Лаф моабет - том седми

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.07.12
12:54

казано от Петър Димитров на 22.07.12, 13:46:

Не е зле за разходка -:).

Хаха, ама и лафчето им върви на тея двамата като гледам :D

23.07.12
13:01

казано от Valdis на 23.07.12, 12:44:

казано от Ramon Dekkers на 23.07.12, 12:42:

пфу къде го инсталирах тва sporty pal са немога да го махна от телефона ...

Отдавна съм казал, че трябва да пуснат GSM-и с шайби, ще бъде голямо улеснение за много потребители. :D

Проблема е в софтуера не в мен ;) Не съм виновен , че приложението  е написано на 2 на 3 пък отгоре на всичко искат да им плащам ... Съдя по това ,че това е първото ( и може би ще бъде единствено ) приложение което създава проблеми при опит за премахване!

23.07.12
19:24

Искам да попитам счупих си пръстта и поне 2 месеца няма да има фитнес да понамаля храната малко нали щото няма къде да я изразходя :Д Не искам като почна фитнес да правя и кардио :D

За един пръст ли си? :D :D :D

казано от Ramon Dekkers на 23.07.12, 13:01:

казано от Valdis на 23.07.12, 12:44:

казано от Ramon Dekkers на 23.07.12, 12:42:

пфу къде го инсталирах тва sporty pal са немога да го махна от телефона ...

Отдавна съм казал, че трябва да пуснат GSM-и с шайби, ще бъде голямо улеснение за много потребители. :D

Проблема е в софтуера не в мен ;) Не съм виновен , че приложението  е написано на 2 на 3 пък отгоре на всичко искат да им плащам ... Съдя по това ,че това е първото ( и може би ще бъде единствено ) приложение което създава проблеми при опит за премахване!

Какъв телефон и с каква ОС е ?

23.07.12
20:31

(muscle)

23.07.12
20:32

C5-03 Symbian 60 v5 (никоа не си купувайте такъв телефон да ви заръчам да си знаете :D )

23.07.12
20:41

Днес разсъждавам над законите на физиката и установявам, че те не важат при използване на мускулите във фитнес залата: ясно е, че за да дърпаш едно тяло ти трябва повече сила, отколкото ако го буташ. Защото при дърпането освен масата на това тяло трябва да задвижиш и своята маса, а при бутането - тежестта на тялото ти помага на силата на бутане. Нали така?
Обаче! Да сравним бутане на щанга при лег и издърпваяне гърди към лост от полулег (опора на пети). При бутането на щангата вече нямаме включена в помощ тежестта на тялото т.е. приемаме, че единствено работи силата на мускулите. При издърпването движиш само своята маса (защото това всъщност е тялото, което дърпаш). И тъй като работят едни и същи мускули - логично е да ти трябват едни и същи сили за бутане и дърпане на едни и същи килограми.
Защо тогава по дяволите имам жестока мускулна треска на перките от издърпването на гърди към лост от полулег, която мускулна треска нямах като правих лег със щанга? (headbang) (yawn) (headbang) (swear)

Мнението беше редактирано от Smile на 23.07.12 21:04.

23.07.12
21:01

Ае, човек.... :D Яж, възстановявай и без много такива въпроси. :D

23.07.12
21:11

казано от Penko Mladenov на 23.07.12, 19:24:

Искам да попитам счупих си пръстта и поне 2 месеца няма да има фитнес да понамаля храната малко нали щото няма къде да я изразходя :Д Не искам като почна фитнес да правя и кардио :D

Какво ти пречи да правиш крака 3-4 пъти седмично?

23.07.12
21:14

казано от Андриан К на 23.07.12, 21:11:

Какво ти пречи да правиш крака 3-4 пъти седмично?

Това точно ме посъветваха в дневника и така и ще направя + хиперекстензии и коремни преси
Пък 3-4 пъти в седмицата не е ли множко :D Ще имат ли достатъчно време за възстановяване?

казано от Ramon Dekkers на 23.07.12, 20:32:

C5-03 Symbian 60 v5 (никоа не си купувайте такъв телефон да ви заръчам да си знаете :D )

Имах такъв и карах с него година. Навигацията му не беше лоша, но останалото .....
Нокиа издишат

23.07.12
22:10

казано от Smile на 23.07.12, 20:41:

Днес разсъждавам над законите на физиката и установявам.....

Абе, те законите са важат, ама на теб явно нито физиката, нито фитнеса са ти много ясни ;)

Нали така?

Не.

И тъй като работят едни и същи мускули - логично е да ти трябват едни и същи сили за бутане и дърпане на едни и същи килограми.

Изобщо не работят едни и същи мускули.

....жестока мускулна треска ....

А мускулната треска какво общо има със силата на бутане или дърпане?

Мнението беше редактирано от Петко К на 23.07.12 22:11.

казано от Иван Шишманов на 23.07.12, 21:23:

казано от Ramon Dekkers на 23.07.12, 20:32:

Имах такъв и карах с него година. Навигацията му не беше лоша, но останалото .....
Нокиа издишат

Симбианчето загина преди доста време , но преди 5-10 години си беше машина на времето :) Тия от нокиа са откачени , за мен! Как може 2012 година да правят телефончета с подобни платформи, като Белле и Симбиан при наличието на Андройд и УП7?!?  Добре се насочиха към Windows Phone7 ,че им се виждаше края....

М/у другото нокиа може да си купите след октомври месец , преди това няма смисъл ! Тогава излиза Уиндоус8 , а колкото и тъпо да изглежда сегашните устройства , като Лумиа 610 , 710 , 800 и 900 няма да получат този ъпдейт , а цената им никак не е ниска :)

23.07.12
22:30

Абе според мен като цяло има по-добри алтернативи на нокиа в лицето на HTC например, но всеки си избира. :)

23.07.12
22:51

:D

Аз съм с HTC Mozart от около 2 години и съм страшно доволен :)

23.07.12
23:06

Аз съм с THC. Проблеми няма. :D

23.07.12
23:32

Я дайте някви предложения за протеин животински и мазнини . Животински - без мляко нямам доверие , мазнини без краве масло - нямам доверие :D Кашкавали и тем подобни не мога да изчисля и да са хубави както и сирена..

HE

23.07.12
23:53

HTC Diamond от няколко години и от миналата година Nokia E71 - колко време и ресурс хвърлих за тоя телефон, че е трудно за вярване. И със двата нямам проблем.

24.07.12
00:06

казано от Деян Колев на 23.07.12, 22:24:

Симбианчето загина преди доста време , но преди 5-10 години си беше машина на времето :)

Това не е било никога и никога няма да го бъде, дори не успяха да се доближат до функционалноста на Windows mobile.

Добре се насочиха към Windows Phone7 ,че им се виждаше края....

Това е стъпка, която бързо ги доближава до въпросния край, заради тази глупост да качат платформа, която вече е бита карта, ще хфърчат глави в Нокия, колкото до Уиндоуса, каквото и да пускат вече е твърде късно след повече от деситилетие безумна маркетингова политика от страна на Майкрософт. Не случайно страхотни машинки се продават на половин цена само заради платформата на майкрософт, съвсем скоро никой производител няма да поеме риска да  слага Уиндоус на мобилните си устройства,  дори да им го подаряват.

Мнението беше редактирано от Valdis на 24.07.12 00:07.

Аз съм с Андроид и съм доволен, но честно казано бих предпочел Е серията на Нокиа или нещо, което да ме впечатли с функционалност и надеждност.

Добро утро на всички -:).

Един смях от мен, за вас -:)

казано от Valdis на 24.07.12, 00:06:

Симбианчето загина преди доста време , но преди 5-10 години си беше машина на времето :)

Това не е било никога и никога няма да го бъде, дори не успяха да се доближат до функционалноста на Windows mobile.

Добре се насочиха към Windows Phone7 ,че им се виждаше края....

Това е стъпка, която бързо ги доближава до въпросния край, заради тази глупост да качат платформа, която вече е бита карта, ще хфърчат глави в Нокия, колкото до Уиндоуса, каквото и да пускат вече е твърде късно след повече от деситилетие безумна маркетингова политика от страна на Майкрософт. Не случайно страхотни машинки се продават на половин цена само заради платформата на майкрософт, съвсем скоро никой производител няма да поеме риска да  слага Уиндоус на мобилните си устройства,  дори да им го подаряват.

Съжелявам , но нещо не си много запознат как точно стоят нещата ми се струва. Последните 10 години нокиа беше лидер на пазара и то точно , заради Симбиан платформата 80%  че да не кажа и повече от пазарния дял беше на нокиа! Има статистики в нета влизаш и гледаш. :) Колкото дали са направили грешка с използването на WP7 , отново не съм съгласен с теб. Проучване от достуверен източник гласи ,че след 3-4г. апаратите с платформата WP ще са на първо място , по-използваемост в света ! Новият WP8 ще може да се използва , както на PC , така и на телефон :)

ПС; Колкото до Андроид мога само да кажа ,че не е нормално телефони , за по хиляда и кусур лева да ми забиват при някакво минимално натоварване.

Мнението беше редактирано от Деян Колев на 24.07.12 09:18.

24.07.12
10:01

казано от Деян Колев на 24.07.12, 09:13:

Съжелявам , но нещо не си много запознат как точно стоят нещата ми се струва. Последните 10 години нокиа беше лидер на пазара и то точно , заради Симбиан платформата 80%  че да не кажа и повече от пазарния дял беше на нокиа! Има статистики в нета влизаш и гледаш. :)

Не знам какво ти се струва, но липсата на аргументирани доводи от твоя страна определено не ме кара да те чувствам като капацитет. Дори да е вярно това което казваш за Симбиян в телефоните на нокия, това не го прави черешката на сладоледа, факт е че поне 90% от потребителите си купуваха Нокия за гъзарията без да се възползват от функционалноста на смартфона, който купуват. Пък и никаде не съм изказал мнение, че Windows mobile се е продавал повече от Симбиян, просто казах, че като функционалност нямаха нищо общо и въпреки потенциала на Win, политиката на тотален монополист на Майкрософт беше причината да изгубят позициите си на този пазар. Единственото, с което напълно и безпрекословно се съгласяввам с теб е думичката БЯХА монополист на пазара, бяха да, но едва ли скоро това ще се случи отново.

казано от Деян Колев на 24.07.12, 09:13:

Колкото дали са направили грешка с използването на WP7 , отново не съм съгласен с теб. Проучване от достуверен източник гласи ,че след 3-4г. апаратите с платформата WP ще са на първо място , по-използваемост в света ! Новият WP8 ще може да се използва , както на PC , така и на телефон :)

Изключително глупаво и наивно твърдение ;) Аз може да не съм толкова достоверен източник, но твърдя, че Уиндоус залязва за масовия потребител, след време това ще остане платформа за корпоративните потребители, но ще загуби почти напълно масите.

През годините съм имал устройства (Много от тях ти вероятно не само не си виждал, а вероятно дори не си чувал) с всичките възможни платформи и мога да оценя предимствата и недостатъците на всички тях достатъчно добре. Гугъл и Ейпъл се развиват толкова бързо, че в близкото деситилетие едва ли някой ще успее да ги догони. Колкото до последното, няма 100%-ово щастие, както и няма платформа, която не забива, в това отношение Уиндоус води с едни гърди пред всички.

Мнението беше редактирано от Valdis на 24.07.12 10:03.

Първо да ти благодаря ,че поправяш правописните ми грешки !  Кое дали е вярно? Казах ти има хиляди сайтове влизаш четеш и чак тогава изразяваш мнение ! Колкото до това дали съм компетентен в тази област не се съмнявай дори и за секунда :) Кажи ми моля те как ги измисляш тия глупости ? Мога да ти кажа ,че за 2 години УП устройствата отбелязаха огромни печалби , а сам се сещаш колко е трудно нова платформа да пробие на пазара при наличието на ЙОС и Андроид !!! В момента е на една от челните позиции сам си прави изводи :) Абе те си се развиват Гугъл и Ейпъл , но като гледам доста потребители се ориентираха към Уиндоус , а ти казваш  че залязват :D Я сподели какви са тия телефончета дето не съм имал или чувал да се развеселя малко ;)

ПС: Без лоши чувства ама нямате граници ,по-някой път :) Говориш така се1 се познаваме от детската градина ;)

24.07.12
11:36

Нали знаеш кучетата си лаят, кервана си върви. Аз лично ще бъда изключително впечатлен ако Windows си върне позициите.

А колкото до устройствата ще ти спомена само няколко от тях.

motorola a920, motorola a925, motorola a1000 Симбиан базирани телефони, това са може би първите телефони с вграден GPS модул и 2002-6г. бяха наистина впечатляващи.

ImCoSys Linux Smartphone една машинка с Линукс и GPS, която беше много добра за времето си.

Siemens SX45 Уиндоус базиран телефон

HP Jornada 680 UMPC от оно време.

Това са само част от екзотиките от едно време след тях съм разполагал с не малко други почти неизвестни в Бг Устройства като единствено досегът ми с Palm е толкова малък и кратък, че не мога да си позволя да изкажа мнение.

Всичките съм ги внасял по всевъзможни начини от вън, и единствено от тях съм виждал  Моторола А1000 в друг, като става въпрос за приятел, който се зариби като видя моята и си купи в последствие .

24.07.12
13:35

казано от Ramon Dekkers на 23.07.12, 22:30:

Абе според мен като цяло има по-добри алтернативи на нокиа в лицето на HTC например, но всеки си избира. :)

Да , ама си е друго да имаш оръжие под ръка :D Макар и от тия новите , нокиа си е нокиа.

Ех , спомени ... Аз , като си счупих пръста играх волейбол с една ръка .. и пак ги мажех 8-) :D Инък , зобкай си там , няма да те правим манекенка я ;)

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 24.07.12 13:35.

24.07.12
13:58

Аз май се престраших да си купя китайска пръчка с дуал сим и ще докладвам :D Иначе до сега най съм бил доволен от Е 51цата ми- удобен, качествен и за моите изисквания идеален телефон. Смених го само заради малкия дисплей, 2,5 жака и неудобството при писане. Накрай пак ще си взема някво Е ама с qwerty клавиатура :D

казано от Valdis на 24.07.12, 11:36:

Нали знаеш кучетата си лаят, кервана си върви. Аз лично ще бъда изключително впечатлен ако Windows си върне позициите.

А колкото до устройствата ще ти спомена само няколко от тях.

motorola a920, motorola a925, motorola a1000 Симбиан базирани телефони, това са може би първите телефони с вграден GPS модул и 2002-6г. бяха наистина впечатляващи.

ImCoSys Linux Smartphone една машинка с Линукс и GPS, която беше много добра за времето си.

Siemens SX45 Уиндоус базиран телефон

HP Jornada 680 UMPC от оно време.

Това са само част от екзотиките от едно време след тях съм разполагал с не малко други почти неизвестни в Бг Устройства като единствено досегът ми с Palm е толкова малък и кратък, че не мога да си позволя да изкажа мнение.

Всичките съм ги внасял по всевъзможни начини от вън, и единствено от тях съм виждал  Моторола А1000 в друг, като става въпрос за приятел, който се зариби като видя моята и си купи в последствие .

Каквото и да си имал или виждал не си единствения това го разбери! Освен , ако не си внасял някакви непознати на нашия пазар устройства? С нищо не ме впечатли до сега ;) Както и да е да си жив и здрав още 1000 телефончета да смениш :)

24.07.12
14:20

Аз като гледам, Win8 и на компютър едва ли ще го сложа, какво остава за телефон :D

24.07.12
14:25

Абе шматарок, от де ти щъкна идеята, че изобщо се опитвам да впечатлявам някой като теб, още повече с устройства от преди 10 години, какво ти смяташ за мен е от нулево значение, да не говорим, че подобни устройства ги ползвам по предназначение а не за да карам дрисльовците под път и над път да въздишат по тях.

казано от Valdis на 24.07.12, 14:25:

Абе шматарок, от де ти щъкна идеята, че изобщо се опитвам да впечатлявам някой като теб, още повече с устройства от преди 10 години, какво ти смяташ за мен е от нулево значение, да не говорим, че подобни устройства ги ползвам по предназначение а не за да карам дрисльовците под път и над път да въздишат по тях.

Абе  я се съобразявай малко как говориш бе.... За къв се помисли ? Дреме ми кво си ползвал и кво ще ползваш! Какво означава някой като мен >??? Опитвам се да поддържам добрия тон ,но ме предизвикваш да те нахраня така каткто заслужаваш!
По - добре не пиши повече по темата ,че няма да се развие добре разговора.

ПС: По предназначение ползваш устройствата сигурен съм ! Темички , игрички и мелодийки ;)

Мнението беше редактирано от Деян Колев на 24.07.12 14:46.

24.07.12
14:54

:D :D :D Отдавна съм се заканил да не общувам с хора дето си носят веригата от тоалетното казанче на врата си, ама нейсе :D

казано от Деян Колев на 24.07.12, 14:44:

Темички , игрички и мелодийки ;)

Дотам! По нататък ще ти е трудно. :D :D :D

казано от Valdis на 24.07.12, 14:54:

:D :D :D Отдавна съм се заканил да не общувам с хора дето си носят веригата от тоалетното казанче на врата си, ама нейсе :D

казано от Деян Колев на 24.07.12, 14:44:

Темички , игрички и мелодийки ;)

Дотам! По нататък ще ти е трудно. :D :D :D

Сигурно си клоуна в къщи ? Много си забавен! На врата ще си нося квото желая гледай себе си ;)

DO

24.07.12
15:03

Имам една торба руски сладки (руски ли са,арменски,френски .. сещате се - онези разнообразни големи бонбони с лудите пълнежи ) дилемата беше - да ги изхвърля или да се нахраня с тях .. все пак реших да ги разкарам в един шкаф и да си сготвя мръвка.
Тиквен медал,нещо ?

Мнението беше редактирано от donsir на 24.07.12 15:04.

казано от Denny Crane на 24.07.12, 15:03:

Имам една торба руски сладки (руски ли са,арменски,френски .. сещате се - онези разнообразни големи бонбони с лудите пълнежи ) дилемата беше - да ги изхвърля или да се нахраня с тях .. все пак реших да ги разкарам в един шкаф и да си сготвя мръвка.
Тиквен медал,нещо ?

Ако няма да ги ядеш да ти дам адрес, на който да ги пратиш? :D

DO

24.07.12
15:08

Е трябва да ги доближа изкарвайки ги от шкафа т.е. рисковано е ! :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1