Нуждая се от помощ - как да махна коремчето?

23.07.12
12:14

Здравейте,
прочетох доста теми свързани със отслабването в коремната област,но не можах да разбера конкретно за какво става на въпрос.В някой теми част от потребителите казват,че мога да сваля корема със тичане,други със коремни преси,но в общи линии се пообърках.

Близо на 17 години съм,189см съм висок,тежа 76 килограма,тренирам и играя доста редовно баскетбол,от време на време ходя да тичам,също така имам и велоергометър във вкъщи на който също се качвам от време на време.

Бих искал да ми препоръчате някакви упражнения+диета със бърз ефект.(1-2 месеца,ясно ми е че няма как по-бързо да стане).
Ще съм много благодарен ако някой ми предложи някаква диета за спазване + упражнения :)
Очаквам вашите препоръки :)
Мерси на всички предварително :))

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.07.12 12:23.

23.07.12
12:57

Оф има 10000000 такива теми бе! Тва българина от малък чака на тепсия всичко, ако може!
Ето, вземи почни с тоя линк и хвани прочети няколко статии относно храненето и тренировките.
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

GI

23.07.12
14:27

Ти не си добре,ако на 189 и на 76 кг нямаш преса ми  е интересно на колко я чакаш -50?!?!??! WTF ,пич ти трябва да качваш не да сваляш :X
ненормални сте :D

23.07.12
16:02

Всичко като изключим корема си е супер,но просто ме дразни и искам него да сваля :)

Създайте необходимия калориен дефицит като увеличите енергоразхода, а не като намалите храната до крайности. Яжте повече и горете повече – само така вашият метаболизъм ще работи на максимална скорост.

23.07.12
19:54

Започни да четеш, виж хранителни и тренировъчни режими, всичко, което намериш в сайта, а то не е малко. Вариант “да сваля ама само на корема” няма.
Лек жокер от мен: развита мускулатура (в т.ч.коремна) + нисък процент телесни мазнини = добре изглеждаща преса.
“от време на време ходя да тичам,също така имам и велоергометър във вкъщи на който също се качвам от време на време...” - докато е от време на време няма да стане. Също и без хранителен режим няма да стане. Нещо което меже да ти е от полза виж тук, също и тук

Успех.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 28.07.12 12:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1