Лаф моабет - том седми

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.04.12
03:36

Пълно с хора дето се нокаутират от 3 бири...

казано от head_hunter на 13.04.12, 00:13:

казано от Old Timer на 12.04.12, 22:17:

Ха, днес не вярвах, че мога да изям толкова яйца, но без да се напъвам си погълнах една кора яйца - 30бр. заедно с близо три литра бира.

Не ми се мисли, ако се изпърдиш мощно, какво ще стане? Най-вероятно Гражданска защита, ще отцепи района и в последствие, ще има репортаж от CNN. Тапетите по стените в радиус от километър, ще се отлепят сами, цели популации порове напускат домовете си - абе постапокалиптична картина :D :D :D

Вероятно аварията в чернобил ще изглежда като настъпана миризливка пред този апокалипсис :D

13.04.12
15:47

казано от Infernaloverkill на 13.04.12, 03:03:

Watch in 720p..бахти не мога да повярвам  чe е трейлър на игра.

Септември - far cry 3, октомври - bioshock Infinite, жалко, че декември - game over :)

Ядете ли козунаци :D

13.04.12
16:57

казано от Димитър Иванов на 13.04.12, 16:41:

не, ама ако знаеш каква торта има в хладилника...
1 пакет Закуска от бялата, 1 пакет Закуска какао, две пакетчета Йоткер (едно ванилия и едно шоколад), 10 яйца, 1 литър + прясно мляко, някви замразени плодове и отгоре настърган шоколад...
първи ред бели бисквити, покрити с шоколадвият Йоткер. Втори ред - какаови бисквити покрити с бял крем. Трети ред остатъка от двата пакета бисквити и отгоре яйченият крем. Нещата отиват към 10к калории, като такова чудовище не съм виждал досега, а в нас само аз ям боклуци :Д

13.04.12
17:12

Дояде ми се : )

13.04.12
17:35

Ба, торти! Говрете си, не ми пречите. Аз ако ще преебавам с нещо диетата, ще е биричка, после Бира и накрая БИРИЩЕ.

13.04.12
17:41

казано от Boby_ на 13.04.12, 17:35:

Ба, торти! Говрете си, не ми пречите. Аз ако ще преебавам с нещо диетата, ще е биричка, после Бира и накрая БИРИЩЕ.

И кайсиева или Тетевенска ракия.

13.04.12
17:45

казано от Ramon Dekkers на 13.04.12, 17:41:

казано от Boby_ на 13.04.12, 17:35:

И кайсиева или Тетевенска ракия.

На ракия съм много капризен - купешката няма грозде, а дори по-скъпата ми смърди на одеколон. Домашната пък, на която попадам в последно време, е на 90% шльокавица. Много рядко може да се намери хубава ракия, затова и я избягвам. Виж ирландското уиски е друга работа, ама не от най-евтините, а малко по-среден клас... :) Не пия концентрат по-често от веднъж на 3-4 месеца и ми излиза добре сметката така. :)
Ама въпреки всичко тия дни съм на вълна бира... Чешка. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.04.12 17:47.

Гладен съм :(

[vimeo]40154664[/vimeo]

13.04.12
21:32

Ха, днес не вярвах, че мога да изям толкова яйца, но без да се напъвам си погълнах една кора яйца - 30бр. заедно с близо три литра бира.

Не ми се мисли, ако се изпърдиш мощно, какво ще стане? Най-вероятно Гражданска защита, ще отцепи района и в последствие, ще има репортаж от CNN. Тапетите по стените в радиус от километър, ще се отлепят сами, цели популации порове напускат домовете си - абе постапокалиптична картина :D :D :D

Лошото е, че покрай тия яйца имаше майонези, салами, луканки една малка торта и още един куп други глупости, та предполагам, че ефекта щеше да бъде по-страшен. :D

Мнението беше редактирано от Old Timer на 13.04.12 21:33.

13.04.12
23:01

казано от Old Timer на 13.04.12, 21:32:

Лошото е, че покрай тия яйца имаше майонези, салами, луканки една малка торта и още един куп други глупости, та предполагам, че ефекта щеше да бъде по-страшен. :D

Мдаммм, ако речеш да пръднеш, може да се поакаш :D Баси, не съм вярвал, че все още съществуват подобни компютри на този, от който пиша в момента, Пентиум тройка със 256рам, цялото тяло ме сърби от нерви само след опит да си проверя пощата.

13.04.12
23:37

Не, а и не планирам. Не съм фен на козунаците, но пък...имам сладолед. :D

14.04.12
00:01

Баджанаци фитнесите ви по празници и такива попринцип неработни дни работят ли бе? :D
И да ви питам тея дето имате дневници като попълвате тренировката как помните от кое колко серии и по колко повторения? :D
Аз вчера ходих за пръв път за истинска тренировка и след всяка серия си записвах на телефона и малко смешно изглежда :D

14.04.12
00:11

Аз редовно си ходя с тетрадка и химикал на фитнес. Нямам как да помня 10 серии кое съм направил и кое не .

хахаха аз пък всичко помна :D

е.. ся 180 или 190кг... каква е разликата, че и да се записва :)

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 14.04.12 00:59.

14.04.12
01:45

казано от Penko Mladenov на 14.04.12, 00:01:

И да ви питам тея дето имате дневници като попълвате тренировката как помните от кое колко серии и по колко повторения? :D

Ами просто запомням, дори не се старая. Нямам проблеми с паметта все още ;)

казано от Penko Mladenov на 14.04.12, 00:01:

Никакъв проблем, помня си... не е чак толкова трудно. Освен това тренировката ми е подчинена на предварителен план и логика, съответно нещата в нея са свързани и зависими едно от друго. Никога не влизам в залата с мисълта “Абе в движение ще реша как да тренирам.”. Случва се да импровизирам, естествено, понякога не ми стигат силите, друг път имам в излишък, ама да не помня какво съм правил - не се е случвало.

Представям си как след тежка тяга хващам химикал и почвам да пиша... от адреналина в кръвта ми най-много да го направя на сол :D

Винаги си нося програмата записана на листче + химикал. След всяка серия - записвам всичко точно. :)

14.04.12
10:40

Някой май си попийва тайно тайно Гинкобилоба.. Как запомняте не знам.. :D
Днеска мисля пак да отида на фитнес , имам да правя гърди и мисля да пробвам за пръв път лег , обаче нямам идея дали ще мога да вдигна даже самия лост без тежести :D Дано да няма хора и да мога да си слагам на спокойствие тежести и да си експерементирам :D
П:С Фитнесите дали ще бачкат днеска?

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 14.04.12 10:40.

:D Е как няма да работят на Великден... може някой да вдигне тежест която така или иначе никога повече няма да вдигне :D Днес и утре е време за рекорди

14.04.12
11:10

Така е :D Аз за пръв път ще хвана истинско желязо muhahah

хахахах как няма да помна?Аз предварително вече знам с какви кила, колко серии, всичко с малки изключения :D

14.04.12
12:48

Фатих Баядар взе златото на Snatch-a при мъже 85кг

казано от Penko Mladenov на 14.04.12, 10:40:

Някой май си попийва тайно тайно Гинкобилоба.. Как запомняте не знам.. :D

Е, хайде де... 5-6 упражнения по 4 серии. Ако за това ми трябва гинко, значи е време да се гръмна! :D

14.04.12
16:05

Обикновено помня даже някакви незначителни детайли- винаги се случва да се забрави нещо де : )

14.04.12
16:11

Пич, мини на Smolov Squat, той поне следва алгоритъм, няма да го забравиш ;) :D

14.04.12
16:12

И питаш!?!? :D Козунаци с литри прЕсно млЕко от кравата и яйца за мезе. (devil)

14.04.12
18:31

:D

Нямам проблем със запомнянето на тренировките.
Толкова съм съсредоточена, че всичко се вгражда автоматично:)
Е, на някои серии, където губя ума и дума от болка... позабравям я работна тежест, я на кое повторение съм стигнала до отказ, ама няма да правим проблем за такива дреболии :)
Иначе си записвам аларми на телефона за някои задължения - тях може и да забравя:))

казано от Lyubomirr на 14.04.12, 18:31:

Това като:
Клиент към сервитьора в заведение:
- Сервитьор имате ли крилца?
-  Имаме.
- А фръкни и ми донеси една бира.

BE

14.04.12
22:51

Хора искам да ви взема някакви витамини,но се чуда между тези : Biotech USA Vitacomplex(60таблетки-10лв) ;NOW Foods Daily vits(100т - 22лв) ; Pure Nutrition Daily Vitamins (100т-19лв) ; Universal Nutrition Daily Formula(100т-20лв)?

14.04.12
23:11

казано от Иван Шишманов на 14.04.12, 21:13:

Това като:
Клиент към сервитьора в заведение:
- Сервитьор имате ли крилца?
-  Имаме.
- А фръкни и ми донеси една бира.

става и с жабешки бутчета,самоче после скоква да му донесе бира :D

15.04.12
09:35

Езикът не е карантия ?!? Ония пак са оплескали превода....епиц фейл

15.04.12
09:39

Ей спамери Христос Воскресе !

Никой не се сети :D

p:s ШАНС ЗА ПЪРВОТО МИ ОРАНЖЕВО МНЕНИЕ :D :D

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 15.04.12 09:39.

Воистина Воскресе ! :)

ПП: Мисля да се обръсна, че някой да не си помисли, че Иисус е възкръснал баш пред него....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1