Полу кофички с тежест и Трицепсови лицеви с тежест

Noctis Caelum

29.07.12
18:50

Кое от двете упражнения трябва да е първо ? И двете ги правя с тежест.В сайта пише,че трицепсовите лицеви са второ или трето упражнение за трицепс,а за мястото на полукофичките не намерих информация.

Много ясно,че полу кофите с тежест трябва да са първо,а лицевите защо с тежест ? Само това ли правиш за трицепс |:shock:|

Noctis Caelum

29.07.12
19:40

В един ден имам гърди и трицепс.Първо упражнение за трицепс ми е повдигане на дъмбел зад глава,второ щом казваш полу - кофичките вече и трето трицепсовите лицеви опори.

Noctis Caelum

29.07.12
19:41

Трицепсовите лицеви ги правя с жилетка 20 кг и правя 3 серии по 8 повторения.Получава се идеално.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 29.07.12 19:41.

Защо правиш трицепса с гърдите ?

29.07.12
22:34

А, защо не бе Божко?

А,защо да ?

29.07.12
22:45

не ти е добре^^

30.07.12
20:49

казано от Никола Фингаров на 29.07.12, 19:40:

В един ден имам гърди и трицепс.Първо упражнение за трицепс ми е повдигане на дъмбел зад глава,второ щом казваш полу - кофичките вече и трето трицепсовите лицеви опори.

По-скоро бих ги наредил:
кофи(пълни), трицепсови лицеви, повдигане на дъмбел зад глава

Подредени по степен на изолация.

30.07.12
20:58

казано от Божидар Ягодин на 29.07.12, 22:38:

А,защо да ?

Защото достатъчно работа е свършил,при упражненията за гърди,и след това просто го довършваш! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1