Дневникът на Мишана

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.07.12
14:29

Хах, аз не съм казал, че ще си променя мнението за теб. Диалог със себе си още не съм почнал да водя на публични места. Аз моите знания съм ги придобил с години четене и опити, не смятам да ги предоставям на някой арогантен и неблагодарен като теб. Пък и не си ми на пресата и стегнатият задник. :D

казано от Витан на 06.07.12, 14:29:

Пък и не си ми на пресата и стегнатият задник. :D

Витоооооооо, стига комплексирал хората :D :D

06.07.12
14:37

казано от Витан на 06.07.12, 14:29:

Хах, аз не съм казал, че ще си променя мнението за теб. Диалог със себе си още не съм почнал да водя на публични места. Аз моите знания съм ги придобил с години четене и опити, не смятам да ги предоставям на някой арогантен и неблагодарен като теб. Пък и не си ми на пресата и стегнатият задник. :D

Много ми харесва тая снимка и все чакам удобен момент да я пльосна някъде и мисля, че това изказване заслужава.

06.07.12
14:46

Баси купона днес! Таман за петък!
Обръщам внимание на ограденото в червено!

Мнението беше редактирано от Петър на 06.07.12 14:50.

06.07.12
14:48

казано от Петър  Петров на 06.07.12, 14:46:

Баси купона днес! Таман за петък!
Обръщам внимание на ограденото в червено!

(handshake)

06.07.12
15:01

Прекалено грамотно пише за бургаска мацка реколта 89-94, че и доста добре умее да се изразява .... .

казано от Von Suthaus на 06.07.12, 15:01:

Прекалено грамотно пише за бургаска мацка реколта 89-94, че и доста добре умее да се изразява .... .

...но пък за сметка на това сериозно й куца аргументацията и склонността към разширяване на знанията. ;)

Вито сипа много щедро и директно облече жълтата фланелка! (party)

06.07.12
15:14

Вито, тялото ти ми е малко пирамидално, а би трябвало да е на обратно, т.е гърди по-големи от корема. Иди си претендирай с пресата в някой друг дневник ;) Тук не е на почит.

06.07.12
15:19

казано от Миш  Мишана на 06.07.12, 15:14:

Вито, тялото ти ми е малко пирамидално, а би трябвало да е на обратно, т.е гърди по-големи от корема. Иди си претендирай с пресата в някой друг дневник ;) Тук не е на почит.

Бах го...ти си била корифей и на анатомията...чудо, чудо... :D

06.07.12
15:20

Вито, тялото ти ми е малко пирамидално...

(dull) (headbang)

Някой да вземе да премести петте страници в Спам темата ли... или направо в Бисерите :D

06.07.12
15:22

Моля те, ама съвсем сериозно без да се заяждам или да те нападам, пусни снимка на последния си приятел ( настоящ или бивш), просто изгарям от интерес да видя как изглежда.

06.07.12
15:25

Браво!

(Започнах да се чудя дали някой ще успее да отсрами форума...то е ясно, че за сега не ставаме. И искам да подчертая, че аз нямам никакви претенции за добро телосложение, мадам :))

Мнението беше редактирано от Мари А. на 06.07.12 15:35.

06.07.12
15:28

06.07.12
15:29

казано от Puppy на 06.07.12, 15:22:

Моля те, ама съвсем сериозно без да се заяждам или да те нападам, пусни снимка на последния си приятел ( настоящ или бивш), просто изгарям от интерес да видя как изглежда.

06.07.12
15:31

казано от Jikata на 06.07.12, 15:29:

AAAAAAAAAAAAAAA
Жика, последните няколко дни разцепваш, честно! :D

06.07.12
15:33

Мишана, за 5 страници поне на мен не ми става ясно за какво спориш и какво се опитваш да ни кажеш... и какво не ти харесва. Ако искаш да кажеш, че отслабване на моркови, череши и тн. в дългосрочен (и краткосрочен всъщност) план, е добро решение... грешиш. Гладуването за определени периоди има ползи, но не е добра стратегия за отслабване.

Ако искаш да ни кажеш, че жените, които тренират интензивно и с големи тежести, не могат да бъдат привлекателни и да ги спират по улиците - също грешиш. И при трениращите, и при нетрениращите има привлекателни и непривлекателни жени. Просто има много жени, които могат да го докарват от добра генетика без никакви тренировки и да изглеждат супер. При мъжете това е доста по-рядко.

Съветвам те да търсиш логиката при взимането на решенията си, да гледаш цялата картинка, а не това което ‘’някаква приятелка ти е казала’‘. Тонът на форума срещу теб е малко остър, но ако успееш да преглътнеш гордостта си, ще спечелиш неимоверно. Защото тук има хора с много богат опит и наблюдения, би мога да спечелиш ценни съветници, а защо не и приятели. Малко се поизложи според мен в началото, но никога не е късно да преосмислиш някои неща и да започнеш начисто : )

06.07.12
15:38

Блажке не, че нещо, ама тая ***** изглежда най-вероятно пъти по-добре от теб :)

Модерация: Саше, няма нужда, наистина.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 15:41.

Вояджър определено си е заслужил значка “Миротворец”.

Иван

06.07.12
15:39

Има голям шанс да е типичната бургаска батка, все пак природата не търпи празни пространства. Има среди, където момичето е вървежно, но не заради вербалната функция на устната й кухина.

06.07.12
15:40

Приятеля ми ви кани в Бургас да се запознаете с него, че и с мен :). Вояджер, ако не ти е станало ясно за какво споря значи си чел между редовете. Гладуването аз си знам как ми действа, ако на теб не ти действа добре, не го прави. Жени, които тренират с големи тежести може да са привлекателни, естествено, аз говорих за преобладаващото женско присъствие тук :). И защо мислиш, че черпя информация от приятелки? А хората с богатия опит са твърдоглави и от дума не разбират...

06.07.12
15:43

казано от Madboy на 06.07.12, 15:38:

Блажке не, че нещо, ама тая ***** изглежда най-вероятно пъти по-добре от теб :)

Нека бе, Саше, аз не съм и давала никакви съвети нито как да се храни, нито как да тренира.
Знам как изглеждам и знам, че имам доста работа по тялото си, всичко с времето си.
Мисля само, че би било редно да попита - “Защо избра да тренираш с тежести?” или “Защо предпочиташ да дигаш щанги, вместо да ходиш на зумба или тае бо?” и тогава да се плюе по тези жени, който са избрали да дигат и клякат с тежки килограми.
Точно с теб съм говорила, че ми трябва време, вярвам в това, не бързам заникъде.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 15:46.

06.07.12
15:48

Опитът и резултатите водят до високо самочувствие, то често до арогантност, а тя - до твърдоглавост. А тя те лишава от възможността да получаваш и ползваш ценна информация от източници, които смяташ за под нивото си. Ако ти се имаш за такъв източник и капацитет, твърдоглавите съфорумци вероятно губят много.

Гладуването на мен ми действа положително и го прилагам от време на време, но това е по-скоро ‘’неядене’‘. Гладуването в смисъла, който го описваш ти, е лишаване на организма от вещества, които по една или друга причина не може да синтезира сам и то за значителен период от време. В среда на толкова много стрес и замърсяване това в никакъв случай не е полезно, по никой параграф.

Аз не мисля, че черпиш инфото си от приятелки, просто даваш примери с такива и създаваш такова впечатление. Да, опитът е ценен източник. Но да се водиш по резултатите на 1-2-3 човека и да пренебрегваш опита на 100-200-300 човека - това не вещае добро.

06.07.12
15:53

Опит от 100-200-300 не съм видяла. Даже изобщо опит или факти не съм видяла. Виждам само “Това е така, онова не, аз съм прав, ти не...”. Никъде не се казва “защото...”. Ако сложа бяла престилка и ви покажа диплома от “Харвард” и  ви кажа, че Земята е плоска, какво? Ще повярвате ли? Не ми се сърдете после, че не приемам за истина нещо написано във форум от човек със “значка” на аватара. :)

06.07.12
15:54

казано от Миш  Мишана на 03.07.12, 21:38:

Здравейте! Доста време прекарвам във форума тук, та реших и аз да си направя дневник. Да видим дали повече одобрение или критика ще получа :). Надявам се и на качествени съвети разбира се.

казано от Миш  Мишана на 06.07.12, 15:40:

Жени, които тренират с големи тежести може да са привлекателни, естествено, аз говорих за преобладаващото женско присъствие тук :).

Извод: Хем прекарваш много време във форума, хем очакваш качествени съвети, но все пак не би искала да приличаш на “преобладаващото женско присъствие тук”....страааашна логика!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 15:55.

Никой не те напада без причина. Тонът ти е остър и обиждаш хората без да ги познаваш.
Е, дори доста меко ти се отвръща.
Направила си дневник в публичен форум и не очаквай само потупване по рамото и комплименти. Хората (поне в началото) бяха доброжелателни и искаха да помогнат и да предотвратят една грешка, която все още не си разбрала.
Сега вече едва ли някой ще се опита да ти промени възгледите, но просто спорът тръгна и се получи лавинообразна “дискусия”.

Щом се чувстваш добре и знаеш какво правиш - действай си смело по твоята схема, ама после да не се върнеш тук и да кажеш: “Бяхте прави.”

И тъй като се причислявам към жените, които вдигат тежести (често по-големи от на някои мъже), ще ти кажа че през ден-два ме спират на улицата непознати мъже, които цъкайки казват: “Извинявай, какво спортуваш?” “Отива ти!” “Евала!”. Но аз не го правя, за да получавам мъжко внимание, а за себе си.
Щом ти намесваш тази страна на нещата, явно подбудите ти са основно да те хареса някой пич, фен на скини фет момичета и манекенки тип “аха-аха да се счупи”.

Ние комплекси нямаме и не ни обиждаш, споко:)
Аз спирам, дадох си съвета, който е ценен най-малкото защото е от опит.
Ти сама си преценяваш кое да отсееш и как ще ти послужи.
Успех.

06.07.12
15:56

Това, че искам съвет, не означава, че искам да приличам на някого. Ти като питаш колко е часа, часовник ли искаш да си? ...Думи нямам вече..

06.07.12
15:58

Не, но питаш човек с часовник, защото ти нямаш такъв.

06.07.12
15:59

Може би искам да видя дали моя е точен..? Вероник, виждам, че и ти четеш избирателно, от 200 коментара видя 5 реда и ме причисли на бързо към “скини фат” (за Бога говорете на български). Ти знаеш ли какво искам и дали искам да приличам на скелет на батерии, че ми обясняваш..?

казано от Миш  Мишана на 06.07.12, 15:53:

...изобщо опит или факти не съм видяла. Виждам само “Това е така, онова не, аз съм прав, ти не...”. Никъде не се казва “защото...”.

ОК, няма да пестим време тогава.
Базата данни на BB-Team е на твое разположение - отдели време и чети.
След това прочети дневниците на онези, които така “грубо” те съветват.

Написах ти много неща, но Петко е прав... нямам причина да го правя просто така.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 16:10.

“Хранителния режим”, който описваш, както и начина, по който си свалила тези килограми за толкова кратък период ми говорят прекрасно.
Защото бързото сваляне на килограми чрез оскъдно приемане на храна (често далеч не най-хранителната като вид) и то за кратък период от време, ми казват: изхвърляне на вода и горене на мускул.
Което автоматично ме препраща към “скини фет” термина. И на български - слабо тяло (разбирай малки обиколки), но на вид отпуснато заради липсата на мускулна маса.
Определено не знам какво искаш, нито пък искам да знам.
Но разказите ти за предишния ти опит със свалянето на килограми + науката и елементарни познания за това кое как действа на тялото са ми достатъчни.

И това, че ти се дава отговор на искането на съвет... който отговор е базиран на много опит, наука и различни процеси в организма, не значи че искаме да приличаш на някой.
Ако не искаш да ставаш “огромна” и “мускулеста” начинът не е да гладуваш и да не ядеш, а просто да подбереш правилно тренировките и храненето си, така че да избегнеш това. Качваш, когато приемаш повече, от колкото изразходваш. Качваш мускул, когато приемаш достатъчно от нужните за това вещества + подходящи тренировъчни стимули.
Ти като не искаш - ок, но не избирай бързия начин с глад (дори и да слагаш нещо в устата си, ако то е недостатъчно да покрие дневните ти нужди само за поддържане на органи и системи и функциониране на тялото, то се причислява към “глад”).

06.07.12
16:09

Абе като цяло, това, което разбрах за масата редовни потребители на бб-тийм е . :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 06.07.12 16:12.

06.07.12
16:13

казано от Миш  Мишана на 06.07.12, 15:59:

Може би искам да видя дали моя е точен..? Вероник, виждам, че и ти четеш избирателно, от 200 коментара видя 5 реда и ме причисли на бързо към “скини фат” (за Бога говорете на български). Ти знаеш ли какво искам и дали искам да приличам на скелет на батерии, че ми обясняваш..?

Е ти до тук ако не си свери часовникът,не знам кога ще стане!
Продължаваш да риеш срещу целия форум,и то срещу такива хора с опит,постигнати резултати и постоянство...това няма да ти донесе нищо хубаво.Особено ако и през останалото време си така...казваш ,че не работиш...приготви се тогава,когато се наложи да изпълняваш нареждания,и да имаш началник над теб, да си разбиеш главата ако продължаваш по същия начин!

06.07.12
16:23

Часовника си ми е много верен. А колкото до шефа и изпълняването на чужди нареждания, нямам намерения да ставам докер или хамалин, аз уча, за да съм си сама шеф. И спомена за някакви хора с постигнати резултати..къде? :) Вероник, много ми е интересно как се горят 10 кила мускули ..?! ХАХАХХА

казано от Миш  Мишана на 06.07.12, 16:23:

Часовника си ми е много верен. А колкото до шефа и изпълняването на чужди нареждания, нямам намерения да ставам докер или хамалин, аз уча, за да съм си сама шеф. И спомена за някакви хора с постигнати резултати..къде? :) Вероник, много ми е интересно как се горят 10 кила мускули ..?! ХАХАХХА

ХА ХА :)

При теб е било предимно вода.
10 кг мускули могат да се изгорят много лесно, ако се създадат необходимите условия за това.
Много по-лесно и бързо, от колкото е нужно да се изградят.
Защото когато тялото е в режим на оцеляване, ще иска да се отърве от това, което изисква повечко енергия за поддържане.
Глад (недостатъчно калории, недостатъчно протеини) + ежедневна и изтощителна физическа активност = лесно горене на мускулна маса.

казано от Миш  Мишана на 06.07.12, 16:23:

И спомена за някакви хора с постигнати резултати..къде? :)

Нали казваш, че си чела дневници? Разгледай мъжките дневници и после говори, че няма хора с постигнати резултати.

06.07.12
16:28

Този дневник някой да го премести в раздела ” Време за губене ” ха ха ха.....

06.07.12
16:32

дори Витан с неговото пирамидално тяло е пример :) за постигнати резултати

06.07.12
16:33

При мен било вода, абе ти чуваш ли се? Видяла ли си ме? Беше ли там като свалях, само недей само ми обяснява какво съм направила и какво не... Кристиян Дончев, чела съм повече мъжки дневници от колкото си мислиш и голям напредък не съм видяла, виждам нахакани тинейджъри с големи амбиции и нулев резултат...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1