
- 1 бърпи
- 6 суинга
- 2 бърпита
- 6 суинга
- 3 бърпита
И така само до 10 бърпита :)
5) 15-20 минути ХИИТ (много ме зарибява,скоро ще ги увелича на 30 минути)
6) 20 минути йога
П.П. Одеве направих някакви смехотворни опити за пистолети - а на единия,а на другия крак - еднакво зле :)
П.П.П. Имам нужда от шекерец,затова току-що опуках няколко фурми и няколко парченца локум с орехи и какаова глазура :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.04.12 20:32.
10.04.12
23:52
(whew) Ей сега приключих .
Мънинките,сладки суингчета (hug) - толкова безобидни изглеждат,когато някой друг ги прави ! Докарах ги до 5 бърпита и щях да издъхна,а си мислих,че тежестите,които бях предвидила (6,5кг),ще са ми леки за тая цел (giggle).На втората серия бях гроги :),но пък удължих хиит-а с още 5 минутки :) .
Програмата продължава с “Доктор Хаус” за лека нощ :) .
11.04.12
22:51
11/04
10:30 Микс от сурови ядки и сушени плодове - 100гр (основно плодове бяха,кой ти дава ядки за 15лв килото...),1 круша
11:15 Какаов чай,фолиева киселина,зелен чай,CaZnMg
16:00 По-малко от 100гр от вчерашната пържола,10гр топено сирене,40гр бяло сирене,5 сушени сливи
17:20 30гр луканка,1/2 тортиля
19:00 150мл соево мляко с вкус на ванилия (nlove2)
20:00 10гр :D бекон
20:30 - 22:00 1 чаша вино /150мл/
22:00 Мънинко гювеченце от 1/2 картоф,броколи,морков,извара и МНОГО лют червен пипер ; 1 препечена филия бял хляб (blush)
22:30 50гр мини-меденки :)
Свинщинка,ама к’о да пра’им.Има едно руло със сладко от портокали,дето едвам устисквам да не го подбарам,ама няма !
Няма тренировка,имаше много чистене,миене на най-различни прозорци,пране на пердета,миене на комарници,малко ходене,болки в кръста и краката от коленета надолу + една много неприятна тежест в областта на яйчниците.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.04.12 23:59.