09.05.12
23:33
Не знам дали сте разисквали този въпрос, но за мен това е перфектното тяло . Жалко ,че момчето почина :(
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.03.13 19:41.
10.05.12
00:04
Не знам аз много се кефя на такива тела ( не съм педераст да не си помислите ) , не ме кефят стил Рони Колман надути толкова . А и съм забелязал ,че жените си падат точно по такива като на Zyzz
Zyzz е далеч от истината и философията на истинското трениране.. било то за резултати или за сила. Както беше казал Славко, освен преси и прически, друго просто няма.
10.05.12
00:11
Е той дори на facebook страницата си го е написал ,че не е някакъв фитнес маниак, а нещо като модел или от сорта . Всичко ме кефи татусите ,стила му на обличане
Ако имах като неговото тяло по дискотеките всяка щеше да е моя :Д
Мнението беше редактирано от Владислав Яньовски на 10.05.12 00:16.
10.05.12
08:15
Без социални мрежи нямаше да разберем за такива герои на деня. За добро според мен.
Като маниери и прическа, май отива към лявата лента....иначе просто е релефен.
казано от Витан на 10.05.12, 00:06:
Zyzz е далеч от истината и философията на истинското трениране.. било то за резултати или за сила. Както беше казал Славко, освен преси и прически, друго просто няма.
Вече това е модерно ;) Иначе за умрелите или добро или нищо- евала на момчето , въпреки че е използвало забранени неща n stuff все пак е ходил и в зала и е тренирал.
казано от Ramon Dekkers на 10.05.12, 09:16:
Иначе за умрелите или добро или нищо
Евала на Хитлер тогава. :Д
казано от NRG на 10.05.12, 00:59:
К’во да мисля.. умряла работа.
След този коментар, всички останали мнения са излишни според мен! :D (clap)
10.05.12
12:39
назобен клоун... иначе лека му пръст на момчето
казано от Владислав Яньовски на 10.05.12, 00:11:
ТРАГЕДИЯ:)))
Надявам се това да е бъзик де...:)))
После ме питат, абе ти защо спря да се занимаваш с младежки проекти, дейности и т.н.
Еми е те за т’ва:)))
На един Madboy има по 3000 кандидат дискотечни богове тип Зззз....:)))
казано от Владислав Яньовски на 10.05.12, 00:11:
Е той дори на facebook страницата си го е написал ,че не е някакъв фитнес маниак, а нещо като модел или от сорта . Всичко ме кефи татусите ,стила му на обличане
Най-вероятно и доста шамари щяха да са в твоя полза :D
Не бе Рико, всеки си има някакви представи за спорт, атлети и т.н. и си ги споделя тук....кои позитивни, кои негативни...
Аз мисля, че това момче е положило доста усилия за да изглежда така...няма спор. Ползвало или не, и какво, си знае само той и ние няма как да разберем.
Дали е клякал с 200, дали е сгъвал за бицепс с 20 наистина няма значение...
Рико, стига и ти с това хейтване, каквото си започнал да го защитаваш тоя шушляк още малко и ще му пуснеш. Не може на всички ни представите да съвпадат с твоите. Това момче няма грам индивидуални постижения, да не говорим за спортни. Нито е силен, нито има тяло. Ей сега тръгвам по центъра и по плажа и Зузковци с лопата ще ги рина, че и по-симетрични и с по-дълбок релеф, и с адидас чантички даже. И няма да е зле да се научиш да използваш думичката хейтване в правилните ситуации. Хейтване може да са негативните коментари от простия българин спрямо Димитър Бербатов, примерно - човек достигнал абсолютния връх като спортист.
казано от NRG на 10.05.12, 10:27:
Абсолютно същото си помислих и аз... :D
казано от NRG на 10.05.12, 10:27:
Сеа 100% ще бъда нападнат ама не ми пука- добре е започнал човека, но не с правилните средства. Сега като гледам на секи ъгъл мангали и турци доста се замислям за делото му ;)
10.05.12
18:39
Не знам и не ме интересува колко е вдигал,к’во е взимал и т.н.,но виждам само че няма абсолютно никакво излъчване на мъжкар ...
10.05.12
19:21
Първо се питах “Кой е тоя”, след това се разрових, а можех да мина без тези гледки :D
В крайна сметка от какво се е батисал, че така се кахъри значителна част интернет потребители /на мен няма да ми липсва със сигурност/?
10.05.12
19:26
казано от head_hunter на 10.05.12, 19:21:
Първо се питах “Кой е тоя”, след това се разрових, а можех да мина без тези гледки :D
В крайна сметка от какво се е батисал, че така се кахъри значителна част интернет потребители /на мен няма да ми липсва със сигурност/?
От силата на тъмната страна :D
10.05.12
19:35
В няква сауна умрял,някакви проблеми със сърцето,такива легенди се чуват из някои сайтове :D
казано от VEGATA на 10.05.12, 16:25:
Рико, стига и ти с това хейтване, каквото си започнал да го защитаваш тоя шушляк още малко и ще му пуснеш. Не може на всички ни представите да съвпадат с твоите. Това момче няма грам индивидуални постижения, да не говорим за спортни. Нито е силен, нито има тяло. Ей сега тръгвам по центъра и по плажа и Зузковци с лопата ще ги рина, че и по-симетрични и с по-дълбок релеф, и с адидас чантички даже. И няма да е зле да се научиш да използваш думичката хейтване в правилните ситуации. Хейтване може да са негативните коментари от простия българин спрямо Димитър Бербатов, примерно - човек достигнал абсолютния връх като спортист.
Ха, а в интерес на истината никой не съм защитавал, просто за пореден път се убедих в ограниченото българско мислене. Нито бил силен, нито имал тяло, сигурен съм, че си и по-силен и имаш по-хубаво тяло, защо не искараш някой лев с тялото си тогава? Къде е несиметричен иначе че ми стана интересно ^^
10.05.12
21:28
Мечтата на всеки плажен! :D
10.05.12
21:33
Zyzz в началото е взимал забранени препарати,но след това е спрял,не е починал от “химията”,имал е вродено заболяване на сърцето(по наследство).
Zyzz не е !културис!Zyzz не е гонил НИКАКВИ спортни постижения!Zyzz е художник,Zyzz всъщност е една идеология,на много от младите хора днес в чужбина,тук в България такова поведение първо,че не може да се разбере,второ че няма как да се развие по редица причини.Zyzz не е искал тяло като на културист,Zyzz е искал естетично тяло,което да е като скулптура и да не стърчат огромни мускули от тук,от там.
Неговите постижения няма как да са били хипер високи поради целите му,но със сигурност имаше какво да научим от него,виждал съм клипове с доста добри негови постижения.
Каквото и да говорим,той е живял така както всеки един иска да живее или поне за една седмица иска да се докосне до този начин на живот,защотото,не всеки обича да копунясва,да прави секс с уникално красиви момичета,да спазва хран.режим с адски вкусни храни и да ходи на фитнес с целия Aesthetic crew и да се размазват от кеф във фитнеса...Просто е имал възможност,явно заможни родители,не смятам че от образователна гледна точка се е развивал много,но които каквато възможност има,поживял си е човека на МАКС както се казва и това е истината party all day all night.
Като цяло аз много му се кефих страшно забавен и готин човек,имам малко по други изгледи от неговите,но ако трябва да избирам как ще се забавлявам със сигуност ще е в Zyzz style .
И стигаме до българщината,до хейтърската част,която няма да коментирам,не искам да убеждавам никой в нищо,просто ви споделих някой неща и недейте да мразите толкова,просто приемете,че колкото хора има на този свят толкова и видове поведение има..както е пълно с праволинейни мишки така е пълно и с креативни личности..
И както Zyzz обичаше да казва Haters gona hate..
10.05.12
23:35
казано от Младен Марков на 10.05.12, 21:33:
Zyzz в началото е взимал забранени препарати,но след това е спрял,не е починал от “химията”,имал е вродено заболяване на сърцето(по наследство).
Предполагам, че познанията ти за забранените медикаменти стигат точно до тук и поради тази причина си противоречиш още в първото изречение. Ключови думички - забранени медикаменти и вродено заболяване на сърцето :D
Като един истински Българин, ще си послужа с родна поговорка “Гъз, глава затрива” :D :D :D
Така, като те слушам - все едно някоя тинейджърка говори за Джъстин Бийбър :D
Лайфстайл и дрън, дрън та пляс! Не си излизал от България, че ги говориш такива.
10.05.12
23:40
И съвсем случайно братът на зъзз(или както там се казва) е арестуван малко след смъртта му и обвинен в притежание и разпространение на стероиди. Чисто съвпадение :D :D :D
П.П. Молим ти се, той от образователна гледна точка не знам как се е развивал, ама ти имаш много спешна нужда от уроци по български език. Като оставим настрана многото грешки в мнението ти, то тече толкова плавно колкото и пресечено конско ако....
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 10.05.12 23:41.
11.05.12
13:11
Пуснах си клипчето... и го спрях на първата минута. Достатъчно ми е.
То бива да си палячо, ама е хубаво да има и граница.
Да се посвети цяла тема на това тяло е доста слабо изпълнение, тъй като тоя е много далеч от впечатляваща физика. Има хора дори с по малко мускулна маса, но впечатляват много повече със симетричност и форма на мускулатурата. Тук не само цялостно но и нито една мускулна група не ми направи впечатления. Бицепса плосък, трицепса като форма слабо, гръб много зле като симетрия, ширина и детайли, краката слабо, а в прасеца няма никой, прекалено развит горен трапец, което на този тесен гръб и ширина на раменете изглежда още по тесен. В сравнения с хората, който не тренират и много други които тренират може да изглежда супер, но да ми е като еталон за яко тяло е тва е несериозно. ЛИЧНО МНЕНИЕ !!!
11.05.12
17:35
А колко от Вас имат подобно или по-добро :) Риторичен въпрос ,нали :)
Предпочитам да съм по-силен и по-експлозивен,отколкото да имам такава физика....с нищо не ме впечатлява..
11.05.12
19:36
казано от Петко К на 11.05.12, 17:36:
Доста ;)
Опа,изреди ми десетина :)
Не е нещо впечатляващо тялото на Zyzz,но пък малко хора са тук. Хубаво ще е да им видя снимките . Респект все пак към такива хора :)
11.05.12
19:43
казано от Teen Power на 11.05.12, 19:36:
казано от Петко К на 11.05.12, 17:36:
Доста ;)
Опа,изреди ми десетина :)
Не е нещо впечатляващо тялото на Zyzz,но пък малко хора са тук. Хубаво ще е да им видя снимките . Респект все пак към такива хора :)
А ти беше кой? :D Нещо много изискващ :D
11.05.12
19:48
Еми аз съм...Аз..Изисквам.Щом е толкоз лесно,дай да видим,бря :))