Покупка от сайта

Темата е заключена.

31.07.12
00:25

Хора ако купя продукт от този сайт,той чрез пощата или чрез куриер ще пристигне?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 22.10.12 17:28.

Здравей,

Поръчката ти ще бъде доставена чрез куриер до посочен от теб адрес.

Поздрави!

31.07.12
12:14

A до колко дни се извършва доставката?

Разгледай условията на доставката тук. Обяснено е подробно.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.07.12 12:16.

И аз да попитам - може ли да получа продукт от сайта в офис на еконт?

За съжаление на този етап не можем. Има сключен договор с куриерска фирма Интерлогистика, използваме тях за множеството от поръчките и това не позволява да се правят доставки до офиси на други куриери. Ако Интерлогистика имат офис в съответното населено място, можем да изпратим поръчката до техен офис, стига това да ви удовлетворява.

Офисите и адресите на куриерска фирма Интерлогистика можете да видите тук - http://www.interlogistica.bg/s_offices_bg.aspx

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.07.12 12:56.

31.07.12
13:45

Aз лично бих искал доставката да се извърши във такъв офис.Как да отбележа че искам така да стане?

Просто отбележи в полето за въвеждане на адреса - “До поискване в офис на куриерската фирма”. :)

31.07.12
19:22

И след това града нали?

31.07.12
20:29

Тихомир Велев имам един въпрос.Аз съм на 16 години и се занимавам с фитнес,мисля да си взема креатин монохидрат,той ще ми навреди ли?

Не мога да ти кажа дали ще ти навреди или няма, тъй като на тази възраст не бих ти препоръчал добавка като креатина. Като цяло креатинът е безопасна добавка за хора без здравословни проблеми и главно проблеми с бъбреците.

Лично аз бих ти препоръчал да изчакаш с креатина като добавка. Мога да предположа, че си начинаещ и нямаш много опит в тренирането, храненето и суплементите. Концентирай се върху храненето и тренировките си. Вземи си един протеин като Gold Standard или Pure Whey, един витамино-минерален комплекс като Pure Nutrition Daily vits и си готов. Ще са ти от помощ към хранителния режим, който по всяка вероятност е на ниско ниво, както при повечето начинаещи и това ще ти даде добър тласък.

С времето, като пораснеш малко и станеш поне на 17 години, придобиеш поне 6-10 месеца стаж в залата и изградиш едно добро хранене, тогава се мятай на останалите видове добавки.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.07.12 21:51.

01.08.12
12:04

А за  Pure Whey колко е мерителната доза 5 грама ли?

Дозата на Pure Whey е 30 грама от пудрата, която съдържа 22 грама протеин.

01.08.12
12:19

Ще си помисля за Pure Whey,колкото до витамините аз ползвам “Допелхерц актив от А-Я с лутеин”(какво мислиш за тях?).
Колкото до дозировката 30 грама това не е ли цяла супена лъжица?
Значи когато поръчвам от сайта и искам да ми го пратят във вашия офис във Стара Загора,на мястото на адрес пиша “До поискване в офис на куриерската фирма” и след него Стара Загора?

Мнението беше редактирано от Dimitar Petkov на 01.08.12 14:59.

Допелхерц са добри витамини, но са 30 таблетки и ще ти стигнат за 30 дни, а цената им е 10лв. Ако се спреш на Pure Daily vits ще ти стигнат за 100 дни, а и заедно с Pure Whey и доставката ти ще стане безплатна. :)

Дозировката на Pure Whey - 30 грама е една мерителна лъжица, която ще намериш вътре в кутията на протеина. Няма нужда да ползваш и мериш чрез супени лъжици.

Да, поръчай и отбележи в полето за адреса, че искаш доставката ти да е до офиса на куриерската фирма в град Стара Загора. Дори и да пропуснеш нещо не е проблем. Като се чуем по телефона ще потвърдим всичко и ако има разминаване ще го оправим.

01.08.12
14:58

Добре благодаря ще помисля още малко и ще реша дали протеин или креатин.Защото протеина ще ми стигне само за около 10 дни.

За да ти стигне протеинът само за 10 дни, трябва да приемаш по 90 грама от него дневно, което хич не е препоръчително, освен ако не си 100 килограмов професионален бодибилдър и не се нуждаеш от по 300 грама протеин дневно. Вероятно си се подвел заради обобщеното упътване за употреба, което предлага прием по няколко дози дневно.

По принцип, на повечето хора им трябват не повече от 150-200гр. протеин дневно и 1 до 2 дози дневно са напълно достатъчни и това е най-вече приемът след тренировка. В нетренировъчни дни пък можеш да не пиеш от него в случай, че си набавяш достатъчно протеин от храната, което важи и за тренировъчните дни, но за мен протеинът след тренировка е голямо предимство...и удобство. :)

Креатинът пък е със съвсем различно действие от протеина, затова не можеш да правиш сравнение между двете. По принцип най-оферта е да ползваш и двете едновременно, но както вече написах, не мисля, че сега е подходящият момент да скачаш на креатин. Решението обаче е твое.

Повече информация можеш да намериш в следните статии:
Креатин - повелителят на експлозивната сила
Протеин след тренировка
Протеин (част първа)
Протеин (част втора)

Прочети статиите и премисли. Ако имаш други въпроси, можеш да ни попиташ и чрез контактите за връзка с магазина.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.08.12 18:44.

21.08.12
11:03

ще използвам темата да попитам - има ли вариант скоро да може да се плаща с карта или пейпал през сайта?

Тъй вярно. :)

27.08.12
13:40

хехе
а кога?
или да изнаглявам чак толкова? :)

Не конкретизирах с време, тъй като има независещ от нас фактор. Предлагам да се свържеш с екипа в магазина, за да намерим решение междувременно.

23.09.12
11:24

И аз ще използвам темата, да попитам нещо, и предварително се извинявам ако вече е отбелязвано някъде—>забелязвам, че доста от продуктите в магазина ви са наистина на конкурентни цени, спрямо други специализирани сайтове за добавки и сега се чудя с официалните представители ли работите? Какъв е произхода на нещата?!

Val S, не организираме собствен внос, а работим с официален вносител на марките в България. Произходът на продуктите е ясен и документиран, директно от производителите на съответните марки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1