Нищо злобно няма в “Извинявай, не си ми приятен, би ли ме оставил намира”, придружено от остър поглед, телефонът в ръката също не е лоша идея.
Баща ми когато разбра направо побесня, представям си ако беше там. ;x
Harley - Накрая точно това направих взех си телефона и започнах да се правя, че говоря за да не се залепи отново за мен.
Аз само едно не разбрах, защо си мислеше, че се срамувам от тялото си, от това, че те ме гледат и там другите глупости които ми наговори. :x
казано от Ellie на 23.07.12, 17:26:
...
Аз само едно не разбрах, защо си мислеше, че се срамувам от тялото си, от това, че те ме гледат и там другите глупости които ми наговори. :x
За да те провокира да се държиш по-фриволно, доказвайки му, че греши в оценката си. Нищо в неговото поведение и реплики не е било случайно, а премерено и преднамерено. Радвай се, че си се отървала.
Ох не знам изумена съм ... как е възможно да има такива хора?
Не ми се мисли ако беше съвсем пернат в главата...
... и както си мислех да си тръгна преди тях... ужас :X
Хаха Ели не знам за теб,но аз такива не мога да ги понасям...Дойде ли един такъв просто му казвам директно “Изчезни и не ме занимавай ;) ” и следва реплика “Еее ма много си груба” и отвръщам “еми шанс” и дотам с досадниците ;ддд
Абе вий майтап си мислите, ама радвайте се, че не са ви преследвали... Щото тогава става филм.
23.07.12
12:00 100гр свинско, к. краставички
14:30 диня
17:00 диня
20:00 тренировка*
21:40 130гр свинско, к. краставички
*Тренировка
2 рунда 22 мин
100 High Knee Skips
100 клека
100 High Knee Skips
100 squats using the Pink Sandbag/ сумо тяга
100 High Knee Skips
25 Straight Abs
25 V Abs Left
25 V Abs Right
+ 200 High Knee Skips и няколко клека
** първи рунд с тежест, втори без
40мин йога
Размисли: Днес не излязох, цял ден чистене и решаване на тестове по английски.. от 11 до към 17:00 не съм спирала, над 30 теста сигурно съм направила, важното е, че започвам да ги разбирам нещата. : )
Много ме боли кръста, по време на йогата направо ми се плачеше.
Добавка: Омега 3
Мнението беше редактирано от Ellie на 23.07.12 22:15.
24.07.12
08:30 диня, 2 яйца
14:00 диня
17:00 диня
19:00 пилешко, салата /домати, краставица, пипер, лук, зехтин/
по някое време 40 мин йога
Размисли: От вчера освен гърба започна да ме боли лявата гърда отдолу, болката е много остра и стига до перките отзад. Поема ли си дълбоко въздух, започва да ме боли, засмея ли се отново.. наведа ли се пак. Днес ходих до личната ама тя нищо свястно не ми каза.. изписа ми някакви капки с мента и разни други билки. Ако до 2-3 дни не мине отивам при друг лекар.
Днес голяямо ходене падна от сутринта, чак до 5 краката ми са подути, приличат на две гигантски кюфтета, болят ме и мускулната треска от вчерашната тренировка направо ме довърши.
Важното е, че цели път който извървях днес беше само за хубави неща. Първо купих си “моята нова любов” (снимката долу) <3
След това ходих до центъра за да си взема обувки.. и разбира се много исках на платформа та обиколик 2 пъти центъра и накрая се върнах там където бях първият път, иначе да са ми честити първите обувки на висок ток/платформа. <3
После си купих и зехтииин (party). Изхарчих достааа парички... малко ме е яд, че не си купих ръкавици за тренировките, но следващия път. : )
Чувствам се като парцал, не съм учила и не мисля да уча днес, искам само да лежа и да мързелувам.
Мнението беше редактирано от Ellie на 24.07.12 19:51.
24.07.12
22:16
Болката ако е пронизваща най-вероятно е от лека настинка.Не се притеснявай,най-вероятно утре ще отшуми.Избягвай да спиш на течение!
Болката я усетих вчера след тренировка. : (
Не знам, но днес докато си правех йогата отново ме заболя.
Остава ми само да търпя, дано да мине до ден два.. :x
Мнението беше редактирано от Ellie на 25.07.12 08:19.
25.07.12
08:00 диня, 2 яйца
11:00 диня, пилешко
15:30 20гр бадеми, диня
18:30 тренировка*
19:00 170гр скумрия, салата /домати, краставица, пипер/
22:00 1 яйце, 22гр бадеми
*тренировка:
50/10
Squat Jump
Push Ups
Burpees
High Knees
Switch Lunges
Tuck Jumps
Straight Abs
много малко йога
Размисли: Никаква сила за тренировка, беше ми лошо, краката ми са сковани, правих доста бавно упражненията, но накрая отново бях цялата във вода. Важното е, че си изпробвах новите маратонки. :Д
ОБИЧАМ ДИНЯ! :D
Мнението беше редактирано от Ellie на 25.07.12 22:25.
Ти ако си мислиш, че личните лекари могат да ти кажат нещо смислено ... те са само регулировчици - казваш “боли ме еди кое си” и те ти дават направление и те насочват към специалист. А пък докторите и те са едни, ама айде да не почвам, че тя цялата здравна система е сбъркана.
Маратонките и на мен ми харесва как изглеждат, дано не са дамски :D
Мнението беше редактирано от Overlord на 25.07.12 23:13.
Оф, за жалост е точно така .. много малко са лекарите които ще ти помогнат наистина. Всички говорят наизуст. ;/
Маратонките не знам какви са, но са страаашно удобни. Голям кеф е. :D
26.07.12
08:00 диня, 2 праскови
11:00 диня, 3 праскови
14:00 2 праскови, 40гр бадеми
19:00 170гр скумрия, к.краставички
Размисли: Днес цял ден в морската, в квартала... запознах се с доооста хора, видях неща които никога не съм мислила, че ще вида. Прекарах си супер.
Няма тренировка, йога.. и храната е зле, ама това ми се ядеше.
Снимките, не са много добри, но не става с камера от телефон да се покаже какво е всъщност.
Мнението беше редактирано от Ellie на 26.07.12 22:36.
Ето и нещо по-различно. Изключително красиви създания, но много ме е страх от тях. :Д
Извинявам се, че повечето са на обратно.
Мнението беше редактирано от Ellie на 26.07.12 22:30.
казано от Ellie на 26.07.12, 22:21:
26.07.12
08:00 диня, 2 праскови
11:00 диня, 3 праскови
14:00 2 праскови, 40гр бадеми
19:00 170гр скумрия, к.краставичкиРазмисли: Днес цял ден в морската, в квартала... запознах се доооста хора, видях неща които никога не съм мислила, че ще вида. Прекарах си супер.
Няма тренировка, йога.. и храната е зле, ама това ми се ядеше.
Снимките, не са много добри, но не става с камера от телефон да се покаже какво е всъщност.
Здрасти :) Радвам се, че си излязла от “въглехидратно-хлебния-депресионен” период :) Видя ли - беше нужно просто малко да промениш ежедневието си (told ya ! :D). Не виждам нищо лошо в храната ти - е, малко е ама пък пълноценна ... само нз как смесваш диня с друг плод, ама щом ти харесва ...
п.с.
Готини снимки ... вярно гадно качество ама все пак са хубави, поне косата ти! ;D
п.с.2
Преди 10 мин минах през твоя период - ометох един хляб ама си го подсладих с мед ... ух, бях забравил чувството след това, но пък ... здраве да е! Лека вечер!
Nathan - Здравей, аз си знаех, че ще изляза просто ми трябваше побутване и най-хубавото беше, че знаех къде да го търся (бб-тийм), радвам се, че всичко свърши, а и се научих още повече да ценя храната, ежедневието си .. и себе си. И така.. :D
Благодаря, снимките излязоха с такова качество, защото ги отрязах иначе са мааалко по-добре. ;д
На мен комбинацията диня с яйца ми е вкусна, ти за два плода.. :D Имам чувството, че тази диня мога да я ям с всичко.
Чувството след цял хляб е наистина ужасно, но пък докато ядеш е вкусно, нищо важното е, че ти не го приемаш така както аз. Лека вечер и от мен.
27.07.12
07:00 диня
10:00 диня
15:00 диня, сладки, сладолед, хляяяб с масло
17:30тренировка*
*Тренировка ала Ели
Доста спринтове и монотонно бягане.
4 рунда, като всеки увеличавах с по едно упражнение, след първите два рунда имах доста дълга почивка, защото ходих до нас да си взимам вода ..
Лицеви - х10
Скок на пейка - х10
кофички - х10
бърпи - х10
лицево-коремно упр. (не знам как се казва) - х10
High Knees - 1х10
Скачане на въже с малките ;д
+ Опити за набиране!!!
Размисли: Нямах намерение да правя тренировка, но изведнъж ми дойде музата .. та си викам, защо пък не?
Хубаво си изкарах, определено ще тренирам на вън когато имам възможност, защото слънцето ме успокоява.
А от колко години не бях скачала, чувствах се като малко детенце ;д
Храната, да да ужаааааас... и утре сигурно ще бъде зле.
27.07.12
22:02
Бравос! Reptile Push Up се казва, дупето май трябва да го вдигаш по-нагоре, че кръста ще ти иде. Иначе браво, добро комплексче си си спретнала, зариби ме за тренировки навън. Мен много ме е срам и ако не е рано сутрин, ще умра да се червя. Голям съм “бльон” в това отношение.
За храната - и мен нещо напоследък ме избива на въглехидрати, ама повече за хляб и такива разни. Пък в крайна сметка ще ни мине все някога. Явно липсва енергия.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 27.07.12 22:07.
Десии, благодаря златна си! :D
Определено ще го вдигна другия път, че кръста доста ме наболява в момента, но не бях сигурна от което упражнение е по точно.
Тренировките на вън са хубаво нещо, аз също съм от притеснителните хора, но този път имах чувстовото, че сякаш бях единствената там, а всъщност доста хора ме зяпаха.. и въпреки това се чувствах много спокойна, може и от времето да е. :D Опитай няма да съжаляваш.
За храната не ми се ядеше такива неща, но си имам гости и така се получи (дяволи) ;д. Днес малката ми братовчедка има рожден ден и утре ще черпи, така, че сигурно пак ще бъде мазало.. ама квото такова. :D
27.07.12
22:25
Рожденните дни са хубаво нещо. Скоро ще трябва да правя гараш, че мъжът ми ще е рожденник. Няма да се лишя от половин торта :D. Много си се впрегнала с тая храна. И аз бях така като почвах дневника. Ама си иска ядене и спокойствие. Не съжалявай за нищо, няколко дни повечко въглехидрати може и положително да ти се отразят. Не прекалявай, при теб май генетично е заложено да си слабинко.
Много лесно трупам мазнини за жалост.
За храната се притеснявах, до миналата седмица ... сега вече съм спокойна и не се притеснявам, даже и не се замислям толкова. Просто ми се искаше да си продължа със здравословното хранене, но по рождени дни е малко трудно ;д.
А иначе любимата ми торта е точно гараш, преди ходех в една сладкарница и винаги нея си поръчвах .. обожавам я, тооооолкова много шоколад. :D Няма да откажа ако пратиш едно парченце. (wasntme)
27.07.12
22:49
Ще пратя едно виртуално :D. Тая торта си е само орехи, яйца, шоколад и мляко. Е, и доста захар, ама да речем, че ще я направя с кафява, че да е по-”здравословна”.
Аз я знам с лешници?
Винаги може да бъде малко по-полезно когато е приготвено вкъщи. И ще си чакам парчето, само не ме забравяй! :D
27.07.12
23:00
Няма да забравя. Обичам да приготвям за домашните разни вкусотийки. Удоволствие е за мен. Моята рецепта е от бабата на мъжа ми. Гараш си е с орехи, не знам да е с други ядки. Ох, взех да слюноотделям :D.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 27.07.12 23:01.
Ох, остави и при мен започнаха да текат лигии.. ;д Може и аз да бъркам или пък съм останала с такова впечатление, защото съм гледала страшно много различни рецепти точно за тази торта. ;д
28.07.12
08:00 диня
15:00 диня
18:00 230гр скумрия, к. краставички, домат
Тренировка: измислена, уж лежанка, бицепс и едни глупости. :)
Размисли:Вписвам деня като най-ужасния в целия ми живот до сега, мразя го, намразих и себе си до колкото може да се намрази човек, намразих хората от срещуположния пол, намразих всичко. ;)
Реве ми се, гади ми се, умира ми се .. толкова гадни неща се случват напоследък.. и всичките са от един и същи вид. Какво по дяволите се случва??????????
Мнението беше редактирано от Ellie на 29.07.12 03:29.
Винаги ще има и по-гадни дни, не се тревожи, просто си в крехка възраст и в момента всичко ти се вижда като краят на света. Решение - не придавай толкова голяма важност на всичко, гледай по-отгоре на нещата :)
п.с.
Поздравления за биричката!
Мнението беше редактирано от Nathan на 29.07.12 12:36.
Това точно си е много сериозно. Да, не е края на света, но си остава като травма и няма как да не ми пука.
Мнението беше редактирано от Ellie на 29.07.12 21:45.
29.07.12
08:00 диня
йога
11:00 120гр скумрия, домат, диня
13:30 - 21:00 плаж - една чаша бира
21:30 230гр кюфтета, 2 домата, корнишон
Размисли: Размазана съм, но компанията беше приятна, бяхме на Фичоза, водата беше бистра, страхотна за плуване. Никакво настроение нямам.. писна ми и всичко от вчера ми се върти в главата, не мога да си избия гадните мисли, само като се сетя и...... :)
Мнението беше редактирано от Ellie на 29.07.12 22:19.
30.07.12
09:00 5 праскови
14:20 диня
17:00 тренировка*
18:20 145гр свинско, к.краставички, 20гр масло
20:00 диня
*Тренировка- Кросфит
Комплекс “Кенди”
20 хоризонтални набирания
40 лицеви
60 клека
Време - 28 мин
** Първите 50 и последните 60 клека с тежест, горе долу 10-15 кг според други, но на мен мен ми се струва по-малко, може и да са ми леки вече тези кг.
Първите 10 лицеви нормални, другите от колене.
***Много исках да правя комплекса на вън, но сама не се осмелих, за което малко съжалявам. Бях забравила как ми се взима акъла по време на тренировката, краката ми трепереха, но въпреки това не се раздадох на 100%.
Клековете ме забавиха много, тъй като се стараех да ги правя възможно най-правилно.
Размисли: Динята в 20:00 я ядох докато гледах един кулинарен канал, така ми се дояде сладко, че викам по-добре да си доизям 6 кг-та диня :D.
Утре обмислям да си направя чийт ден, ей така.. не, че скоро пак не ядох боклуци. ;д Сигурно ще се завъртя малко и в залата или ще изляза да направя още един - два кросфит комплекса, вече с истински лост и публика ;д. :)
А да и ми писна от този английски .. събота 4 часа без никакво мърдане, неделя, днес пак, утре пак .. пфффффф.
Мнението беше редактирано от Ellie на 30.07.12 21:21.
Death by Burpees - 13 чисти минути + 13 повторения до края на 14тата минута.
Забележки: До 8та минута бяха с лицева. След това без.
Очаквах много по-нисък резултат тъй като не съм издръжлива на бърпитата, но като за първи път съм повече от доволна. Да си призная, не очаквах чак толкова да ме запъхти и толкова много да се изпотя, определено много ми хареса и ще я правя редовно докато значително не си подобря резултатът. :)
В момента съм като чешма..
31.07.12
08:00 хляб, 75гр свинско филе, 30гр масло, 80-90гр шоколад
09:30 Death by Burpees*
15:00 150гр свинско, домат
16:40 тренировка*
18:40 160гр свинско, домат, корнишон
20:00 диня
*Тренировка
1. Вертикален скрипец 3х10 1@20кг 2х24кг
2. Повдигане на дъмбели от лег - 3х10, 1@16кг 2@20кг
3. Хоризонтален скрипец - 3х10@30кг
4. Полулег- 3х10 1@20 2@16
5. Клек- 3х12 1@20 2@22
6. Напади - 3х20@16кг
7. Обратно гребане - 3х10@20кг
Размисли: Прекрасен ден, още от сутринта ми беше едно весело и слънчево даже и храната не ми провали настроението .. Тренировките бяха страхотни, че даже имах сила да вдигна още кг., но реших да не го правя още от първия път.
До сега бях с приятели, толкова много се смях .. и то от сърце, изкарах си чудесно. Беше стууууудено, но въпреки това настроението беше на мах.
Не съм много сигурна за грамажите на месото, но 90% съм убедена, че беше повече.
Забележки: Забелязвам спад в силата на лежанката, което въобще не е добре тъй като това ми е едно от любимите упражнения.
Мнението беше редактирано от Ellie на 01.08.12 02:04.
Няма как да не отделя специален пост за постижението ми днес.
Клек- с 35 кг!!
Не мога да повярвам, точно преди два месеца едвам успявах с 10кг, а сега.. много съм горда от себе си, убедена съм, че можех и още, защото успях да направя 12 повторения, другият път цел- клек с 40 кг! (sun)
Доволна съм.
И на гребането вече съм с 30кг. : ))))
Мнението беше редактирано от Ellie на 01.08.12 12:29.
казано от Ellie на 01.08.12, 12:29:
Клек- с 35 кг!! ))))
поздрави на хляба и маслото :D
:D:D:D Определено си казва думата здравото похапване на хляб, но днес сила ми дадоха палачинките. :D
казано от Ellie на 01.08.12, 12:29:
Клек- с 35 кг!!
Не мога да повярвам, точно преди два месеца едвам успявах с 10кг, а сега.. много съм горда от себе си, убедена съм, че можех и още, защото успях да направя 12 повторения, другият път цел- клек с 40 кг! (sun)
Доволна съм.
И на гребането вече съм с 30кг. : ))))
Ако си клекнала 12 пъти АТГ с 35 кила, значи можеш ПОНЕ 5 пъти с 40 и една еденица на 45 ;)