Не разбирам упражненията от програмата

25.06.12
19:02

Здравейте, не разбирам някой упражнения от програмата как се правят и за какво са, ще ми обеснители ?

Програмата е :

1а. Преса с дъмбели от наклон (главата долу) с полусупиниран хват 10х10
1б. Набиране подхват 10х10
2а. Флайс от наклон (главата горе) 3х10-12
2б. Гребане с дъмбел 3х10-12

2 ден:
1а. Клек 10х10
1б. Сгъване на уред за задно бедро от лег 10х10
2а. Преса на долен скрипец  3х10-12
2б. Повдигане на уред за прасец от сед 3х10-12

3 ден: почивка

4 ден:
1а. Кофички за трицепс 10х10
1б. Сгъване с дъмбели от полулег 10х10
2а. Повдигане на дъмбели встрани от наклон  3х10-12
2б. Повдигане на дъмбели встрани от сед 3х10-12

Не разбирам следните упражнения как се правят и за какво са ( гърди, гръб ? ) ще ми напишете ли :)

1.Преса с дъмбели от наклон (главата долу) с полусупиниран хват - за гърди нали ?
2. Преса на долен скрипец  3х10-12
3. Повдигане на дъмбели встрани от сед 3х10-12

25.06.12
21:54

Щом не ги разбираш вероятно не са за теб, избери си програма от сайта, ако си начинаещ избери кръгова (т.е. едно и също в трите дена, за цялото тяло) - http://www.bb-team.org/fitness/workouts

25.06.12
21:55

Не съм начинаещ, стажа ми е 1 година :). Ще ми обесните ли ??

Моето предположение:

1. Преса с дъмбели от наклон (главата долу) с полусупиниран хват
3. Повдигане на дъмбели встрани от сед

Как се прави преса на долен скрипец - не зная. Вероятно ще е нещо за крака, съдейки по другите упражнения в този ден. Само гадая обаче.

25.06.12
22:28

Благодаря :). Преса на долен скрипец мисля, че е Лег преса.

Това как се изпълнява ? - Преса с дъмбели от наклон (главата долу) с полусупиниран хват

Сгъване на дъмбели от наклон, това ще рече за гърди ? Главата долу, демек от обратен наклон, полусупиниран хват, дланите към мен ?

25.06.12
22:33

Мислиш ли, че е за гърди? След като е дадено в деня за ръце?

Упражненията са обяснени маааалко по-надолу в темата, от която си ги копирал.
По принцип умните хора преглеждат темата, а тарикатите чакат някой да я прочете вместо тях и да им преразкаже накратко.

25.06.12
22:58

Погледнах, да :). Значи това ( Преса на долен скрипец  3х10-12 ) са коремни преси, така ли да разбирам ?

Жалко за изгубената 1 година....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1