казано от Петър Петров на 12.06.12, 15:28:
казано от FaceOff на 12.06.12, 15:01:
http://btvnews.bg/video/news/mzh-pochina-sled-prodlzhitelen-priem-na-anaboli.html
Видях линка на Иван, но това е от новините..
Само аз ли се чудя къв е тоя сайт, който дават в репортажа? (wasntme)
Като напишеш сте***ди в гугъл и ти излизат една камара такива сайтове, че даже и с промоции...
На републиканското първенство във Варна на 9.9.2012г ще се проведе и състезанието UNIVERSAL ATHLETE. Идеята на, което е да премерят сили спортисти от най-различни спортове (Фитнес,Борба, Лека атлетика, ММА.....) и да се избере най-универсалният атлет подготвен за най-разнообразни натоварвания развиващи едно работоспособно и естетично тяло. Всички дисциплини ще имат еднаква тежест при оценяването. Награден фонд ще бъде осигурен от POWER&Beauty; официален предтавител на UNIVERSAL NUTRITION за България. А дисциплините са както следва:
1. Спринт 60м под наклон
2. Бягане 400м
3. Набирания за бройка
4. Кофички
5. Лицеви опори с пляскане
6. Скок от място
7. Обръщане с щанга за бройка (1/2 личното тегло)
8. Лег Максимум
9. Тяга максимум
10.Ходене с ръце на гимнастическа стълбичка за изминато разстояние.
11.Рунт за естетично тяло( без позиране само дефилиране по къси панталонки)
Като:
-ако има повече от 10 записали се участника ( записването трябва да е направено до 1.09.2012г) ще се проведе входен тест на упражненията Лег и Тяга с лично тегло за брой повторения.
-Участник с 3 последни места от някой от дисциплините отпада във входа на състезанието.
(Копирах го от facebook)
12.06.12
16:17
Истината, само Истината и цялата Истина... за плажния бодибилдър :D
12.06.12
16:35
казано от Тихомир Велев на 12.06.12, 10:39:
Да помоля някой, който е с Firefox v13 да провери дали му работи търсачката в BB-Team. Да напише примерно “калориен баланс” и да каже дали му излизат резултати или зацикля.
Нещо и моят “телевизор” се бъгна, деа! :@
Работи -:)
Хммм, някой тихомълком ме е цензурирал!
Е в тая тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42006/P520 вчера някво момче и аз бяхме писали майтапи и гледам днес темата избутата на майната си, мненията изтрити без каквато и да е информация за модерация и причина! А и двете мнения отговаряха на всички условия на сайта!
Некоректноооо!
12.06.12
17:28
казано от Петър Петров на 12.06.12, 17:10:
Хммм, някой тихомълком ме е цензурирал!
Модерациите трябва да се оповестяват със заря на главния площад ли?
...мненията изтрити без каквато и да е информация за модерация и причина!
В този форум няма практика да се дават обяснения за модерацията.
Е в тая тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42006/P520 вчера някво момче и аз бяхме писали майтапи и гледам днес темата избутата на майната си...
Не виждам темата да е предназначена за майтапи... или греша?
А и двете мнения отговаряха на всички условия на сайта!
Дали?
казано от Кольо Пияндето на 12.06.12, 17:28:
Дали?
Да. Необходимо ли е да ги преразказвам?
Наблюденията ми говорят точно за обратното. Необходими ли са примери? Във всяка тема има! Избирателното даване на обяснения само по себе си буди съмнения за безкористността на модерацията.
Останалите реплики не виждам смисъл да коментирам.
12.06.12
19:32
казано от Петър Петров на 12.06.12, 17:47:
Необходимо ли е да ги преразказвам?
Преразказът не е наложителен.
Нека видим отново какъв е казусът:
...вчера някво момче и аз бяхме писали майтапи...
Хайде сега да погледнем първата част на точка 4.1 от правилата на форума. Предполагам, че майтапчетата съвсем спокойно могат да минат по този параграф, защото тъпо и упорито твърдя, че посочената тема има съвсем друга идея и насоченост. Съответно - модераторският екип се е намесил. Често майтапчетата преминават в солидно лирическо отклонение от темата, което с оглед полезността на форума НЕ е особено желателно, нали? Когато някой път се наложи да изчетеш няколко страници майтапчета, за да намериш едно изречение, може би тогава ще ме разбереш правилно.
Наблюденията ми говорят точно за обратното. Необходими ли са примери?
Другият вариант е мненията да бъдат редактирани и на мястото на майтапчетата да се постави текст, че те не са свързани с темата. Това, обаче, няма да подобри прегледността на темата. Точния метод на модериране се преценява и избира според ситуацията, темата и същността на нарушението.
Избирателното даване на обяснения само по себе си буди съмнения за безкористността на модерацията.
Уверявам те, че екипът няма лично отношение и е много по-толерантен, от колкото изглежда на пръв поглед.
казано от Кольо Пияндето на 12.06.12, 19:32:
Необходимо ли е да ги преразказвам?
Преразказът не е наложителен.
Нека видим отново какъв е казусът:казано от Петър Петров на 12.06.12, 17:10:
...вчера някво момче и аз бяхме писали майтапи...
Хайде сега да погледнем първата част на точка 4.1 от правилата на форума. Предполагам, че майтапчетата съвсем спокойно могат да минат по този параграф, защото тъпо и упорито твърдя, че посочената тема има съвсем друга идея и насоченост. Съответно - модераторският екип се е намесил. Често майтапчетата преминават в солидно лирическо отклонение от темата, което с оглед полезността на форума НЕ е особено желателно, нали? Когато някой път се наложи да изчетеш няколко страници майтапчета, за да намериш едно изречение, може би тогава ще ме разбереш правилно.
Наблюденията ми говорят точно за обратното. Необходими ли са примери?Другият вариант е мненията да бъдат редактирани и на мястото на майтапчетата да се постави текст, че те не са свързани с темата. Това, обаче, няма да подобри прегледността на темата. Точния метод на модериране се преценява и избира според ситуацията, темата и същността на нарушението.
Избирателното даване на обяснения само по себе си буди съмнения за безкористността на модерацията.
Уверявам те, че екипът няма лично отношение и е много по-толерантен, от колкото изглежда на пръв поглед.
Няма да отговарям в същия стил - “цитат - отговор”, защото разговорът започва да замязва на махленско заяждане, а целта ми е много далеч от това. Изложих тезата си - след като при модерация на някои мнения се посочва причина, а други просто се изтриват тихомълком, за мен е налична цензура, пък ако щеш наречи го и двоен стандарт. Това е! Повече по този въпрос няма да поствам мнения.
12.06.12
23:00
казано от Bocko на 12.06.12, 22:00:
Човек сам избира храната си!
абе тя и тая отгоре много суха пък де***...
12.06.12
23:23
казано от Петър Петров на 12.06.12, 22:14:
...след като при модерация на някои мнения се посочва причина, а други просто се изтриват тихомълком, за мен е налична цензура, пък ако щеш наречи го и двоен стандарт.
Опитах се да обясня, но не очаквам разбиране. Мнения от форума са били отстранявани, в момента се отстраняват и ще се отстраняват за в бъдеще. За някои това е цензура, за други - двоен стандарт, за трети - отнемане на свободата на словото или злоупотреба с власт. Въпрос на гледна точка... и преценка на модераторския екип. Точка.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.06.12 23:27.
12.06.12
23:41
Тая кола ако е Лайт, няма проблем - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61534 :D
13.06.12
00:18
Ауу , мерси за линка към темата ! Голяма тъпня из целия форум , тука поне се води няк’ва дискусия !! :)
П.П. Да взема да пусна една тема “Чух ,че дъвките били вредни ..” :D
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 13.06.12 00:19.
казано от kristiancho на 12.06.12, 23:00:
абе тя и тая отгоре много суха пък де***...
Все пак на ябълка + Вода каква да е :D
казано от Кольо Пияндето на 12.06.12, 23:23:
казано от Петър Петров на 12.06.12, 22:14:
...след като при модерация на някои мнения се посочва причина, а други просто се изтриват тихомълком, за мен е налична цензура, пък ако щеш наречи го и двоен стандарт.
Опитах се да обясня, но не очаквам разбиране. Мнения от форума са били отстранявани, в момента се отстраняват и ще се отстраняват за в бъдеще. За някои това е цензура, за други - двоен стандарт, за трети - отнемане на свободата на словото или злоупотреба с власт. Въпрос на гледна точка... и преценка на модераторския екип. Точка.
Кааак му го “рекна” ...(giggle)
Добро утро, форум! :)
Мнението беше редактирано от emzo на 13.06.12 08:36.
Ааа, македонците ме изкефиха тотално тези реклами са и за нас все пак сме почти една кръв ;)
Ахахааа, не мога да не споделя и това. Някои хора са наистина гениални в рекламите.
А кучето как влиза във форма...не е истина просто, особено как стоически игнорира парчетата салам...
Мнението беше редактирано от Smile на 13.06.12 12:17.
Нова звезда си имаме - 26 мнения само за днес до 15ч. и всичките bullshit on a stick. Направо се впечатлих на КПД-то (пардон - КВД-то) на тоз юнак.
Мнението беше редактирано от Moonray на 13.06.12 16:59.
Трима негри се надлъгвали кой е по черен.Първият казал:
- Аз като работя, черна пот тече от мене.
Вторият казал:
- А аз като се порежа, черна кръв тече от мене.
А третият казал:
- Ха, това нищо не е, аз пък като пръдна и излизат сажди.
“Тежки сблъсъци между полски и руски фенове във Варшава”
Клекналия полицай “Полски ае обърни малко главата. Аре ти удряй ве”.
Изправения - “Не се блъскайте, сички ще снимате. Подредете се в полукрът отдясно наляво”
Журналистите - Храна, храна, храна...
13.06.12
16:24
казано от Moonray на 13.06.12, 15:43:
Нова звезда си имаме - 26 мнения само за днес до 15ч. и всичките bullshit on a stick. Направо се впечатлих на КПД-то (пардон - КПВ-то) на тоз юнак.
Кой е тоя трол?
п.п. Да не е тоя Victory? :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.06.12 16:26.
казано от head_hunter на 13.06.12, 16:24:
казано от Moonray на 13.06.12, 15:43:
Нова звезда си имаме - 26 мнения само за днес до 15ч. и всичките bullshit on a stick. Направо се впечатлих на КПД-то (пардон - КПВ-то) на тоз юнак.
Кой е тоя трол?
п.п. Да не е тоя Victory? :D
Не сте разбрали нещо. На това му се казва - да пиеш вода от извора.
Всъщност това са едни 26 безценни мнения и съвети, същински....бисери.
:D
А аз се чудя, кой е този не съм го мяркал до сега, леле какви ги “дърдори”.
13.06.12
18:04
Днес се е регнал в сайта.
13.06.12
18:08
казано от Мари А. на 13.06.12, 17:05:
На това му се казва - да пиеш вода от извора.
Така, както е тръгнал ще пие вода от.......... чучура :D
казано от head_hunter на 13.06.12, 18:08:
казано от Мари А. на 13.06.12, 17:05:
На това му се казва - да пиеш вода от извора.
ХАХАХАХАХ АХАХ :D
Официално ми стана идол вече! Искам да се запознаем :D
13.06.12
20:57
Сложил съм си аз 3 дози протеин в шейкъра и викам на майка ми “напълни го с вода”
В следващия момент носи шейкъра, като ми казва “вътре имаШЕ малко неразтворен протеин и го изплакнах”. 300мл вода добре ли е?
Don’t try this at home.
13.06.12
22:03
http://9gag.com/gag/4465784
13.06.12
22:19
казано от Ramon Dekkers на 13.06.12, 19:00:
ХАХАХАХАХ АХАХ :D
Официално ми стана идол вече! Искам да се запознаем :D
Още един официален фен - напредвам (party)
Като идваш насам пиши ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.06.12 22:19.