То по принцип ако няма какво да покажеш(нямаш мускули),като отслабваш какво постигаш.Ти не си дебела.Скелет ли искаш да си.
05.07.12
13:32
Вижда се някаква разлика, обаче както @Тайсън ти казва, липсва ти мускулна маса. Не казвам сега, че всяко момиче трябва да има задължително мускулести крака и ръце и т.н.т, но логиката ти е грешна. Искаш да се стегнеш, но това, което се стяга са мускулите или по скоро мускулите те карат да изглеждаш стегната. Като изчистиш мазнините няма със магическа пръчка да се появят мускулите. За мен храната ти е критична, липсва необходимото количество белтъчини за нормално изграждане на мускулна маса, при наличието на повече белтъчини и целесъобразни тренировки (не кардио) ще имаш по-добър ефект. Аз лично силно критикувам храната ти.
05.07.12
14:27
явно всичко,което правя е грешно........според мен се оформят мускули,виждам го по корема и ръцете,но ок,щом “гърчавея”така да бъде.....старая се много
С тези тренировки и хранене можеш да си тонизираш мускулите, но не и да предизвикаш тяхното насрастване, което всъщност избутва мазнините и държи “твърдо”. Не е грешно. Не е достатъчно.
05.07.12
15:25
Аз си мислех,че постигам някакви резултати,но явно не е така. Относно кардиото-то страшно ми помогна за паласките,каквато беше и идеята. Тренировките пък ми помагат за корема доста,свалих и го оформих,появиха се заченки на видими коремни мускули. Също съм доволна. Кое не харесвате с тренировките? Може би трябва да са силови,но обожавам да тренирам в домашни условия,а там разполагам с 3 кг гири и собствено тегло. Какво мога да направя повече? Мислех,че максимално добре се натоварвам с тренировките. :(
Относно храната-пределно ми е ясно,че не е като хората,признавала съм го,но като уча по цял ден и като нямам време за готвене се доверявам изцяло на храната вкъщи. Има го и друг момент-нямам финансовата възможност всеки ден да ям месо или риба. Старая се да има белтък във всяко мое хранене....и пак не е достатъчно май :(
Въпреки критиките си мисля,че за тези два месеца съм постигнала голяма промяна-научих се да закусвам,научих се да пия много вода,научих се да ям повече яйца и ядки,Храни,които обичах преди като мазна баница с боза,хамбургери,дюнери,чипсове,пържени картофи вече са в миналото. Това не е оправдание,а равносметка.
Тъй като днес приключих 2та месеца от началото на промяната,тези дни ще започвам нова,ще я споделя с вас,дано пък да е по-добра.
И последно-по-добре физически и психически не съм се чувствала. Научих се на постоянство,мотивирах се,виждам ги резултатите и наистина съм долволна.Имам вече някакво самочувствие,че и аз мога да имам красиво тяло. :)
Ще се старая повече в храненето, от там мисля,че идва главния проблем.ОБЕЩАНО
05.07.12
16:07
Не бе, казах ти, има видима разлика, паласките и корема са намалели. Нямаме намерение да те демотивираме. ;)
За тренировките, точно това имах предвид, да включих силова тренировка. ;)
Относно белтъчините - ами 300 гр месо/риба + 4-5 яйца и си ок.
Ние просто си даваме мнението,не ти го натрапваме.Не те и критикуваме.Ти си тази която знаеш какво искаш и явно ти харесват резултатите.Щом е така няма нищо по-важно от това ти да си се харесваш и да се чувстваш ок.Догодина те искам на кюстендилска пролет ;)
Браво за постигнатите резултати! Абстрахирай се от подобни коментари, а следвай собствената си цел. Ако целта е да си слаба, аз те подкрепям, и ти се доближаваш до това. Факт е, че винаги ще има хора, на които това да не допада и такива, които да харесват по-различен тип тяло. Затова сме и различни, предпочитанията ни също. Разликата за 2 месеца е огромна и не позволявай на никой да те обезкуражава. Ти оформената коремна преса си я имаш, просто сега, когато си намалила процента на мазнините, се е показала. Продължавай в същия дух с тренировки и здравословно хранене и се обичай! Това е най-важното! Каквото и да ти казват, ти трябва да си имаш ясно изградена самооценка, която да не се влияе от никой и нищо. Сега разбра, че нищо невъзможно няма и с повече постоянство, ще постигнеш желаните цели! Успех ти желая! :)
06.07.12
01:46
Здравейте! Днес наистина се демотивирах малко,но ми мина :D Наистина съм доволна от постигнатите резултати и това не го правя за някой друг,а за себе си,така че се харесвам сега. Има доооста какво да се желае,но си мисля,че съм тръгнала в правилна посока. Мерси за коментарите,ще гледам новата програма да е с по-добро хранене и тренировки. :)
Браво!И аз те поздравявам за постигнатия успех!!Не трябва да се демотивираш,а именно да си кажеш “Ще продължа да го правя за себе си независимо от всичко”. Важното е ТИ да се чувстваш добре в кожата си,ТИ да се харесваш и да имаш самочувствие и да си горда,че си направила нещо за себе си.Пълно е с хора,които лежат по цял ден и се тъпчат с всякакви боклуци,а ти си следиш храната,не забравяш тренировка(един вид психическо натоварване) т.е жертваш доста от свободното си време,за да изглеждаш и да се чувстваш добре и това е похвално!Продължавай напред!
06.07.12
10:34
казано от Mucunka на 05.07.12, 20:24:
Абстрахирай се от подобни коментари, а следвай собствената си цел.
Момичета, много сте обидчиви в този форум. Нито един от коментарите, не е имал за цел да я демотивира или обиди, напротив, бяха и показани няколко грешки, които не видях за толкова време някой да и ги е посочил преди. Защо да продължава да прави неща, от които ще стои и ще тъпче на едно място.
Разбрахме вече, че не искате да имате ‘’мускули като на мъже’‘, а искате да бъдете просто слаби, хубаво, но и това може да бъде постигнато с естетика.
Мнението беше редактирано от Мила на 06.07.12 10:40.
Няма да се демотивираш, ей! Градивна критика е и както каза Муцунка на всеки му харесват различни неща :) Не пречи да пробваш и с тежести, ако имаш желание. Чакам да ти видя новата програма ;)
08.07.12
15:12
Здравейте! Тези дни не съм писала,защото си почивах и не съм тренирала.Взех си изпитите и вече съм в Кюстендил. (party)
След няколко дни започва новата програма, започвам и стаж и не знам как и кога ще тренирам.Тук има и доста работа,така че не седя да си почивам :) :) Още и време за плаж не съм отделила,но и това ще стане :)
08 юли
ставане в 09:00
09:30 3-4 с.л. кис.мляко 3,6%+няколко череши+овесени ядки
12:00 250 мл вода+омлет (2 яйца+4-5 с.л. извара+малко кашкавал)+домат
13:00 тренировка-Инсанити Кардио Абс
13:50 1 нектарина
14:00 чистене на 30 стъпала (голям зор,трябва да се възползвам от тези стъпала и да почна да тичам по тях или нещо друго...)
Мисля да вечерям някакво месо (печено) и да си напълня 5-6 белтъка,ама се чудя с какво. Може би извара,домат и малко подправики. Някой ще ми даде ли друга идея?
Ако не ме домързи и не излезна на кафе ще подскачам малко :):)
казано от mesmerize на 08.07.12, 15:12:
и да си напълня 5-6 белтъка,ама се чудя с какво. Може би извара,домат и малко подправики. Някой ще ми даде ли друга идея?
Размачкай жълтъците с пресен босилек / магданоз / копър или нещо друго зелено, добави малко подправки и ги върни обратно в белтъците...отгоре можеш да сложиш резен домат. :)
08.07.12
17:46
казано от Margaritka на 08.07.12, 17:18:
казано от mesmerize на 08.07.12, 15:12:
и да си напълня 5-6 белтъка,ама се чудя с какво. Може би извара,домат и малко подправики. Някой ще ми даде ли друга идея?
Размачкай жълтъците с пресен босилек / магданоз / копър или нещо друго зелено, добави малко подправки и ги върни обратно в белтъците...отгоре можеш да сложиш резен домат. :)
мерси :)
14.07.12
11:38
11 юли (сряда)
ставане в 08:30
09:00 ½ кис.мл 2%+1 кайсия,нектрина+овесени ядки+1 Омега-3
13:00 1 домат,сирене (30-40 гр),кашкавал,салам(няколко колелца)
15:00 1 нектарина
20:00 250 мл вода+салата(домат,краставица,сифрене,лук,зехтин)+4-5 пържени миди+1 скарида
тренировка: INSANITY Plyometric Cardio Circuit
общо вода за деня:2 литра
12 юли (четвъртък)
ставане в 08:00
09:00 ½ кис.мл 2%+1 кайсия+овесени ядки+1 Омега-3
13:00 1 домат,сирене (30-40 гр),кашкавал,салам (няколко колелца)
15:00 2 кайсии
20:00 250 мл вода+салата (домат,краставица,сирене,лук,зехтин)+малко паниран сом+1 тестено колаче
общо вода за деня: 2 литра
тренировка: INSANITY Cardio Abs
13 юли(петък)
08:30 ½ кофичка кис.мл 2%+1 кайсия+овесени ядки+1 Омега-3
13:00 1 домат,сирене (40-50 гр.)+малко кашкавал+1 колаче+1/2 коф.кис.мл 2%
20:00 250 мл вода+домат,сирене(30-40 гр.)+бъркани яйца с извара (100 гр.)
общо вода за деня: 2 литра+2 кафета
тренировка: загряване+http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sqY_fU1L9aA (3 серии)+ 3 по 20 половинки коремни преси+разпускане
Започнах стаж и всеки ден до 19 часа съм там...изморена съм,нямам време да тренирам,едвам успявам...много се ядосвам,ама няма начин.
Започнах да си правя всяка вечер маска за стриите. Купих си някакъв антицелулитен крем,намазвам си бедрата и дупето,отгоре слагам утайка от кафе и след това се увивам с домакинско фолио. Стоя така 30 мин и след това се измивам и отново се мажа с крема. Сутрин като стана пак се мажа. Ще ви кажа ако има някакъв ефект..надявам се да има :):)
14.07.12
11:59
Защо ли ми се струва, че си даваш парите на вятъра... А пък това изтезание с фолиото в тези жеги и то за цели 30 минути да не е някаква форма на мазохизъм?! Целулит се премахва с правилен хранителен режим. Всичко друго е начин на козметичната индустрия да ти взема паричките, без това да води до резултати
14.07.12
12:03
казано от Absolut Illusion на 14.07.12, 11:59:
Защо ли ми се струва, че си даваш парите на вятъра... А пък това изтезание с фолиото в тези жеги и то за цели 30 минути да не е някаква форма на мазохизъм?! Целулит се премахва с правилен хранителен режим. Всичко друго е начин на козметичната индустрия да ти взема паричките, без това да води до резултати
Тук се пие доста кафе и остава утайка не давам пари. А този крем е супер евтин на Билка някакъв. Не знам исках да пробвам да видя дали ще има ефект.
Знам за фолиото,че не е хубаво,ама няма как да задържа 30 мин маската. :)
14.07.12
12:23
Тази маска за стриите няма да ти помогне, просто ако стриите не са червени и не толкова дълбоки няма как да се заличат, освен с козметична или хирургична намеса.
Мога да ти препоръчам маслото на ‘’Икаров’’ против стрии или някакво 100% кокосово масло.
казано от Мила на 14.07.12, 12:23:
Тази маска за стриите няма да ти помогне, просто ако стриите не са червени и не толкова дълбоки няма как да се заличат, освен с козметична или хирургична намеса.
Мога да ти препоръчам маслото на ‘’Икаров’’ против стрии или някакво 100% кокосово масло.
А ако са светли и не толкова дълбоки...има ли шанс да се позаличат? Защото мен са ме нападнали по външната страна на бедрата!
14.07.12
12:31
Жика, вземи си това масло на Икаров и пробвай, аз също имам малки стрии и непрестанно ги мажа (буквално няколко години) и ми се струва, че са се позаличили.
14.07.12
12:37
пределно ми е ясно,че не се махат,ама така и така се хвърля тази утайка от кафе,а гледам по кремовете все пише,че има екстракт от кофеин и си викам защо да не пробвам :) Тази на Икаров по аптеки ли да я намеря или в козметични магазини? Тази на Билка ми хареса много,има освежаващ ефект и мирише много приятно на грозде. В кауфланд беше намалена до преди дни и си я взех :)
14.07.12
12:41
Да в аптеките търси Икаров, някои продукти на Билка и аз съм използвала, но продуктите на Икаров са във възможно най-естествения им вариант (маслата има се извличат чрез студено-пресоване на маслодайни растения) за това ги предпочитам.
14.07.12
12:50
казано от Мила на 14.07.12, 12:41:
Да в аптеките търси Икаров, някои продукти на Билка и аз съм използвала, но продуктите на Икаров са във възможно най-естествения им вариант (маслата има се извличат чрез студено-пресоване на маслодайни растения) за това ги предпочитам.
пффф тук в Кюстендил дали има въобще такава аптека се чудя :)Ще потърся мерси за информацията, ще продължа с моите процедури и като свърша този крем на Билка ще потърся на Икаров,че така и така вече е купен :)
15.07.12
13:00
14 юли (събота)
ставане в 10:00
10:30 ½ коф.кис.мл 2%+2 кайсии+овесени ядки+1 Омега-3
12:30 250 мл вода+бъркани яйца с извара и чушки (100 гр)+сирене(30-40 гр)+1/2 домат
15:00 1 варена царевица+1 нектарина
19:00 250 мл вода+печени тиквички на скара(3-4 летни)+свинско(20-30 гр. на скара)+домат,краставица+5-6 бр.пържени картофи
Общо вода за деня: 2 литра+някакви кафета с 1 ч.л. мед
Тренировка-няма,ходих на парти и нямаше време
15.07.12
14:29
Така,първо поздравления за постигнатите резултати.А сега и скромните ми съвети,може да не са професионални,но са от опит.За мазнините ти препоръчвам интервално бягане,ще се учудиш как изгаря мазнините и стяга мускулите.От 1 месец го практикувам и съм доста впечатлен от резултата.Също така в предните ти постове прочетох че си се контузила тренирайки боса-препоръчвам ти и кросчета на бос крак(за целта тревата на Осогово е прекрасна),разликата между това и кросовете по Хисарлъка или на пистата е огромна.Ето и една примерна тренировка: 5 мин. разтягане, 1 обиколка за загрявка, 10-15мин интервално бягане, 2-3 обиколки боса по тревата и 2-3 серии на стълбите.В тоя град ако не друго то поне си имаме добри условия за спортуване, особено стадиона(с леки забележки към настилката на пистата и гадните комари привечер)от които е грехота да не се възползва човек.Надявам се да съм бил полезен и успех и завбъдеще.
15.07.12
14:34
казано от sashometila на 15.07.12, 14:29:
Така,първо поздравления за постигнатите резултати.А сега и скромните ми съвети,може да не са професионални,но са от опит.За мазнините ти препоръчвам интервално бягане,ще се учудиш как изгаря мазнините и стяга мускулите.От 1 месец го практикувам и съм доста впечатлен от резултата.Също така в предните ти постове прочетох че си се контузила тренирайки боса-препоръчвам ти и кросчета на бос крак(за целта тревата на Осогово е прекрасна),разликата между това и кросовете по Хисарлъка или на пистата е огромна.Ето и една примерна тренировка: 5 мин. разтягане, 1 обиколка за загрявка, 10-15мин интервално бягане, 2-3 обиколки боса по тревата и 2-3 серии на стълбите.В тоя град ако не друго то поне си имаме добри условия за спортуване, особено стадиона(с леки забележки към настилката на пистата и гадните комари привечер)от които е грехота да не се възползва човек.Надявам се да съм бил полезен и успех и завбъдеще.
Мерси много за съветите,ама аз имам вила в близост до Кюстендил...има и тук идеални условия за спорт. За съжаление съм на стаж тези седмици и нямам време за бягане. А и бягането не ми е голяма страст, по-скоро предпочитам скачането на въже. Тези седмици ще е само ИНСАНИТИ, за по-нататък ще се възползвам от условията тук. Пък и фитнеса в Зона спорт много ми харесва,може и на там да се насоча :) Благодаря все пак :)
15.07.12
23:30
15 юли (неделя)
ставане в 11:00
12:00 ½ коф.кис.мл 2%+2 кайсии+овесени ядки
13:30 250 мл вода+домат+2 тънки парченца шунка на ролца,пълнени с бъркани яйца и извара+маслинки
16:00 ½ мюсли бар с банан,1 нектарина
20:30 250 мл вода+2 ролца (като обяд)+2 белтъка+1 домат+1 филийка царевичен хляб (препечена на тостер)
22:30 тренировка: INSANITY Fit test
Общо вода за деня: 2 литра и половина+1 кафе с 1 к.л. мед
16.07.12
20:59
16 юли (понеделник)
08:30 ½ коф.кис.мл.2%+1 нектарина+овес.ядки
14:00 салата (от заведение-домати,краставици,зеле,лук-300 гр)
19:30 250 мл вода+омлет (2 яйца,70 гр.сирене,много магданоз,малко кашкавал)+домат+1 кюфте
Общо вода за деня: 2 литра и половина+1 кафе с 1к.л.мед+мента с 1 спрайт
Малко размисли: днес от 9 до 16 часа бях на плаж и страшно много изгорях. Толкова ми беше добре,че въобще не се съобразих. Сега ще спя като на закачалка…кожата е зачервена и много пари,слагах си кисело мляко,ама едва ли ще има голям ефект :( . Кифленска работа :x.ще си патя от моята глупост. На плажа ядох салата и пих мента със спрайт. Малко е храненето,ама по-добре салата от колкото пържени картофи или някакви принцеси.
тренировка:нямам никакво желание при това парене да се потя и тренирам :(
Инче,за пръв път правя този тест,не записах и резултатите,нещо мн ме мързеше :D
17.07.12
19:49
17 юли (вторник)
08:40 ½ коф.кис.мл. 3,6%+1 киви,1 кайсия+овесени ядки
12:00 1 домат,сирене (50гр)+кашкавал+1 кюфте
14:00 шейк (1 Капи праскова с топка сладолед)
18:30 250 мл вода+печено пиле (1 бутче+малко кожа още)+50 гр.сирене+домат+маслини
19:30 няколко парчета пъпеш
Общо вода за деня: повече от 2 литра+2 кафета с по 1 к.л.захар
22:00 тренировка: INSANITY Plyometric Cardio Circuit (много пот се изля)
Мнението беше редактирано от Ани Василева на 17.07.12 23:19.
18.07.12
19:33
18 юли (сряда)
09:00 ½ кис.мл 3,6%+1 киви,нектарина+овесени ядки+1 Омега-3
13:00 домат+сирене(50 гр)+кашкавал(40 гр)+2 кюфтета(вакумирани)
18:00 1 Мюсли бар с боровинка+десетина солети
19:00 250 мл вода+омлет(3яйца,60 гр.сирене,30 гр.кашкавал,магданоз)+домат,краставица
Общо вода за деня: 2 литра+1 кафе с 1к.л. захар
по-късно тренировка:Cardio Power & Resistance
19.07.12
21:19
19 юли (четвъртък)
09:00 ½ кис.мл+1 киви,нектарина+овесени ядки+1 Омега-3
13:00 домат+сирене(60 гр.)+кашкавал(30гр)+2 кюфтета
16:00 1 шейк (Капи зелена ябълка+топка сладолед)
18:00 250 мл вода+пиле на грил(1 бутче+още малко)+домат+40-50 гр.сирене+зелени маслини с бадем+краставица
Общо вода за деня: около 2 литра+2 кафета
По-късно тренировка: INSANITY Cardio Recovery
20.07.12
22:09
20 юли (петък)
09:00 ½ кис.мл.2%+1нектарина,праскова+овесени ядки+1 Омега-3
13:00 1 домат+сирене(60 гр)+кашкавал(40гр)+зелени маслини с бадем+2 кюфтета
17:00 няколко круши,нектарина,микс ядки(кашу,фъстъци,шам фъстък)
20:00 300 мл вода+свинска пържола+салата(домат,краставица,сурова зелена чушка,магданоз,лук,зехтин)+зелени маслини
мислех да тренирам,но много ме домързя..утре ще наваксам :)
Oбщо вода за деня: 3 литра+2 кафета
Малко размисли: мисля,че водата ми е малко ри тези жеги и заради това я увеличавам на 3 литра :)
Мнението беше редактирано от Ани Василева на 20.07.12 22:25.
21.07.12
23:07
21 юли(събота)
ставане в 09:30
10:00 ½ кис.мл 2%+1 праскова+овесени ядки+1 Омега-3
11:00 1 кафе+1 бисквита belVita(с лешници и мед)
12:30 300 мл вода+купа леща+салата(домат,краставица,лук,магданоз,зехтин,оцет)+малко кашкавал+30-40 гр.сирене
15:00 1 мелба
16-18:00 микс ядки (кашу,шам фъстък,фъстъци,бадем)
20:00 300 мл вода+скара(пил.филе,бъбрек,малко тънка наденица)+домат+40-50 гр.сирене+зелени маслини с бадем
22:10 тренировка: INSANITY Pure Cardio
Общо вода за деня: около 3 литра+1/2 сайдър круша (отвратителен е)
Малко размисли: имам странното чувство,че пак качвам кг,а няма никакво развитие. Мисля,че качеството на храната съм подобрила,но май е за сметка на количеството. Струва ми се,че доста хапвам,което никак не ми харесва :(
22.07.12
23:35
22 юли(неделя)
ставане в 11:00
11:30 ½ кис.мл 2%+1 ябълка,праскова+овес.ядки+1 Омега-3
13:00 300 мл вода+купа боб(+пушено ребро)+домат,50 гр.сирене+зелени маслини с бадем
15:00 1 ябълка,2 шепи ядки (фъстък,бадем)
20:00 300 мл вода+омлет(3 яйца,50гр.сирене,30гр.кашкавал,зелена чушка,магданоз)+домат+зелени маслини с бадем+малко от снощното пил.филе на скара
22:00 тренировка: INSANITY Plyometric Cardio Circuit
Общо вода за деня: около 2 литра (малко е)+1 кафе с 1к.л.мед+100мл мента с 100 мл 7up
Малко размисли: струва ми се,че греша с тези ядки,по-скоро надвишавам нормалното количество,ще се постарая да са по-малко
казано от mesmerize на 22.07.12, 23:35:
22 юли(неделя)
Малко размисли: струва ми се,че греша с тези ядки,по-скоро надвишавам нормалното количество,ще се постарая да са по-малко
С кои ядки ?
С бадемите и овесените - едва ли грешиш, а фъстъка не е ядка и лично на мен не ми е фаворит.
Но като почти всяко нещо си има и полезни качества, витамини и минерали и е с нисък ГИ.
П.С. Интересен дневник с видими резултати - винаги с картинки е по-хубаво (y)
Моето мнение е , че човек трябва да тренира по начин, който му носи удоволствие.
Ако на някой не му е приятно да вдига тежести , а му е приятно да прави йога н.пр. , защо трябва да го тикаме в коловоза?
Мнението беше редактирано от anny на 23.07.12 00:24.
23.07.12
11:43
Колко ти е като времетраене кардиото, че това INSANITY Plyometric Cardio Circuit малко бошлаф работа ми се вижда.По-скоро нещо като разпускаща серия.
23.07.12
12:08
казано от Анна Павлова на 23.07.12, 00:08:
Моето мнение е , че човек трябва да тренира по начин, който му носи удоволствие.
Ако на някой не му е приятно да вдига тежести , а му е приятно да прави йога н.пр. , защо трябва да го тикаме в коловоза?
А пък според мен ако човек иска да натрупа мускули-вдига тежести, ако иска да гори мазнини прави кардио и т.н. На мен примерно ми е приятно да играя билярд и не ми е приятно да се скъсвам от тичане, но за 2год. с билярд нещо не успях да сваля кг. Както са казали хората Не може хем онова докрая хем душата в рая.Всеки трябва да си направи сметка какви цели иска да постигне и какво е готов да жертва за тях.
23.07.12
21:24
казано от Анна Павлова на 23.07.12, 00:08:
казано от mesmerize на 22.07.12, 23:35:
22 юли(неделя)
Малко размисли: струва ми се,че греша с тези ядки,по-скоро надвишавам нормалното количество,ще се постарая да са по-малкоС кои ядки ?
С бадемите и овесените - едва ли грешиш, а фъстъка не е ядка и лично на мен не ми е фаворит.
Но като почти всяко нещо си има и полезни качества, витамини и минерали и е с нисък ГИ.П.С. Интересен дневник с видими резултати - винаги с картинки е по-хубаво (y)
Благодаря ти,Анна! Старая се да има резултати и те да са добри! Относно ядките,написах,че количеството им е в повече,според мен,но това са си само мои убеждения,а в никакъв случай не отричам или пък отхвърлям ядките :)
sashometila това INSANITY ми взима дъха,не знам твоето мнение на какво се базира,но за мен тези тренировки са супер. А относно кое е приятно и кое не си прав и аз не се кефя да се потя 40 мин и не ми приятно,но това си става ежедневие и свикнах,в даден момент не можеш без него. :) Чак приятно едва ли :) Друго си е по цял ден на плаж с бира или джин в ръка в тези жеги ;)
23 юли (понеделник)
09:00 ½ коф.кис.мл 2%+1праскова,ябълка+овес.ядки+1 Омега-3
13:00 домат,сирене(50гр.)+кашкавал(30гр.)+2 кюфтета+зелени маслини с бадем
16:00 сладолед с карамел :(
20:00 300 мл вода+купа леща+салата(домат,краставица,магданоз,зехтин,оцет)+зелени маслини с бадем+1 сварено яйце+30-40 гр.сирене
22:00 започвам тренировка: INSANITY Cardio Power & Resistance
Общо вода за деня: засега 2 литра,ще гледам с тренировката и след нея да пия още литър
Мнението беше редактирано от Ани Василева на 23.07.12 21:58.