Спонсориран LOG - Pure Nutrition; ( Записките на Madboy ).

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.08.12
22:32

Май ще стигнеш три пъти теглото си на клек, поздравления :)

06.08.12
20:51

Неизбежно е Томов, неизбежно е :)

Днес 4х120 лег 3х125 лег 3х100
4х140, 3х150 клек.

Както виждате нещата се получават и без някакви мега сложни модерни схеми:)

Мнението беше редактирано от Madboy на 06.08.12 21:58.

06.08.12
23:48

казано от Madboy на 06.08.12, 20:51:

Неизбежно е Томов, неизбежно е :)

Днес 4х120 лег 3х125 лег 3х100
4х140, 3х150 клек.

Както виждате нещата се получават и без някакви мега сложни модерни схеми:)

Те са за когато не се получават :D

07.08.12
17:55

Значи никога не се ползват :D

Днес тяга до 190 + 2 ка на 180
лег 3 ка на 120 2х3 на 100 и малко на 60 експлозивни.

08.08.12
09:44

Ако така вървиш и няма пречки...на световното ще наказвате зраво с Теодор!!!

09.08.12
11:55

Това световно чисто и просто ще е натрупване на опит, с който в 1 бъдещ момент ще ядат дедовия , най-общо казано :D

DO

11.08.12
01:28

.

Мнението беше редактирано от donsir на 11.08.12 02:13.

18.08.12
23:57

Обърнах и тласнах 60кг без загрявка, баси кефа, за 1 път пробвам от 100 години :d
Тласнах = стриктна раменна преса :D

10 дена до световното, напечено е :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 19.08.12 00:12.

19.08.12
13:56

мда

Браво, браво!! Избухнал си в последно време. :Д  Кога е световното?

26.08.12
17:36

Който иска да гледа световното може да го направи тук.
http://goodlift.info/live.php

Аз вдигам в сряда от 11 часа наше време (ако има промени за часа ще пиша )

26.08.12
23:09

http://www.plevensport.eu/drugi-sportove/517-dvama-plevenski-tezhkoatleti-shte-uchastvat-na-svetovnoto-po-silov-triboi-v-polsha

27.08.12
21:53

казано от Madboy на 09.08.12, 11:55:

Това световно чисто и просто ще е натрупване на опит, с който в 1 бъдещ момент ще ядат дедовия , най-общо казано :D

То това е неизбежно...:)))
Ти сега им заостри вниманието!!!

Hit’em real HARD my boy!!!!

03.09.12
02:55

6 то място на световното по силов трибой в Полша, 3 то място на лег-а.
Съдиите доста ме изгърбиха на клека, но какво да се прави, другият път по-добре :)

Мнението беше редактирано от Madboy на 03.09.12 02:56.

03.09.12
02:58

До ден-два очаквайте и впечатленията ми от продуктите на Пюр - а те не са хич лоши:)

03.09.12
06:58

казано от Madboy на 03.09.12, 02:55:

6 то място на световното по силов трибой в Полша, 3 то място на лег-а.
Съдиите доста ме изгърбиха на клека, но какво да се прави, другият път по-добре :)

(handshake) :)

04.09.12
12:48

Между другото, да можеш да си позволиш да вдигаш на Българска чалга, на световно в Полша е мега яко :D

05.09.12
00:27

казано от Madboy на 04.09.12, 12:48:

Между другото, да можеш да си позволиш да вдигаш на Българска чалга, на световно в Полша е мега яко :D

Само гавра за поляците  8-)

Поздравления за резултатите (bow), ще разкажеш ли малко подробности за състезанието?

Мисля, че е протекло типично по български: “Отидех, видех, натепах.”

Не ти ли е малко неудобно - да вземеш медал от световно, да откраднеш най-чаровното девойче от форума и да се покриеш?

11.09.12
13:10

Не съм се покрил бре:))

Иначе за ревю-то, по същество.

Здравей,

Дойде време за финалните ревюта.

Защо избрахте точно тези три продукта на Pure Nutrition?
Аз избрах BCAA Blast, Ethyl Ester, PowerPack - Сметнах , че с тях ще се възстановявам най-добре, и ще ми повлияят най-добре на силовите постижения.

Какви цели преследвахте докато приемахте продуктите?
Увеличаване на максималната сила при относително едно и също лично тегло.

Как продуктите се вписаха в тренировъчния и хранителния ви режим?
Вписаха се отлично, най-важното за мен, не се наложи да изпия нищо с отвратителен вкус, всичко беше достатъчно вкусно, говоря за BCA, мострите протеин. Нещата на капсули е ясно, че няма да имат категория “вкус”

Какви други добавки приемахте по време на спонсорирания лог?
В края на лог-а трибулус, но то беше съвсем в края.

В какви дозировки и защо приемахте продуктите?
Пих 2 мерителни лъжици бцаа по време на тренировка, 3 капсули етил естер преди, и 3 след тренировка. PowerPak а го пих сутрин с храненето, или с някое от другите хранения през деня.

Как оценявате продуктите по допълнителни им качества - цена, разтворимост, вкус, странични ефекти, консистенция, състав?

Цена - тук всеки който реши да предпочете добавките трябва да прецени дали са му по джоба.

Разтворимост - 4/5 някои от протеините се разтваряха малко по-трудно, но може би с малко повече джуркане в шейкъра и те щяха да са о.к.

Вкус - 5/5 както вече казах, не ми се наложи да изпия нищо гадно, както се е случвало друг път.

Странични ефекти 0/5 - те и продуктите които избрах не предразполагат да има такива.

Консистенция - 5/5

Състав 4/5 за мен беше добре, но може би ако някой тренираш с по-голямо лично тегло ги пие ще трябва да увеличи леко препоръчителните дози.

Колко ефективни бяха продуктите на Pure по време на лога? Оценете от 1 до 5.
Доста добре се чувствах докато ги пиех, предвид, че тренирах доста тежко 5-6 пъти в седмицата. Комбинацията беше добра.
Оценка 5/5

Кое ви направи най-добро впечатление от продуктите?
Най-добро впечатление като чели ми направи етил-естера, имаше силици с него:) Както и вкуса на протеините и БЦа-то, единствено вкуса на Лайм на BCAA-то не ми хареса.

Кой е вашият любим продукт на Pure от спонсорирания лог?
Както казах и горе - Креатин Етил-Естер-а, освен, че го усетих доста добре опаковката беше от 180 дражета, което стига за доста време.

Направете самостоятелно ревю на Pure Whey, като оцените протеина по качествата вкус, разтворимост, гъстота, възстановяване. Оценете от 1 до 5.
Всички вкусове бяха добре, като най-вкусен за мен беше “Шоколадов Кейк” , Ванилиите бяха леко блудкави, но то май всички ванилии са така.
Оценка - 5/5
Разтворимостта както казах беше почти перфектна
Оценка - 4/5

Бихте ли препоръчали продуктите на Pure на свои познати и потребителите на BB-Team?
Продуктите които пих аз - да, за останалите не мога да кажа, след като не съм ги пробвал.

Бихте ли приемали отново същите продукти на Pure?
Да, определено.

Каква ви е оценката за втория сезон на спонсорираните дневници?
Супер е, че има фирма която се е наела въобще да направи нещо подобно. Не мога да кажа, че съм бил от най-стриктните в ревю - то, състезанията бяха заели голяма част от времето ми. За себе си съм много доволен , че участвах.

Мнението беше редактирано от Madboy на 11.09.12 13:12.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1