Лаф моабет - том седми

Темата е заключена.
Прескочи до:

Само на мен ли ми показва, че има само един коментар в статията за Гьорнер? И друг път съм забелязвал, че се бъгва така. С гугъл хроум съм.

15.06.12
20:33

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/182112_407898122582412_1114433498_n.jpg

Учителката пита:
- Коя е фамилията на автор, която започва с К и завършва на В?
Иванчо казва:
- Каралийчев!
- Не, Каравелов, но ми харесва начина ти на мислене! Коя е фамилията на автор, която започва с В и завършва на В?
... - Вазов - отговаря Иванчо.
- Не, Вапцаров, но ми харесва начина ти на мислене!
След часа Иванчо пита госпожата:
- Кой е авторът, чиято фамилия започва с Х, в средата има У, а накрая - Й?
Госпожата го води при директора, а Иванчо казва:
- Аз ви питах за Хемингуей, но ми харесва начина ви на мислене!

:D :D :D

15.06.12
20:55

казано от Кристиян Дончев на 15.06.12, 19:59:

Само на мен ли ми показва, че има само един коментар в статията за Гьорнер? И друг път съм забелязвал, че се бъгва така. С гугъл хроум съм.

При всички статии се получава така, след известно време, като че ли се обновява и показва колко коментара са написани.

Да, сега се е оправило.

15.06.12
23:27

Нищо лично, но е страшно смешно :D :D :D

Нещо красиво за началото на деня -:)

16.06.12
11:41

(nlove4) Ах, ако ми падне...

Ако ти падне с десен ще я изправиш :D

16.06.12
12:31

казано от kristiancho на 16.06.12, 11:58:

Ако ти падне с десен ще я изправиш :D

Ще ГО или ще Я изправи? :D

16.06.12
12:41

Направо ще пада и ще става цяла нощ :D

16.06.12
13:29

Особено на скрийн шота все едно има ХемингУеЙ отзад :D:D

16.06.12
13:37

:D Tочно! Харесва ми начина ти на мислене :D

16.06.12
13:51

Ходих на един столичен басейн “Дианабад” и цените са 6лв - делник, 7лв - уикенда  (finger)

Другия път ще им кажа:  Mamma mia…santa simplicitans, e tutti frutti caputti,e пашляпано без vazelino” (swear)
Един скок от кулата го направили от 0.50ст на левче... (swear)

В тая София има 2-3 хубави работи и тия алчни гъзове се мъчат, ако може с бъбрека ти да направят бартер, в случай че решиш да излезеш малко (finger)

16.06.12
15:46

Мога ли да подам жалба в полицията , ако са ме нападнали , ама съм ги подредил ?  :D Да саднат от всякъде ^^

16.06.12
15:49

казано от introducer на 16.06.12, 13:51:

Ходих на един столичен басейн “Дианабад” и цените са 6лв - делник, 7лв - уикенда  (finger)

Другия път ще им кажа:  Mamma mia…santa simplicitans, e tutti frutti caputti,e пашляпано без vazelino” (swear)
Един скок от кулата го направили от 0.50ст на левче... (swear)  (finger)

Но пък за сметка на вдигнатите цени, душовете вече не работят, а шезлонгите са по-мръсни отвсякога, от чадърите стърчат телените конструкции... :D

Мнението беше редактирано от Мари А. на 16.06.12 16:12.

16.06.12
16:49

Ама ти ходиш и си взимаш и шезлонг дори???  На шезлонгите в софийските басейни не знам - цените им да не би да са в корелация  с цените на несебърските дюнери?

16.06.12
17:47

Не виждам друг вариант иначе, при положение, че не влизам във водата, чадърът ми е важен.. все пак не ми се иска безславно да загина от слънчев удар насред Дианабад  :D

Мнението беше редактирано от Мари А. на 16.06.12 18:13.

Вий ме убивате столични хора такива :D Аз не съм ходил още на басейн... мама мия санта симплитикас.... и т.н. :D

16.06.12
20:30

Да, затова от сърце Ви моля, драги сънародници-като дойдете в тая мръсна, гадна и каквато още искате София, снимайте се пред ЦУМ и не идвайте повече...Така вече няма да Ви дразни колко е отвратителна, пък гадните софиянци ще му мислим после как да живеем в тоя ужас:D

Мнението беше редактирано от dieseldriven на 16.06.12 20:32.

16.06.12
20:32

Стига де , стига де :D

16.06.12
20:38

17.06.12
11:37

казано от dieseldriven на 16.06.12, 20:30:

Да, затова от сърце Ви моля, драги сънародници-като дойдете в тая мръсна, гадна и каквато още искате София, снимайте се пред ЦУМ и не идвайте повече...Така вече няма да Ви дразни колко е отвратителна, пък гадните софиянци ще му мислим после как да живеем в тоя ужас:D

Повярвай ми всеки ден се сблъсквам с така наречените “идеални” софиянци,които са решили да прекарат уикенда далече от столицата.Не сте по-различни(дори цапате повече).Само като отида в понеделник покрай река Струма,където са били на палатка,се чудя докато си потичвам дали няма да се спъна в тоновете боклуци които са оставили.Що се отнася за снимката пред Цум,ще кажа,че ако зависи от мен няма да стъпя в София никогааааааа.Най изнервящия град в света.Пълен хаос.Единственото “качество” на софиянци е самочувствието.Като говориш с такъв,се чудиш дали не по-лесно да спориш с телевизор,защото в крайна сметка той има дистанционно.Ако не са провинциалистите в София,то тоя град ще остане само в изоставени сгради и много фалирали бизнесмени.
Нищо лично.Просто мнение на провинциалист.

17.06.12
12:33

казано от dieseldriven на 16.06.12, 20:30:

В същия ред на мисли, щом дойдете на морето.. където и да е на морето, топвайте краката и дим да “Ви” [ахахаха уважителна форма + мн число = епик фейл :D] няма. А пък ни оставете нас, простите селянчета, да си копаем градинките и да си бръмчим по курортите... :)

Снощи една софийска принцеса ме окачестви като неограничен, надут, прост... на основа липсата ми на интерес към европейския съюз и по-точно, че не съм знаел къде е Англия, където тя е учила цееееели 2 години. По нейната логика.. никой там не знаел къде се намираме... и се питам щом те не се интересуват от нас, защо ние трябва да се интересувам от тях ? Нито имаме обща история, нито сме обвързани по някакъв друг начин. А сигурно ако и дам една мотика ще се чуди от коя страна да я хване... :D
Като добавка към красивите епитети използвани за мен имаше и няколко подобни за градчето ми. Нямало къде да се ходи, нямало какво да се прави... а в София всеки ден ходила в 5те мола, ходила на центъра, ходила по заведения, които за пръв път чувам. И даааже имала 15 “приятеля”.. не знам какъв човек трябва да си за да търпиш подобен индивид.. вероятно цялата групичка е била такава... И стигам до извода, че не е от значение къде ходиш, от значение е с кого ходиш ? А тя живеела от 3 год в Поморие и не си е намерила нито 1 авер, обикаля само с тази която и дава квартира... : } Та на основа липсата на приятели прави..... меко казано грозни изказвания.
И накрая прави изводи, че всички българи сме си мислели, че сме ерудирани във всяка посока... видиш ли, тя била различна. :)

Как не и обърсах някой шамар, пък нека циври после където си иска..
Иначе ако някой има наблюдения върху днешната младеж, нека сравни тинейджърите в Бургас и тинейджърите в София.

Мнението беше редактирано от NRG на 17.06.12 12:45.

17.06.12
13:39

she’s a diva, diva, diva :D :D

HE

17.06.12
14:52

казано от NRG на 17.06.12, 12:33:

Снощи една софийска принцеса ме окачестви като неограничен, надут, прост... на основа липсата ми на интерес към европейския съюз и по-точно, че не съм знаел къде е Англия, където тя е учила цееееели 2 години.

На такива ass to mouth ама така, че да се сети, какво е яла всеки един ден докато е била в Англия :D

За изброените от Вас персонажи приляга определението “селяндур”, а то не се прилага по месторождение - душевно състояние е! Въпросната порода има много характерни белези, като хвърляне на торбички с отпадъци през прозореца, та стигнем до правенето на десен завой от най-лявата лента и обикновено първите седем години от живота им са мъгла /мога много да изброявам, но поста ми ще стане прекалено дълъг/. ;) Въпросните индивиди се лекуват с много бой, е*ане, но в никакъв случай не правете грешката да им пускате сръбска музика, ако искате да ги изтезавате - пуснете им нещо от рода на дийп пърпъл ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.06.12 14:52.

17.06.12
15:01

И 1972ра е имало мацки с оформени кореми :O
Мислех си, че през комунизма това е било табу или се е смятало за грозно, но явно греда :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lIWtoOOcyiM#t=2091s

17.06.12
16:25

Катаджия спира автомобил. Шофьора смъква стъклото, прави грозна физиономия и казва:
- Бауууууу!
Полицаят подскача от уплаха, шофьорът го успокоява:
- Спокойно, бе! Не виждаш ли, че съм вързан?

17.06.12
16:27

казано от introducer на 17.06.12, 15:01:

И 1972ра е имало мацки с оформени кореми :O
Мислех си, че през комунизма това е било табу или се е смятало за грозно, но явно греда :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lIWtoOOcyiM#t=2091s

комунизма е странна работа :Д
бтв в България май сме били на социализъм по това време,до комунизъм не сме стигали?

казано от NRG на 17.06.12, 12:33:

че не съм знаел къде е Англия

Не знаеш къде е Англия?

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 17.06.12 18:53.

17.06.12
19:09

Брат, аз не знам Враца къде е.... :D   Ще дам един цитат за размисъл... :  “Въображението е по-ценно от знанието.”  : }

Бе то хубаво, че е по-важно ама бъ ли му мамата... как може да незнаеш къде е Англия... сещам се за онея компилации в които слагат момичетата кандидатки за водещи на прогнозата за времето :D

17.06.12
19:23

Хахаха, “епик фейл” било...По-скоро премахването на жителството е епик фейл.На разпозналите се между редовете-честито!

17.06.12
19:49

Първо бих научил родния си език, после бих започнал да парадирам със знания по други теми. :} ... Иначе в София до сега не съм стъпвал.. по молове не ходя, кафетата ги пропускам, телевизия не гледам... Сигурно съм някакво полезно изкопаемо за вас и не говорим на един език.
Човек е космополит, а разграничаването е илюзия... толкова за жителството.

Мнението беше редактирано от NRG на 17.06.12 19:50.

Абе то и аз съм ходил в мол 5пъти до сега и не съм стъпвал в София :) Телевизия също не гледам вече.... но все пак по-добре отвори картата и виж къде се намират важните държави... тъй де... от хорски срам :) А това да науча първо родния си език и после еди си какво... е неловък начин да се измъкнеш... по какво си личи дали си знаеш родния език ?! Че си допуснал правописна, пунктуационна, грамтична или каквато и да е грешка ?! Такива грешки всеки допуска дори и умнциите :)

17.06.12
20:28

Айде, пак дойде времето, в което чалга поколението ми дава наклон на... сещаш се. :D

Абе то аз, че съм чалгар.. чалгар съм ама... знам къде е Англия да го ева :) Не го приемай като заяждане аз с никого не съм се заяждал тук... :)

17.06.12
20:37

казано от NRG на 17.06.12, 19:09:

Брат, аз не знам Враца къде е.... :D   Ще дам един цитат за размисъл... :  “Въображението е по-ценно от знанието.”  : }

Ти и ти взе, че се похвали, не му се казва знание в случая а обща култура :)

17.06.12
20:39

Бих искал да Ви благодаря, колега NRG,за любезната покана да дойда и да си “топна краката”.Принуден съм да Ви откажа, защото има доста по-добри места за посещаване от прехваленото ни Черноморие.Места, където не е нужно да плащам луди пари за “удоволствието” да газя в л***а до колене,където долнопробната чалга пищи от всеки ъгъл, а анцузите са официално облекло за сватби и погребения.Курорти, където “цивилизация” не е мръсна дума и не е криворазбрана.Желая Ви приятна вечер.

17.06.12
20:40

Просто, брат, разминават ни се ценностите. Аз не виждам лошо в това и си гледам моята греда в окото.. не чуждите клечки. :} А след като правя нещата единствено заради себе си... хорски срам ми се вижда толкова далечно понятие. : }

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1