Дневникът на V :]

Прескочи до:

06.06.12
11:17

казано от Puppy на 06.06.12, 09:55:

казано от James Hinks на 06.06.12, 09:45:

казано от Puppy на 06.06.12, 09:19:

Двете шампионки в категория до 63 и 70кг са си баш бая красиви жени

казано от Puppy на 06.06.12, 09:37:

Говоря за Васко Янчев и Лариса, те тренират вече при нас.

А ?
Я пак :D

Много смешно, ставаше въпрос за двете - Лариса и Марина.
А Лариса и Васко вървят в комплект и тренират при нас. Васко се представи много добре на състезанието в Габрово.

Се тая...

06.06.12
11:39

Ееее и Ивка е голям сладур и другата в 52 кат. също добре изглеждаща дама...
Славко, тя е една прилича на мъж, ти сложи всички под един знаменател..

Да, Славко, отлично знам какво правят жените в моята категория извън България.
Мисля че е ясно на всички, че не съм се захванала сериозно със силовия трибой в момента и не ми е приоритет. Ако тренирах целенасочено и стриктно, сигурна съм, че ще стигна това ниво. Но не искам.
И не отивам на състезание, за да взема медали, защото няма никой в категорията ми. Не съм виновна, че няма - да заповяда всяка, която пожелае.
Отивам заради емоцията.
Приемам го лично, защото усещам някакви намеци.

И да - Марина и Ивелина са страшно красиви жени.

Хайде стига вече с тази тема.

06.06.12
17:03

Съгласихте ме!
Няма нищо лично бе мадам В, може и аз да съм в грешка или да съм ходил без очилата...

07.06.12
09:05

казано от veronique на 06.06.12, 16:58:

отлично знам какво правят жените в моята категория извън България
Хайде стига вече с тази тема.

Зобят яко. Те и тия в България зобят яко и глупаво. Те това е баш проблема ;) После що има такива коментари - ами щото от химия мясат на мъже.
Та Верче, моля те много - не се хващай с трибоя да гониш тяхното ниво. Нема смисъл...пък и деца все някой ден ще раждаш...

Ми да бе, аз това се опитах да обясня - че нямам такова намерение: )

Не че се оплаквам - обожавам лятото и предпочитам жега пред непрекъснати дъждове, влага и студ... Обаче тези резки промени направо ме скапват.
На басейните - задух, по 5 часа дневно на 26 градуса въздух...
Отвън - 35 градуса, въздухът е спрял....
В нас е бая топло, заради разни особености на жилището...
В залата ми е жега, защото се юркам на макс.
И изобщо - ЖЕГАААААААА
хаххахаха
отразява ми се с подуване, или по-скоро чувство за такова и лек спад в силата...

Иначе всичко си върви по план, от една седмица направихме промяна в хранителния режим и приемам повече въглехидрати + допълнителни 3 яйца дневно към останалите неща. Яко; )
Все пак целта ми е и качване на мускулна маса...
Гледам веднъж седмично поне да влизам в басейна - добре се отразява, правя стречинг вътре и се охлаждам и тонизирам.

Ееееей от колко време не съм писала!

Да отбележа, че тренирам редовно - това не бива да се поставя под въпрос.
Е, жестоко е.
Толкова е прекрасно да спортуваш:):):)

Видимо съм се променила доста и постоянно ме спират случайни хора на улицата, или касиери в магазините, или показвайки се от колите, за да ме питат какво спортувам.
Не мога да скрия, че ми е приятно.
Нямам в предвид комплиментите, предпочитам искреното мнение на най-близките ми хора, следящи тренировките и храненето ми.
По-скоро ми е приятен факта, че визията към която се стремя очевидно се получава.

АМА МНОГО ЖЕГААААААААААААА !!!!!!

Слънце и кеф и моментна форма.

6 месеца
кога се минаха...
а след още 6?:)

30.06.12
18:16

Промяната е огромна. Мачкай по правилния път :) .

30.06.12
19:28

Поздравления за формата! :)

30.06.12
21:42

Като от списанията си!

Благодаря ви!
Бих искала да се видя 75-80кг на 13-14% мазнини един ден:)
За сравнение сега съм 75кг и 16.5%.
Важното е да сме живи и здрави и да ни е кеф от това, което правим... :)))))

Oт утре малко принудително забавяне на темпото...
Тялото ми сигнализира всячески.
Първо ще разредя кардиото и ще намаля времетраенето му, второ - ще намаля всички работни тежести значително. Така до понеделник.
Ще се наблюдавам и според развитието може идната седмица да направя няколко поредни дни почивка от всякакви тренировки.
Много се юркам да му се не знае:) Голям съм мазохист и с кеф неусетно се мачкам.
Пък като не са ми добри възстановителните фактори, нормално е да се стигне до там.
Ей, добавки си трябват при сериозно спортуващите.
Гадна работа са това парите. Тоест, хубава са, ама гадно като ги няма.
И колкото и да не им се вярва на някои хора - НЕ. Не съм на химия.

И те такива работи, за протокола :)

Втори ден без тренировки.
Странно е, не ми харесва, но се налага.
Има ефект - днес мускулите на краката не ме болят, а до вчера това беше непрекъснато. Като че ли почнах да изхвърлям от задържалата се последните 3-4 дни вода...... около 5 кг:Д
Само спя и ям, спя и ям, лежа. Пълен релакс.
Има време да наваксам, по-добре така, от колкото в един момент да рухна тотално :)
И като цяло вече ще гледам да съм по-умерена в тренировките, да си давам повече почивки, защото до такава степен се вживявам ( ‘влизам в транс” както ме описват някои хора), че не усещам колко мазохистично тренирам: )

07.07.12
21:16

Супер форма, поздравления!!:)

Благодаря!

От вчера се завърнах към тренировките :)
Прекрасно е!
Правих гърди, гръб и корем. Днес имам мускулна на гърдите.
Кардиото ми ще бъде максимално 30 минути, а в дни за крака може и по-малко. Никакви вече 40-50 минутни сесии на стълби. Поне още известно време.

Дойде ми, което обяснява и водната задръжка (дано да е само водна). Все още не съм изхвърлила цялото количество вода, но и това ще стане.

Има си ефект почивката - от бая време не се бях чувствала така, без болежки :)

Пия зелен чай на капсули.

Днес - ден за великите крака...
Това е за сега:)

10.07.12
09:55

казано от veronique на 03.07.12, 22:05:

И колкото и да не им се вярва на някои хора - НЕ. Не съм на химия.

ПФФФ...хахахаха...тук пак припадам:))) И кой е този физкултурник, дето има такива съмнения:)))
Хората, дето взимат изгелждат маааааалко по-различно...още повече, ти имаш бая народ покрай теб, дети не са спирали да взимат от както свят светува...така че...
А и аз виждам, че си дръпнала леко, но не виждам основание чак пък някой да се съмнява че взимаш...
На този ръст, тия килограми са ти много, сигурно си го осъзнала или поне силно се надявам да е така.
Имаш напредък, продължавай все така!!!

п.с. това с парите е всеобщ проблем:)

10.07.12
11:09

казано от slavko на 10.07.12, 09:55:

...
На този ръст, тия килограми са ти много, сигурно си го осъзнала или поне силно се надявам да е така.
...

Не го слушай Славко! Много си добре даже! (rock)

10.07.12
14:28

Айде и аз да не остана по-назад - страшно ми харесва прогресът в гърдите и раменете. Не съм те виждала наживо, но на снимките си супер.

Славко, ами и аз това им се чудя! Иначе си прав - все коментари от хора, които надали са взимали химия през живота си. Просто се чудят как може да има такъв прогрес и веднага отсичат: “Тя взима химия”.
А за килограмите - какво да ти кажа, зависи от какво са. В момента бих ти казала, че са ми много, защото имам излишни мазнини. Ако един ден стана 75-80кг, но на 13% мазнини - тогава няма да са ми много.
Честно да ти кажа, харесвам се по-масивна:D
Остави ме да се нарадвам дееееееее:))))))))))))))

Почнах да тренирам задни бедра в отделен ден.
Правя римска тяга, като пускам щангата под нивото на стъпалата. ЖЕСТОКА РАБОТА е:)
След първата тренировка ходех като робот от мускулна треска, до втората тренировка не беше изчезнала и се затвърди :)
Днес всичко беше ок и нямаше такава зверска болка, можех да контролирам по-добре движението, за да го усетя точно както трябва.

12.07.12
09:00

Прогресът ти е напълно реален и постижим,няма място да се мисли за химия,...че даже и още можеш :)

12.07.12
09:34

казано от veronique на 12.07.12, 00:22:

Почнах да тренирам задни бедра в отделен ден.
Правя римска тяга, като пускам щангата под нивото на стъпалата. ЖЕСТОКА РАБОТА е:)
След първата тренировка ходех като робот от мускулна треска, до втората тренировка не беше изчезнала и се затвърди :)

Верче, човек като ти чете писанията, може да си помисли, че сефте срещаш щангите...каква е тая трибойска методика, че едни обикновени билдърски тренировки те бутат така ;)

Ооо тези тренировки ми спират тока пъти повече от трибоя...
Или пък ми допадат повече като усещане и се раздавам допълнително. Къде е истината не знам, но е факт:)

Жика - разбира се, че може. Аз едва сега започвам :)

12.07.12
14:49

казано от veronique на 10.07.12, 17:35:

Славко, ами и аз това им се чудя! Иначе си прав - все коментари от хора, които надали са взимали химия през живота си. Просто се чудят как може да има такъв прогрес и веднага отсичат: “Тя взима химия”.
А за килограмите - какво да ти кажа, зависи от какво са. В момента бих ти казала, че са ми много, защото имам излишни мазнини. Ако един ден стана 75-80кг, но на 13% мазнини - тогава няма да са ми много.
Честно да ти кажа, харесвам се по-масивна:D
Остави ме да се нарадвам дееееееее:))))))))))))))

Ти си резултат на химия, но на химията между твоите родители :)

Имам си нова тренировка за крака, която ми допада много заради мазохистичния характер, който носи:)))
Съчетана с хранителния режим, се надявам да покаже по-детайлно мускулите...
Ето две снимки от днес за протокола...
Следващите ще са през по-голям период и се надявам тогава да има видима промяна в горната част и качване на мускулна маса на гърба и ръцете:)

14.07.12
23:46

За какво ти е да качваш още ? wtf ...

Защото искам и мога :)

15.07.12
00:26

Имаш ли някаква разлика в прасците (левият ми изглежда малко по-малък) ?
Браво за формата иначе :))!

Мнението беше редактирано от Петър на 15.07.12 00:28.

15.07.12
00:27

Честно казано, за мен това е най-добрата дамска физика във форума. Бедрата са супер, пресата леко се показва което е хубаво, не е нужно някакъв супер изпит анорексичен вид.

Между другото, щом си си поставила цели - гони ги, надали някой ще се намери да те откаже от тях. Но и така изгеждаш перфектно!

Мнението беше редактирано от Old Timer на 15.07.12 00:34.

Петър, да, имам разлика както в прасците, така и в бедрата (и дясното е по-голямо), но напоследък работя по отделно с всеки крак и се надявам този дисбаланс да изчезне :)

Old TImer, благодаря ти! Аз не искам анорексичен вид, а точно обратното (и то се вижда, де). Бих желала да махна още 3-4% мазнини. Всичко с времето си.
Не ме интересува кой какво мисли - ясно ми е, че по-голямата част от хората не харесват това, което правя със себе си. Но вече тренирам от достатъчно дълго време и съм достатъчно голяма, че сама да преценя какво наистина искам. Поставила съм целта и си попълвам дневника (макар и не ежедневно), за да се следи как се развивам спрямо ТАЗИ МОЯ цел, а не спрямо представите на хората :) Да, не съществува човек, който да ме откаже от това...

15.07.12
09:52

Браво, Вероника! Поздравявам те за амбицията и целите! Твоята форма е далеч от това, което ми харесва, но затова всеки си има своите виждания. Оценявам огромното старание, което си вложила да изглеждаш така, милионите тренировки и най-вече ти се раздвам, защото това е нещото, което ти искаш и не ти пречи да заявиш на хората, че си различна! Не те е страх от хорското мнение, което е ключът!!! Харесва ми как не те интересува мнението на хората и продължаваш по пътя към успеха. Защото успешен и щастлив е този човек, който следва собствения си път, а не пътя, налаган от останалите. Харесва ми колко си борбена и най-вече как си в хармония със себе си (вътрешна- тя е най-важна) и целите си. Виждам голям прогрес във визията ти, с постоянство се доближаваш до желаната визия. Не спирай да бъдеш себе си! Стискам ти палци!
Поздрави и много усмивки! :)

15.07.12
10:17

казано от veronique на 14.07.12, 23:52:

Защото искам и мога :)

Верка, нали няма да прекрачиш границата от женска на мъжка форма :D В момента си прекрасна и не мисля че ти трбява маса, по скоро още малко чистене, но наистина ще станеш доста масивна ако качиш маса. Не бутай съвършенството :D

В крайна сметка всичко е относително - както тази граница, така и това съвършенство.
За едни вече са прескочени. За мен са все още далече, далече :) Не бих искала да прескачам нищо подобно.

Новата тренировка за крака ми докарва яка мускулна треска и ще я правя веднъж седмично. Другата ми тренировка за крака ще е по-друга схема и по-лека...

Снощи влизах във водата да поиграя един час водна аеробика и ми се отрази чудесно.

20.07.12
10:14

краката са страхотни :)
може би леко да прибереш талията,но пък да не вземе да се отрази на трибойските постижения
не смятам, че е нормално ежедневно и ежечасно да си в изсушена състезателна форма
пък и едва ли е полезно
по-скоро задръж така следващите 35-40 год :)
едва ли е хубаво човек да се изстиска за един сезон,пък  после да мисли за здравето

Че аз не съм изсушена:) И не само, че не е нормално, а е и невъзможно да се поддържа целогодишно такъв процент мазнини, какъвто се иска за състезателна форма.
Още нещо - никъде не съм казвала, че желая да достигам този процент. Целта ми е 13%, което си е все още към здравословното :) Разбира се, че здравето е най-важно.
От към талия нямам много възможности да прибирам, честно казано преценвайки по кожните гънки нямам кой знае колко мазнини, по-скоро гърбът трябва да се разшири :) Краката са ми големи на фона на всичко останало и за това се създава такова впечатление.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 20.07.12 13:46.

20.07.12
14:05

Тъкмо си мислех, че Кобрата явно или е объркала термините, или и аз не знам, ама талията ти в съотношение с другите части на тялото си е екстра, поне по моите критерии :)
Аз не съм виждала жена с амбиция за мускулен прогрес ( в гугъл :D ), която да има няква сууупер тясна талия и нагоре огромен гръб и мускулест задник и бедра... всичко се гради постепенно и симетрично, това ми е личното мнение.
Чистиш се, колкото е възможно, надграждаш и се получава, в този ред на мисли - Изглеждаш зашеметяващи, Вероник!

25.07.12
13:09

така е -изглежда супер
просто аз харесвам широки гърбове с малка талия-не си водя мнението  по общоприети(от някой си) стандарти
не става въпрос за мазнини а за визуално смаляване
пък и всичко е до конструкция на тялото
расти не бой се :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1