Възможно ли е това да е стрия?

16.07.12
17:35

Здравейте, от няколко дена имам някаква лилава линия на края на големия ми гръден мускул, тотчно там където се свързва с рамото. Дннес пак го мернах и реших да го снимам - страхувам се, че е стрия. Надявам се, че качеството на снимката не е зле, за да се определи. Сега, колкото повече го гледам, толкова повече ми изглежда на стрия... и е някакво лъскаво, в сравнение с другата кожа. Благодаря!

http://www.prikachi.com/images/130/5021130U.jpg

16.07.12
18:19

И да е и да не е какъв е проблема ?

BobbyB

16.07.12
18:39

Добре дошъл в клуба

16.07.12
19:18

Ако е чак такъв проблем и искаш да остане минимално забележима може да я мажеш с контратубекс
За него мога само да те предупредя, че срока на годност е много кратък след отваряне на флакона 3 седмици.
Не съм го ползвал, но съм чувал добри думи за него, от жена дето си мажеше стрийте по корема след бременност.

16.07.12
23:03

Кой не е тренирал той не се е цепил. Дреме ти какво се филмираш? Аз къде ли нямам и по гърдите и по гърба и по ръцете. Тренирай си здраво ползвай някакъв хидратантен крем за да ги спреш за в бъдеще и готово.

16.07.12
23:09

казано от Aleks Boyadzhiyan на 16.07.12, 18:39:

Добре дошъл в клуба

... на цепеняците. :D

16.07.12
23:20

Не на всякъде седи красиво и яко все пак..А на сцена тялото изглежда изтощено много пъти точно от това и загрозява гледката,като гледам културисти тук(така де в нета,на живо още повече :D)

16.07.12
23:29

Ще се мажем, какво да се прави :Д. И ще трябва да си хидратирам кожата повече. Благодаря на всички!

16.07.12
23:44

Имам абсолютно същата и то на двете мишници :Д

MF

17.07.12
08:50

Не се косете, пичаги, като човек излъчва здраве и тонус, някакви си сини чертички не са проблем.

17.07.12
13:13

Не се притеснявайте аз имам стрии по рамената и колената, ама като кажа на някой ,че правя 110 лег не им правят впечатление :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1