Вярно, че е петък, ама как не ви мързи да пишете толкова :D
Оставете я, нека да прави каквото знае. Щом разбира повече от нас и не иска съвети.
И без това с такова поведение вече си пропиля шансовете да получи адекватен съвет от всеки разбиращ човек в този форум. Поне от мен няма да получи, не и безплатно ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 06.07.12 13:12.
06.07.12
13:20
Да се върна на темата.
Имам приятели борци и боксьори, някои от тях правиха многократно 10 дневна черешова диета преди всяко състезание за да влезнат в категория. Говорил съм с тях многократно и дори ми е било смешно от тормоза, който си причиняват. Целта им беше ясна да свалят килограми преди кантара, после ги връщаха със скоростта на вятъра. Питал съм ги, дали не се притесняват от здравословни проблеми. Отговорът им беше, че са си доставяли прекомерно количество за доста дълъг период веществата(къде позволени къде не) и за 10 дни не би трябвало да има отражение. Това беше преди 11 - 12 години може вече да не се ползва -нямам представа.
Лични впечатления от гладуване нямам, за това няма как да ти дам съвет. Ще се радвам да продължиш да пишеш, поне ще знаем какво се случва, когато го прави човек извън професионалния спорт и без лекарски контрол.
Успех и крепко здраве -:)
Мнението беше редактирано от Петър Димитров на 06.07.12 13:44.
06.07.12
казано от Херцог Трън на 06.07.12, 13:10:
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 13:08:
Я ги питай тея “красавици неземни” от сайта дето много си ги пазите, колко пъти ги е спрял и ги е заговорил мъж, за да ги пита нещо по-различно от “колко ти е ръката” или “с колко клякаш”. Айде моля ти се..
Доста повече пъти отколкото теб са те спирали ;) А на гаджето ти му съчувствам, не му е лесно с такава като теб :D
Ама не ми говори наизуст, айде питай ги да ти кажат.
Мнението беше редактирано от Миш Мишана на 06.07.12 13:20.
06.07.12
Хинкс, ти за мойто гадже не се тревожи, иди целуни твоето от мен ;)
Нямам гадже ;)
Пък дали искам жена ми да вдига повече от мен на лег - искам, да ;) Поне от хонорари по състезания, участия по шоута и циркове, па и от книгата на Гинес ще живеем охолно :D щото на мен лега ми е 220 кг
казано от Петко К на 06.07.12, 13:12:
И без това с такова поведение вече си пропиля шансовете да получи адекватен съвет от всеки разбиращ човек в този форум.
Напротив - head_hunter със сигурност ще и даде, че при това и няколко на брой...аз по-услужлив човек от него, особено в такива ситуации не съм срещал :D
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 13:20:
Я ги питай тея “красавици неземни” от сайта дето много си ги пазите, колко пъти ги е спрял и ги е заговорил мъж, за да ги пита нещо по-различно от “колко ти е ръката” или “с колко клякаш”. Айде моля ти се..
Доста повече пъти отколкото теб са те спирали ;) А на гаджето ти му съчувствам, не му е лесно с такава като теб :D
7
Има едни хора с пластмасови чашки за кафе ходят по улиците,за тях ли говориш,че те спират ? :D
Има една поговорка: Каже ли ти някой ,че си кон,значи те обижда,кажат ли ти 5-има,че си кон,купи си юзди... ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 06.07.12 13:25.
06.07.12
13:23
Това 220 искам да го видя ;)
Много сте зле всичките бе!!!!! Момата има практика, знания, къде отивате????
Джеймс спри да се правиш на отворен, тренираш там някви бременни жени с по 23 см ръце, дето не могат да сгъват за бицепс, което си е универсалният критерий за прогрес.
Мари А.
Ти и ти, с твоите лоени крака и задник как се търпиш не те знам!
Колето няма да го коментирам бяга по няква топка, чуди се да я удари ли да я остави ли.... make up your goddamn mind
Блага
Довечера двамата с Ризов ви искам на squat rack-a - бицепсово сгъване!!! Подочувам, че и той го пренебрегва!
Скоте
Бива бива да си кьорав, ма чак па толко та да не видиш тези мисли, направо оня от горе ги налива директно!
Херцог-а
Тебе няма да те почвам даже! Смятай!
Ае аз отивам да ям моркови и ябълки, че да влизам във форма за плажааааааааааааааааааааа (devil)
Баси якия дневник! Не усетих как си изядох обяда направо! :D
П.с. оле, той лети, аз съм още на трета страница, а вие заформихте и 4! :D
Мнението беше редактирано от Петър на 06.07.12 13:29.
06.07.12
13:29
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 13:20:
Аз една част ги познавам лично, а друга част не заслужаваш и в малкия им джоб да бъдеш като визия и красота, така че и да ги питам, и да не ги - все тая ;) А ако ние сме сеирджии(понеже почна с епитетите) - ти пък си кифла :) От ония, пухкавите ;) Ама ти липсва пълнежа ;)
06.07.12
13:33
Херцог, тях като ги познаваш си ги коментирай колкото искаш. Като дойдеш до Бургас да се запознаем и да си поговорим, тогова ми обеснявай каква съм и колко ми е пълнежа.
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 13:10:
Сеирджии...
Най-големите! Ма, давай продължавай, че превключвам на 4-та страница и наближавам края! :(
06.07.12
13:37
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 13:33:
Херцог, тях като ги познаваш си ги коментирай колкото искаш. Като дойдеш до Бургас да се запознаем и да си поговорим, тогова ми обеснявай каква съм и колко ми е пълнежа.
Бейбе, ти от Бургас ли си, бе :D Работата става още по-ясна. С бургаски кифли не се спори, агенти. Закон. Само за оран стават. И то скучна.
Още по-сериозно - бургаският контингент момичета от тази реколта (89-94) са най-празните същества ева (малък град сме, все пак, не е нужно да имам кристална топка, за да знам). Този експонат единствено потвърждава думите ми. Да се опитвате да сипвате акъл...то просто няма къде да го сипеш, баси. Ако тази мацка върви със сервизна книжка, тя би включвала, единствено, следното указание: Огромно самочувствие - никакво покритие.
Нищо лично, муцка, ама се държиш, точно като извадката.
Мнението беше редактирано от Иван на 06.07.12 13:57.
казано от Витан на 06.07.12, 13:26:
Ае аз отивам да ям моркови и ябълки, че да влизам във форма за плажааааааааааааааааааааа (devil)
Нееееееееееееееееееее, без ябълки, САМО МОРКОВИ :D
Ти би ли искал жена ти да вдига повече от теб на лежанка, да не можеш да се осовободиш ако те прегърне и бедрото и да е колкото талията ти? Я ги питай тея “красавици неземни” от сайта дето много си ги пазите, колко пъти ги е спрял и ги е заговорил мъж, за да ги пита нещо по-различно от “колко ти е ръката” или “с колко клякаш”. Айде моля ти се..
Хаха, виж сега - аз винаги ще бъда с мъж, който дига повече от мен...
Сещам се за един разговор наскоро с Марина, пита ме, дали бих била с мъж, който през живота си не е направил нито един клек с щанга?
Еми много ясно, че НЕ! Искам да ти кажа, че сериозно трениращ човек с амбиции за прогрес, интересуващ се от спорта и здравослвния начин на живот винаги би спрял мен и никога теб, поради простата причина, че на мен ми личи, че правя нещо, а на теб - не. Ти си скини-фет кифличка от плажчето, такива бол.
Другата разлика е, че аз няма време да ме поспирват по улиците, дори и да искат, преклено бързичко вървя, че ме чакат в залата обикновено 90-100 -150 килограмови мъжаги да ми разтрият плешката, че ме боли от известно време и обичам да ми я загряват преди тренировка.
Виж, ако става въпрос за мъже тип “правя мускули за 2 месеца”, така наречените от мен Тигри.. 100% ще спрат теб на улицата, поради простата причина, че нямат никаква спортна култура, както и ти ;)
Витане, днес ще мина през ОЛТАРА за скотово 100%. ама не знам дали на Ризов ще му е удобен кривия лост :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 06.07.12 13:47.
06.07.12
13:49
казано от Puppy на 06.07.12, 13:46:
Витане, днес ще мина през ОЛТАРА за скотово 100%. ама не знам дали на Ризов ще му е удобен кривия лост :D
Като не му е удобен - ще си изкриви един олимпийски, не го мисли него ;) :D
Ъ! Свърши! :(
Кáжи, сега! Остай ги тия! Кáжи! Кво ще ядеш днес, а утре? Що така си решила?
Кáжи деее...че е петък следобяд !
06.07.12
13:57
Ми тя бая хапна в тия 4 страници...ако и е вървежен акаунта все още ще хапне и още.
Ооо, то “Часът на мама” е почнал, сори :D
Еее, дай нещо с щанга ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 06.07.12 15:01.
казано от Marina на 06.07.12, 13:56:
Честно казано си ме спират по улицата често :D
Знам, че съм си мазничка, ама чак път толкова... :D :D :D
Марина, уцели в 10-ката!!!!
Мнението беше редактирано от Петър на 06.07.12 14:02.
06.07.12
13:58
Пупи, на мен може да не ми личи, но аз не тренирам от 2 години или повече. няма как да ми проличи толкова бързо. “скини-фет кифличка от плажчето”. Айде слагай етикети някъде другаде. И 150-килограмовите мъжаги дето те разтриват сигурно искат да ги научиш да се набират като теб, а не нещо друго. И когато някой мъж ми каже: “Леле, каква красива, атлетична, млада дама, с удоволствие бих излязъл с нея!” по повод тази снимка, почвам да местя дънери и да обръщам гуми в полето, честно. Ето и въпросната снимка:
Мнението беше редактирано от Миш Мишана на 06.07.12 13:58.
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 13:58:
И когато някой мъж ми каже: “Леле, каква красива, атлетична, млада дама, с удоволствие бих излязъл с нея!”
Това е цензурираният вариант нали? :D
А да си се замисляла, че Блага преди е била много по-пълна и че е в процес на сваляне?
До колко помня е свалила над 10кг. от както тренира и се храни здравословно.
Ааа от тая снимка ослепях :D Защо, мамка му, защо ми развали следобедното кафе :D
Хохохо някой в профилчето ли ми рови, щом се ровиш, значи ти е интересно ;)
Кво за тая снимка?
Като ровиш толкова, вземи извади и таква, където се вижда откъде съм тръгнала и докъде съм я докарала, защото Котенце, това да паднеш от 77лг до 65 за една година не става лесно, повярвай ми.
Аз си знам колко имам да работя върху себе си, знам и какви са ми целите, а ти ще останеш завинаги в тъмнината, Злобчо сладък ;)
06.07.12
14:04
Хехе сладурана :*. И аз съм била доста пълна, сега съм пълна и не твърдя, че съм супер красива и здрава. Ама вие го твърдите за себе си, за това прибягнах до ровене в профила. Нищо лично.
Кирячето размазва:))) My man:)))
Ей, аз викам да поспрем да пишем, нека действа девойчето и след време може пак да обсъдим нещата.
Иначе, Пъпи мъпи...ти познаваш две щангистки...другите си ги виждала на туба-та...изобщо жени от силовите спортове не познавш много-много...
Странно си изглеждат и то бая...по-умерен съм, нали, че да не обиждам:)))
Виждала ли си хвърлячки на копие...еми последното, което ще направиш е да им стиснеш ръката:) По-скоро ще избягваш прекия визуален контакт, че те са едни нервни-нервни...:))))
А мишане, малко ме кефиш, защото гориш такава, нареждаш...няма лошо де...аз колко шамари и тупаници съм изял, щото все много знам:)))) После се научих да се бия и да бягам бързо...все полезни умения:)))
Не забравяй, че дневника ти все пак е спортен...пиши как, какво тренираш и ако наистина си дошла тук, за да потъсриш помощ, съвет и подобни, ние няма да те разочароваме.
Take it easy, докато не е дошъл Хед Хънтър:)
06.07.12
14:05
Братчеди, докарайте на Дидлина снимките от бала, че аз само като ги гледам и нещо в мен се възправя... Маринче, прати и на тая женичка оная снимка на мен къде ми я пусна по пощата...
06.07.12
14:08
Да, Славко, дневника е спортен ама вие го обърнахте на “Ей, тъпа п*тко, грозна и дебела си и по-хубава няма да станеш ако не ме слушаш щото съм фанал/а Господ за шушляка...”. Като се охладят страстите ще пиша за ядене и тренировки.
Ние и ще продължаваме да пишем така. Ако задаваш интелигентни въпроси, ще получиш и интелигентни отговори. От целият форум единствено ти си вярваш на глупостите.
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 14:08:
...грозна и дебела ...
Опа! Издънка! Знаеш ли какво значи “проекция”? ;)
Мнението беше редактирано от Петър на 06.07.12 14:14.
Виж сега, няма как да е лично, знам.
1. Щом съм си я сложила тая снимка в профила във фейсбук, значи не ми пука, дали ще я видят мои притяли или някви други хора.
2. Нито съм ти давала съвети за хранене, нито съм ти казвала как да тренираш, ти започна да обиждаш нас, жените, които тренираме с щанги.
3. Доста пълна не знам дали важи в случая на човек 1.58 ( айде признавам си, че не съм 1.60), който тежи 77кг и няма грам, ама грам мускул, изморявах се, дори докато извървя 200м от нас до магазина, сега бягам по 7км без да се задъхвам и без да спирам.
Дали има прогрес? Не знам, това е само един от примерите, тези, които ме познават - ще кажат.
Ако външният ми вид не е идеалът за теб и твоите приятели - ОК, но може да се замислиш ( тъй кат си ровила ) защо нямам снимки с бански от други години ( И ПО-ДОБРЕ :D)
Аз една част ги познавам лично, а друга част не заслужаваш и в малкия им джоб да бъдеш като визия и красота, така че и да ги питам, и да не ги - все тая ;) А ако ние сме сеирджии(понеже почна с епитетите) - ти пък си кифла :) От ония, пухкавите ;) Ама ти липсва пълнежа ;)
Той хеад ,като дойде, ще и го вкара ... така де пълнежа.
06.07.12
14:15
казано от Витан на 06.07.12, 14:11:
Ние и ще продължаваме да пишем така. Ако задаваш интелигентни въпроси, ще получиш и интелигентни отговори. От целият форум единствено ти си вярваш на глупостите.
Ако върнеш малко назад аз дори въпрос не съм задала и изведнъж се изсипа целия сайт да пише в дневника ми. Това, което бях направила беше само да напиша как съм отслабнала. А въпроси ще задам като имам. Благодаря, но ме съмнява да получа отговор, по-скоро пак обиди и нападки.
06.07.12
14:19
Петър Петров, а ти знаеш ли какво е цитат? Пупи, относно точка 1 не съм искала да те злепоставям, а просто адекватно мъжко мнение.. За 2т. изразих мнение, не съм обиждала. Относно 3т. браво. Радвам се за теб.
ОФффффффффф.......... Ето примерни въпроси:
- Защо смятате, че не се храня здравословно?
- А как трябва?
- Какво ще се случи, ако продължавам да се храня така?
- Защо мислите така?
Няма брат’че, всичко знаем, информирани сме!
06.07.12
14:24
Я сега цитирай отговорите и пак ми говори за интелект.
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 14:19:
Петър Петров, а ти знаеш ли какво е цитат? Пупи, относно точка 1 не съм искала да те злепоставям, а просто адекватно мъжко мнение.. За 2т. изразих мнение, не съм обиждала. Относно 3т. браво. Радвам се за теб.
Можело значи да говорим нормално, наистина е неприятно да кажеш нещо за човек, който дори не си виждал.
Нож с две остриета е - може да се окаже, че с него всъщност бихте се разбрали доста добре, но никога няма да го разберете, защото вече сте се захапали в интернет.
Ако попаднеш на някви теми във форума, ще видиш как точно мъже ми казват, че трябва да сваля още 5-6-7кг.
С тези хора си пия пиенето и знам, че са прави и, че не го казват с лошо.
И не си ме злепоставила изобщо ;) 90% от форума са ми фейсбук приятели :D