Трибойците го правят за да вземат повече от екипировката, сигурно, щото с забавянето еластичните сили в костюмите и бинтовете намаляват.
Днеска силово изхвърляне до 55 единица
Squat jerk малко до 50 кела и после преден клек на 80 кила 2х3
Indeed @valerious e прав. Трикото (и там другите синтетики) имат сили на стречинг (разпъване) ама с времето ,както и мускула ги губят.
казано от Ramon Dekkers на 20.04.12, 16:13:
Indeed @valerious e прав. Трикото (и там другите синтетики) имат сили на стречинг (разпъване) ама с времето ,както и мускула ги губят.
Ти пък въобще не разбра за какво говорят.
Славко - много ясно, че ще пуска бавно като прави с 50 кила под макса си , ама като понатежат надолу трудно се спира тежестта .
То зависи какво разбира Валерката под бавно де :)
Мнението беше редактирано от Madboy на 20.04.12 16:21.
Ти пък, вобще не си прочел. Че не съм се изразил правилно-не съм се, ама ти като толкова ги разбираш , обясни ми !
Хахах, прегледах си колекцията и открих това видео, доста елсно ги вдигам :)
И аз ти прегледах колекцията и се надъхах да хвана пак китарата... сега уикенда ще наблегна на Children of Bodom, едно соло няма да ми дойде зле да изкарам... Браво!
Първо, благодаря за комплиментите :) Аз не свиря много редовно, но съм задобрял от времето на тия клипове, тогава просто исках да запиша нещо...иначе такива работи като чилдрен оф бодом не харесвам да свиря...ако можеш да ги свириш обаче, евала, зьащото изискват бързина, скоро ще пусна нови клипове, но този път ще вложа повече старание в песните. :) Пусни и ти някой клип :)
Днес гребах на тренажор, не беше концепт 2 ..ама на максимална трудност е много лесно....не знам какво толкова не ви харесва :)))
23.05.12
00:50
Музиканти ли имало тук... :) Извинявам се, че се намесвам в дневника, ама просто много се радвам като видя хора от моята гилдия. :D
Позволете ми да споделя някои неща - малко време за реклама, така да се каже. :))) Ето какво свирихме последно с моя “ученик” по случай рождения ден на приятелката му:
Тук съм качил и някои мои записи.
Поздрави!
Хах, надъхах се да я хвана днес сутринта, мале не съм пипала от 3 месеца и първоначално, чак се замислих как да си я настроя, аз не съм изобщо добра, самоука съм и си свиря с Guitar Pro табове. Днес не ми беше до сола, пък и ще ми трябва време за адаптация, пускам ти на лично депресика хахаха :)
Нищо не е това, но си трябва постоянство, както с всичко и ще станат нещата, току що видях, че от земетресението ми се е пукнал входа на китарата за кабела, ужас, малко трудно прави връзка... :( :( :(
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.05.12 07:51.
@ Габриел Димитров :)) Браво, бре, супер! И аз много се радвам, че има хора, които свирят в форума :))) Хубавото е, че имаш с кого да свириш, много е полезно..аз примерно хващам една моя си компилация на ТУУЛ, към час и нещо и си я издрънквам цялата на акустичната и това ми е за деня..друго си е с група :)
Продължавайте само така...
Габриел си посвирва...доста, разгледах кавърите ти, евала!!
Еми една тренировка: гребах на тренажор 5-6 минути и праих лежанка на 60 кила и хеликоптер на 40
Мнението беше редактирано от Valleri на 24.05.12 13:12.
Здравейте, казвам се Валери на 21 години от Плевен. :)
Така, след като си припомнихте, ще кажа, че се завръщам след кратка полуактивна почивка. Малко перипети около работата, стрес и тренировките станаха 2-3 на седмица, в някои седмици даже 1. Но ще го приемем като почивка от 1 месец и ще продължим. Сега след като се чувствам по-сигурен започвам да тренирам спокоен. Новата работа предполага, че ще се седи дълго време на компютър, ами има си и минуси - да, но пък като се върна и тялото ми е заредено с енергия, малко е вкаменено от седенето, но работата ни предлага добри условия, движение, спорт повече почивки и не се заседявам много.
Днешната тренировка е лекичка, за да се събути глутеуса, които усещам, че е позабравил малко нещата...
Набирания, успореден хват - 4х10
Мъртва тяга -5х5(а.к.а “неангажиращия протокол”) на 100 кг
Гребане на хоризонтален - 3 серии
Гребане с дъмбел - 2 серии
Храна
Сутрин - Котлет и хляб
Обяд - 2 кисели млека
Вечеря - 3 котлета, 400 грама спагети, 10 яйца, хляб, вода;
Добавки:Омега 3, Холин и Иноситол, Витамин Ц
Днес, почивка!
За да може утре да направя каквото ще правя, в събота да е почивка и в неделя с Групата.
Храна
Закуска - Котлет и спагети
обяд - едно кисело мляко с банан
И след 6 - 3 шишчета (800 гр), 1 котлет, ориз и един хляб.
Добавки:само омега 3
21.06.12
19:03
Защо са ти тия спагети?
После изхвърлих половината...ами не знам..обикновенно си взимам хляб, ориз или спагети за гарнитури...ама напоследък не са ми нужни....направих грешка :)
Тренировката днес:
ЛЕг:
до 1диница на 80 кг
2х3 @ 70
2х5 @ 60
Раменна преса 5х5 на 40
Хеликоптер 3х10 @ 36
12 набирания
Храна: сутрин: 1 шишче и ориз
Обед: нищо, забравих да си изям млякото, защото се заиграх на тенис масата
Вечеря:5 шишчета и ориз
Много яка тренировка с групата и голяма мускулна треска...направо не мога да стана от стола...голям гипс...и е на места, които не познавах досега...
:)
Малко клек понаправих, преден и заден за да посвикнат пак коленете.
И след това продължих с Лежанка - 5х5 на 60 кг и набирания в суперсерия с хиперекстензии...гъза е забравил как да работи....много зор на клековете и екстензиите :)
И много храна :)))) И разнообразна...
Тренировката в петък:
Набирания: 5х8
Мъртва тяга: 3х100, 1 @ 120, 2х1 @ 130, 2х3@120, 2х5@110
Тренировката вчера:
Лежанка до единица на 85, после 3х3 на 75 кг
Набирания: 5@ собствено тегло
5 @ 5кг, 2х5@10кг, 3х5@5 кг
Успореден хват.
Не можах да отида на тренировката с групата заради Джулай морнинга :Д:Д Не бях много пиян, но не чух алармата за 9 часа и пропуснах срещата....следващия път...:)
Вчера направих един клек 5х5 на 50 кела и малко хеликоптер, че от тия раменни преси нещо ми пука рамото яко като я свалям тая щанга и ги зарязах.....хеликоптера не ми прави проблеми... :)
Тренировка:
10 Набирания с успореден
Тяга:
3 @ 100
1 @ 120
1 @ 130
1 @ 140
3х3 @ 120
2х10 набирания
казано от valerious на 05.07.12, 15:27:
Тренировка:
10 Набирания с успореден
Тяга:
3 @ 100
1 @ 120
1 @ 130
1 @ 140
3х3 @ 120
2х10 набирания
Загрявката и вработването добре. А тренировката къде е?
Стегни се, момче! Имаш клип на 200+ тяга!
Бат Вики, скоро се връщам в играта. :)))) Но обмислям да тренирам без колани и сигурно прогреса ще е малко по-бавен :)
Благодаря ви за подкрепата!
GAINS!!!
казано от valerious на 06.07.12, 15:40:
Бат Вики, скоро се връщам в играта. :)))) Но обмислям да тренирам без колани и сигурно прогреса ще е малко по-бавен :)
Благодаря ви за подкрепата!GAINS!!!
Напротив ;) Успех!
казано от valerious на 06.07.12, 15:40:
Благодаря ви за подкрепата!GAINS!!!
Знам, приятелю. И те подкрепям.
Ако трябва да съм максимално обективен, в момента визуално изглеждаш супер - налял си мускули навсякъде, особено в гърба и раменния пояс и си изчистен. Въпрос на време и упоритост да си възвърнеш силата и издръжливостта.
Блага, и аз докато го писах се замислих, че може и по-бързо да прогресирам без колан, но все пак ми помагаше на килата над 190….
Благодаря, Вик :) Искам да кача още малко (поне до 85 ), сега малко ми е разбъркан режима с втората смяна, но имам много сила в тренировките.
Вчера правих лежанка - 3х2 @ 80
и клек: 5х5 @ 50
На лежанката малко движението ми е гадно...каквато и ширина да е, пак си е неудобна тая лежанка :П
Айде отивам на къмпинг :)
казано от valerious на 08.07.12, 17:03:
но имам много сила в тренировките.
Вчера правих лежанка - 3х2 @ 80
и клек: 5х5 @ 50
Такава сила, сигурно пиеш нещо? Базикам се :P , целите за щангите остават ли?
08.07.12
23:43
Един вегетарианец никога няма да може да разбере силата на месоядните!
09.07.12
00:06
казано от Madboy на 20.04.12, 16:18:
казано от Ramon Dekkers на 20.04.12, 16:13:
Ти пък въобще не разбра за какво говорят.
Славко - много ясно, че ще пуска бавно като прави с 50 кила под макса си , ама като понатежат надолу трудно се спира тежестта .
То зависи какво разбира Валерката под бавно де :)
Това означава ли, че ако спускаш бавно с 10 кг под макса си това е добра новина?
Не съм убедена, че е възможно да контролираш пускането на -10кг от макса си... лично за мен това са килограми, с които правя 3-ки и като се замисля на 95-100кг се забивам като пирон в кисело мляко с надеждата да ме изтласкат я бедра, я бинтове нагоре. :D
Валери - август месец ще пообръщаме и ще поизхвърляме малко щанги, така ги виждам нещата...
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.07.12 08:57.
Мъртва тяга: до единица на 140 и 3х3 @ 130
Набирания: 5х8
Хоризонтален скрипец: 3 серии с различни кила.
:) И гледам да ям повечко :)
16.07.12
17:47
Valerious,разглеждах дневника на FlashTerran(http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49753/P280) и на 8мата страница видях,че е написал,че си му дал някаква схема за тренирането на прасеца.Би ли я сподел,ако се сещаш естествено,че тва копеленце не иска и не иска да расте :(
Здрасти!
Те и моите прасци са като на куче, но най-голям напредък имах когато скачах на въже и когато правех олимпийските движения - изхвърляне, изтласкване. Иначе Теран си спомням, че правеше суперсерии на лег пресата и още един уред. Някъде по 20 повторения, 5 кръга суперсерии. Може и да не скачаш със въже, а просто да си подскачаш. Ако имаш и онзи уред дето си седнал и помпиш е добре. Но ефекта при Теран беше малък от тия истории. Най-добре е скачане на въже и олимпийски :) Успех.
Мнението беше редактирано от Valleri на 17.07.12 12:16.
казано от valerious на 17.07.12, 12:14:
Здрасти!
и когато правех олимпийските движения - изхвърляне, изтласкване.
А кога ще започнеш пак!!
Ами по-нататъка ще е и като направим зала тук в Варна....Засега си тренирам с базовите,щото имам малко проблеми с сухожилието над коляното при олимпийските и засега ги избягвам.
Тренировката:
Лежанка:
до единица на 90…можеше и 2 да направя, не съм изгубил сила тук.
Клек:
5@75
2х5@70
2х5 @ 65
Хеликоптер:
с петица от единия край на кривия лост
с десетка
и с 12.5
:)
MOOOOOO GAINSSSS!!!
Тяга:
2 @ 120
1 @ 130
1 @ 140
1 @ 150
2х3@140
Добра тяга, може и повече ама няма да бързам. Все пак без колан не съм толкова смел :)
Набирания:
5 @ 5 кг
5 @ 10
5 @ 5
Ям само месо и масло, от време на време яйца, ама ще трябва да си взема витамини.
Мнението беше редактирано от Valleri на 20.07.12 14:44.