Тренировачна програма за отслабване?

25.08.12
17:44

Здравейте! Имам нужда от малко помощ в изготвянето на тренировачна програма за отслабване..
Повечето информация съм публикувал тук - ЦЪК!
Но ще се опитам и тук да добавя, каквото се сетя, че ще е от полза..
Та, направо на въпроса.. Не тренирам особенно много, даже изобщо.. Ходя да бягам поне 2 пъти в седмицата и то когато имам време.. Нямам точно определени дни.. Опита ми във фитнес залата е еквивалентен на опита на новородено в авиацията.
Трябва ми някаква програма, чрез, която да намаля теглото си. Само с тичане и хранителен режим не мисля, че ще стане..
Най-”проблемните” ми области са корем, гърди, бедра.. Общо взето обичайното, но ще се радвам и на цялостно отслабване. :D
Общо взето, мога да си позволя да тичам/тренирам сутрин преди работа и вечер след работа.. От 8 до 8 работя и смятам, че вечер мога да отделя поне 2 часа за тренировка и сутрин поне 1 час за бягане..
Предложете ми някакви упражнения с които да започна. Как да ги изпълнявам, колко често? И ако може, някой да ми разясни малко, какви са тези серии и повторения и как се правят?

Благодаря Ви предварително за помоща!

Noctis Caelum

25.08.12
19:49

В тази тема ще ти отговоря и за другата.Като ти трябва тренировъчна програма за отслабване отиваш в раздел ФИТНЕС и според това какви са ти целите,в твоя случай да отслабнеш,си избираш една.Като ти трябва диета за отслабване отиваш в раздел ХРАНЕНЕ и оттам си избираш такава за отслабване.Всичко е описано,кога какво да правиш и ядеш.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 25.08.12 20:39.

25.08.12
22:55

Има доста статии в сайта, които биха могли да отговорят на въпросите ти. Съветвам те да ги прочетеш, за да събереш малко информация не само за това какво е серия и какво повторение, но и за режими на тренировки и хранене.
Направи си изводи от това, което ще прочетеш и започни да опитваш. След това ще можеш да формулираш по-конкретни въпроси, на които ще е възможно да ти се отговори не толкова общо.
При добро желание и малко повече воля резултатите няма да се забавят.
Успех!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1