На мен също ми е голям кеф от факта на забраната :) Ненавиждам миризливите цигари и когато изляза вечер, на другата сутрин да смърдя на дим, както аз, така и целия апартамент. Отделно кашлям цяла сутрин за да извърля погълнатия боклук...
02.06.12
11:27
Колеги, някой за Loud festival-а довечера? Да? Да? Хайде, ако някой ще ходи да свирка!
Аз ще ходя, но няма да влизам по стандартния начин.(grin)
02.06.12
11:46
Що? Мене схемата ми е отивам и засичам някой закъсал спекулант, да продава билет за 20тина лева, щото искам да гледам само Behemoth така или иначе, а те кат минат полвината групи и ги фаща паниката (grin) другата схема няма да я казвам, че и организаторите четат форуми..
щото няма до дойда, че по друго направление съм зает- ама да се изкефите : ) И бехемот що са в тоя ден не разбрах аз.
02.06.12
12:00
и аз...ами сигурно щото искат да ме изтръскат 100 лева, еми нямам ги (finger) за организаторите по тоя случай (giggle) и без тва утре искам да гледам само слейър
Е, значи не е направило твърде голяма беля, щом би го продал... а не подарил - сготвено :D
.. то всъщност може нищо да не е направило, просто да е на неправилното място в неправилното време и така да изглежда отстрани :D
Мнението беше редактирано от Atom на 02.06.12 16:06.
02.06.12
16:03
Абе , искам и аз да отида , ама няма пара за билет , няма пара за бензин .. няма и опит за дълъг път :/ Направете някой клип , да ме е яд още повече , че не съм отишъл :D Ехх , Lacuna Coil , Symphony X , WASP , Soulfly , Slayer ....
02.06.12
16:34
казано от Денис на 02.06.12, 16:03:
Абе , искам и аз да отида , ама няма пара за билет , няма пара за бензин .. няма и опит за дълъг път :/ Направете някой клип , да ме е яд още повече , че не съм отишъл :D Ехх , Lacuna Coil , Symphony X , WASP , Soulfly , Slayer ....
Ще направим клип, как прескачам оградата и ме гонят охраните :D:D
02.06.12
16:37
Ми , виж , колко неща изпускам ! :D Да бях аз там , щях да подложа крак да спъна единия .. другия да го “закача с ръка” докато се протягам при прозяване... :D Ако стане мелето - вадя нокиата :|
02.06.12
20:57
Dmx , 50 cent , lil wayne и сякви такива въобще не ме надъхват , дето уж правят такива песни , пък тая като я чуя и искам да сложа 500 кила на лега нищо , че дигам 40 :D
казано от Денис на 02.06.12, 16:03:
Ще направим клип, как прескачам оградата и ме гонят охраните :D:D
Не! Ти си от бодибилдинг тийм - ти ще гониш охраните! (muscle) (punch) (swear) (rock) (grin)
Мнението беше редактирано от K K на 02.06.12 21:28.
02.06.12
21:09
последния пост може да бъде коментиран само с думите FUCK YEAHHHHHHHH
Хайде де, утре е денят, а никой не говори за това! :D Slayer, Annihilator, Soulfly в един ден на една сцена и то в София. :)
не ми се говори. И мен ме е яд, че няма да мога да отида. Ще чакам нещо в замундата.
казано от gips на 02.06.12, 21:28:
не ми се говори. И мен ме е яд, че няма да мога да отида. Ще чакам нещо в замундата.
А, утре съм там, разбира се. Но сега си пуснах Behemoth и ме хвана яд, че заради лигавите подобия на групи, които са покрай тях днес, реших да ги пропусна.
И аз съм така. Жалко за Бехемот. За мен най-важни утре са Мешуга. Уникално яко ще е да ги видя на живо тия зверове. Асфиь, като всяка холандска група, са стабилни. Не знам какъв ще е сет листът на Соулфлай, но със сигурност няма да е като първия път, когато ги гледах(тогава бая се чудихме дали не сме на концерт на Сепултура). Може и да е голям пропуск, но Анаялейтър съм слушал много малко, така è могат само да ме изненадат приятно. Пък за Слейър, няма какво да кажа. Вече, повече от 20 години се познаваме и си имаме уважението. Ми това е. На тези, които ще ходят - хубав фест пожелавам.
“Infernaloverkill респектира охраната”
Мнението беше редактирано от K K на 02.06.12 23:27.
02.06.12
23:46
Машина!.. Мотивирайте се..
02.06.12
23:59
И аз съм така. Жалко за Бехемот.
Не се косете!бях там, бехемот свириха по светло, не особено дълъг сет (гледал съм ги 2 пъти в зала като хедлайнери, няма нищо общо)...даже тъпото караоке кънтеше в синхрон. Не съжалявам че не дадох пари за да влезна, но утре ако трябва ще съм ето така с охраните:
К.К. те охраните са натренирани момчета, имахме си респекта взаимно :D…даже най-културно опитах да подкупя един, той любезно ми отказа с аргумента че по-навътре имало още проверки, което си беше така..пожелахме си приятна вечер и толкова.
п.п. гипсе, дебни за евтини билети за утре, спекулантите приритват и ги пускат тънко!
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 03.06.12 00:03.
казано от Boby_ на 02.06.12, 21:44:
...че заради лигавите подобия на групи, които са покрай тях днес, реших да ги пропусна.
Моля, моля, да си имаме уважението!
03.06.12
00:46
Да внимаваш да не стане така:D
В погото има такава вероятност (grin)
Миналия път на Слейър стъпих на нечий глезен, (ако четеш това се извинявам, който и да си!) Носих кубинки стийл (grin), тежах около 102 кг тогава :D
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 03.06.12 00:47.
03.06.12
09:42
Вчера ходих и съм REDMAN
казано от Valdis на 03.06.12, 09:12:
Аре, дигайте са да одим на плаж (sun)
Ходете вие, щото имате къде и кво да покажете. Аз най-много да се пекна на някоя ливада и то с тениската, да не ми гледат тумбака :D
03.06.12
10:10
казано от Valdis на 03.06.12, 10:08:
Аз лично сменям море за ливада ;) :D
Идвай насам ;)
Баси гадното, пясък, жега, вода, че и солена отгоре на това, гмуркане, плацикане, пържене на жаркото слънце, ама какво да се направи като обичаме да ни е гадно. :D :D :D
03.06.12
13:43
Ти и ти в Бургас живееш и се оплакваш... аз да се оплаквам ли.... жега, жега, жега, задух, цимент, сградата на общината и няква рекичка чиято Българска страна пресъхва лятото (dull)
03.06.12
15:00
Дай го насам това море :Д
Братя, как да си сменя никнейма? имаше бутон, не го намирам, а искам нещо по колритно :D
Помните ли го този :). На 4-ти ще го видим как се е справил.
Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 03.06.12 15:30.
казано от kristiancho на 03.06.12, 13:43:
Ти и ти в Бургас живееш и се оплакваш...
Не бе, дразня се със сухоземните :D