09.07.12
18:20
Здравейте започнах да тренирам фитнес преди около 1 месец нов съм в тази насока.Да кажа нещо повече за мен: тежа 64 кг. , висок съм 1.71 см..
Програмата ми е такава:
Понеделник - гърди , трицепс , предмишница,коремни преси,кардио 30 мин.
Вторник- Бицепс,гръб,тегличи,коремни преси,кардио 30 мин.
Сряда- Почивка
Четвъртък-рамо,трицепс,крака,гърди,коремни преси.
Петък-гръб,тегличи,предмишница,бицепс,коремни преси.
Събота-гърди,крака,гръб,коремни преси.
Неделя-Почивка
Дайте ми някакви насоки дали трябва да я променя,дали да ям повече или по-малко,какви храни да използвам.
09.07.12
18:24
Правиш коремни преси и кардио, за да изчистиш около корема, нали?
09.07.12
18:28
Да така е , защото имам бая мазнини около корема.
09.07.12
18:30
Еми, ще те разочаровам. Няма да свалиш мазнини по този начин. Ще свалиш, като започнеш да четеш !
09.07.12
18:32
Но въпроса ми беше следният: добра ли ми е програмата и трябва ли да бягам ,защото мисля че така ще сваля ,а аз не искам това.
Мазнини се свалят чрез кардио, тренировки с тежести и правилен хранителен режим. Коремните преси ти оформят до някаква степен мускулите на корема, но те няма да се видят, ако са покрити от мазнини.
Ето от тук можеш да намериш различни тренировъчни режими, ако искаш. Да, виждам, че вече си започнал, но няма да е зле да се запознаеш малко повече с различните видове упражнения.
А от тук можеш да се запознаеш и с различни хранителни режми. Ако искаш да свалиш бързо мазнини, тогава започни НВД, ако искаш да е постепенно РБД. Можеш да намериш повече информация за тях от линка, който ти дадох и да си прецениш кой режим ще ти понесе по-добре.
Успех!