Въпрос за упражнение за корем

20.06.12
14:54

Виждал съм коремни преси но с извивки в страни , такаче въпросът ми е при тези извивки съответната страна ли се натоварва или противоположната ?

Коремът е един мускул, на където и да се завъртиш в коремна преса все ще е стегната целия -:) Също тъка, като си вдигаш краката или тялото пак натоварваш целия корем, не само горната или само долната част. А, за ляво и дясно натоварване на тази област не съм и чувал. Може, някой по- компетентен да се изкаже, че постоянно излизат нови неща и може да съм пропуснал нещо -:)

Успех -:)

20.06.12
16:35

“Нови неща” не са излезнали :Д
Като се накланяш настрани натоварваш косите коремни мускули.

20.06.12
20:08

При всяко упражнение се натоварва целият мускул но не равномерно както като си вдигаш краката се натоварва цилия мускул но се набляга на долната част.Знам , че при този вид коремни пак е така ,  но  се интересувам на противоположната страна ли е акцента или на съответната страна.

21.06.12
09:22

Съответната.

26.06.12
15:08

Здравейте ! Аз съм на 18 години , висок съм 1.80 и тежа около 76 килограма . Ходя на фитнес от 5-6 месеца и тялото вече ми се е пооформило , но имам някои излишни мазнини по корема , които “скриват” плочките ми . Как мога по-бързо да стопя тези мазнини и бихте ли ми казали на какви упражнения за корем да наблегна за да се развият и личат плочките ми ! Благодаря предварително :)

26.06.12
15:09

казано от Ivan Dimitrov на 26.06.12, 15:08:

Здравейте ! Аз съм на 18 години , висок съм 1.80 и тежа около 76 килограма . Ходя на фитнес от 5-6 месеца и тялото вече ми се е пооформило , но имам някои излишни мазнини по корема , които “скриват” плочките ми . Как мога по-бързо да стопя тези мазнини и бихте ли ми казали на какви упражнения за корем да наблегна за да се развият и личат плочките ми ! Благодаря предварително :)

Здравей!Съжалявам,но няма да успееш до края на лятото,позакъснял си! :D

Мнението беше редактирано от Jikata на 26.06.12 15:10.

26.06.12
16:02

казано от Jikata на 26.06.12, 15:09:

Те плочките ми личат ама не много просто трябва да сваля още малко не повече от 1кг.Просто искам да знам как да го направя по-бързо.

Мнението беше редактирано от Ivan Dimitrov на 26.06.12 16:28.

26.06.12
20:11

казано от Ivan Dimitrov на 26.06.12, 16:02:

казано от Jikata на 26.06.12, 15:09:

Те плочките ми личат ама не много просто трябва да сваля още малко не повече от 1кг.Просто искам да знам как да го направя по-бързо.

Правилен хранителен режим и аеробна дейност.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1