27.04.12
09:11
казано от Магдалена Георгиева на 25.04.12, 00:55:
Аз ям пълно-зърнест е все пак си е хляб де, но не ям картофи, ориз и т.н.
За съжаление нямам никакви резултати не знам къде греша, или просто резултатите по-бавно ще дойдат и аз не знам.Днешното меню
10:00 закуска: кис.мляко с мюсли- стафиди + ядка(количеството което ям е около 2, 2.5с.л. мюсли и около 3,4с.л. кис. мляко
12:30 обяд: 2 пълнозърнести филии с масло краставица, парче сирене и 2 парчета филета
14:00 половин киви
15:00 следобед: шепа сурови лешници
18:00 вечеря: голяма купа със зелена салата, филийка пълнозърнест хляб и понеже много обичам зеле на фурна не му устоях и само опитах от него 2 вилички.
Защо не хапна повече? То пък зелето е с толкова малко калории, че тавата щях да омета.
27.04.12
15:47
Ами, Деси и аз не знам защо. Предполжих, че след като е готвено не е много удачно и за това. Но вече ще знам и ще си похапвам от любимото ми зеленце :)
27.04.12
22:40
Здравейте, ето и днешното меню :)
10:00 закуска: кис.мляко с мюсли- стафиди+ядка
12:30 обяд: печена риба и салата от зеле и 3 печени бланширани картофа (blush)
15:00 следобед: ананас
18:00 вечеря: салата от зеле и риба консерва
22:00 малко сурови ядки
това е за днес, лека и спокойна вечер :)
Мнението беше редактирано от Магдалена Георгиева на 28.04.12 00:34.
29.04.12
00:53
Здравейте, днес не съм никак за четене (blush)
10:00 закуска: кис.мляко с мюсли-стафиди+ядка
14:00 обяд: 3 понички
16:00 малко сурови лешници
18:30 вечеря: печена риба, салата(домати, краставици сирене)
21:30 2-ра вечеря запържено писле с топени сирена, печена гъба с масло и кашкавал и 3,4 хапки хляб.
Това е за днес. Лека вечер
30.04.12
01:33
Здравейте :)
10:00 закуска: кис.мляко с мюсли- стафиди+ядка
12:30 обяд: печена риба, салата от домати краставици и печен пипер
15:00 следобед: сурови ядки
19:00 вечеря: салата домати, краставици, печен пипер и сирене и 2 парченца филета
20:00 1 ред от 4 кубчета шоколад.
Тренировка преди вечерята
Загрявка- бягане на място
лицеви опори с изправяне и подскок колкото можех по 3 серии
само лицеви опори 3 по 10
комплекс упражнения за ръце с леки тежести всичките -3 серии с по около 30 повторения
комплекс - коремни преси
повдигане на крака за бич 3 по 30
упражнения за дупе. Лягам по корем и повдигам крака нагоре всеки крак по отделно 3 по 10 и после заедно 10 броя
и още едно за дупе- лягам по гръб свивам краката от коленете и повдигам таза нагоре 50 броя задържам... и пружинирам още толкова.
Съжалявам за така написаната тренировка, но не им знам наименованията на упражненията (blush)(wasntme)
Лека и спокойна нощ от мен :)
30.04.12
14:37
Някой може ли да ми предложи някакви упражнения за брич и вътрешно бедро??? (bow)
30.04.12
15:17
Здравейте и от мен!В последно време и аз натрупах килограми... Висока съм,но излишната маса започна да ми идва в повече,и искам да променя това,докато не е станало късно!Ходя на фитнес,но по 2-3 пъти седмично,за по 2-3 часа.Въпросът ми е,понеже дочух,че излишната маса само с диета и фитнес ще се превърне в мускул и отслабване няма да има,така че...Може ли да ме посаветвате нещо?
30.04.12
15:53
казано от Христина Иванова на 30.04.12, 15:17:
Здравейте и от мен!В последно време и аз натрупах килограми... Висока съм,но излишната маса започна да ми идва в повече,и искам да променя това,докато не е станало късно!Ходя на фитнес,но по 2-3 пъти седмично,за по 2-3 часа.Въпросът ми е,понеже дочух,че излишната маса само с диета и фитнес ще се превърне в мускул и отслабване няма да има,така че...Може ли да ме посаветвате нещо?
Здравй, Христина аз от скоро съм в този форум и те първа се опитвам да постигна целите, които и ти си си поставила. Не е задължително да си на диета просто се храни здравословно може да разгледаш във сайта има страшно полезна информация има и дадени различни режими на хранене може да си избереш един от тях и да си го следваш, а колкото до това, че ‘’сланините ти ще станат на мускули’’ според мен са глупоости с тренировките гориш излишните натрупвания и оформяш тялото си. След като искаш да смъкваш може да си включиш и малко кардио тренировки. Важното е да си постоянна и търпелива и резултатите скоро ще са на лице :) Успех!
30.04.12
23:27
казано от Магдалена Георгиева на 30.04.12, 14:37:
Някой може ли да ми предложи някакви упражнения за брич и вътрешно бедро??? (bow)
Уф, и на мен т’ва ми е проблем. Ако бях по-слаба, нямаше да ми личат толкова бричовете, но сега. Преди бях 40 кг, но след като отказах цигарите и родих, не мога да падна под 45 кг. Не спирам да си тренирам бедрата, но тва е положението, няма махане. Просто трябва да поотслабна и да задържа килограми. Упражнения има много, а в тае бо-то също са заложени такива - поне това, което тренирам аз. Преди правех тези http://www.youtube.com/watch?v=2i08ftNYpug, но има и много други. Основно са напади и клекове, с тежест или без. :)
Лека вечер!
01.05.12
01:16
Пусти му бричове и на мен ми останаха :( и аз трябва да заслабна току виж се по скрият.
Мерси за отговора Деси, ама ти ако станеш 40 кг. ще изчезнеш бре :) като те гледам на снимчицата каква си фина.
Ще наблягам повече на тази част силно вярвам, че ще постигна целите си, но това, че не виждам никакви резултати в намалявето на мастните ми натрупвания даже и на кг никак не ми харесва. Разочаровам се
Днешното меню
10:00 закуска: кис.мляко с мюсли
12:30 обяд: печена риба, зелена салата с репички
16:00 следобед: 1 банан
18:30 вечеря: салата домати, краставици, печен пипер и малко сирене.
20:00- 2 шепи фъстъци че и печени
И малко вибромасажи на машината :)
това е за днес лека и спокойна от мен.
Мнението беше редактирано от Магдалена Георгиева на 01.05.12 01:20.
01.05.12
09:14
Хаха, не искам в никакъв случай да ставам 40 кг. Аз и не мога, де. Искам 1-2 кила да сваля и да задържа.Общо взето на снимката се виждам наполовина, а точно другата половина е проблемната. След раждането имам и други бонуси - хернии. Две оперирах, но третата няма как да оправя /епигастрална е/, и тя е ужасно грозна, но явно трябва да се примиря.
Забелязвам, че ям три пъти повече от теб, ти защо не ядеш? Имаш ли сили за тренировките?
01.05.12
12:40
казано от Deskameska на 01.05.12, 09:14:
Хаха, не искам в никакъв случай да ставам 40 кг. Аз и не мога, де. Искам 1-2 кила да сваля и да задържа.Общо взето на снимката се виждам наполовина, а точно другата половина е проблемната. След раждането имам и други бонуси - хернии. Две оперирах, но третата няма как да оправя /епигастрална е/, и тя е ужасно грозна, но явно трябва да се примиря.
Забелязвам, че ям три пъти повече от теб, ти защо не ядеш? Имаш ли сили за тренировките?
Ами да чувствам се добре. Вярно е, че не е много, но ми е достатъчно. По назад ядях повече, но пак нямаше резултати не знам какво да правя може би движението ми е малко. Сега по редовно се захващам с тренирането дано потръгнат нещата.
Деси, и аз след като родих не съм това което бях и някой бонуси за съжаление си остават за цял живот. Някой път искам да върна времето и да ми протече бременността по друг по добър начин. До 4-ти месец бях с повдигане, повръщатане прилошаване след това ме почнаха контракции и болки, бъбречни кризи и какво ли още не и доста се залежах, но ме беше избило само на плодове и зеленчуци. Ядях едно средно чувалче с ябълки за 2-3 дни. Но моето качване на кг си стана като почнах да кърмя. Та както и да е да не ви отекчавам, минали истории. Знам, че мога да върна формата си и да изглеждам даже по-добре от преди с изключение на бонусите :)))
01.05.12
17:15
И моята бременност протече ужасно. От 45 кг станах 37 кг, заради повръщането, лежах в болница, после горе долу добре, стигнах най-много 52 кг. Раждах нормално - около 36 часа, с големи мъки. Бясна съм на българските доктори като цяло, защото смея да кажа са некадърни и не правят най-елементарното - да те съветват адекватно и да се грижат за здравето ти. Кърмих година и три месеца и аз в началото качих, но започнах тренировки още на втория месец след раждането и адски много ходех с количката. Храненето ми не е било много здравословно, но тогава кой да чете. Оттогава, та досега тялото ми се промени към по-добро, но иска време. Чак сега след като съчетах с по-правилно хранене, разликата стана чувствителна. Мускулатурата ми се промени, за съжаление повече на ръцете. Надолу ми е много трудно. Бъди спокойна, резултатите идват постепенно.
01.05.12
19:33
казано от Deskameska на 01.05.12, 17:15:
И моята бременност протече ужасно. От 45 кг станах 37 кг, заради повръщането, лежах в болница, после горе долу добре, стигнах най-много 52 кг. Раждах нормално - около 36 часа, с големи мъки. Бясна съм на българските доктори като цяло, защото смея да кажа са некадърни и не правят най-елементарното - да те съветват адекватно и да се грижат за здравето ти. Кърмих година и три месеца и аз в началото качих, но започнах тренировки още на втория месец след раждането и адски много ходех с количката. Храненето ми не е било много здравословно, но тогава кой да чете. Оттогава, та досега тялото ми се промени към по-добро, но иска време. Чак сега след като съчетах с по-правилно хранене, разликата стана чувствителна. Мускулатурата ми се промени, за съжаление повече на ръцете. Надолу ми е много трудно. Бъди спокойна, резултатите идват постепенно.
Моето раждане беше 15 часа, Яна се казва дъщеря ми не беше застанала правилно и не можеха да я извадят. Доктора на, който платих да води раждането се беше панирал и не знаеше какво да прави добре, че беше акушерката. Дрогираха ме с диазепам, заради ужасните болки накрая я извадиха с вакум. Много хваления д-р от Варна изпусна и вакума, а трябваше веднага да я извадят. Накрая докато ме ши ми каза ‘ех.... май трябваше секцио да направим’. А аз като му говорих за секцио, защото не се наместваше бебето до последно той ми отричаше. Но както и да е още ми е много прясно макар и да са минали почти 3 години. И сега някой като ме пита за 2-ро и ми идва да му прасна някой (grin)
След бременността се храних както докато бях бременна и си качих доста не тренирах общо взето си гледах детето сама и нямах никакво време да помисля за себе си. Кърмих я почти 9 месеца. Бях като вързана, като спрях направо се преродих. От малка я уча да е самостоятелна, за да мога да обръщам и на себе си малко внимание. Не съжалявам за нищо просто трябваше малко по-рано да се взема в ръце.
Определено се забелязва леко оформяне на ръцете ми. Преди съм тренирала много неща и то дълги години и за това си мисля, че по-бързо ще вляза във форма само стимула ми се губи като не чистя тези натрупвания, но за сега нямам намерение да се отказвам.
01.05.12
23:19
Май няма жена, раждала в България, която да не се оплаче от проблеми по време на бременност и раждане. Некадърността ни заобикаля и ни задушава. Мислим с мъжа ми за чужбина, че е гнилоч тук. Не искам дъщеря ми /казва се Ема/ да стане един ден кифла като тези дето срещам постоянно, но май е абсолютно неизбежно. Не знам дали се справям като родител, но се опитвам, и донякъде успявам, да наложа някои основни правила - здравословно хранене и повече природно лечение. Другото е Божа работа.
Не се отчайвай. Може да погледнеш тренировките, които правя /и в други дневници ги срещам/. Определено промяната при мен се дължи и на тях. Тае Бо е повече кардио трениране, докато другото е направо предизвикателство за мен. Обичам по-дейни тренировки, затова ми допадат. :)
02.05.12
00:47
Така е за съжаление държавата ни става една голяма............ - който както иска да си я нарече. Ние за това се махнахме не ми липсва нищо от нея освен приятели и роднини. Не знаех, че е толкова мизерно, до като не се преместихме тук в Англия. Сега като се връщаме за по 2,3 седмици направо оставам изумена от държанието на хората, от простотията и невежеството. Не само държавата ни е виновна, ами са комплекс от неща. За съжаление не виждам лъч светлина за България и дано да не ми се налага да се връщам да живея в нея. Това е моята гледна точка.
Ема ми е едно от любимите имена и също беше под въпрос, когато мислихме име за малката.
Добре си се ориентирала с билковото лечение. Тровят страшно много народа ( ако някой се е интересувал, или е гледал разни предавания ще разбере какво имам предвид) не съм чула да има месец без някакъв вирус или епидемия на нещо си. Много мръсен въздух особено за Варна и страшно много белодробни болести развиват децата ни. Та както и да е отплеснах се, ама то защото ме е яд и ми е мъчно, че така западаме.
Менюто за днес
10:00 закуска: кис.мляко, мюсли- стафиди+ядка
12:30 обяд: печена риба, зелена салата с репички и зехтин
14:00 една шоколадова бисквитка и 2,3 солени
15:00 1 банан
16:30 сурови ядки
18:30 вечеря салата домати, краставици, сирене и зехтин- изядах много малко от нея
тренировка
Загряване- бягане на място
лицева опора с изправяне и подскок редувах ги с лицеви опори на коляно по 3 серии
комплекс упражнения с леки тежести за ръце, рамо, гърди и гръб всички с по 3 серии
упражнения за дупе- направих 3 вида с по 3 серии
упражнения за външна и вътрешна част на бедрото пак с по 3 серии всяко
и комплекс упражнения за корем
след тренировката ми стана малко лошо и трябваше да хапна. Най-лесно ми беше да изям 3 парчета от пицата на мъжо и 3,4 пържени картофа та ми посветна. Кофти храна, но трябваше да реагирам бързо :)
02.05.12
12:34
Ех, значи, що не хапна една лъжичка мед като ти е станало лошо, ами тая пица и картофи? Можеш да изядеш един банан половин час преди тренировка, ако ти е гладно. :) По кое време на деня тренираш?
02.05.12
15:18
казано от Deskameska на 02.05.12, 12:34:
Ех, значи, що не хапна една лъжичка мед като ти е станало лошо, ами тая пица и картофи? Можеш да изядеш един банан половин час преди тренировка, ако ти е гладно. :) По кое време на деня тренираш?
Ами защо и аз не знам голяма грешка направих, но то ми беше пред очите. Тренирам вечерта когато се прибере мъжа да гледа малката, защото е постоянно отгоре ми и не мога да тренирам.
Деси, пробвала ли си тези упражнения изглеждат точно като за нас :) http://www.youtube.com/watch?v=UO8t4npWJAQ&feature=related пуснати са в замунда сега ги тегля и си мисля да ги правя.
02.05.12
22:16
Днес доста си поспах :P
закуска 11:30 кис.мляко с мюсли-стафида+ядка
обяд 14:00 пил пържола със зелена салата
следобед 16:30 ябълка и сурови ядки
вечеря 19:00 останаха ми от обяда салата и малко пиле и ги изядох
и за десерт не можах да устоя на 2 понички.
Нещо ме гони апетита на от 2 дена и то все на неща които не е хубаво да ям, не знам как ще го изкарам този период (devil)
след малко се качвам на вибромасажора :) това е за днес.
Лека и спокойна вечер.
02.05.12
22:32
Ха, за тези упражнения чух онзи ден. Ще ги дръпна да видя дали ще ми харесат. Току-виж сме се сдобили с дупета трепач. :P
Аз щях да ти предлагам това, но сега може да ти е като допълнение към нещо друго - http://www.youtube.com/watch?v=aX7UR56AAeM&feature=related. Преди съм ги правила, но когато имах повече време. Допълваха ми Тае Бото :)
Аз заради т’ва сладко си мия зъбите веднага след вечеря - само тогава не пипам. Иначе съм като звяр :))) Някак си намерих начин да се спирам. През деня е по-лошо, сега за дневното сладко трябва да търся лек. Нещо напоследък ям много ядки, което си е доста мазнини. Ще видим как ще се отрази.
Лека вечер от мен!
03.05.12
02:13
Мерси за предложението. Тае бото което правя ги има тези упражнения без 1, 2 - виж ако искаш левел 9.
ххихиихих и аз така избягвам да ям сладко като си измия зъбите. Нещото което може да ми развали режима са поничките, зеле на фурна, течен шоколад нутела- много по-вкусна от българската, домашни дюнерчета с пържени картофки и не на последно бобеца. Това са храните, които ме карат да се движа по ръба :))))))))))))))) със сигурност има и още доста, но спирам с тези, че лигите ми потекоха.
Разбира се на моменти съм желязна, но явно като наближават месечните бонуси ми се изостря апетита и ставам като звяр :))))))
03.05.12
23:56
Здравейте, ето и днес какво си похапнах
10:00 закуска: кис.мляко с мюсли- както обикновено
13:00 обяд: опеках пилешко филенце и малко пиперец с кашкавал
15:30 следобед: ябълка
17:00 малко сурови ядки
19:30 вечеря печени картофи със сирене
Днес не тренирах, защото нямах никаква сила, цял ден бях като парцал.
Това от мен за сега лека.
05.05.12
01:15
10:30 закуска: кис.мляко с мюсли
12:30 обяд: печена риба, салата от домати краставици лук и сирене
15:30 следобед: фъстъци и малко шоколад
18:00 вечеря: печена риба, салата от домати
20:30 малко зелена салата с красставички и репички, и доизядох на малката пърженото яйце.
Днес на вибромасажора
А утре нямам търение да дойде, за да презаредя с каквото ми падне (grin)
Мисля да започна със едни хубави печени сандвичи с кетчуп и майонеза :D а за по нататък ми се въртят разни идейки, но нека дойде утре :))))
Хайде лека и спокойна от мен :)
05.05.12
01:37
Забравих да попитам, напоследък разглеждам различни тренировки и почти навсякъде има подскоци. Всъщност какво правят те?
07.05.12
17:00
Здравейте, нямаше ме 2 дене за това не съм писала, ако някой е забелязал въобще да си кажа :D
Та съботата ми беше ден за ядене :)
закусих с бутерки
обядвах банан
следобед ядки и половин сусамка, 1 вафла
вечерта салата ракия, хляб, но беше само няколко хапки, половин кюфте и за десерт 1 сладолед.
Май това беше от този ден, но.......... неделята също ми се прецака
06:30 закуска: кис.мляко с мюсли и няколко бадема
9:30 огладнях и хапнах няколко сурови бадема
11:30 обяд печена риба
15:00 следобед: 1 банан
17:30 вечеря: салата, 2 питки намазани с кьопоолу, по- късно към 21:00 пак хапнах нещо от сорта и накрая няколко масленки.
Това беше за тези 2 дена :)
07.05.12
23:16
Направо ме срази с това меню. :) Аз и без такова си дебелея. Как ми се ще да зарежа всякакви диети и да се натъпча със сладолед и шоколад. Имам чувството, че трябва да си определя един ден от седмицата и да си угаждам, така и така не постигам кой знае какви резултати.
За подскоците - поддържат ти пулса висок.
08.05.12
11:43
Деси, друго си е да си имаш ден за шрезареждане, по-спокоен си, че деня за плющене ще дойде хахаххааххах е разбира се аз пак не прекалявам опитвам си от това онова по малко.
За предните 2 дена качих 1 кг., вече не знам какво става. Явно слабея само като не ям :(
08.05.12
11:53
Мили дами, като ви се пържи главата, защото сте на “диети” няма да постигнете напредък. “Диетата” не е лишение. Аз не съм на диета, ям каквото ми харесва - месо, яйца, сланина, авокадо, ядки. Шоколад също ям, но рядко - натъпча ли се с него ми става гадно, заради шибаната захар. Изберете си един ден в седмицата, в който след 18:00 ядете каквото искате, колкото искате.
По темата:
Мюсли+мляко - фалит
Картофи вечерта - фалит
Нямаш достатъчно белтък - фалит
Нямаш достатъчно мазнини - фалит
Опитваш се да се храниш през някакви фиксирани интервали - става
Филмираш се, че си качила 1 кг - фалит
Като цяло работата е фалирала, заради главата ти. Започни да хапваш повече салати, меса, ядки и яйца и ще имаш напредък. Тренирай с тежести, няма да “порастнеш”, нямаш тестостерон за анаболни процеси - ще станеш по-силна и ще се чувстваш по-добре, да не говорим, че задника ти ще се вдигне и стегне.
08.05.12
13:18
Ееееех, Тедо, да бях на 20 и да не съм раждала, ама не съм. Преди и шоколад ядях, и пушех, и не пазех диети, и не спортувах - и бях 40 кила. Ама сега съм на 30 и ..., родила, не пуша, опитвам се да спазвам гореописания от теб начин на хранене /макар месото хич да не ме блазни/, спортувам, не ме е страх от тежести /дори съм се сдобила с по-як задник отпреди и мускулатура/, но килата си седят на 45 и даже тръгнаха нагоре. А сега, де. Що така? Вярно е, сладкото адски ме изкушава и тъй като не мога с малко, по-добре въобще да го изключа. Не случайно водя дневник, искам съвети относно храненето и тренировките ми, защото явно някъде бъркам и най-вече това е един начин да се самоконтролирам. Търпя всякаква критика и ти благодаря за съветите! :)
Мнението беше редактирано от Deskameska на 08.05.12 14:07.
казано от Магдалена Георгиева на 02.05.12, 00:47:
Така е за съжаление държавата ни става една голяма............ - който както иска да си я нарече. Ние за това се махнахме не ми липсва нищо от нея освен приятели и роднини. Не знаех, че е толкова мизерно, до като не се преместихме тук в Англия. Сега като се връщаме за по 2,3 седмици направо оставам изумена от държанието на хората, от простотията и невежеството. Не само държавата ни е виновна, ами са комплекс от неща. За съжаление не виждам лъч светлина за България и дано да не ми се налага да се връщам да живея в нея. Това е моята гледна точка.
Тъжно, но си права...
08.05.12
15:52
:D Тедо, позабавляваме с тези фалити направо ми докара банкрут :D Много ти благодаря, че се включи и дано повече хора казват гледните си точки, за да се поправя. Но от това, което си написал ми става ясно, че не си разгледал назад какво предимно ям. Наблягам на салати, чисто месо, млечни продукти, ям и плодове и сурови ядки. И на мен ми става лошо от шоколада когато прекаля и за това съм по внимателна там.
Определено не спазвам диета не се занимавам с такива работи и тренировките са ми с леки тежести.
Със сигурност правя грешки някъде, но ще се поправям няма как. Никой не се е родил научен.
Та искам да споделя, че една приятелка ми каза за този режим сутрин закуска с мляко и мюсли, или някакви такива, обяд-чисто месо и салата, следобед- някакъв въглехидрат и вечеря пак салата и чисто месо, като не се ползвали никакви подправки освен малко зехтин, ако съм искала и на всеки 7 дена има презареждащ- ядеш каквото ти се яде. Та аз по него се опитах да се водя, като добавих млечни пълномаслени продукти, соля с морска сол, ям и сурови ядки. Така мисля, че го правих около 2-3 седмици без презареждащия ден, но никакъв ефект не видях в цялата работа. А тя същата тази моя приятелка чисти страшно много с този режим. И не знам аз ли греша някъде, или просто това не е начина, с който мога да постигна някакъв напредък.
Та и за това си направих дневник, за да поправя нещата и да почна да слабеяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя вече дойде лятото а аз още не съм това което е в мислите ми хаххахахххахах
Тази неделя си идвам в Бг и се надявам да не разваля нещата с многото гостувания, които ме очакват. Ще гледам да съм примерна :)))
09.05.12
01:30
(wave)
09:30 закуска: кис.мляко с мюсли +сатфиди и ядка
13:00 обяд: печна риба с панировка и зелена салата с зехтин
16:00 следобед: 1 банан
17:30 същото като обяда + сурови бадеми хапнах по-рано, защото ми стана леко лошо.
Някъде към 20:00 2,3 малки пърченца паниран кашкавал и 2 малки лъжички сварен грах пиша малки, защото бяха от порцията на малкта :)))) това е за днес (blush)
10.05.12
00:05
Здравейте :) ето какво хапнах днес
09:30 закуска: половин чаша кисело мляко и половин банан
12:00 обяд: панирани пилешки филенца и нарязан домат
15:00 следобед: шепа бадеми
17:30 печена пил. пържола и 1 домат
21:00 1 сладолед с кофичка- можех и без него, но.....(grin) лакомия
10.05.12
08:35
Пиши си тренировките и колко вода пиеш. :)
10.05.12
12:01
Деси, все забравям да ги записвам тези тренировки. За една седмица съм смъкнала 0.5см. дупе и баджаци :))))))
А за водата преди пиех доста, но напоследък само след като се нахраня ожаднявам.
10.05.12
22:57
Здравейте
09:30 закуска: кис.мляко с мюсли и стафиди
12:00 обяд: печена риба с панировка и 1 пил. филенце панирано то беше малко и 1 домат
15:00 следобед: шепа бадеми и половин банан
18:30 вечеря: пил. пържола с 1 домат
20:00 хапнах малко боб и половин парче салам
това е за днес. Лека и спокойна :)
11.05.12
21:35
Здравейте ето какво хапнах и днес
09:30 закуска: кис.мляко с мюсли и стафиди. Знам, че повечето не го одобрявате това за закуска, но нямам тези дни какво друго да закусвам, а ще се радвам и да ме посъветвате какво е добре да хапвам вместо това мюсли.
13:30 обяд: половин пил. пържола и зелена салата- половин е пил. пържола, защото не можех да изям повече беше доста големичка
15:00 следобед: шепа бадеми
19:00 вечеря: тази вечер сготвих пилешки бутчета с картофи и масло на фурна та реших да си хапна това. Горната част на бутче и няколко картофа.
Това е за днес, лека и спокойна :)
11.05.12
22:46
В мюслито много често има захар. Прави си го сама - овесени ядки със стафиди /боровинки, сушени плодове/, сурови ядки, може и мед. Може да добавяш супена лъжица мляно ленено семе или просто си прави комбинации. Аз така преди ядях само трици, не са ми омръзнали, но не вкарват разнообразие. Освен овесени ядки има и пшенични, ечемичени, ръжени, но тях по-добре ги вари преди ядене. Елдата също е вариант. Пълнозърнеста филия с кашкавал или сирене, или извара плюс домат или краставица, или каквото ти се яде там. Варено яйце. Варианти много.
12.05.12
10:53
Аз си правя санвичи с филе,пушено,шарено месо.. всякакво и много кашкавал :) + 2-3 яйца (дали варени,дали пържени-както ми дойде) а хляба е типов,пълнозърнест... какъвто има,просто,защото в нас бял хляд не се купува от години.Без маргарини,масла и т.н. Ако имаш хубава мас можеш да пържиш яйцата с нея !
Изключвам банана,стафидите,картофите и ориза.
Мнението беше редактирано от Ив Величкова на 12.05.12 10:56.
12.05.12
12:42
Благодаря ви момичета за съвета.
Ив, защо си изключила тези храни от менюто си, или само за закуската става дума.
Аз си хапвам банан и картофи от време на време, като следобедна закуска.
Хайде днес ми започва великото пътуване стискайте палци всичко да мине наред и да изкарам една хубава почивка с балансирано хранене :))))