Средна част на рамо

03.08.05
13:21

Може ли да ми кажете някакви други упражнения с дъмбели (или щанга, макар че не знам дали има такива  :roll: ),  освен махане с ръцете встрани, които да натоварват основно средната част на рамото. Мерси :)

03.08.05
13:37

въртолет с щанга

03.08.05
13:46

[quote author=“westsa”]въртолет с щанга

Какво представлява това, да не би да е като хванеш щангата и я повдигаш пред тялото до брадата, и в най-горната точка на вдигането вдигаш лактите колкото се може по-нагоре ?

03.08.05
13:56

[quote author=“wtf”]Може ли да ми кажете някакви други упражнения с дъмбели (или щанга, макар че не знам дали има такива  :roll: ),  освен махане с ръцете встрани, които да натоварват основно средната част на рамото. Мерси :)

Преси с щанга (зад и пред врат), както и дъмбели. Встрани е за страничната част за рамото. :wink:

03.08.05
14:01

да точно това

03.08.05
14:31

Всяко основно упражнение за рамо ги товари всичките включително и средната

03.08.05
21:29

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Всяко основно упражнение за рамо ги товари всичките включително и средната

прав си, но нали все пак различните упражнения натоварват различните части по различен начин

04.08.05
00:04

[quote author=“wtf”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Всяко основно упражнение за рамо ги товари всичките включително и средната

прав си, но нали все пак различните упражнения натоварват различните части по различен начин

При основните упражнения не може да се каже кой колко е натоварен както при по изолираните като разтваряне с дъмбели но нали не мислиш че само средната глава участва частично участва и предната

04.08.05
06:23

има едно много хубаво упражнение за средно рамо, заставаш до скипреца и хващаш долноата верига, като с другата ръка с хващаш за рамото на скрипеца и се отпускаш и така правиш наклон, след като си го направил това започваш да вдигаш скрипеца до рамото и така натоварва доста и след като свършиш минаваш на другата ръка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1