Прием на Creatine Monohydrate + L-Carnitine + BCAA ?

10.07.12
22:56

Здравейте,
Искам да ви попитам какво смятате за тази комбинация,какви марки на тези хранителни добавки са най-подходящи и дали използването им би могло да има отрицателни ефекти или нещо подобно ?
Благодаря предварително. :)

Добра е комбинацията. Само л-карнитинът не знам за какво си го включил. Всъщност, каква е целта на стака?

Разгледай и статиите:
Верижно разклонени аминокиселини (ВРАК, BCAA)
Креатин - повелителят на експлозивната сила
Карнитин (L-карнитин)

Ами Л-Карнитина ми е за да сваля излишните мазнини.

казано от Калоян Крумов на 11.07.12, 08:06:

Ами Л-Карнитина ми е за да сваля излишните мазнини.

Далеч си от истината.

HE

11.07.12
10:28

казано от Тихомир Велев на 11.07.12, 06:54:

Всъщност, каква е целта на стака?

Същата, каквато е и на останалите новорегистрирани. Дошло е лятото и всички искат да се отърват от мазнините и да качат мускулна маса. От там идват и подобни абсурдни комбинации. Всъщност си пропуснал да му кажеш, че стака е добър за хора, които знаят, какво правят. При изказвания, като неговите - всичко е лишено от смисъл.

В крайна сметка щом Л-Карнитина е излишен какво друго ми препоръчвате за изгаряне на мазнините ?

В случай, че нямаш здравословни проблеми и си на прилична възраст (над 17-18 години), най-добре е да се спреш на някой термогенен бърнър като Fyre или Reduction AM/PM.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.07.12 08:20.

12.07.12
02:37

Най-добре е първо да решиш ще сваляш или ще качваш.Избери си 1 от двете.

Искам да кача мускулна маса и да се отърва от излишните мазнини.

HE

12.07.12
13:31

казано от Калоян Крумов на 12.07.12, 12:14:

Искам да кача мускулна маса и да се отърва от излишните мазнини.

И аз искам Ферари, сипвам на Голфчето 100 октана и добавки слагам към горивото, но то не става Ферари. Успех, защото моето искане е по-осъществимо.

Колкото повече мускулна маса има човек, толкова повече мазнини изгаря тялото му. Така,че не виждам нищо странно когато човек качва по-бързо мускулна маса с креатин и верижно разклонените аминокиселини да изгаря много по-лесно мазнини и с помощна на хранителна добавка.

12.07.12
22:10

казано от Калоян Крумов на 12.07.12, 17:54:

Колкото повече мускулна маса има човек, толкова повече мазнини изгаря тялото му. Така,че не виждам нищо странно когато човек качва по-бързо мускулна маса с креатин и верижно разклонените аминокиселини да изгаря много по-лесно мазнини и с помощна на хранителна добавка.

Е, давай тогава, дерзай и после заповядай да споделиш резултата. ;) Ама съм готов да се басирам, че последното няма да се случи.

Няма смисъл да споря колкото повече чета,толкова повече се убеждавам,че сте прави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1