Peace of mind

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.05.12
22:11

Малииииииии, хубави промени направих. Така се омазах, че... Стана ми тежко. Честно да си кажа не ми е много гузно, но ме е срам от поетото количество ... течен шоколад /много я обичам тая Нукрема/. Излапах 7 “мощни” лъжици. А преди това се бях навечеряла - домат, краставица, консерва риба тон, сирене, извара и доста ядки, плюс една лъжица сусамов тахан. Почнах да правя сандвичи на мъжа ми и направих една груба грешка - облизах лъжицата от шоколада /механично беше, ако си бях измила зъбите, нямаше да й посегна/ и като се почна - тази лъжица да е последна, после айде още една и още. Ще допусна един такъв ден, но не трябва да стават повече такива. Наистина трябва да внимавам тия дни, защото имам ужасната склонност да продължа така цяла седмица. Тъкмо смъкнах две килца :(. Утре ще си изтърпя и наказатената тренировчица. Да му се не види и гадното сладко. Наистина по-лесно отказах цигарите. :(

Мнението беше редактирано от Deskameska на 31.05.12 22:44.

01.06.12
00:04

Момента със спирането на цигарите и на мен ми се видя по-лесен ???

...тази лъжица да е последна, после айде още една и още...

Или всичко или нищо ха-ха ;) :)

01.06.12
10:03

казано от Катето на 01.06.12, 00:04:

Момента със спирането на цигарите и на мен ми се видя по-лесен ???

...тази лъжица да е последна, после айде още една и още...

Или всичко или нищо ха-ха ;) :)

В допълнение с или сега, или никога и колкото повече, толкова повече и станаааааа ....... порядъчно оплескване стил Дескамеска.
Да си бях хапнала от мусаката дето правих, нямаше да нападна така кофата шоколад. В магазина си мислех да си взема черен, защото се познавам и предположих, че няма да си изневеря на стила, но .... (headbang).

Както и да е.

Честит празник на детето! (sun)

01.06.12
20:12

Малко нерви днес, ама като цяло готин ден. Моето слънце издържа 5 километрово ходене. Е, по едно време повървях с около 16 килограма в ръце, ама ще го смятам за наказателната тренировка дето си бях обещала. Снощи малката изкара няколкочасов вирус, но днес за щастие всичко е наред и бяхме на страхотна разходка. Храненето ... ммм:

Ставане в 6:00 - топла вода и геритамин, кафе с мляко
Тренировка: P90x plyometrics
Закуска: 150 гр извара, 3-4 лъжици кисело мляко, половин банан, щипка стафиди, 7 бадема, канела.
Междинно: 1/2 кисело мляко, 3-4 зрънца леблебия
Обяд: домат, краставица, сирене, парче мусака, 1/2 кисело мляко, сурови ядки.
Междинно: 50 гр ядки /микс от кашу, бадеми, бразилски орех, орех, слънчоглед, тиквени семки/
Вечеря: зелена салата с доматче и краставичка, сиренце, мусака, кисело мляко и дано не нападна нещо и някой. Може да има едит после. edit: нападнах малко ядки, но не е страшно (whew).

Някакъв луд глад ме е подгонил и тая седмица никаква почивка с тренировките. Зуза е пуснала новия ZWOW и утре ще е наред. В неделя мисля да потичам на воля, докато мъжа ми играе футбол.
Лека и спокойна и пазете детето в себе си!

Мнението беше редактирано от Deskameska на 01.06.12 22:25.

03.06.12
09:48

02/06/2012
6:00 - топла вода и геритамин
6:30 - кафе с мляко
7:00 - Тренировка:
Insanity - Pure Cardio около 40 мин.
ZWOW 20
1) Side Jump Lunge 40 reps /щото ми е толкова умна главата и броях двата крака за едно повторение/
2) Foreward Backward Burpee 10 reps
3) One Leg Dip Jump - 10 reps Each Leg
4) Alt. Double Bridge - 10 reps

Време: 12:11 мин.

9:30 - киви
10:00 - елда с прясно мляко, куркума, канела, стафиди, половин шепа сурови ядки /бадем, лешник, тиквено семе, слънчигледово семе, бразилски орех/
12:30 - 30 гр кашкавал, парченце пуешко филе, малко кисело мляко и извара
15:00 - домат краставиця, две бъркани яйца с извара, сирене и подправки, допълнително сирене.
18:30 - две лъжички тахан с мед и малко сурови ядки, кафе с мляко
21:00 - салата от домат и краставица, пилешка пържола
Вода: над 3 л

Днес 03/06/2012
7:30 - Кросче из квартала - 20 мин + изкачване на стълби 18 етажа бързо темпо - вир вода се прибрах (whew)
8:15 - чистене
9:30 - малко елда с прясно мляко, стафиди и канела; лъжичка тахан с мед, микс от: извара с половин банан, 3 лъжици кисело мляко, канела, малко тиквено семе
Сега отиваме на разходка - взимам и федербала :D

03.06.12
18:19

Е, не взехме купата от турнира, но поне поиграха и се позабавлявахме :D И федербал малко имаше. Много горещо и на т’ва слънце очите ми не издържаха /все едно ревях/, а много ми се играеше още.

Храненето:
към 12:30 три хапки козе сиренце
14:30 - домат, краставица, пилешка пържола и сирене, 30 гр ядки
18:00 - 20 черешки, кофичка кисело мляко с канела, 20 гр сурови ядки, кафе с мляко, 2 ч.л. тахан с мед
За вечеря мисля да обера каквото е в хладилника, ако не: зелена салата с домат и краставица и варени яйа, сирене, кашкавал и извара.
edit: останах си със салатата, изварата, сиренето, кашкавала и две варени яйца, 15 гр сурови ядки

Днес съм изпила адски много вода. вече е над три литра, а до края на деня има доста време и предстои излизане. Дано поиграем още федербал. Върнах се в детството си :D

Мнението беше редактирано от Deskameska на 03.06.12 22:06.

03.06.12
22:15

Престраших се и пробвах набиране навън. Ужасен срам ме обзе, но се набрах. Е, веднъж беше, но поне без някакви подскоци и подпираници. За два последователни пъти ще трябва да се потрудя още. Но съм доволна.

Сигурно мога и повече, но както предполагах, много ме беше срам. :D

03.06.12
22:57

Уаууу и от какво те е било срам!? Та аз мисля,че и едно набиране не мога да направя. Най-добрият ми опит е изобщо да успея да се повдигна с 5 см нагоре. Обикновено просто си вися там и по думи на околните дори не съм правила опити ( а аз наистина правя). Така че : страшна сииииииии!!!!! И никакъв срам повече!

04.06.12
09:36

Е, какво да се направя. Някак не мога да преодолея така лесно някои бариери, особено ако наоколо се разхождат познати. Хората ме гледат като все едно съм няква луда. Но такива са в този квартал. Поне бях с мъжа си и на него не му се стори странен моя изблик. Даже и той се включи ... и слава богу. Не съм се отказала от опитите. Сигурно ще свикна на тъпи странични физиономии и няма да ми пука особено. В тоя форум много ме надъхвате, няма как да избягам от предизвикателствата :D.

04.06.12
13:38

04/06/2012
Днешният ден започна по следния начин:
7:00 - Тренировка 1:
ZWOD 1:
3 rounds for time:
Dive bombers - 10 reps
  Burpees - 5 reps
Squat Leg Lift - 20/20 reps
  Burpees - 5 reps
Side Plank Lift - 10/10 reps
  Burpees - 5 reps
Pistol squat - 10/10 reps
  Burpees - 5 reps

Време: точно 18 мин. - Предишните пъти все е било около 20 минути и нагоре.

7:40 - 40 гр овесени ядки, овесени и пшенични трици, 1 с.л. ленено семе, канела, 200 гр кисело мляко,
10:00 - 1 варено яйце
12:30 - домат, половин краставица, 100 гр сирене, 50 гр свинско филе, 40 гр кашкавал, печена тиквичка на скара, полята със зехтинче и кисело мляко, 1 с.л. тахан с мед, щипка сурови тиквени и слънчогледови семки.
Предстои:
15:00 - извара с кисело мляко, канела, едно малко бананче, 1/ 2 ч.л.  мед, щипка сурови тиквени и слънчогледови семки;
16:00 - edit: добавям едно (coffee)
17:30 - Tренировка 2 - ще оставя да се изненадам (grin)
20:30 - Вечеря - все още неизвестна.

Вода: над 2 литра съм до момента.

Изпитвам постоянен глад. Нещо не ми се получава храненето напоследък.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 04.06.12 16:12.

04.06.12
20:16

казано от Deskameska на 04.06.12, 13:38:

04/06/2012

Затова пък тренировките ти много ме радват :)

04.06.12
21:57

ZWOD 1:
3 rounds for time:
Dive bombers - 10 reps
  Burpees - 5 reps
Squat Leg Lift - 20/20 reps
  Burpees - 5 reps
Side Plank Lift - 10/10 reps
  Burpees - 5 reps
Pistol squat - 10/10 reps
  Burpees - 5 reps
Време: точно 18 мин.

Браво! Аз тези пистолети не ги владея с левият крак :D, уж да се науча,но нещо все забравям да ги практикувам по-често...

04.06.12
22:29

казано от abigale099 на 04.06.12, 20:16:

04/06/2012

той от там е и глада де...

04.06.12
22:57

Благодаря, Абигейл! Старая се, хихи. Ама напоследък май прекалявам със стараниието, щото все гладно си ходя.

Кате, пистолетите ги пробвах за пръв път точно с тази тренировка. Голямо люлеене и подпиране беше. Пълна трагедия. И понеже бяха зор, естествено, се запънах да ги науча. Левият крак и на мен ми е проблем, но да си призная взех да задобрявам. Днес почти не съм залитала, освен ако не исках да си почина за секунда. Хванах му цаката май. С още практика и ще позагладим нещата.

Нещо ми се понатрупа умора и то се очакваше - спя по 6 часа, тренирала съм без почивка една седмица. Мори ме постоянен глад. Тази вечер прекалих с ядките. Повече няма да си купувам по много, че колкото пъти мина покрай пакетите и грабя. Лакомия му се вика на това. Все да ми мели устата.
Иначе забелязах, че освен изпъкналите вени по ръцете, сега се опитват /и успяват/ и на корема да излизат. Дали не е прекалено вече, а? Взех да се притеснявам. Това поне значи ли, че съм изчистила мазнинки?

Ох, отплеснах се по-рано, ама все пак трябва да довърша деня:
17:30 - Тренировка 2:
15 минути интервално на кроса /интервали 50/10 - от 2 до 8 и обратно от 8 до 2 степен/
После - Silent Killer Workout - 20 рунда 50/10
Тежест 8 kg
Lunge Squat (left leg forward)
  Squat
Lunge Squat (right leg forward)
  Squat
Reverse Push Up
  Squat
Knee Raises
  Squat
Sandbag Weighted Crunch
  Squat

Повторенията ми варираха между 25 и 27, все забравям да си пиша.

Определено напоследък се чувствам по-добре при сутрешното трениране, но нямам възможност да ставам по-рано, за да го направя по-дълго :( В тая жега скоро няма да ми се тренира следобед изобщо.

20:30 - салатка от домат, краставица, лук, отделно много сирене и много извара, печена тиквичка на скара със зехтинче и кисело мляко; много сурови ядки - тиквено и слънчигледово семе, бадеми, кашу, лешници. Белих на малката печен слънчоглед и хапнах и от него. :( Наистина прекалих. Сигурно станаха 50 грама от лакомия; а, да, и на върха на лъжичката мед (blush). Добре, че не нападнах тахана.

Приготвих си закуската за утре, накиснала съм и фасула и след малко ще полягвам.

Сладки сънища!

Мнението беше редактирано от Deskameska на 05.06.12 08:26.

05.06.12
00:16

казано от abigale099 на 04.06.12, 20:16:

04/06/2012

И аз съм им голям фен :) Днес си откраднах твоето кардио (и утрешното май) ;)
П.С. Днес ме вдъхнови и отидох да пробвам пак да се набера - мръднааааах сеее :) Постоянство му е цаката. Цел догодина по това време - поне 10 набирания :)

05.06.12
13:42

Моите тренировки не са кой знае какво. Тук в дневниците е пълно с такива, то е ясно откъде ги “крадем” :D . Аз даже си мисля, че прекалявам с тях, но много съм се запалила и се поддавам на импулса.
За набирането - БРАВО! Няма да се даваме, ще ги направим 10. И аз се включвам в предизвикателството. :P

05/06/2012

Fire It Up Fitness Workout - 12 рунда 50/10
1) 10 High Knees & 10 Mountain Climbers
2) Side Low Squat Lunge & Side Kick & Low Lunge & Oblique Knee Twist –  Left Side – 8 кг
3) 2 x Monkey Push- Ups & 2 x Push Ups & Burpee Tuck Jump
4) Side Low Squat Lunge & Side Kick & Low Lunge & Oblique Knee Twist –  Right Side – 8 кг
3 рунда 50/10
1) Plank – Reach Hands
2) Plank – Tap Away Legs
3) Plank – Opposite Hand Reach & Tap Away Legs

7:40 - 40 гр овесени ядки, овесени и пшенични трици, 1 с.л. ленено семе, канела, 200 гр кисело мляко, лъжица стафиди
10:00 - 1 кофичка кисело мляко 2%
12:30 - домат, половин краставица, 50 гр сирене, 185 гр свински стек /теглен в сурово състояние/, 10 гр кашкавал, 50 гр извара, щипка сурови тиквени и слънчогледови семки.

15:00 - 51 гр сурови тиквени и слънчогледови семки, кашу, бадеми и лешници; кафенце
17:30 - Tренировка 2 - времето много ме предразполага за терниране, ще едитвам.
edit: 360 повторения за време
Тежест: 8 кг
1) Sandbag Squat & Leg Lift 50 reps (alternating legs)
2) Scorpio Push Up 15 reps (on each side)
3) Burpee Knee Raises 30 reps
4) Hanging Leg Lifts 25 reps (each leg)
5) Sandbag Clean & Backward Lunge 50 reps (alternating legs)
6) Plank Jump & Stretch 50 reps
7) Flying Jump Lunge 50 reps
8) Sandbag Squat & Leg Lift 50 reps (alternating legs)

Време: 23:36 мин - но не е много реално, щото имам чувството, че не схванах как точно да изпълня протягането в едното упражнение и излезе като претупано. След време ще я повторя тази тренировка. Много добре изпотява.
edit: След тренировката - луд глад. Хапнах една лъжичка тахан с мед. После нагънах малко кисело мляко. Сурови ядки малко, че уж вечеря ме чакаше. Парченце кашкавал и парче свинско филе.Фасула не беше готов, иначе щях да си вечерям по-рано.
Опитах се да се разсея, приготвих сандвичи на мъжа ми, закуската за утре, занимавах се с малката, ших копченца :D, ама глад....
20:00 - шопска салата с мнооого сирене, една чиния бобец на фурна, люти чушлета, извара.

Вода: 3 л.

Качила съм едни кило. Тия ядки дето ги ям, трябва да ги понамаля. Ще убивам глада с нещо друго. :(

Мнението беше редактирано от Deskameska на 05.06.12 21:54.

05.06.12
14:40

Деси, това 50/10 което пишеш на интервалните тренировки е 50 сек. работа и 10 почивка ли ? Че нямам звук на работа и немога да я чуя тази мома какво казва ;)

05.06.12
14:45

Да, Веси, 50 работа, 10 почивка. В сайта им е описано по-подробно, но поствам линкове от туба, че ми е по-лесно.

05.06.12
21:36

Ще си нанеса промените в по-горния пост, че не ми се описва наново.

06.06.12
09:31

06/06/2012

7:00 - Тренировка:
ZWOD 2: 3 рунда за време
5 - Manmakers 2 х 6 кг
20 - Low Burpee Hops
10 - Twisted Push ups
25 - Competition Sit ups

Време: 12:54 мин.

100 reps High Knees /двата крака горе = едно повторение/

7:40 - 40 гр ечемичени и ръжени ядки, 200 мл прясно мляко, куркума, 1 с.л. ленено семе, канела, лъжица стафиди, 1 ч.л. мед
10:00 - 1 кофичка кисело мляко 2% с канела.

Другото после. Хубав ден!

06.06.12
13:12

Деска, днес си взех  Геритамин :D

06.06.12
23:09

казано от Asteris на 06.06.12, 13:12:

Деска, днес си взех  Геритамин :D

Ей, ама ако можеш, цялата аптека ще глътнеш! Поради каква причина ще го приемаш?  Да нямаш някакви проблеми? Аз съм се замислила да си купя или бирена мая, или цинк и магнезий, но още не ми се дават пари за това. Не ми се нравят изкуствените добавки. То не, че има нещо естествено и в храната, ама айде.
Напоследък съм си увеличила натоварването и трябва да се поспра малко, че почват проблеми. Утре няма да тренирам. Ще го давам по-полека до края на седмицата, поне така се надявам.

Днес си хапнах още:
12:30 - домат, краставица, две бъркани яйца с извара, сирене, 50 гр кашкавал, ядки, 2 лъжички тахан с мед
15:00 - извара с повечко кисело мляко, половин банан, канела, сурови ядки, кафенце
17:30 - Тренировка 2:
12 рунда 50/10
1)  Jump Tuck Press
2) Donkey Press Alternating Legs
3) Open me up mountain climbers 5 кг дъмбел
4) Commando Roll Out Push Ups

4 рунда 50/10
1) Oblique Plank Twists Left – 3 кг
2) Oblique Plank Twist Right – 3 кг
3) Circle Chest Left - 5 кг
4) Circle Chest Right – 5 кг

20:30 - шопска салата, чинийка боб на фурна, сирене и люти чушки, сурови ядки малко, 100 гр кисело мляко

Ужас, много съм увеличила храната.
Усещам си краката доста натежали и ме наболяват. Трябва почивка. Дано не съм претренрала.

06.06.12
23:12

Деси, повярвай ми тренираш много .. и е безмислено. Това са две тренировки всеки ден? Ти се нуждаеш от почивка .. нищо няма да постигнеш така. Аз също бях така преди, даже стигах до 3 тренировки на ден /ти знаеш де ;д/, но сега забелязвам много по големи резултати .. под сега разбирай от както тренирам 3-4 пъти в седмицата.

06.06.12
23:32

Не мога да свикна с мисълта, че тези кратки тренировки са всъщност достатъчни по една на ден. Все си мисля, че трябва и още нещо. Искам да тренирам сутрин и сега обмислям следния план:

Понеделник - сутрин /15 мин/+ следобед /кардио или 15 мин/
Вторник - сутрин /15 мин/
Сряда - сутрин /15 мин/+ следобед /кардио или 15 мин/
Петък - сутрин /15 мин/
Събота - сутрин кардио + Зузка /15 мин/

Така добре ли е според вас? Ако някой може да ми даде съвет ...

06.06.12
23:34

Кратка,кратка колко да е кратка...то можеш да се смажеш и за 10 мин ако искаш!Важна е интензивността!

06.06.12
23:41

Много са и според мен по две тренировки на ден, дори и този график ми се вижда вповече. Една е достатъчна, така мисля. И аз по едно време ги правех по 6 пъти в седмицата и бях намалила храненето и веднага проблеми...Все пак трябва и да се почива :)

06.06.12
23:46

казано от Jikata на 06.06.12, 23:34:

Кратка,кратка колко да е кратка...то можеш да се смажеш и за 10 мин ако искаш!Важна е интензивността!

Ми тези от бодирок са си натоварващи, но все се усещам, че мога да изкарам поне още една такава. Досега все съм тренирала поне по един час следобед, но е било тае бо или кростренажор. Откакто включих интервалните от бодирок и промених храненето имам по-добри резултати. Харесва ми да тренирам сутрин, но разполагам с много малко време, а искам да са ми свободни повече следобедите, че в това време е грехота да не разхождам малката. Затова разделих тренирането на две - сутрин 15 мин интервална и следобед 30 мин. /15 кардио + 15 интервална/. Но май ми идва в повече така и сега се чудя какво да променя. Не искам да стигна до претрениране, щото натам вървя. Да не говорим, че последната седмица не съм почивала от тренировка и спя по 6 часа. (whew)

06.06.12
23:50

Утре със сигурност ще почивам :D. Ще помисля още по въпроса.

06.06.12
23:56

Ами тоя бодирок си го метни през прозореца...я грабни 1 щанга,1 пудовка и като 3-то упражнение да е някое със собствено тегло,ама вкарай пулса до към 80% от МСЧ да видим как ще е!? ;)

07.06.12
10:38

казано от Jikata на 06.06.12, 23:56:

Ами тоя бодирок си го метни през прозореца...я грабни 1 щанга,1 пудовка и като 3-то упражнение да е някое със собствено тегло,ама вкарай пулса до към 80% от МСЧ да видим как ще е!? ;)

Уф, да го метна, ама не мога. Голяма зарибявка ми е в момента. А и сакън да лети 18 етажа. :D Благодаря за съвета!
За щанга - не знам /да вдигам детето ;) - 13 кила/, пудовка - имам 2 дъмбела по 10 кила (dull), за собствено тегло - цели 45 кила (blush).
С мъж ми имахме конфликт - караше ми се, че съм тренирала с тежести. Две седмици ме е гледал накриво, докато не свикна, че поне 10 кила ще вдигам. Представям си, ако кажа искам щанга или пудовка. :D
Тренирам си за удоволствие и ме кефи как съм се променила. Старая се да вкарвам разнообразие, а не като преди - само тае бо и кростренажор. Трябва да си избия от главата, че една тренировка трябва да е минимум 45 минути и да си набия, че може да е и 10 :D.

07.06.12
12:36

Ей,Деске и аз не мога да си избия от главата,че може да се тренира само 10мин.Все ми се струва малко и си мисля,че нищо не съм направила и няма да постигна (giggle) Може би грешим,не знам...А аз мисля,че упражненията от бодирок и тези на Зузана са си доста добри и натоварващи,особено ако се включат тежести и може би се направят по-дълги.За сега ме държат във форма,като гледам и теб ;)

07.06.12
13:27

13 кила ли, че твоята госпожичка не е ли на около 3- 4 годинки ? Тя много финна момата, като майка си ;) хе хе

07.06.12
15:06

казано от desislava Aleksieva на 07.06.12, 12:36:

Ей,Деске и аз не мога да си избия от главата,че може да се тренира само 10мин.Все ми се струва малко и си мисля,че нищо не съм направила и няма да постигна (giggle) Може би грешим,не знам...А аз мисля,че упражненията от бодирок и тези на Зузана са си доста добри и натоварващи,особено ако се включат тежести и може би се направят по-дълги.За сега ме държат във форма,като гледам и теб ;)

Това е де... дали ще е същият ефекта, ако правя по едно 12 минутно на ден от техните? Те уж ги правят 5 последователни дни и два поредни почиват. Ама дали е точно така? Дали Лиса е в тази форма от една такава тренировка на ден или ... си правят отделно и други нещица?
Аз мисля, че и кардио ми трябва, а за тежестите - мога да вдигам до 10 килца, повече нъц. Те и тези са ми много, ако е интензивна тренировката. Даже на 5 кила падам, ако са повече клекове и нам си ко си.

13 кила ли, че твоята госпожичка не е ли на около 3- 4 годинки ? Тя много финна момата, като майка си хе хе

Веси, дребна си ми върви от бебе. На 3 и половина е, фина госпойца ;) То има време, може да заприлича на баща си - висока и слаба. Иначе инати ми го е взела, че и го доразвива. :D

07.06.12
15:14

Финна ти е мадамата, спор няма ;) мойто мъжле е на 1г. и 7м. и е към 13 кила вече ;) хе хе ама няма на кой да се е метнал, мъжа ми е близо 2 метра, аз също не съм от дребничките хе хе ;)

Относно тренировките, тая Лиса коя е, оная с голямия силикон ли ? с клющавите крака ? Ако за нея питаш, възможно е да е в тази форма само от тези тренировки, но за Зузана не мисля същото. При нея вече има и тежести според мен.
И другото, което смятам аз, е че ако се тренира всеки ден между 15 - 30 мин. с такива интервални, интензивни тренировки - за мен е достатъчно. Направи си експеримент - опитай и 1 или 2 седмици тренирай по веднъж и виж как ще ти се отрази, дали ще имаш спат или не ?

07.06.12
15:27

За силикона на Лиса нямам думи, направиха я .... ще кажа кифла, че иначе ще прозвучи грубо. Тя също вдига тежести в тренировките - не знам колко, но Юги топката е около 4-5 кила /Лозавата/, а “чантата” трябва да е по-тежка - около 10 и нагоре. Не ща чак таквиз пищялки като нейните, но поне формата им няма да откажа. Мислех си и аз да си направя такъв експеримент, но го обмислях да го оставя за периода, когато ще сме на море, че тогава по ме устройва. ;) Освен т’ва искам дотогава да постигна по-добри резултати и мисля, че трябва да не спирам кардиото. Просто явно трябва да са в различни дни тренировка кардио и отделно интервална. ??????

07.06.12
22:32

07/06/2012
Храна:
1) вода, геритамин, кафе с мляко, киви, 40 гр овесени и пшенични трици, овесени ядки, лъжица ленено семе, лъжица стафиди, лъжица слънчогледови семки, 200 гр кисело мляко
2) извара със стафиди, канела, кисело мляко
3) домат, краставиця, боб на фурна, сирене /много/, извара, 3 люти чушки, лъжица тахан с мед, малко ядки
4) извара с кисело мляко и една краставица, кафе
5) шопска салата, яйца по панагюрски със сирене, извара и чесън, малко ядки
Вода: над 3 л
Тренировка: почивам

Надута съм като балон и не мога да се гледам. :(
А като е и ден без тренировка, направо изпадам в много кофти състояния. Боли ме гърло, глад почти не изпитвам, а ям като  невидяла. И тва ако не е лакомия, не знам какво е...Лека!

Мнението беше редактирано от Deskameska на 08.06.12 08:15.

08.06.12
08:56

Добрютро! (sun)
Ех, хубаво време, слънчице, засега добро настроение :D

Късно си легнах снощи, а днес се ококорих преди алармата да звънне. Възползвах се, естествено, от по-ранното ставане. Веднага станах, изпих си топлата водичка /ха, забравих геритамина/. После ще си го глътна. :D
6:15 - кафе с мляко
6:45 - Тренировка: (nmuchfun)
15 мин - кростренажор /интервали 50/10 от 2 до 8 и от 8 до 2 степен/
12 рунда 50/10
1) Press and Squat Jump - 5 кг
2) Jump Wood Chop - alternating sides - 5 кг
3) Crawl Walking Push Up
4) Burpee Leg Lift - 5 кг
5) Crab Shack
6) Side Lunge - 5 кг

4 рунда 50/10
1) Ab circle - 5 кг
2) Rotational Abs - 5 кг
3) Ab touch ups - 5 кг
4) Squat and press - 5 кг

По 15 повторения от следното:
1) Bentover Row & Deadlift – 2 х 5 кг
2) Lunge & Hammer Curls – 2 х 5 кг
3) Squat & Press – 5 кг
4) Lunge & Triceps Extension – 5 кг
5) Walk Out Plank Push-Ups
6) Bent Over Deadlift & around the Booty – 2 х 5 кг

Имах време само за душ и буквално тичахме до детската градина и после до работа. Взех си закуската, но ще я хапна по късно.

8:00 - 1 кофичка кисело мляко
10:00 - 40 гр ечемичени, ръжени и щипка овесени ядки, лъжица ленено семе, лъжица, стафиди, лъжица, суров слънчоглед, канела, прясно мляко и куркума.
.....

Вчера направо си омотах представите за ядене след тренировка. Затова реших, вместо закуската с въглехидрати, да си хапна само киселото мляко. Ама май трябваше да си взема чиста извара. Какво да ям веднага след сутрешна тренировка?
Колко време да чакам, за да приема въглехидрати?  :(

Мнението беше редактирано от Deskameska на 08.06.12 09:30.

08.06.12
09:14

Деси, защо чакаш да си приемеш въглехидратите, заради дискусията в моя дневник ли ?
Аз лично опитах един ден да съм на ВМ-НВХ, имам впредвид закуската, еми....не ми е гот, явно не е моя режим, не и за постоянно.
Тази сутрин си хапнах пак от моята любима закуска и съм хепи :) Не ми върви закуската ми да е яйца с масло и т.н. но виж, бонбони от мед, ядки, ленено семе и какао е вече друго ;)

08.06.12
09:19

Точно зариди вчерашната дискусия се омотах. Само дето аз съм си приготвила овес, ечемик и ръж за закуска и не знам дали им е времето веднага след тренировка. Аз лично не мога да изключа напълно въглехидрата, много си ги обичам такива закуски, тип бъркоч. Пробвала съм да ям яйца, но след час все едно не съм яла, не знам защо...

08.06.12
09:31

казано от Deskameska на 08.06.12, 09:19:

Точно зариди вчерашната дискусия се омотах. Само дето аз съм си приготвила овес, ечемик и ръж за закуска и не знам дали им е времето веднага след тренировка. Аз лично не мога да изключа напълно въглехидрата, много си ги обичам такива закуски, тип бъркоч. Пробвала съм да ям яйца, но след час все едно не съм яла, не знам защо...

Хххммм....много познато това с яйцата, не само вчера и преди съм закусвала с 3 яйца обилно в масло, после резен кашкавал.....това към 7.00 сутринта, и после до обяд едвам изкарвам......не знам защо,  но и аз съм така (wasntme)
Явно на мен лично сутришното ранно закусване на въглехидрат ми се отразява ОК, след 10 часа сутринта гледам да съм вече на зеленчуци и месце основно, и така съм ОК.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1