Дали ще претренирам

28.06.12
20:34

От скоро започнах НВД-ВМ с цел намаляване на % мазнини. Режима ми хареса, всичко е ок за сега. Обаче искам леко да пооформя гърдите. Гърдите ги тренирам сами в понеделник. Казаха, ми че от лицевите опори може да се оралефят. Ако правя в сряда и петък правя лицеви опори дали ще претренирам? По колко серии и повторения да правя? Благодаря предварително, за отделеното време! :)

Понеделник - гърди,Четвъртък - гърди. :)

Или тренирай ги през 2или 3 дни. :)

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 28.06.12 20:48.

28.06.12
20:52

С лицеви опори собствено тегло- едва ли ;)

28.06.12
20:57

Александър Илиев, така като ги правя през 2-3 няма ли да направя обратното, а именно регрес? И не мога да си дам обяснение как става, гърдите ми растат, но са някакси нестегнати, леко увиснали..
Ramon Dekkers, защо едва ли? Имам приятели, който ми казаха, че ще се пооформят. Единият само с тях е постигнал ацките гърди (няма базик). :)

Мнението беше редактирано от tomboxer на 28.06.12 20:59.

28.06.12
21:04

Имаше впредвид , че ЕДВА ЛИ ще ги претренираш

SO

28.06.12
21:15

Няма да претренираш.

С лицеви нямам да ги “орелефиш” и нали знаеш, че при всеки е различно.То твоят приятел може и от седене на стола да има яки крака.

28.06.12
22:30

Ако ги тренираш повече от 3 пъти на седмица,ще претренираш,иначе-НЕ

28.06.12
22:58

Абе тренирай и по 10 пъти ако искаш, въпроса е как тренираш! Смазвай ги 2 пъти седмично през три дни и си готов!

28.06.12
23:55

казано от Death__ на 28.06.12, 22:58:

Абе тренирай и по 10 пъти ако искаш, въпроса е как тренираш! Смазвай ги 2 пъти седмично през три дни и си готов!

Ами за мен си ги тренирам добре гърдите. Упражненията, които правя са: хоризонтален лег 3х8, полулег 3х8, обратен лег 3х8, флайс 3х8. През 2 тренировки упражненията, които съм ги правил с дъмбели ги правя с щанга и обратното. Също така сменям през няколко трениривки обратният лег ми става 2-ро упражнение, а полулега 3-то. Лека вечер. :)

Можем да ти пожелаем успех.Явно всичко си знаеш и след като е така,защо питаш ? Тренирай както знаеш.
Казахата ти и аз ще кажа пак,че от лицевите опори ей тъй,както смяташ да ги правиш няма смисъл. :)

01.07.12
11:03

казано от Александър  Илиев на 29.06.12, 10:13:

Можем да ти пожелаем успех.Явно всичко си знаеш и след като е така,защо питаш ? Тренирай както знаеш.
Казахата ти и аз ще кажа пак,че от лицевите опори ей тъй,както смяташ да ги правиш няма смисъл. :)

Не съм искал така да прозвучи. Ще ви послушам и ще започна да ги тренирам както ми казахте. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1