Добър ли е този хранителен режим?

Прескочи до:

28.06.12
13:52

Делев,
аз като се замислих, малко си промених мнението-
ако се чувстваш толкова добре, колкото и изглеждаш и нищо не те притеснява в режима ти,
защо наистина да го променяш?

28.06.12
14:06

казано от James Hinks на 28.06.12, 13:50:

казано от Teen Power на 28.06.12, 13:27:

Аз искам ти да ми кажеш,а не да копираш.. :)

Download, спри се де... ;)
Да не ти кажа в кой форум ти е мястото...(devil)

Кажи? В кой

28.06.12
14:07

казано от Teen Power на 28.06.12, 14:06:

казано от James Hinks на 28.06.12, 13:50:

казано от Teen Power на 28.06.12, 13:27:

Аз искам ти да ми кажеш,а не да копираш.. :)

Download, спри се де... ;)
Да не ти кажа в кой форум ти е мястото...(devil)

Кажи? В кой

teenproblem ;)

28.06.12
14:08

Да,там ще е :))

28.06.12
14:14

казано от Делев на 25.06.12, 20:16:

казано от Petar Gogov на 25.06.12, 19:31:

казано от Делев на 25.06.12, 17:57:

ДА точно това казвам ЩО ти незнаеш ли.И не пиши толкова аргонтно ...първо вземи прочети малко...изяж  1 тон месо за 7-8 години и тогава църкай..

http://www.bb-team.org/articles/4269_mitove-v-bodibildinga-chestotata-na-hranene

Затова такива като тебе вечно ще задават тъпи въпроси по форумите и ще се чудят как другите напредват и се развиват в силовите спортове...Защото четеш такива статии написани от (с извнинение на бб-теам)от набедени псвевдо спортисти които хал хабер си нямат от практика...Чети моето момче и ме запомни и някой ден кога станеш като бачо си Делев ела ща черпя една лека жена и две бутилки уйски в най скъпия ресторант който си изберш.

А бачо Делев спомня ли си всички стероидни цикли за тия 7-8 години, докато изяде тоя тон месо?????

28.06.12
14:21

Ще сваля гарда и ще кажа, че наистина за един сериозен спортист може би няма нищо лошо да се пробва това хранене и е възможно да се постигне и по-добър резултат (човек никога не знае). Но каква дисциплина за спортуване и за хранене се създава, ако се лансират идеите сред масите (несериозни спортисти), че всичко е мит и давай яж един път на ден, не е важен гликемичния индекс, а инсулиновия, който там пък трябва допълнителни сметки да правиш и пр...

Ако на някой не му се доспива или не му става тежко от 1 кило храна наведнъж- нека си яде. При 90% от хората не е така, стига простотии, стига развенчаванки на митове. Кърмачетата се хранят в началото по 7 пъти на ден. Що ли? Може би освен всичко и защото така ще наддават, така ще се облекчава усвояването и така няма да драйфат.

*
А да, Витане, изобщо не се сещам за коя Мария и за кво ми говориш. Аз също се уча и си шлайфам информацията през годините. Мисля, че цикличното хранене не заслужава отреденото му внимание и не го отхвърлям същевременно. Аз смятам за по-здравословно да се храни човек по малко и на 5-6 пъти. Затлъстели хора при такова хранене не съм виждал, а за мен това е по-важно.

28.06.12
14:25

Тя култовата Мария във форума е една.... онази с гладуването. Мен ме зариват хора, хранещи се по 5-6 пъти на ден, които се чудят защо не свалят... Никак не са малко.

28.06.12
14:27

Четете тази тема—> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55383

SO

28.06.12
14:31

казано от Joyplovdiv на 28.06.12, 13:52:

Делев,
ако се чувстваш толкова добре, колкото и изглеждаш и нищо не те притеснява в режима ти,

Нищо няма да променям :* Искам само да обсъждам подбна тема с хора,които като ги вида да имам уважението и респекта,не със .............нали ;)

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 28.06.12 14:32.

28.06.12
14:47

Витане, знам я Мария Никифорова, ама не си спомням нищо конкретно.

Делев, имаш си респекта от всички трезвомислещи хора, които спортуват. Не се бори за допълнителен. Подписът ти е идеален, само алкохола може и без него :D

28.06.12
15:20

казано от Делев на 28.06.12, 14:31:

казано от Joyplovdiv на 28.06.12, 13:52:

Делев,

Нищо няма да променям :* Искам само да обсъждам подбна тема с хора,които като ги вида да имам уважението и респекта,не със .............нали ;)

Много погрешно мислене, и би трябвало на твоите години да си го разбрал. Леко ‘борческо’ мислене от средата на 90-те.

28.06.12
15:29

казано от Teen Power на 28.06.12, 13:09:

чуваш ли се,бе момче?? :))

Аз се чувам,ама не знам ти дали се чуваш...

Мнението беше редактирано от Jikata на 28.06.12 15:29.

28.06.12
15:39

казано от introducer на 28.06.12, 14:21:

*
Затлъстели хора при такова хранене не съм виждал, а за мен това е по-важно.

Гледам и не вярвам на очите си, ще каже Професора:)

Хахахах, абе братчето ми!!!! 99% от хората се хранят така и изглеждат потресаващо, цял ден тъпчат безразборно и след 18ч. обаче не се хранят, защото “се лепи”...Те и плондерите-билдери така се хранят с по 30кг. наднормено тегло, ама активно - глупости на търкалета...

Ти колко човека познаваш хранещи се циклично...аз колкото познавам, изглеждат доста добре и се чувстват още по-добре!!!

Има два галактически феномена, дето качвали килограми на ЦХ...те са ни съфорумци и май проблема при тях не е във фаст прозореца, ами във фийдинг прозореца:))))

А да сравняваш кърмачета с хора по на 30-ина години е...абе, ай няма да се изказвам, ама недей да го правиш:))))

Делев, теб те чета от бая време, изживяваш се като някакъв бодибилдинг феномен...сигурно си подгатвял доста хора и имаш сериозен опит, не споря...но не си си излизал извън комфортната зона на хранене(99% съм сигурен и за тренирането). Та как сравняваш точно нещата, и на каква база...

Мнението беше редактирано от slavko на 28.06.12 15:54.

SO

28.06.12
15:55

казано от slavko на 28.06.12, 15:39:

казано от introducer на 28.06.12, 14:21:

*

Делев, теб те чета от бая време, изживяваш се като някакъв бодибилдинг феномен...сигурно си подгатвял доста хора и имаш сериозен опит, не споря...но не си си излизал извън комфортната зона на хранене(99% съм сигурен и за тренирането). Та как сравняваш точно нещата, и на каква база...

Грешиш като никаквъв феномен не се изживявам при мен всичко е елементарно ,никой не съм подготвял направил съм 10-15 режима на приатели с успешен край и с тези принципи си живея не мисля че ще постигна повече или ще ми е по комфортно ако променя нещо в трен.ядене или мислене.Излизам от Зоната си на хранене почти всяко лято когато ходя по мотосъборите там се пие баце ама се пие, яде се ама се яде ял съм по 3 кг пържоли на ден с 30 бири знам какво е  да си извън нея не съм маниак на тема харана и билдинг.Казвам само че знам простите правила които дават резултати и не мисля да ги сменям с други.

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 28.06.12 15:59.

28.06.12
15:59

Може и аз да съм в грешка, и ако е така, се извинявам за тона си.
Препоръчвам ти да пробваш цикличното хранене...няма да изгубиш нищо.
Според мен, няма вечно работещи схеми...

28.06.12
16:01

Делев, FaceOff ти зададе интересен въпрос, на който не видяхме отговор.

Мнението беше редактирано от Valdis на 28.06.12 16:02.

SO

28.06.12
16:03

казано от Valdis на 28.06.12, 16:01:

никога не съм отричал това което той ме пита но това бяха годините 1997-2003

28.06.12
16:09

казано от Делев на 28.06.12, 16:03:

казано от Valdis на 28.06.12, 16:01:

никога не съм отричал това което той ме пита но това бяха годините 1997-2003

е, те баш хубавите години бяха 1992-1996 ;)

SO

28.06.12
16:11

:D Да имаше всичко и пари и жени и коли ама няма вече ;)

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 28.06.12 16:11.

28.06.12
16:13

Ок, но въпреки това парадираш с “огромния” си прогрес, нали ти е ясно каква е разликата при еднакво хранене и тренировки на човек, който се стреми да бъде натурален, с такъв, който е на стероиден цикъл? Ако лично аз бях приемал стероиди, нямаше да имам очи да изтъквам каквито и да е било постижения във форум, който е ориентиран имено към здравословния начин на живот и натуралните тренировки. А знаеш ли за 6 години употреба на стероиди, колко повече е било възможно да постигнеш, това говори, че нещо е куцало, дали е било хранене, дали тренировки или недостатъчно познания относно препаратите само ти си знаеш ;)

Мнението беше редактирано от Valdis на 28.06.12 16:14.

28.06.12
16:19

казано от Valdis на 28.06.12, 16:13:

Двамата с Хънтъра сте като двете страни на една монета. На едната страна може да има ангелче, на другата да е изобразена предизподнята, но монетата винаги си е една :D :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.06.12 16:19.

SO

28.06.12
16:20

казано от Valdis на 28.06.12, 16:13:

Ок, но въпреки това парадираш с “огромния” си прогрес, нали ти е ясно каква е разликата при еднакво хранене и тренировки на човек, който се стреми да бъде натурален, с такъв, който е на стероиден цикъл? Ако лично аз бях приемал стероиди, нямаше да имам очи да изтъквам каквито и да е било постижения във форум, който е ориентиран имено към здравословния начин на живот и натуралните тренировки. А знаеш ли за 6 години употреба на стероиди, колко повече е било възможно да постигнеш, това говори, че нещо е куцало, дали е било хранене, дали тренировки или недостатъчно познания относно препаратите само ти си знаеш ;)

Ок ясно на къде  биеш,съгласен съм спирам да давам мнения по темата защото преди 10 год съм взимал стероиди и съм дръпнал с материала напред,а тука са се събрали само чисти спортисти как можах да не го предвидя,айде със здраве.Окончателно спирам  опряхме и до стероидите.Ти нали не мислиш че както изглжедам сега съм изглеждал тогава ,тогва приателю бях 122кг и наистина нямах нищо общо с  сега.В дневника ми от 2010 съм написал всичко и не съм крил нищо не съм се правил на натурален билдер

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 28.06.12 16:40.

28.06.12
16:31

То винаги се стига до там брат:)
И не рядко, тия натуралните се оказват нагърмяни зверската:))))
А и бб-тийм си има ясни и строги правила...за “другите” неща, пишем горе в прозорчето гоухард...и продължаваме, там се вихрят други дискусии на упорито опитващи се да се самоубият и скопят глупци:)

28.06.12
16:32

Защо не можех да подкрепя последното мнение на Валдис поне хиляда пъти!?!?!?

Има и още един нов потребител в чийто дневник лъха на 7-8 цикъла, и не искал да обсъжда нищо с 60 килограмови ‘билдъри’ . Ми пичове, малко ли други форуми има, в които се обсъждат и стероиди, кво търсите тук? И най-малкото, като не знам на какъв цикъл си в момента, как да определя ‘резултатите’ ти??

Мнението беше редактирано от FaceOff на 28.06.12 16:37.

28.06.12
16:35

Този съм го изпуснал:)
Абе всъщност тази тема, за какво беше:)

28.06.12
16:40

казано от slavko на 28.06.12, 16:35:

Този съм го изпуснал:)
Абе всъщност тази тема, за какво беше:)

Не знам за какво е ама е най-интересната в последните дни :P. Особено в периода, когато ядеш сурови лешници.

28.06.12
16:49

Имам няколко въпроса ( съвсем сериозни).
1.Ако ядеш плодове (+сушени) и ядки през деня, а вечер ядеш млчени и месни - това приема ли се за ЦХ?
2. Ако закусваш в 10 някакъв зеленчук с месо и вечеряш после към 21:00 бива ли?
3. АКо не ядеш 16 часа, след тях как ядете? Така де.... всичко ли ядете - месо, млечни, въглени?

Мнението беше редактирано от Блажка на 28.06.12 16:54.

28.06.12
16:55

казано от Puppy на 28.06.12, 16:49:

Имам няколко въпроса

Ти май си изтърсачето на форума, все се пръкваш там където никой не те очаква :D

28.06.12
16:55

1.Ако ядеш плодове (+сушени) и ядки през деня, а вечер ядеш млчени и местни - това приема ли се за ЦХ?
3. АКо не ядеш 16 часа, след тях как ядете? Така де.... всичко ли ядете - месо, млечни, въглени?

1. По-скоро е воинска “диета”;
2. Все тая;
3. Първо ям зеленчуци и млечни(които все по-често пропускам), после протеина, накрая въглехидрати...и след час ядки;

28.06.12
16:58

казано от slavko на 28.06.12, 16:55:

1.Ако ядеш плодове (+сушени) и ядки през деня, а вечер ядеш млчени и местни - това приема ли се за ЦХ?

1. По-скоро е воинска “диета”;
2. Все тая;
3. Първо ям зеленчуци и млечни(които все по-често пропускам), после протеина, накрая въглехидрати...и след час ядки;

Благодаря, не ми бяха ясни някои неща и видях, че сте говорили за тва по-горе и за резултатите ( или причината за липсата на такива), затова се сетих да питам. Мисля, че си открих грешката.

Мнението беше редактирано от Блажка на 28.06.12 16:59.

28.06.12
17:17

Puppy удари малко на picture unrelated :D

28.06.12
17:25

казано от slavko на 28.06.12, 15:39:

Хахахах, абе братчето ми!!!! 99% от хората се хранят така и изглеждат потресаващо, цял ден тъпчат безразборно и след 18ч. обаче не се хранят, защото “се лепи”...Те и плондерите-билдери така се хранят с по 30кг. наднормено тегло, ама активно - глупости на търкалета...

Храненето вечер не знам откъде се намеси. :)

И определено не са 99 % хората, по мои наблюдения повечето хора пропускат закуска (част от тях и обяд) и следобед почват да ядат.

Мнението беше редактирано от basi halvata на 28.06.12 17:26.

28.06.12
18:08

казано от Делев на 28.06.12, 16:20:

Ти нали не мислиш че както изглжедам сега съм изглеждал тогава ,тогва приателю бях 122кг и наистина нямах нищо общо с  сега.В дневника ми от 2010 съм написал всичко и не съм крил нищо не съм се правил на натурален билдер

Не бе човече, много съм далече от мисълта да те обвинявам или да ти търся сметка за това какво си правил или правиш със себе си! Не съм се правил на натурален билдер ето за това иде реч, не си се правил на натурален, но пък за сметка на това не се свениш да изтъкваш като аргумент на някой, че едва ли не когато стигне твоите размери, едва тогава ще ти бъде достоен опонент. В този форум има много и различни интереси и цели, и много от тях не съвпадат нито с твоите нито с моите стремежи, но това не ме кара да гледам с презрение над някой, който е решил да бяга по-бързо за сметка на мускулната маса (последното е само онагледяващ пример) Вземам за пример Кольо, един от хората с най-богата хранителна култура в този форум, въпреки това не може да се похвали със завидна мускулатура и това не защото не би могъл да я постигне, а защото тя противоречи и пречи на целите, които този човек преследва, та мисълта ми е простичка приятелю, не всичко в този живот е мускули, и както казваха в една реклама: -Требе и акъл :D За да избегна излишни конфронтации се чувствам длъжен да поясня, че това последното по никакъв начин не те касае и не се отнася до теб. :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 28.06.12 18:10.

SO

28.06.12
18:46

казано от Valdis на 28.06.12, 18:08:

Ти нали не мислиш че както изглжедам сега съм изглеждал тогава ,тогва приателю бях 122кг и наистина нямах нищо общо с  сега.В дневника ми от 2010 съм написал всичко и не съм крил нищо не съм се правил на натурален билдер

Не бе човече, много съм далече от мисълта да те обвинявам или да ти търся сметка за това какво си правил или правиш със себе си! Не съм се правил на натурален билдер ето за това иде реч, не си се правил на натурален, но пък за сметка на това не се свениш да изтъкваш като аргумент на някой, че едва ли не когато стигне твоите размери, едва тогава ще ти бъде достоен опонент. В този форум има много и различни интереси и цели, и много от тях не съвпадат нито с твоите нито с моите стремежи, но това не ме кара да гледам с презрение над някой, който е решил да бяга по-бързо за сметка на мускулната маса (последното е само онагледяващ пример) Вземам за пример Кольо, един от хората с най-богата хранителна култура в този форум, въпреки това не може да се похвали със завидна мускулатура и това не защото не би могъл да я постигне, а защото тя противоречи и пречи на целите, които този човек преследва, та мисълта ми е простичка приятелю, не всичко в този живот е мускули, и както казваха в една реклама: -Требе и акъл :D За да избегна излишни конфронтации се чувствам длъжен да поясня, че това последното по никакъв начин не те касае и не се отнася до теб. :D

Ти май неразбра 10 години не съм взимал от ония( да взимал съм но вече не) неща мисля че съм реабилитиран,а това че ти продължаваш да се заяждаш не ти прави чест

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 28.06.12 18:46.

SO

28.06.12
18:52

казано от Valdis на 28.06.12, 18:08:

-Требе и акъл :D За да избегна излишни конфронтации се чувствам длъжен да поясня, че това последното по никакъв начин не те касае и не се отнася до теб. :D

Това сега какво е ми ако искаш да се караме,аз смекчих тона ти пак хапеш

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 28.06.12 18:54.

Е той е уточнил, че не е за теб, но ти явно се припознаваш :D :D :D

28.06.12
18:59

казано от Делев на 28.06.12, 18:46:

Ти май неразбра 10 години не съм взимал от ония( да взимал съм но вече не) а това че ти продължаваш да се заяждаш не ти прави чест

Наречи го критика, в случая заяждане не е точната дума. Ти си човек, от който много хора могат да научат нещо, но желанието все да си “отгоре” не ти носи позитиви. Аз лично смятам, че темата се изчерпа и за да не се изроди в безмислени спорове от типа кой-по-най е време да се заключи.

SO

28.06.12
19:02

казано от Херцог Трън на 28.06.12, 18:58:

Знам какво е написал и за кой е.И аз предлагам да се заключи

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 28.06.12 19:02.

28.06.12
19:07

казано от Делев на 28.06.12, 19:02:

казано от Херцог Трън на 28.06.12, 18:58:

Знам какво е написал и за кой е.И аз предлагам да се заключи

Написах го имено за да не го сметнеш за обида насочена към теб, но явно сгреших :D Ако ти липсва чувство за хумор обещавам, че ще се въздържам от такъв в комуникацията си с теб.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1