Скота - мерси (sun) Готино е предложението :) , но нямам опит и съм неуверена , та едва ли ще се спрат на мен . Ще видим , а и съм разпратила на доста места CV-то :) Лошото е , че не струва :D
48кг
Ставане - 9.00ч
“Тренировка”...примерно...
1 - раменни преси с дъмбели - 5п@2x7кг
вертолет с дъмбели -5п@2x7кг
x10
2 - повдигане встрани от наклон напред - 5x5@2x7кг
За около 20мин...
Храна :
9.30 - 50гр свинско + 1 варено яйце S + 20гр ситене + 10гр луканка + 5гр масло (coffee)
12.30 - “трен”
13.00 - 1 горно бутче с кожа + 1 доматче + 5 гр масло
15.00 - 1 ябълка...ftw
16.30 - 1 долно бутче + 3 воденички + зелена салата/пресен лук/малко зехтин (beer)
20.00 - 150гр извара + 1 пилешко дробче (d)
Около 900ккал : пр - 80гр / м - 50гр / в - 25гр
Ам...отровена от тютюна...майка ми не може да разпознае просто , дали е в кондиция . Та , днес съм на друг и съм ОК . И по-леко с фасовете...
(beer) е все така намалена :)
Знам , че не е хубаво да хапвам омлет(термичната обработка на млечните/маслото - имаше тема..) , та днес рохко яйце и масълце от хладилника(едва ли има 5гр , както съм писала) . Не знам защо , но масло от пакета се яде по-трудно от сланинка - заради солта е явно , ама и осолено масло от камерата пак ще е по-тегаво , при все по-малкото мазнини . Все тая - не смятам да го нагъвам...днес исках повече енергия в по-малък грамаж(то с 2гр масло...)
Абе има напредък инак , ама си скапах тренировките с тая отрова...т.е. напредъкът не е визуален .
Ябълката - нямах дъвка....
Гледах Lars and The Real Girl - скучно , но симпатично филмче...
Хубава вечер и усмивки :) (d)
казано от Мая на 07.05.12, 22:32:
[color=blue]
Снощи се загледах в “Синът на Чъки” wtf (shake) гавра с Дъ Чъки ...но си е забава :D
(rock)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.05.12 22:10.
48кг
Ставане - 9.00ч. ...това не ми харесва...но не съм и отровена днес :)
(coffee)
10.30 - активност...
1 - клек с дъмбели - 4x8@2x7кг
2 - концентрирано сгъване - 5п@7кг
едностранно трицепсово разгъване - 5п@7кг
x5
За 20-ина минути...
11.00 - 1 варено яйце S + 50гр пилешки гърди с кожа + 2 ореха + 5гр масло (coffee)
12.30 - кафе със сметана(от машина)
13.00 - 1 ябълка
16.00 - 1 ябълка
18.00 - 1 горно бутче с кожа + 100гр извара + 30гр сирене + 20гр луканка (beer)
(d)
Около 800ккал : пр - 60гр / м - 45гр / в - 35гр
Не ям плодове , но само това имах под ръка...не съм свикнала да гладувам...по-скоро съм отвикнала...
Малко е храната , ама нямам налична към момента...тия дни ще е по-добре , а утре ще закрепя някак...
Талията ми е по-омазнена от обикновено ?! А съм намалила (beer)
Хмм...днес ме викнаха пак за работата ?! Показаха ми това-онова....знам ли...дали!? ама надали....
Или няма да ме вземат , или нещо ще ме хлъзнат...второто не пречи , стига да не ме засегне финансово(на “-” от това ‘дето нямам)...или да се изложа/да не се справя...но си полафих със свежа дама / правих кафе / продадох дъвки :D жалка съм , но все от някъде се почва :) Нищо не губя...даже ми беше забавно :D Ох , не ми отива на годините |-)
Защо всички се хващат за тая заплата ?! Малко било , ама кой ти ги дава?!...това през моята призма , на безполезен плазмодий...по-важно е да върша нещо...и да имам време за трен (sun)
Поздрави и лека вечер :) (d)
47кг
Ставане - 6.00ч
Тренировка - няма !
Храна :
7.00 - (coffee) + 100мл прясно мляко
8 - 12.00 - капучино от машина x2
13.00 - 1 долно бутче + 30гр бекон + 20гр сирене (beer)
16.00 - 70гр пилешки гърди + 30гр бекон + 2 ореха
17-19.00 - 50гр солети
22.00 - 100гр извара + 50гр пилешки гърди (d)
Около 1100ккал : пр - 85гр / м - 60гр / в - 60гр
Всичко изядох - утре нямам и за закуска нищо , но ще се вземе...
Капучиното и солетите - не бях в къщи , но тия солети нз защо ги ядох . Стана ми ужасно тежко и гадно на стомаха...а капучиното се прави от мляно кафе и сухо мляко(без растителни мазнини и съдържащо лактоза , пишеше на опаковката)...
Имах намерение утре да тренирам...ама ми се обадиха...май ще работя?!? Аз и днес ходих...поне храна ще си взема...
Ако не се изложа - и в събота...а в неделя - форумна среща ...тааа...бая почивка нещо ми се събира , а талията ми си е все така затлъстяла?!... :D |-)
Лека вечер :) (d)
48кг
Ставане - 6.30ч
Сън - 4 часа...
Тренировка... някаква...
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 8п@32кг
лицеви опори - 8п
x8
2 - раменни преси с дъмбели - 6x6@2x7кг
3 - бицепсово с дъмбели стоеж - 10п@2x7кг
кик бек - 10п@7кг
За около 40мин...
(coffee)
9.00 - трен
10.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр бекон (coffee)
13-14.00 - 30гр бадеми(солени/печени) + 1 варено яйце
18.00 - 80гр пилешки гърди + 20гр кашкавал
+ капучино x2 / kафе x2 / 1 близалка(за концентрация :D ) / 1 айриш сметанка(много са яки :) ) м/у 12 и 21ч....
22.30 - 100гр извара + 50гр пилешки гърди + 10гр кашкавал + 10гр сирене + 100гр чери домати (d)
Около 1200ккал : пр - 100гр / м - 70гр / в 35гр...
Приятна е работата - по-добре от вкъщи е атмосферата...няма народ...ама не мога да поствам нещо от там , а и не съм дорасла , да се разсейвам...
Като за първи ден...жалка съм си и дано не съм объркала нещо...а и едва ли ще ме вземат , но си е опит...
Оборотът ми излезе с 20ст’инки на “+” уж...
Утре няма да “тренирам” , че ще отварям от 9…ще си помъкна свинско , ама без винско :D
Лек сън :) (d) Не ми се спи...от кафетата или по-малкото спирт(не ми се пие , принципно :) )?!?
П.п. Ако някой е от Редута , да “свирка” и да иде оборот да прави :D Sorry |-) , не ми тича на летата , но ми е вълнение... :)
12.05.12
01:20
Кажи какво продаваш :P
Алкохол и цигари , основно :) Има 2 масички и кенеф :D , съответно бира/кафенца/безалкохолни :) Инак , за храна - чипсове/ФаФли/солетки...кафетата са добри , а и бирата си е на нормал прайз...аз съм пробно мисля(нищо , че имам ключ и СОТ-а знам)...
Утре ми е задълже - морално/отговорност , най-малкото...а ще съм труп и ще се ос**а хаха... |-) Няма да ме вземат - а и здравни осигуровки/книжка нямам...ще видим...разсейка ми е :)
Мнението беше редактирано от Мая на 12.05.12 01:34.
12.05.12
01:36
Вземи и си повярвай ;) И прати къде е да мина за кафенце ако намеря време и сили :P
47.5кг
Ставане - 7.00ч.
Тренировка - няма !
Храна - срам и позор !!!
8.00 - 80гр свинско + 20гр кашкавал (coffee) ....и до тук с “режима” |-) ....какъвто и да е ?! :D
9-21.00 - 150гр свинско + 20гр кашкавал + 1 варено яйце + 1чери доматче +.... 1 ябълка + 30гр бял шоколад + 6бр капучино(кафе+мляко на прах) ...
....на някакви си интервали...
Ам...то това беше...после (beer) (d) :)
Около 1100ккал : пр - 80гр / м - 65гр / в - 40гр ....без капучиното...не мога , да го сметна , това сухо мляко (headbang)
Състав на сухото мляко(ама не знам , по колко слага на доза) : powdered milk , lactose skimmed milk , whay ?!
Шоколад/ябълка (tmi)
Капучиното може да е по-добре от (beer) , но трябва да го разкарам(то и кофеинът ми идва множко) , ако пак съм в магазинчето . Ще си измисля нещо...ако се наложи...
Дано не съм прецакала нещо , като за първи ден(смятам пробен) сама...утре ще се разбере (sweat) |-) Поне оборотът беше задоволителен и ако не съм недоспала , си е приятно :)
Ще лягам късно , явно...утре ми се ще да “потренирам” малко...
Лека :) (d)
47+ кг
Ставане - 9.00ч
Тренировка - няма |-)
Храна :
10.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр бекон (coffee)
14-17.00 - 150гр свинско :P + 1 блокче?! шоколад (beer)
20.00 - 50гр пилешки гърди + 1 варено яйце + 100гр извара (d)
Утре ще смятам и редактирам , че окъснях...
Едит: Около 950ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 15гр...
Форумна среща - чук :) Яките/свестни хора + свинско алангле :D Супер си се получи ;) (sun)
Сега мернах снимките - приличам на грозен/подпухнал Дейвид Бауи , в Зиги периода :D Ziggyyy… (sun) ....много готини типажи у форОма :) (F)
Налегна ме “депресия” , инак...требе себемор , ама...пъзльовщина , в тежест на околните си е оферта...охх , с нервите съм ужасТ....ненужен елемент , че и елементарен :D ;( Утре ще се изложа , но трябва да спре , да ми дреме..или...
Лека утрин (d)
:D
Мнението беше редактирано от Мая на 15.05.12 00:11.
14.05.12
00:33
Трябва да те набия, за да спреш да мислиш такива глупави неща :)
Аааа...аз съм за мор :D Само бой нИ стига :D
Лека :)
Мнението беше редактирано от Мая на 14.05.12 00:52.
47кг
Ставане - 7.30ч
Тренировка - няма ;(
Храна :
8.00 - омлет от 1 яйце + 30гр кашкавал/сирене
11.00 - 1 ябълка
12.00 - 80гр свинско + 10гр кашкавал
16.00 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + 1 чери доматче
17-19.00 - 50гр фъстъци
21.30 - 100гр извара + 1 варено яйце + 20гр кашкавал/сирене + 10гр бекон + 1 чери доматче (beer)
Ииии...капучино...3… |-) смятам го ,като skim milk в мл г.с. ...
Около 1400ккал : пр - 110гр / м - 85гр / в - 50гр....бах.......свиня :D
Трябва да измисля заместител на капучиното(аз и само “мляко” си пускам(2) , че с моя пулс...)....чай ?!? То може и да не се наложи , да го мисля....
Вчера яко се сдухах вечерта и тази сутрин си бях отчаяна...в магазинчето се пооправих - добре ми действа :) ама мисля , че сгавих за няколко нещица и ще се отрази евентуално (sweat) ...
http://bg.wikipedia.org/wiki/Невроза ... :x
15.05.12
16:32
Малее, направо си преяла. :D Как го правиш бе, жена, аз трябва да ям толкова според сметките ми, за да отслабна, а ти даже и с по-малко караш. Как става тоя номер? Да му се не вида все съм гладна. :(
казано от Deskameska на 15.05.12, 16:32:
Малее, направо си преяла. :D Как го правиш бе, жена, аз трябва да ям толкова според сметките ми, за да отслабна, а ти даже и с по-малко караш. Как става тоя номер? Да му се не вида все съм гладна. :(
Здравей (((((: Не вписвам всички калории (blush) Имам и празни такива , но след разни изчисления на термични ефекти и енергоразходи , си клоня към поддържащи , леко на “+”(то ще е чудо , с ~2700ккал , да не съм “100кила любов” за година и половина) . А ти “трябва” да приемаш около 1500-1600ккал ;) , за да сваляш...по-груби изчисления , според зависи(енергоразход/храна/начин на живот)...вероятно?!? Тъй че , не се впрягай и не намалявай хапването , че по-лошо става...а и не ти трябва отслабване(кантарно , мерките мернах) - по-активен живот/трен + касчествена храна...ще е чувстваш перфе ;)
Радвам се , че се включи (sun) (F)
47.5кг
Ставане - 9.30ч
Тренировка...по-скоро няма...
10п тяга@32кг/5п лицеви опори@7кг x4 + раменни преси с дъмбели - 4x10@2x7кг....
Имах сила/енергия/време...ама...тиквенски истории
Храна :
11.00 - омлет от 1 яйце + 30гр мляно месо + 20гр кашкавал/сирене (coffee)
13.00 - 15гр бял Кит Кат
14.00 - “треноподобие”
15.00 - 150гр свинско + 10гр кашкавал + 1 доматче (beer)
19.00 - 100гр свинско + 150гр задушена коприва с извара (d)
Около 1100ккал : пр - 100гр / м - 65гр / в - 20гр
47.5кг
Ставане - 6.45ч
Тренировка - няма .
Храна :
7.30 - 1 варено яйце + 20гр кашкавал/сирене + 10гр бекон + 5гр масло (coffee)
8.30 - капучино
11.30 - 1 малка ябълка
12.00 - 150гр свинско + 20гр кашкавал/сирене
13.00 - (coffee) + айриш сметанка
16.00 - 100гр извара + 20гр бекон
17.00 - капучино
30гр фъстъци , по м/у другото...
Около 1150ккал : пр - 90гр / м - 75гр / в - 30гр...
И утре няма да тренирам - “работни” гафове ме чакат (sweat) . Но ми е по-яко в магазинчето (sun) ...при все , че може да сбъркам...
Ама някои хора са правили бели , докато ме няма ;( (envy) Посегателство и цветисти изрази...’бах го у...
Лека вечер (d)
48- кг
Ставане - 6.45ч
Тренировка...срам ме е вече |-)
Утре ТРЯБВА да се отсрамя !!! Като за пред мен , де...със смешна тренировка (blush)
Храна :
7.30 - 1 варено яйце + 30гр кашкавалена извара + 20гр кашкавал/сирене + 10гр бекон + 5гр масло
8.30 - капучино
12.00 - 150гр свинско + 10гр кашкавал
13.30 - капучино
17.00 - 100гр обезмаслена извара + 1 варено яйце + 20гр бекон + 10гр сирене
21.30 - 130гр обезмаслена извара
(d)
Около 1050ккал : пр - 95гр / м - 65гр / в - 15гр
Аааа...имаше и едно Зайо Байо(пръчица (wait) ) . Почерпиха...от покупката :D
Болят ме глезените/кокалчето/петите...надявам се , да се адаптират тия стъпала , ако се наложи...леко куцам...
Премръзнах и дъждът ми спести една баня :D ...по-скоро пране :D
Май прецаках кафе-машината/сбърках в броенето на кинтите , си мисля/не зачистих добре/не заредих служебния тел...все нещо ще има...
У нас - мирно , ама пиянско и пържещо/вмирисващо на мазнина...
Лека вечер (d)
Не мога , да не “споделя” тези снимки . Днес ми ги пратиха . 2008г. на уъркшопа с Мадлен...така съм изглеждала , в продължение на около 4 години . И 35кг достигах , тук съм 37… WTF ?!? Ама си личи , че съм имала някакъв мускул , преди да се стопя , хаха...
Малко тъжно ми стана...сега , като ги гледам...ръката ми...то на скелет съм била...
Мнението беше редактирано от Мая на 18.05.12 21:43.
Майче, няма преди. Има само след!
Я виж как си се променила сам самичка за 2-3 години към по-добро!
Герой си!
Усмивката, щангата и пържолата!!!
Дилян , благодаря за подкрепата (bow) . Дали я заслужавам и до колко съм обективна - аз НЕ си знам :D За около година и половина се “оправих”(с килата) инак ;) 5 месеца преди началото на дневника , започнах пак да тренирам + някакво хранене там...
Поздрави и усмихната вечер (sun)
47+кг
Ставане - 9.00ч
Тренировка :
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 7п@32кг
лицеви опори - 5п@7кг
x10
2 - раменни преси с дъмбели - 7п@2x7кг
вертолет с дъмбели - 7п@2x7кг
x4
За около 40мин...еми така ще е , докато не се/ако се установя на тази работа - срам :( От друга страна , малко почивка(не , че съм се претренирала :D ) може и добре да се отрази...надявам си се :D
Храна :
10.30 - 25гр Кит Кат + 130гр прясно мляко 3% с нес
12.00 - трен
13.00 - 100гр пилешко с кожа + зелена салата/домат/пресен лук/малко зехтин (beer)
16.30 - 50гр пилешко^^ + 50гр кашкавалена извара + 50гр коприва (beer)
20.00 - 100гр пилешко^ + 50гр кашкавалена извара (d)
Около 1100ккал : пр - 80гр / м - 65гр / в - 40гр
Безобразни стойности , ама като гледам снимките е по-добре от нищо :D
В интерес на истината , знаех че съм противно слаба в ръцете , ама явно съм забравила . Сега директно бих заклеймила този образ/силует с анорексия , а не мислех , че съм чааак толкова слаба , че някой да си го помисли...може и да не съм била !? Ама и представите ми са променени та...а и по-съм минавала за наркоманка :D (shake)
“Добре” ми започна денят - тръгнах да си правя кафе , но разни пили-недопили разбирачи ми разляха кафеварката връз монитора и той замря |-) :D . Оказа се бушончето(защитно?!) . Ходих да търся 4А , ама се надявам и с 2 от едно ТВ да изкрета , че не намерих.....
Хубава вечер (sun) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 18.05.12 21:21.
18.05.12
21:59
Сериозно ли си била 35 килограма? Не знам как си се чувствала с тия килограми при твоя ръст, но аз помня как изглеждах когато бях 37 при моя ръст. Скелетът е дебел, а сила нямах за нищо. Болеше ме от водата докато се къпех. Вярно, че нищо не ядях и не пиех, ама и не можех. Сега пък не мога да се спра :D. Радвам се, че си променила живота си. Ама т’ва “някакво хранене там” не ми хареса. Яж! Ти поне можеш да си позволиш 5 килца отгоре. :D
И аз не съм височка ;) Храната “някаква” я подобрих/увеличих по-скоро , благодарение на форума главно...не баш от конкретни съвети , но аз си знам...кое как съм си интерпретирала :) За добре е било :)
35кг не е фатално(не е и желателно...никак!!!)...25кг на 1.75см е проблем с лоши “изходи” от ситуацията...уви...в повечето случаи...
Да , имах оплаквания...при все слабата си ръчица , краката бяха по-зле мускулно , ‘щото не съм ги барала преди това (правех нещичко , със собствено “голЕмо” тегло). Не можех да кача един етаж от болки и безсилие(липса на какво ли не) , не от цигарено здъхване...това да са ми кахърите :) Сега се улавям да тичам , хаха...
Явно почти всяка жена се е докосвала до хранителен проблем...масова е заблудата с гладът . Възрастни/поживели жени карат на една ФаФла през деня(поколение ?!) , с цел по-малко калории(от които не разбират) , а вечер се “размазват”(уж , или не толкова от манджи - това не е циклично!!).А тийновете го смятат за гордост , да изкарат деня с пакет солети и 2 ябълки....всичко си е до баланс и умереност...присетих се - не трябва да излизам ‘оти съм проста и прости терзания ми ритат мозъчната гънка(една (wait) )
Деска , радвам се , че се включи (sun) и се извинявам на всички , за неадекватното присъствие...
Мая абсолютно си права.Вече ми се повдига, когато отворя някое женско списание и видя дието от сорта на:закуска-1 сухар, обяд-салата,вечеря-кисело мляко.И още по-лошото е,че знам, ще има някой, който ще се навие да я направи.Преди няколко години в класа ми имаше масова истерия по отношение на диетите-едно момиче се хвалеше,че е изкарала на 3 ябълки, друго,че кара само на зелева супа седмици наред, но после съответно не издържат и се връщат към стария начин на хранене.Лошото е,че хората все по-често се асоциират с килограмите и въобще с външността си, а не с това,което е добре за тях.Просто понякога е трудно да вървиш срещу гените си, срещу себе си дори.Аз, също като теб, съм от другата страна на проблема-не трябва да отслабвам, полагам усилия, храня се,тренирам, но виждам как въпреки хората се стремят отново да ме уязват.Жестокост ли е или желание да успокоят себе си,не мога да кажа.
Мнението беше редактирано от Елизабет на 19.05.12 09:07.
Ех колко познато .. и аз супер много се ядосвам като ги видя тези диети в списания, реклами с чудесни хапчета и fitness закуски.. Ауу как ги пусвам, а по-лошото е, че познавам супер много хора които се хранят така уж за да отслабнат |да и аз бях така миналата година, но поне се хранех по 5 пъти и не беше само с ябълки|.
Някой не ядат цял ден и вечерта поглъщат храна за 100кг човек, други ядат по 1 филийка БЯЛ хляб със сиренце, защото е диетично пък други карат само на ябълки и о Боже солети как ги забравих.. Като започнат да ми говорят за диети и как били отслабнали, запушвам си ушите и просто си клатя главата, страшно бързо се нервирам и ми идва да ги цапардосам всичките..
И да кажеш, че не знаят какво е анорексия, булимия .. как изведнъж може да ти спре цикъла и да си навлечеш куп проблеми, напротив те знаят и продължават .. |( Тъп народ..
Мнението беше редактирано от Ellie на 19.05.12 09:53.
казано от Ели Донкова на 19.05.12, 09:52:
други ядат по 1 филийка БЯЛ хляб със сиренце, защото е диетично пък други карат само на ябълки и о Боже солети как ги забравих..
Елии как можа да забравиш да споменеш филийката БЯЛ хляб трябва да бъде ПРЕПЕЧЕНА!!! Така е по “диетично” .. ;д Ами АКТИВИЯТА?Къде без нея !? Тя трябва да присъства във всяка една диета!Също така бейк ролса,който е ПЕЧЕН,а не ПЪРЖЕН.. на всичкото отгоре сега и МНОГОЗЪРНЕСТ направили ... :x Нямам думи просто:D Наистина народът е тъп,че се хваща да тези измислени американски простотии..
19.05.12
11:40
В съзнателния си живот не съм била никога на диета. Все съм разчитала на движението. Аз съм енергична и импулсивна и си ми е в природата да не седя на едно място. Единственият път когато съм била зверски слаба - 37 кг, беше когато бях бременна и повръщах от всичко, което видех, а камо ли да сложа в уста. Станах скелет, вонях на ацетон, влезнах в болница и ме оводниха с 14 системи физиологичен разтвор. Закрепиха положението, но после докато се прибера вкъщи и се почна наново. Тогава помня, че ядях и пиех вода насила и веднага повръщах. Пълен кошмар, така изкарах три месеца.
Помня и едно време моите съученички как изкарваха на по един морков ИЛИ краставица и им пречерняваше и припадаха. Луда работа. Сега по-скоро проблема е, че затлъстяват - ядат теста и други боклуци. Никаква култура на хранене. Ама то с тия реклами - гледам дъщеря ми и тя ги припява, но вкъщи яде по парченце шоколад два пъти седмично. Не съм си позволила да й купувам нито зрънчовци, нито чипсове, нито някви други такива и винаги съм избягвала майки, които тъпчат децата си с болкуци. Затова сега моето дете си иска елдата, овесените ядки, мюслите, вареното яйце, киселото мляко и пълнозърнестия хляб. Не че не й давам да опитва другото, но като не го купувам, тя и не го търси. Дори и в магазина като види не иска, а само отбелязва кое какво е.
Мая, сори за излиянията. Нашарихме ти дневника с глупости, все едно си нямаме наши да пишем, ама лаф да става. Ти ще ни простиш :D
Я :D (sun)
Момичета , не сте ми нашарили дневника с лошо - полезни коментари , които радват :) . В правилна посока движим ;) Лаф да има :)
Ели ,”позеленявам” гледайки рекламата на Зайо Байо супермен ‘дето хрупа пръчки или милият приятел на децата - Барни . Да се вталим с някаква зърнена закуска с n брой Е-та , царевични “шитове” и т.н.....бисквити Белвита и нз си какво...важното е , че ти си осъзната ;)
Еlle ea - аз не бих те уязвила по никакъв начин и виждам , че полагаш усилия . Може да си останала неразбрана , като изказване и поведение и за това някой да те е “коригирал” с цел помощ . А “лоши” хора си бродят и се срещат , но в повечето случаи , ако им влезнеш в положението , ще си обясниш why и няма да те бърка лично...
Вики...и Зайо Байо не е пържен ;) (grin)
Deskameska - поздравявам те , че не храниш детето си с боклуци и е навикнало на качествена храна . Явно си имала трудна бременност , но си се справила ;)
Като бях 35-37кг завиждах на ядящите боклуци “нормални” хора...моята психика не ми го позволяваше . Доста време мина , докато разбера , че и джънкът не е страшен , стига да имаш елементарна хранителна култура . И аз не съм имала преди години...и аз съм карала на солети в даскало и хляб Бонус , броейки само калории . Анатема на мазнините - ми те са най-калорични , съответно и източниците им . “По-добре” солети :) Много се кефех , като пуснаха Активиа 0.5% ли беше/е...ужасТ...и доста хора не знаят , кои храни са богати на белтъчини/въглехидрати(какво е това и за какво служи?!)...доста се зомбитрах с бб-тийм , докато се възстановявах и в един момент , като гледах хората набиващи пици и вафли , инстинктивно го приемах , за някакво тяхно “зареждане”/”чийтване” , хаха...
48- кг
Ставане - 10.00ч
Тренировка :
1 - едностранно гребане(дърпане) - 5п@20кг
кофички(плитки) - 5п
x5
2 - гребане с щанга(смесен хват) - 4x10@27кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3x10@27кг
За около 40мин...
Имам мускулна на гърдите :D
Храна :
10.30 - (coffee) + 100мл прясно мляко + 6гр бял шоколад
11.00 - трен
11.40 - 6гр бял шоколад
12.30 - омлет от 1 яйце + 50гр свинско + 30гр кашкавал
13.30 - 1 капучино
15.30 - 1 ябълка
17.00 - 70гр кашкавалена извара (beer)
20.00 - 100гр риба + 1 доматче (d)
Около 950ккал : пр - 70гр / м - 55гр / в - 40гр...
No coment^^ :D
Поздрави :) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 19.05.12 23:04.
Яя ама ти си включила шоколад и ябълка !? Браво браво имаш напредък с въглехидратите ;) Поне е нещо.Ако сложиш малко овесени ядки към млякото направо си пушка ;) (sun)
Хах , Вики :) Още се чудя с тия въглехидрати ... ама не виждам нищо лошо в тях ;) Днес не го гледай (giggle)
47.5кг
Ставане - 7.15ч
Тренировка - няма .
Храна :
7.30 - 1 варено яйце + 30гр кашкавалена извара + 20гр кашкавал + 5гр масло (coffee)
12.00 - 120гр свинско + 20гр кашкавал (coffee)
16.00 - 120гр кашкавалена извара + 30гр свинско + 10гр кашкавал
21.00 - (beer) (blush)
Около 1050ккал : пр - 80гр / м - 75гр / в - 10гр
Много ме болят стъпалата - куцам... Лейди Гага?!
Малко ми беше храната , но не ми се даваха излишни кинти...ядки ми трябват и плодове(малко)...
47кг
Ставане - 9.00ч
Тренировка :
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 7п@32кг
лицеви - 7п@7кг
x7
2 - раменни преси с дъмбели - 7п@2x7кг
вертолет с дъмбели - 7п@2x7кг
x5
За около 40 мин...
Еми |-) ...поне лицевите са ОК , мисля....
Храна :
9.30 - омлет от 1 яйце + 30гр гауда + масло за тигана (coffee)
11.30 - 13гр Lion + трен
13.00 - 120гр свинско + 10гр гауда + 1 червена чушка
16.30 - 100гр риба(нетлъста) + масло за тигана
20.00 - 130гр извара + 1с.л. фалшиво кисело мляко 2% (d)
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 55гр / в - 25гр
Гледах Livide(2011) (shake) то и на Inside сюжета не е брилянтен , ама това не беше и ефектно/”брутално”...
Хубава вечер :) (d)
21.05.12
22:24
Айде още малко увеличи количествата, де. Стана ми интересно какво ще да е тва фалшивото мляко, ама като се позамислих май въпроса щеше да е глупав. То не се сетих за истинско такова :D Много ги избягваш тия въглехидрати, ама те са ти необходими. Вкарай в омлета 2-3 с.л. овесени ядки или айде трици някви, че поне са по-ситни. Направи си палачинки и пак си ръсни сиренцето отгоре. :)
21.05.12
22:52
Деси, Вики,
стига с тия овесени ядки, какво толкова хубаво ще и се случи ако яде овес?
А и Мая мисля, че е на високомазнинен режим, не че си умира от страх да яде въглехидрати...Майче, поправи ме ако греша...
21.05.12
23:32
Тогава имам чудна рецепта за едноминутен ленен мъфин. Става за 1 мин в микровълнова, лично съм пробвала и е вкусен. :) Просто според мен, може спокойно да ги увеличи. Не твърдя, че овеса е най-подходящ, естествено, че може и нещо друго. Сещам се за принцеси например, хихи.
Деска , Джой...и аз не знам , на какъв режим съм :D Ще ми се да спазвам ВМД - мазнините са ми вкусни :P Ама някои емотикони ми пречат , при все , че ги намалих :) Не съм и убедена , че има универсален режим на хранене... Последно , като хапвах бавни въглени(грах и картофи ли беше) и ми се доспа...може и да си внушавам . Не пречи , да си хапвам и въглехидрати принципно :) Мога малко да увелича храната , като цяло в някои дни . Нямам микровълнова...
Мерси за включването , момичета (sun)
Пфф...тъпо земетресение...събудиха ме , зарад’ него , ама и яко си разклати на 8-ия етаж...
47кг съм днес...
До сега ядох яйце , свинско , кашкавал...остава ми още едно хапване тук в магазина : яйце + извара + кашкавал...имам и фъстъци(нЕма пАри)...
Няма клиенти , както обикновено...
За 6-7 дни “работа” , само баба ми дойде да ме види :(
Сега да видя , мога ли да поствам (coffee)
Редута , ул. Марагидик 60 :) Ама не съм всеки ден , та драсни първо ...
В четвъртък съм инак...
Поздрави и хубав , макар и мрачен , ден :)
казано от NeDD на 22.05.12, 15:01:
Я Мая какво работиш? Аз чак сега разбирам ;) какви клиенти търсиш :)))
Продавам алкохол и цигари...има и масички 2…кафе/бира...та така :)
47кг
Ставане - 6.50ч
Тренировка - няма .
Храна :
7.30 - 1 варено яйце + 20гр гауда + 5гр масло (coffee)
12.00 - 130гр свинско + 30гр гауда + фъстъци (coffee)
16.00 - 1 варено яйце + 100гр обезмаслена извара + фъстъци
...до към 18.00 изядох целия пакет(80гр) фъстъци
21.00 - (beer)
Около 1250ккал : пр - 90 гр / м - 90гр / в - 20гр....
Голяма грешка с тия фАстъКи - толкова се подух , все едно съм смукнала 2 литра бира :D Хем си знам , че не са най-добрия избор , ама от скука ли...абе глад си ме гонеше...
Утре ще тренирам :) И най-вероятно ще съм +5 кила :D
Приятна вечер :) (d)