16.07.12
17:35
Здравейте, от няколко дена имам някаква лилава линия на края на големия ми гръден мускул, тотчно там където се свързва с рамото. Дннес пак го мернах и реших да го снимам - страхувам се, че е стрия. Надявам се, че качеството на снимката не е зле, за да се определи. Сега, колкото повече го гледам, толкова повече ми изглежда на стрия... и е някакво лъскаво, в сравнение с другата кожа. Благодаря!
http://www.prikachi.com/images/130/5021130U.jpg
16.07.12
18:39
Добре дошъл в клуба
16.07.12
19:18
Ако е чак такъв проблем и искаш да остане минимално забележима може да я мажеш с контратубекс
За него мога само да те предупредя, че срока на годност е много кратък след отваряне на флакона 3 седмици.
Не съм го ползвал, но съм чувал добри думи за него, от жена дето си мажеше стрийте по корема след бременност.
Кой не е тренирал той не се е цепил. Дреме ти какво се филмираш? Аз къде ли нямам и по гърдите и по гърба и по ръцете. Тренирай си здраво ползвай някакъв хидратантен крем за да ги спреш за в бъдеще и готово.
казано от Aleks Boyadzhiyan на 16.07.12, 18:39:
Добре дошъл в клуба
... на цепеняците. :D
16.07.12
23:20
Не на всякъде седи красиво и яко все пак..А на сцена тялото изглежда изтощено много пъти точно от това и загрозява гледката,като гледам културисти тук(така де в нета,на живо още повече :D)
16.07.12
23:29
Ще се мажем, какво да се прави :Д. И ще трябва да си хидратирам кожата повече. Благодаря на всички!
17.07.12
08:50
Не се косете, пичаги, като човек излъчва здраве и тонус, някакви си сини чертички не са проблем.